- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.101
sorma benimkide oyleydi yeter alma artik dedim.almiyor adam ama bu seferde benim canim cekiyor.
benimki laf anlamayan cinsten alma desende alıyor... fisfisfisfisfisfis
canım benim kilosu cok iyi bebegnin bence..bende giysilerinden anlıorum artık olmuyo hiçbişeyi ..ama memnun degilsen degştr dr unu..hamileligin nasıldı semracım??yani benim hi,ç göbegim yoktu??11 kilo falan aldım toplamda..yememde cok iyiydi..bebegin harelketli bi bebekse coook hantal kilolu olmasına gerek yok diyo dr..beni,m zilloş nerdeyse takla atacak maşallahkaydirigubbakcemile3
tankini nasil oluyor ?
kendide yiyordur ondan aliyordur kaydirigubbakcemile3
Evet canım. Allah var hiçbişeyimizi eksik etmiyor hatta fazlasıyla yolluyor. Ben ona hiçbişi demeden gidip market alışverişleri yapıyor e marketin servisiyle gönderiyor. Birkaç kez elemanıyla para da yolladı. Mesajlarında da hep diyor, nolur bi eksiğiniz olursa yaz bana hemen alayım diye
benimkide çıngıraklı çoraplarını çok seviyor ben kraft tan almıştım
kızlarb kızımın gözü biraz iyi oldu çok az kaldı.. sanırım parmaklarıyla yaptı..
tarif edemediğim bi sıkıntı war içimde ağlamak istiyorum.. gözlerim dolu dolu ağzım kitli suratım 5 karış oturuyyorum.. annem geldi şükür 6 gün ardan sonra onlar ewde, kocam yine hawasında oraya buraya koşturuyor nasıl bir enerji war bitmek tükenmek bilmiyor.. 4,5 saat uyku uyuyor we hala koşturuyor we biz 15-20gündür sırt sırta uyuyoruz
kızlarb kızımın gözü biraz iyi oldu çok az kaldı.. sanırım parmaklarıyla yaptı..
tarif edemediğim bi sıkıntı war içimde ağlamak istiyorum.. gözlerim dolu dolu ağzım kitli suratım 5 karış oturuyyorum.. annem geldi şükür 6 gün ardan sonra onlar ewde, kocam yine hawasında oraya buraya koşturuyor nasıl bir enerji war bitmek tükenmek bilmiyor.. 4,5 saat uyku uyuyor we hala koşturuyor we biz 15-20gündür sırt sırta uyuyoruz
aaaa çıkmış alıntılar ayol bilmiyorumkismile
asıntı ne demek ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?