2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım seni en iyi anlayanlardan biri benim...bende yaşadım bunu... bir süre ayrı falan kaldık ama oğlan babasını istiyordu,,bende onun için barıştım,oğlum mutlu bende mutlu sayılırım..ama ne zaman böyle ir konu açılsa bir yerlerde içim açır,eşimden nefret ederim bana yaptıklarını hatırladıkça,birde daha açımasız oldum,ona hiç acımak gelmiyor içinden hala...ama yuruyor bir şekilde,hep onun bana iyi davranmasıyla yürüyor..benim eşim yaşadıklarımızdan sonra .çok değişti,iyi yönde ama bende değiştim,ona karşı kötü yönde,,,hiç unutulmuyor..Allah yolunu açık etsin çoçuklarınla...

hayatım kocanı bekleme,çal bebeğini çık dışarı,benimkide aynıdır,ben kendim çıkıyorum,yalnız çıkamam diyorsan yokmu arkadaşın falan yakınlarında onla çık,bak ben aldım bu gün büyük oğlanı küçük oğlanı gittimn çengelköy maxiye,çoçuklar hava aldı biraz bende rahatladım,ben 2 çoçujla yalnız çıkıyorsam dışarı sende çıkarsın bebekle...ufaklığında biraz güneşe havaya ihtiyaçı var....

:lepi:vereliniortak

ay kızlar bugün doğumdan sonra ilk kez cesaret edip tartıya çıktım sonuç hüsran 70 kg.ay inanamadım ben bu 10 kiloyu nasıl vercem yaaa emziriyorumda yemem lazııım üff.buarada aslı güngörün ninnisi süper dinleyin.

kızlar kocam, akşam ajda pekkanın konseri war gidelimmi dedi.. bende hiç bişy demedim yürüdüm yanından.. tepkimi belli etmek için teklifini red mi etsem.. yoksa gidip eğlenmeme mi baksam??

git tabi dğeişiklikl olur...

kızlar ata şuan uyuyor 15 dakikadır ve uykusunda kahkaha atıyo ne görüyorsa çok alem bu çocuk birde konuşmaya başlasa neler konuşucak acaba hala arada gülüyo :)

bebekler rüyasında gülerse babalarını astıklarını görürlermiş.. :))) bizde öyle derler..nerden biliyorlarsa... :)))

kızlar dönence alcam şimdiki kullandığımın kurması bozuldu su ısıklı kumadalılar nasıl kullanan varmı?

ben kullanıyorum fişher prize marka,çok güzel emirhan çok seviyor, ama haftada bir 4 tane orta boy pil bitiriyor...fotosunu ekledim bak ondan...

Eklentiler

• $15760_200-200.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
ay pınarcım yaa ne yapcaz bilmem bu kiloları yazgı denize girmek için kilolardan taykini alıyomuş ay ben girmeyi düşünemiyorum bilem onun kilosuda yok pek maşallah ben küçük bir balina gibi hissediyorum kendimi büyükmü deseydim

Hadi sen ikinci çocuğunu doğurdun cnm normal kilon ki ben senden 5 kilo daha fazlayım daha ilk çocukta şaftım kaydı..
. :umursamaz:

canım kilodan ziyade heryerim çatlak içinde berbat haldeyim.ayrıca eşin seni çıkarmıyorsa sende kendin çık oğluşunla görsün oda ona ihtiyacın olmadığını belki değişir ozaman.
Kızlarrrrrrr çokkk mutluyumm salı işe başlıyordum ya eylül ekime kaldı kocamla konuştum yapamayacağımı söyledim oda tamam siz iyi olun yeter dedii.
çok sevindirici bir haber gözünaydın canım.
aha da lafın üstüne geldim aklinialirimsmile
canım yaa evet çok kilo fazlam yok 5-6 kilo ama göbek ve çevresi fena hem bıngıl bıngıl et hemde çatlak çok:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…