2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

20 kilo aldım ben dr gerizekalının biriydii yok kulağına baktır yok yüzü sivlcelenmiş bizi ordan oraya yolladı hastane kendinindi çok övüln bi dr ama değişcem
tavrını pek beğenmedim çok konuşmuyordu neyse hamileliğim homini gırtlak yedim minicik doğurdum işte 2960 gr 48 cm 5 kilo 57 cm oldu ama işte löpür löpür et olsun istiyorum ısırcamda:sm_cool:

kız yazık adama yaa.çok üzgün.bi şans daha veremez misiin yuvana?benneyaptımki

kızlarb kızımın gözü biraz iyi oldu çok az kaldı.. sanırım parmaklarıyla yaptı..
tarif edemediğim bi sıkıntı war içimde ağlamak istiyorum.. gözlerim dolu dolu ağzım kitli suratım 5 karış oturuyyorum.. annem geldi şükür 6 gün ardan sonra onlar ewde, kocam yine hawasında oraya buraya koşturuyor nasıl bir enerji war bitmek tükenmek bilmiyor.. 4,5 saat uyku uyuyor we hala koşturuyor we biz 15-20gündür sırt sırta uyuyoruz

merhabalarrra.s.
nasılsınız güzel annelerr
biz iyiyiz şükür umarım sizlerde iyisinizdir
valide yarın akşam gidiyor bende size kavuşuyorum neler neler kaçırdım kim bilir sizin ve meleklerinizin sağlığı iyi olsunda önemli, olan o
şimdilik hepinizi kocaman kocaman öpüyorum bitaneler kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

parmakalrıyla yapmıştır kesin.benimki deyüzünü yoğuruyo bi bakıyorum kıpkırmızı sonra hemen geçiyor.hiç bi şey için üzme kendini bazı şeyleri görmezden gel.irdeleme.ne kadar üzerine yoğunlaşırsan o kadar görürsün hataları.sen kızınla eğlenmeye bak.hem artık ele avuca gelmeye de başladı.sırt sırta meselesi kolay.bi giyin süslende adamın sırtını göremezsinzemuszemusbayanssulusmile

kızlar hep alıntı yaptım cevap yazdım ama nasıl olduysa gitti.valla geri dönemem artık kız uyanır ben alana kadar....

kızım 3 saat aralıksız uyudu bende evi süpürüp sildim...annem geldi oğluma sütlaç yaptı.deli oluyo da bizimki sütlaca...

hasretcim geçmiş olsun......önemli bişey değildir inşallah...

meral senin büyük oğlan ne diyo bu duruma...biliyomu eşinle aranızdakileri?

kızlar ata şuan uyuyor 15 dakikadır ve uykusunda kahkaha atıyo ne görüyorsa çok alem bu çocuk birde konuşmaya başlasa neler konuşucak acaba hala arada gülüyo :)

geçmiş olsun canımcım kıyamam boncuk gözlü güzele iyi olur inşallah hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…