- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.061
sen yiycen tabi hatta diyorum iste donunu bile almadan birakma.
bu arada sana para falan mi gonderiyor nasil yiyorsun ki ?
doğru söylüyosun alıştıkları gibi gidiyolar. bu arada mevlüt nasıl geçti Gülcan? çok kasmıştın kendini,artık rahatlamışsındır?
aynen aynen.bi yandanda agliyor gibi sesler cikariyor.
Günaydıınnnhihoyyyt gerçi biz 5.45de kalktık ama( şimdi uyuklamaya başlıyo ayağımda. Kızlar dün gece Eymen bey ilk kez kesintisiz 3 saat uyudu. 11de yattı ve 2ye kadar uyanmadı:)) Umarım tek gecelik bişi değildir bu,inşallah artık bi düzen oturturuz:Saruboceq: gerçi sonrasında yarımşar saatte kalkmaya devam etti ama belki onlar da düzene girer artık
yok cnm, o günden beri gelmesine de izin vermyorum, telefonlarını da açmıyorum.:umursamaz: barışmak istiyor,sürekli mailler ve smsler atıyor. asla kabul etmem boşanmayı, ben senden vazgeçemem falan diyor ama bunu önceden düşünecektialsanaalsanasmile büyük oğlanı haftasonları aşağıdan alıp gezmeye götürüyor ve yine aşağıya bırakıyor. eymeni de kendi annesi gil bize geldiğinde, çağırın gelsin görsün siz burdayken dedim ve ben çıktım cnm. yani ben ayrılsakta dostuz modunda değilim, en azından şimdilik
eee büyük oğlan sormuyo mu.biliyomu herşeyi?
Bi haberim daha var ev bakmaya başlıyoruz yubbiiiiiiiiiiii kayinvaldemin yanından çıkıyorum uyuşsa karı grip olmuş oksuruyo oğlumu sevcekmis kociskom da dediki nereye seviyon hasta hasta ne dese iyi bisicik olmaz ordan süper girl annem atladı dünür dedi bebeğe bulasir sonra durdu bu olanlar olurkn bn wc deydim yoksa bn daha güzel uyarirdimm ://
hadi gözün aydın canım.hayırlısı olsun...
sinek ısırığına benzetemedim ben...geçmiş olsun canım.doktoruna ara bi sor,muhtemelen görmek isteyecektir.alerji de olabilir..önemli bişey olduğunu sanmıyorum...
Günaydın arkadaşlarım a.s.
Çok uykum var yaaa mirmirmirmir
Ya size birşey soracağım..
Bebek doğduktan sonra eşi 90 derece değişen var mı? Yani artık bütün dünyası oğlu oldu, seni seviyorum yerine devamlı sizi seviyorum gibi çoğul cümleler kuruyor boshayallersmile
Bense bundan çok rahatsızlık duyuyorum, oğlumuzun yeri ayrı :asigim: eşlerin yeri ayrı olmalı
Siz rahatsız oluyor musunuz bundan, siz de durumlar nasıl?
Bu arada hasretçim geçmiş olsun, bence de sinek ısırması bu.
daha ne istiyosun canımcım.ne güzel işte yavrunuzu da sahipleniyo .şahsen benim hoşuma gidiyo.işten gelir gelmez onu görmeye koşmasını istiyorum...o da öyle yapıyo zaten..ama.birgün dalgınlığına geldi yemeğe kadar bakmadı kıza nasıl bozuldum ,surat yaptım..
mavisi kargo ucretiyle beraber 179 tl ya geliyor.
amannn en iyisi diyim kocise gidelim maltepe carrefour a alalim 221 tl ya.hem 25 tl indirim ceki veriyorlar.17 tl fark oluyor ama istedigim rengi almis oluyorum.hemide emzirme onlugu sapka vs almam lazim oglusa.daaaaaaaaa kocis gotururmu alisverise bilmiyorum.
hic cikmiyoruz disari.cikarmiyor.anca doktora anneme gorumceme.onlarda ortalama haftada 1 gun oluyor.ne zaman bunalirim bilmiyorum.
Evet canım. Allah var hiçbişeyimizi eksik etmiyor hatta fazlasıyla yolluyor. Ben ona hiçbişi demeden gidip market alışverişleri yapıyor e marketin servisiyle gönderiyor. Birkaç kez elemanıyla para da yolladı. Mesajlarında da hep diyor, nolur bi eksiğiniz olursa yaz bana hemen alayım diye
..İYİ HAFTASONLARIII...
slm kızlar emziren anneler bu kilolar nasıl gitcek ya 10 kilo fazlam var 75 kiloyum boyum 75 cok abartılı durmuyo ama 62 kiloyla hamile kalmıştım 65 razıyım spor yada diyet yapan varmı nasıl neler yapıyorsunuzbilmiyorumkismile
sanad iyi hafta sonları ebru kıznın gelişimi nasıl biz senle aynı gün doğum yaptık benim kız sanki hiç büyümüyor gibi geliyor bana 6 günlükken 5 kiloydu boyuda 57 cm hazıran 4 de tekrar asısı var orda öğrencem ama bana hiç büyümüyor gibi geliyor şimide cok hareketlendi ayakları hiç birarada dırmuyo kıpraşımlı kızım benim coraplar aldım şıngıraklı uyandığını ordann anlıyorum şıngırdıyorkaydirigubbakcemile2
aynı kilodayız aynı dertteyiz diyet yapamıyorum canım hep yemek istiyor hatta zor frenliyorum kendimi :sinifsinif:
Güzel gectı canım ama içim cok buruktu kendı aılemden kımse yoktu hafta içi oldugu ıcın aılemden kımse gelemedı Annemde memlekette hafta içi olsun dıye tutturan kaynanama hemde hafta içi oldugu ıcın kocalarının arabalarıyla gezmeye alısmıs otobuse dötünü sıkıp bınmemek ıcın gelmeyen yengelerıme cok kırgınım
..İYİ HAFTASONLARIII...
slm kızlar kızım 3 saattir aralıksız uyuyo ben de evi süpürüp sildim.annem gelcek birazadan...
hadi inşallah devamı gelir
eee büyük oğlan sormuyo mu.biliyomu herşeyi?
daha ne istiyosun canımcım.ne güzel işte yavrunuzu da sahipleniyo .şahsen benim hoşuma gidiyo.işten gelir gelmez onu görmeye koşmasını istiyorum...o da öyle yapıyo zaten..ama.birgün dalgınlığına geldi yemeğe kadar bakmadı kıza nasıl bozuldum ,surat yaptım..
Aferin akıllı kızına. İnşallah devamı gelir gerçeken olcaycım yoksa ben uykusuzluktan artık hasta olucam.
Canım benim için en zor durum zaten büyük oğlan. Ona artık pek anlaşamadığımızı ve bi süre ayrı yaşayacağımızı söyledim. Ama sürekli soruyor e hadi ne zaman barışacaksınız, ben artık babamı özledim, gözleri dolarak boşanmayacaksınız değil mi falan diyemafoldumben Bir de babası sürekli onunla bana çiçkler falan yolluyor ve beni çok sevdiği gibi msjlar yolluyor onunla. doğal olarak çocukta beni sorumlu tutuyor bu ayrılıktan.Anne siz iyi anlaşıyodunuz artık gelsin babam deyip duruyo.senağlama
hiç sorma tatlı sevmeyen ben tatlılardan kendimi alamıyorum bu ne perhiz bu ne lahana tursuşusempatiksalakcinni
aşkım nası büyümüyooo???aylık kontrollerinde dr un ne diyo gelişimi için??bana herseferinde cok iyi bakmışssın diyo her ay 1 kiloya yakın kilo alıyoruz..2.750 dogdu bizim bebeklerimiz biliosun..o yuzden diger arkadaşlarla kıyaslama..su anda kilosu kac??benim en son 4.900 falandı şimdi 5 i geciodur..boyuda uzun..aylık kilo alımına bak..şu an kac kilo beben..sanad iyi hafta sonları ebru kıznın gelişimi nasıl biz senle aynı gün doğum yaptık benim kız sanki hiç büyümüyor gibi geliyor bana 6 günlükken 5 kiloydu boyuda 57 cm hazıran 4 de tekrar asısı var orda öğrencem ama bana hiç büyümüyor gibi geliyor şimide cok hareketlendi ayakları hiç birarada dırmuyo kıpraşımlı kızım benim coraplar aldım şıngıraklı uyandığını ordann anlıyorum şıngırdıyorkaydirigubbakcemile2
hic mi affetme sansin yok? yani aklindan hic gecmiyor mu ? seytan durtmuyor mu ?
aldatilmak cok kotu bir durum insan paranoyak olur.
hiç sorma tatlı sevmeyen ben tatlılardan kendimi alamıyorum bu ne perhiz bu ne lahana tursuşusempatiksalakcinni
canım bende emziriyorum haliyle canım çok tatlı istiyor.. ama ben baya frenliyorum kendimi ya meyve yiip geçiştiriyorum yada petibör büsküvi yiorum bol bol.. sütte yapıo dienler var ne kadar doğru bilmiyorum... ama kilo almadım allaha şükür vermem gereken iki kilo kaldı hamilelik öncesine dönmek için gerçi ben 5 vermek istiyorum bakalım... biliosun emzirme döneminde alınan kiloları vermek zor oluyomuş o yüzden frenlemek en iyisi en azından tatlılardan uzak durmak lazım yerimseniben
Canım inan sesini dahi duymaya tahammülüm yok şu an, diyorum ya telefonlarını bile açmıyorum. Ama olur ya affedersem bi gün sırf çocuklar için olur. Büyük oğlanın psikolojisi pek iyi değil. Öğretmeni okulda çok sessizleştiğini söylüyor, halbuki önceleri hiperaktivitesinden şikayet ederdi. Dur bakalım mahkeme günümüz 13 ekim. o zamana kadar bakalım nolucak, hakkımızda hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?