2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Walla benim frenler tutmuyooo, biri beni kurtarsınnnkaydirigubbakcemile3 Şu anda da bi elimde tatlı bş elimde pc ayağımda da Eymendelikafadulden

büsüküvü ye canım ... bak yazgeldi ince giysilerle saklamak zor olucak kiloları.. sora moralin bozulucana şimdi hafif şeylerle idare et derim.. emziriyosan hafif tatlılar kilo aldırmıyo ama şerbetlilerden uzak duryasakkelime

ab rocket alacagina normal mekik cek canim.ayni sey.
evet aynı şey ama normal mekik çok meşakatli
bununla kısa sürede daha iyi sonuç alabilirim
kullnıcı yorumları çok iyi
bizim pek bişey değişmedi
eskiden çok bağlıydık birbirimize herhalde ondan böyle boşluğa düştümbilmiyorumkismile
ya evet çok hoşuma gidiyor ama aynı şekilde ben de ilgi istiyorum boshayallersmile
hiç sorma tatlı sevmeyen ben tatlılardan kendimi alamıyorum bu ne perhiz bu ne lahana tursuşusempatiksalakcinni
emziriyoruz ya ondan işte
bende aynıyımmmmmm ohaoldumsmile

Sağol cnm, düşünüyorum ben de

E bi deneyeyimcokacimcoook

selam kızlarr bu gün hava çok güzel biraz bulutlar olsada hadi dısarı cıkalım dedik babamızla sağ memeyi emmiyordu ya bizim hanım neyse şarzlıyla emdi e bu seferde bırakmak bilmiyor sıpaa 20 dk emdi uyuya kaldı beşiğine koyarken ayaklarını hafifce yanlışla beşiğe değdirdiğim halde bile gözlerini açmadı şimdide sesli sesli konuşsak bile açmıyor gözlerini deli olcam yaaabu sıpalar herseyden anlıyorlar haa

ah canim boyle durumlarda insan kendi ailesini akrabalarinida yaninda istiyor degil mi.

ee bu konuyu kapatalim yahu haftasonu bari dusunmeyelim kaydirigubbakcemile3
du bakalim ben pazartesi diyetisyene gidecegim.bakalim ne diyecek.

niye çıkmıyosunuz ki? bebek üşütür falan diye mi korkuyor? havalar da çok iyi artık oysa

usutur mikrop kapar vs vs.bayiltiyor beni.dunde tuturmus cok sicak ustunu ortme pisti diye.bakiyorum oglana kollari yuzu soguk.en sonunda dedim aaaa pinpiriklendirme beni diye.

2 aylıkken 5 kiloydu gözüme büümüyor gibi geliyor işte 3 ay için hazıran 5 de gidecem ya ben dr daha beğenemedim cok övülen bir dr var buranın ben pek tavrını beğenmedim dr araştırıyorum sağlık ocağında aşıları yapılırken boy kilo takp ediyorum işte benim kızda 1 kilo alıyor her yaopuyorumnanaktan

boşandıktan sonra nerde yaşyacaksın şebnem.. annenle mi? o da mı kurtköyde

valla hasret karar vermedim eylüle kadar burdayım sonra bakıcam sonuçta çalışmam lazım nerde iş bulurum bilmem birde burdaki ev kendi evimiz ist. da kira vermem gerekicek yani durumlar karışık birde ailemden kimse bilmiyor boşanacağımızı sadece annem biliyor eylülde söyleyeceğim herkese o zamana kadar ne olur bilmem belki kocam düzelir tekrar deneriz yaşayıp görücez

bende o coraplardan almak istiyorum.ne marka oldugun soylesene cicim ona gore arayayim.

herseyin hayirlisi olur insallah canim.

yememem lazım sonum kötü olacak desemde ben de yiyorum malesef ve kendime çok kızıyorum hep koca kişisi yüzünden yığıyor eve her şeyi gel de yeme
alsanaalsanasmile

sorma benimkide oyleydi yeter alma artik dedim.almiyor adam ama bu seferde benim canim cekiyor.

insallah hayirlisi olur.

canım benim kilosu cok iyi bebegnin bence..bende giysilerinden anlıorum artık olmuyo hiçbişeyi ..ama memnun degilsen degştr dr unu..hamileligin nasıldı semracım??yani benim hi,ç göbegim yoktu??11 kilo falan aldım toplamda..yememde cok iyiydi..bebegin harelketli bi bebekse coook hantal kilolu olmasına gerek yok diyo dr..beni,m zilloş nerdeyse takla atacak maşallahkaydirigubbakcemile3

oooo bayağı kalabalığız. Hava açtı, biz giyinip çıkalım biraz yavru kuşlarımla. ıyi muhabbetler hanımlar. Walla şu an tam kadınar matinesi, kaçırmak istemezdim amaaklinialirimsmile

benimkide çıngıraklı çoraplarını çok seviyor ben kraft tan almıştım

selam herkese canlaropuyorumnanaktan
malum deniz mevsimi geldi ve ben bu vücutla bikini falan giyemem.çatlaklarım çok.ee karnımda inmedi tamamen:çok üzgünüm:.geçen sene ne kadar beğenerek almıştım bikinim şimdi geiyemeyeceğim artık oğlum sağolsun yasakladı.şimdi tankini bakıyorum kendime.

HASRET GEÇMıŞ OLSUN CANIM ALP ıN GÖZÜDE ıSTANBULDA BÖYLE OLDU BURAYA GELıNCE DOKTORA ANLATTIM ODA GÖZYAŞI KANALLARI TIKALI OLDUĞUN DAN ARADA OLABıLıR HAFıF HAFıF BURNUN KENARLARINA DAıRESEL HAREKETLERLE MASAJ YAP DEDı.BELKı SENıNKıDE ÖYLE BıŞEYDıR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…