2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hmm bi kez daha kanıtlandı..annenin aldıgı kiloyla bebeginki arasındahiç bi paralellik yok..asıl görev plasenta nın görevini nekadar iyi yrine getirdigi!...yoksa gayet düzenli beslendigime iannıyorum..sadece sütü 2 günde bilemedin 3 günde bir veya ara ara hergün .çtim..günlük meyvamı vevizimi peynir yumurtam düzenliydi..neyse..konuşmayan dr larıda hiç sewmem agzından laf alıncaya kadaer...bende ısırarak sewerim zillimi gecen bi aglattı fazla kacrmışım..manyagm..

kızlar kocam, akşam ajda pekkanın konseri war gidelimmi dedi.. bende hiç bişy demedim yürüdüm yanından.. tepkimi belli etmek için teklifini red mi etsem.. yoksa gidip eğlenmeme mi baksam??

tankini nasil oluyor ?
http://www.derinmor.com/tankini__kk429
aha bu öznurcum benim gibi şekilsizler bunları giyer.gerçi tanıtan hatunlar fıstık gibi ama:umursamaz:

kızlar kocam, akşam ajda pekkanın konseri war gidelimmi dedi.. bende hiç bişy demedim yürüdüm yanından.. tepkimi belli etmek için teklifini red mi etsem.. yoksa gidip eğlenmeme mi baksam??

canım inşaallah düzelirsiniz biran önce bence git eğlen.bak seni mutlu etmek için bişeyler arıyor belliki.mahrum etme kendini.

kızlar kocam, akşam ajda pekkanın konseri war gidelimmi dedi.. Bende hiç bişy demedim yürüdüm yanından.. Tepkimi belli etmek için teklifini red mi etsem.. Yoksa gidip eğlenmeme mi baksam??
ah aŞkım kocıŞın anlamıŞ ıŞte tavrını bıŞeyler yapma cabasına dÜŞmÜŞ..o bıle bı degıŞıklı,k senın ıÇın kafa dagıtrsın..burdada baŞladı konserler..

iyiki warsınız ewet ben bu sinirle hiç böyle düşünmediim sonuçta o ajdaya meraklı değil biraz yüzüm gülsün diye yapıyor:gitme: tamam o zamn tabi giyecek üzerime olan hiç bişey yokkkkkkk.. ama onunla konuşmayacağım sahneye dönük ajdaya eşlik edeceğim sadece ewe gelincede tek kelime etmeden kızımı emzirip hemn uyuyacağım

ebru.. yağmurda benim kız gibi uslu herhalde değil mi.. sende rahatsın gayet wakit buluyorsun buraya ne yapıyor mesela sabah kaç ta uyanıp güne nasıl başlıyor nasıl uyuyor.. biraz bebişlerden konuşalım kafamı dağıtmam lazım:))

aşkım nere gittin??bi kaç ütü yapiim dedim..açıktı pc..hasretim yagmur ALLAH a şükürki uslu bi bebek ALLAH acımışta vermiş diorum babasının huylarınımı almış neboshayallersmile..ben daha cazgırımdır zorumdur..ama a şimdi belli olmaz dimi??bebekken uslu olanlar sonradan azıyo derler..amanın...saat 3 gibi yıkadım onu hala uyuyo.. karnı ac olmasın yeter anında maması hazır olup mideye indrecek ..arada mızmızlanması oluyo tabiki idare edios işte..bide sallamadan uyutmaya alıştr mutlaka..

Son düzenleme:

git eglenmene bak bidenem.

yazgi ben senin resimlerini gordum oyle kilolu sekilsiz bi halin yok.ayrica bu tankiniler cok guzel.

:))) hadi hadi kiyaman sen hemen kaynasirsiniz.kiz bak dua et herif bi yerlere goturuyor seni.cocuguna annen bakiyor.
bide beni dusun.dun herifime yemekden sonra ben markete gideyim eksikler var dedim yemek yedik dusunu aldi ben cikiyorum dedi gitti listedekileri aldi geldi.ayyyyyyyyyyyyy bayilacaktim.benim amacim hava almak degisiklik olsun falan.ya bi kerede deki kalk suraya gidelim sunu yapalim yok.butun gun evdeyim.dogumdan beri 2 kere anneme 2 kere gorumceme gittim.doktora gitmeleri saymiyorum.bugun sabah gitti ise tam gun calisiyor.aksamda yorgun argin gelir.ben yine 4 duvar arasinda otururum.yarin sabahda kalk kahvalti hazirla kocis 12 de uyanir 5 e dogru ayilir sonrada evde film seyret eger korku filmi almamissa o da.anneme dedimki sinavim var bugun oglen aradi ne yapiyorsun diye :)))))))))))) gerci anneme yuklenmek istemiyorum bu aralar iyi degil ama yani gelsede hemen isini hallet gel falan yapiyor.simdiye kadar 2 kere git dolas hava alirsin dedi annem o da cabucak yani.dusun bak kac zamandir kanguru alacagim diyorum disari cikamiyorumki alayim.amannnnn bir dokun bin ah isit.
demem o ki cikkkkkkkkk ve cok eglen benim yerimede sarkilara eslik et.cok severim ajdayi

hahhayyyt..şarz derken emzik demek istedimm..dalga gece gece agzıma yapışmış..

Kızlarrrrrrr çokkk mutluyumm salı işe başlıyordum ya eylül ekime kaldı kocamla konuştum yapamayacağımı söyledim oda tamam siz iyi olun yeter dedii.

ee tabi sıkılı calışmak istersin aşkım..niye cıkmıon cıksana dışarı yaw gez toz eşinle ..doguhanıda bırak nananeye yada mamaneye..yada cık bebişinle ..yaz geldi artık havalar süper..sadece ceryanda bırakma rüzgarlı havada..

Kızlarrrrrrr çokkk mutluyumm salı işe başlıyordum ya eylül ekime kaldı kocamla konuştum yapamayacağımı söyledim oda tamam siz iyi olun yeter dedii.

ooooleyyyyyyyyyyy bi bebikimiz daha annesiyle buyuyecek bi sure.

kisimmmmm esm gezmek tozmak istemiyorki problem o :))) ev kusu.bebegi kime birakayim iste bilion durumlari annemi kayinvaldemi ki zaten ben oglumsuz bi yere gitmek istemiyorum.hep yanimda olsun askitom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…