2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen yiycen tabi hatta diyorum iste donunu bile almadan birakma.
bu arada sana para falan mi gonderiyor nasil yiyorsun ki ?

Evet canım. Allah var hiçbişeyimizi eksik etmiyor hatta fazlasıyla yolluyor. Ben ona hiçbişi demeden gidip market alışverişleri yapıyor e marketin servisiyle gönderiyor. Birkaç kez elemanıyla para da yolladı. Mesajlarında da hep diyor, nolur bi eksiğiniz olursa yaz bana hemen alayım diye

doğru söylüyosun alıştıkları gibi gidiyolar. bu arada mevlüt nasıl geçti Gülcan? çok kasmıştın kendini,artık rahatlamışsındır?

Güzel gectı canım ama içim cok buruktu kendı aılemden kımse yoktu hafta içi oldugu ıcın aılemden kımse gelemedı Annemde memlekette hafta içi olsun dıye tutturan kaynanama hemde hafta içi oldugu ıcın kocalarının arabalarıyla gezmeye alısmıs otobuse dötünü sıkıp bınmemek ıcın gelmeyen yengelerıme cok kırgınım

slm kızlar emziren anneler bu kilolar nasıl gitcek ya 10 kilo fazlam var 75 kiloyum boyum 75 cok abartılı durmuyo ama 62 kiloyla hamile kalmıştım 65 razıyım spor yada diyet yapan varmı nasıl neler yapıyorsunuzbilmiyorumkismile

slm kızlar kızım 3 saattir aralıksız uyuyo ben de evi süpürüp sildim.annem gelcek birazadan...

hadi inşallah devamı gelir

niye çıkmıyosunuz ki? bebek üşütür falan diye mi korkuyor? havalar da çok iyi artık oysa

hic mi affetme sansin yok? yani aklindan hic gecmiyor mu ? seytan durtmuyor mu ?
aldatilmak cok kotu bir durum insan paranoyak olur.

..İYİ HAFTASONLARIII...

sanad iyi hafta sonları ebru kıznın gelişimi nasıl biz senle aynı gün doğum yaptık benim kız sanki hiç büyümüyor gibi geliyor bana 6 günlükken 5 kiloydu boyuda 57 cm hazıran 4 de tekrar asısı var orda öğrencem ama bana hiç büyümüyor gibi geliyor şimide cok hareketlendi ayakları hiç birarada dırmuyo kıpraşımlı kızım benim coraplar aldım şıngıraklı uyandığını ordann anlıyorum şıngırdıyorkaydirigubbakcemile2

aynı kilodayız aynı dertteyiz diyet yapamıyorum canım hep yemek istiyor hatta zor frenliyorum kendimi :sinifsinif:

:)65 günlükkken 5 kilo 2960 doğmuştu benimki seinkiyle aynı hemen hemen bene anne sütü ve günde 2 kere de mama veriyorum

Üzme kendini cnm benim, olsun onlar da sonra gelirler görmeye

..İYİ HAFTASONLARIII...

Yine sayfamıza renk kattın gariopuyorumnanaktan

hiç sorma tatlı sevmeyen ben tatlılardan kendimi alamıyorum bu ne perhiz bu ne lahana tursuşusempatiksalakcinni

canım bende emziriyorum haliyle canım çok tatlı istiyor.. ama ben baya frenliyorum kendimi ya meyve yiip geçiştiriyorum yada petibör büsküvi yiorum bol bol.. sütte yapıo dienler var ne kadar doğru bilmiyorum... ama kilo almadım allaha şükür vermem gereken iki kilo kaldı hamilelik öncesine dönmek için gerçi ben 5 vermek istiyorum bakalım... biliosun emzirme döneminde alınan kiloları vermek zor oluyomuş o yüzden frenlemek en iyisi en azından tatlılardan uzak durmak lazım yerimseniben

aşkım nası büyümüyooo???aylık kontrollerinde dr un ne diyo gelişimi için??bana herseferinde cok iyi bakmışssın diyo her ay 1 kiloya yakın kilo alıyoruz..2.750 dogdu bizim bebeklerimiz biliosun..o yuzden diger arkadaşlarla kıyaslama..su anda kilosu kac??benim en son 4.900 falandı şimdi 5 i geciodur..boyuda uzun..aylık kilo alımına bak..şu an kac kilo beben..

hic mi affetme sansin yok? yani aklindan hic gecmiyor mu ? seytan durtmuyor mu ?
aldatilmak cok kotu bir durum insan paranoyak olur.

Canım inan sesini dahi duymaya tahammülüm yok şu an, diyorum ya telefonlarını bile açmıyorum. Ama olur ya affedersem bi gün sırf çocuklar için olur. Büyük oğlanın psikolojisi pek iyi değil. Öğretmeni okulda çok sessizleştiğini söylüyor, halbuki önceleri hiperaktivitesinden şikayet ederdi. Dur bakalım mahkeme günümüz 13 ekim. o zamana kadar bakalım nolucak, hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Walla benim frenler tutmuyooo, biri beni kurtarsınnnkaydirigubbakcemile3 Şu anda da bi elimde tatlı bş elimde pc ayağımda da Eymendelikafadulden

ah canım benim ya gerçekten çocuk için çok zor bi durum... bence hiç vakit kaybetmeden babası ile birlikte büyük oğlunu bir psikoloğa götür derim canım... hem kabullenmesine yardımcı olur.. işin çok zor gerçekten allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…