- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.081
turŞu ıstedı canım ama hazırlardan dııl anamım bıdon turŞularından..hiç sorma tatlı sevmeyen ben tatlılardan kendimi alamıyorum bu ne perhiz bu ne lahana tursuşusempatiksalakcinni
Walla benim frenler tutmuyooo, biri beni kurtarsınnnkaydirigubbakcemile3 Şu anda da bi elimde tatlı bş elimde pc ayağımda da Eymendelikafadulden
Walla benim frenler tutmuyooo, biri beni kurtarsınnnkaydirigubbakcemile3 Şu anda da bi elimde tatlı bş elimde pc ayağımda da Eymendelikafadulden
evet aynı şey ama normal mekik çok meşakatliab rocket alacagina normal mekik cek canim.ayni sey.
bizim pek bişey değişmedidimplehawk benim eşimde aşırı kızına düşüyor aglasa bana düşmanıymısım gıbı bakıyordu her sabah benı opmden işe gitmeyen adam kızını öpüp beni görmüyordu ki ne zaman 40 mız cıktı adama ce eee yaptım artık eskısı gıbı olduk sanırım ılgı beklıyolar sureklı bebeklerle ılgılenmekten bazen onlara zaman ayıramıyoruz
ya evet çok hoşuma gidiyor ama aynı şekilde ben de ilgi istiyorum boshayallersmiledaha ne istiyosun canımcım.ne güzel işte yavrunuzu da sahipleniyo .şahsen benim hoşuma gidiyo.işten gelir gelmez onu görmeye koşmasını istiyorum...o da öyle yapıyo zaten..ama.birgün dalgınlığına geldi yemeğe kadar bakmadı kıza nasıl bozuldum ,surat yaptım..
emziriyoruz ya ondan iştehiç sorma tatlı sevmeyen ben tatlılardan kendimi alamıyorum bu ne perhiz bu ne lahana tursuşusempatiksalakcinni
ah canım benim ya gerçekten çocuk için çok zor bi durum... bence hiç vakit kaybetmeden babası ile birlikte büyük oğlunu bir psikoloğa götür derim canım... hem kabullenmesine yardımcı olur.. işin çok zor gerçekten allah kolaylık versin...
büsüküvü ye canım ... bak yazgeldi ince giysilerle saklamak zor olucak kiloları.. sora moralin bozulucana şimdi hafif şeylerle idare et derim.. emziriyosan hafif tatlılar kilo aldırmıyo ama şerbetlilerden uzak duryasakkelime
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Güzel gectı canım ama içim cok buruktu kendı aılemden kımse yoktu hafta içi oldugu ıcın aılemden kımse gelemedı Annemde memlekette hafta içi olsun dıye tutturan kaynanama hemde hafta içi oldugu ıcın kocalarının arabalarıyla gezmeye alısmıs otobuse dötünü sıkıp bınmemek ıcın gelmeyen yengelerıme cok kırgınım
slm kızlar emziren anneler bu kilolar nasıl gitcek ya 10 kilo fazlam var 75 kiloyum boyum 75 cok abartılı durmuyo ama 62 kiloyla hamile kalmıştım 65 razıyım spor yada diyet yapan varmı nasıl neler yapıyorsunuzbilmiyorumkismile
niye çıkmıyosunuz ki? bebek üşütür falan diye mi korkuyor? havalar da çok iyi artık oysa
aşkım nası büyümüyooo???aylık kontrollerinde dr un ne diyo gelişimi için??bana herseferinde cok iyi bakmışssın diyo her ay 1 kiloya yakın kilo alıyoruz..2.750 dogdu bizim bebeklerimiz biliosun..o yuzden diger arkadaşlarla kıyaslama..su anda kilosu kac??benim en son 4.900 falandı şimdi 5 i geciodur..boyuda uzun..aylık kilo alımına bak..şu an kac kilo beben..
perii şu avatarını degştrsene..bebegini görelim da...:ecrin_bebek:ımmm çok açım çookkk cokacimcoookcokacimcoook
boşandıktan sonra nerde yaşyacaksın şebnem.. annenle mi? o da mı kurtköyde
sanad iyi hafta sonları ebru kıznın gelişimi nasıl biz senle aynı gün doğum yaptık benim kız sanki hiç büyümüyor gibi geliyor bana 6 günlükken 5 kiloydu boyuda 57 cm hazıran 4 de tekrar asısı var orda öğrencem ama bana hiç büyümüyor gibi geliyor şimide cok hareketlendi ayakları hiç birarada dırmuyo kıpraşımlı kızım benim coraplar aldım şıngıraklı uyandığını ordann anlıyorum şıngırdıyorkaydirigubbakcemile2
Canım inan sesini dahi duymaya tahammülüm yok şu an, diyorum ya telefonlarını bile açmıyorum. Ama olur ya affedersem bi gün sırf çocuklar için olur. Büyük oğlanın psikolojisi pek iyi değil. Öğretmeni okulda çok sessizleştiğini söylüyor, halbuki önceleri hiperaktivitesinden şikayet ederdi. Dur bakalım mahkeme günümüz 13 ekim. o zamana kadar bakalım nolucak, hakkımızda hayırlısı olsun inş.
yememem lazım sonum kötü olacak desemde ben de yiyorum malesef ve kendime çok kızıyorum hep koca kişisi yüzünden yığıyor eve her şeyi gel de yeme alsanaalsanasmile
valla hasret karar vermedim eylüle kadar burdayım sonra bakıcam sonuçta çalışmam lazım nerde iş bulurum bilmem birde burdaki ev kendi evimiz ist. da kira vermem gerekicek yani durumlar karışık birde ailemden kimse bilmiyor boşanacağımızı sadece annem biliyor eylülde söyleyeceğim herkese o zamana kadar ne olur bilmem belki kocam düzelir tekrar deneriz yaşayıp görücez
canım benim kilosu cok iyi bebegnin bence..bende giysilerinden anlıorum artık olmuyo hiçbişeyi ..ama memnun degilsen degştr dr unu..hamileligin nasıldı semracım??yani benim hi,ç göbegim yoktu??11 kilo falan aldım toplamda..yememde cok iyiydi..bebegin harelketli bi bebekse coook hantal kilolu olmasına gerek yok diyo dr..beni,m zilloş nerdeyse takla atacak maşallahkaydirigubbakcemile32 aylıkken 5 kiloydu gözüme büümüyor gibi geliyor işte 3 ay için hazıran 5 de gidecem ya ben dr daha beğenemedim cok övülen bir dr var buranın ben pek tavrını beğenmedim dr araştırıyorum sağlık ocağında aşıları yapılırken boy kilo takp ediyorum işte benim kızda 1 kilo alıyor her yaopuyorumnanaktan
bende o coraplardan almak istiyorum.ne marka oldugun soylesene cicim ona gore arayayim.
herseyin hayirlisi olur insallah canim.
sorma benimkide oyleydi yeter alma artik dedim.almiyor adam ama bu seferde benim canim cekiyor.
insallah hayirlisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?