- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.141
mirmirmirmirbugün de kayınvalide kayınpeder ve ablamla geçti gitti...
mirmirmirmir
Aferin akıllı kızına. İnşallah devamı gelir gerçeken olcaycım yoksa ben uykusuzluktan artık hasta olucam.
Canım benim için en zor durum zaten büyük oğlan. Ona artık pek anlaşamadığımızı ve bi süre ayrı yaşayacağımızı söyledim. Ama sürekli soruyor e hadi ne zaman barışacaksınız, ben artık babamı özledim, gözleri dolarak boşanmayacaksınız değil mi falan diyemafoldumben Bir de babası sürekli onunla bana çiçkler falan yolluyor ve beni çok sevdiği gibi msjlar yolluyor onunla. doğal olarak çocukta beni sorumlu tutuyor bu ayrılıktan.Anne siz iyi anlaşıyodunuz artık gelsin babam deyip duruyo.senağlama
git eglenmene bak bidenem.
yazgi ben senin resimlerini gordum oyle kilolu sekilsiz bi halin yok.ayrica bu tankiniler cok guzel.
:))) hadi hadi kiyaman sen hemen kaynasirsiniz.kiz bak dua et herif bi yerlere goturuyor seni.cocuguna annen bakiyor.
bide beni dusun.dun herifime yemekden sonra ben markete gideyim eksikler var dedim yemek yedik dusunu aldi ben cikiyorum dedi gitti listedekileri aldi geldi.ayyyyyyyyyyyyy bayilacaktim.benim amacim hava almak degisiklik olsun falan.ya bi kerede deki kalk suraya gidelim sunu yapalim yok.butun gun evdeyim.dogumdan beri 2 kere anneme 2 kere gorumceme gittim.doktora gitmeleri saymiyorum.bugun sabah gitti ise tam gun calisiyor.aksamda yorgun argin gelir.ben yine 4 duvar arasinda otururum.yarin sabahda kalk kahvalti hazirla kocis 12 de uyanir 5 e dogru ayilir sonrada evde film seyret eger korku filmi almamissa o da.anneme dedimki sinavim var bugun oglen aradi ne yapiyorsun diye :)))))))))))) gerci anneme yuklenmek istemiyorum bu aralar iyi degil ama yani gelsede hemen isini hallet gel falan yapiyor.simdiye kadar 2 kere git dolas hava alirsin dedi annem o da cabucak yani.dusun bak kac zamandir kanguru alacagim diyorum disari cikamiyorumki alayim.amannnnn bir dokun bin ah isit.
demem o ki cikkkkkkkkk ve cok eglen benim yerimede sarkilara eslik et.cok severim ajdayi
:lepi:vereliniortakhayatım kocanı bekleme,çal bebeğini çık dışarı,benimkide aynıdır,ben kendim çıkıyorum,yalnız çıkamam diyorsan yokmu arkadaşın falan yakınlarında onla çık,bak ben aldım bu gün büyük oğlanı küçük oğlanı gittimn çengelköy maxiye,çoçuklar hava aldı biraz bende rahatladım,ben 2 çoçujla yalnız çıkıyorsam dışarı sende çıkarsın bebekle...ufaklığında biraz güneşe havaya ihtiyaçı var....
:lepi:vereliniortak
ay kızlar bugün doğumdan sonra ilk kez cesaret edip tartıya çıktım sonuç hüsran 70 kg.ay inanamadım ben bu 10 kiloyu nasıl vercem yaaa emziriyorumda yemem lazııım üff.buarada aslı güngörün ninnisi süper dinleyin.
kızlar kocam, akşam ajda pekkanın konseri war gidelimmi dedi.. bende hiç bişy demedim yürüdüm yanından.. tepkimi belli etmek için teklifini red mi etsem.. yoksa gidip eğlenmeme mi baksam??
kızlar ata şuan uyuyor 15 dakikadır ve uykusunda kahkaha atıyo ne görüyorsa çok alem bu çocuk birde konuşmaya başlasa neler konuşucak acaba hala arada gülüyo :)
kızlar dönence alcam şimdiki kullandığımın kurması bozuldu su ısıklı kumadalılar nasıl kullanan varmı?
Kızlarrrrrrr çokkk mutluyumm salı işe başlıyordum ya eylül ekime kaldı kocamla konuştum yapamayacağımı söyledim oda tamam siz iyi olun yeter dedii.
kızlar ikinci dogumlarda sezeryanlılarda yine kesiyi aynı yerdenmi yapıolar???
kızlar ikinci dogumlarda sezeryanlılarda yine kesiyi aynı yerdenmi yapıolar???
ay pınarcım yaa ne yapcaz bilmem bu kiloları yazgı denize girmek için kilolardan taykini alıyomuş ay ben girmeyi düşünemiyorum bilem onun kilosuda yok pek maşallah ben küçük bir balina gibi hissediyorum kendimi büyükmü deseydim
ay pınarcım yaa ne yapcaz bilmem bu kiloları yazgı denize girmek için kilolardan taykini alıyomuş ay ben girmeyi düşünemiyorum bilem onun kilosuda yok pek maşallah ben küçük bir balina gibi hissediyorum kendimi büyükmü deseydim
evet şeker aynı yerden oluyormuş.ikinciyi düşünüyorsun sanırsamlaelaelaelaelae
canım kilodan ziyade heryerim çatlak içinde berbat haldeyim.ayrıca eşin seni çıkarmıyorsa sende kendin çık oğluşunla görsün oda ona ihtiyacın olmadığını belki değişir ozaman.yazgi ben senin resimlerini gordum oyle kilolu sekilsiz bi halin yok.ayrica bu tankiniler cok guzel.
:))) hadi hadi kiyaman sen hemen kaynasirsiniz.kiz bak dua et herif bi yerlere goturuyor seni.cocuguna annen bakiyor.
bide beni dusun.dun herifime yemekden sonra ben markete gideyim eksikler var dedim yemek yedik dusunu aldi ben cikiyorum dedi gitti listedekileri aldi geldi.ayyyyyyyyyyyyy bayilacaktim.benim amacim hava almak degisiklik olsun falan.ya bi kerede deki kalk suraya gidelim sunu yapalim yok.butun gun evdeyim.dogumdan beri 2 kere anneme 2 kere gorumceme gittim.doktora gitmeleri saymiyorum.bugun sabah gitti ise tam gun calisiyor.aksamda yorgun argin gelir.ben yine 4 duvar arasinda otururum.yarin sabahda kalk kahvalti hazirla kocis 12 de uyanir 5 e dogru ayilir sonrada evde film seyret eger korku filmi almamissa o da.anneme dedimki sinavim var bugun oglen aradi ne yapiyorsun diye :)))))))))))) gerci anneme yuklenmek istemiyorum bu aralar iyi degil ama yani gelsede hemen isini hallet gel falan yapiyor.simdiye kadar 2 kere git dolas hava alirsin dedi annem o da cabucak yani.dusun bak kac zamandir kanguru alacagim diyorum disari cikamiyorumki alayim.amannnnn bir dokun bin ah isit.
demem o ki cikkkkkkkkk ve cok eglen benim yerimede sarkilara eslik et.cok severim ajdayi
çok sevindirici bir haber gözünaydın canım.Kızlarrrrrrr çokkk mutluyumm salı işe başlıyordum ya eylül ekime kaldı kocamla konuştum yapamayacağımı söyledim oda tamam siz iyi olun yeter dedii.
aha da lafın üstüne geldim aklinialirimsmileay pınarcım yaa ne yapcaz bilmem bu kiloları yazgı denize girmek için kilolardan taykini alıyomuş ay ben girmeyi düşünemiyorum bilem onun kilosuda yok pek maşallah ben küçük bir balina gibi hissediyorum kendimi büyükmü deseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?