2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben evlendiğimizde 48 kgdım düşünebiliyomusunuz.ama millet bana maya gibi oldun şimdi diyor anam nemayası fok balığına döndüm resmen.pınarcım veririz herhalde selkie sende bendensin demek.

ben evlendiğimizde 48 kgdım düşünebiliyomusunuz.ama millet bana maya gibi oldun şimdi diyor anam nemayası fok balığına döndüm resmen.pınarcım veririz herhalde selkie sende bendensin demek.

hemde nasıl 85 kiloyum vermem gereken 20 kilo var...67 kiloydum hamile kalmadan önce,boyumda 1.78 çok iri duruyorum...travestilere döndüm sankim....

kızım ben sallamıyorum ki artık.. zaten çocuk akşama kadar dükkanda arbasında kendiliğinden uyuyor.. akşamda 9 oldumu uyku moduna giriyo koyuyorum yatağına emziğini weriorum telsizden ninnisini açıyorum we çıkıyorum odadan bazen yanında duryorum uyuyor işte annem çok bilmişi geldiğinde alıyor eline yastğıı sallıyoralsanaalsanasmile engel olamıyorum:çok üzgünüm:

kararsızım ben yine, sanırım gitmeyeceğim.. onun afra tafrasından sıkıldım artık.. bi kuaföre gittim geldim yarım saat sen biraz durda ben gidiym diyo.. sabah 5te geldim yorgunum dio sanki ben ewde kıç büyütyorum...

hemde nasıl 85 kiloyum vermem gereken 20 kilo var...67 kiloydum hamile kalmadan önce,boyumda 1.78 çok iri duruyorum...travestilere döndüm sankim....

sempatiksalakcinnideme be öyle sen boylusun kaldırır yine kilonu boyun hem verirsiniz mutlaka.daha öncede verdiniz eski haliniize dönmüşsünüz sonuçta.

sempatiksalakcinnideme be öyle sen boylusun kaldırır yine kilonu boyun hem verirsiniz mutlaka.daha öncede verdiniz eski haliniize dönmüşsünüz sonuçta.

öylede yazcığım ben büyükte daha az kilo almıştım....onu bile 4 senede verdim...aslında onuda veremezdimde adam beni boynuzlayınca üzüntüden verdim...

slm kızlar. gezmeden geldik biz. ceahire gittik, bi sürü güzel şeyler aldım oğluşlara. kendime hiçbişi almadım çünkü evden çıkmadan önce tartıldım ve 65 olmuşumakannehirohaoldumsmile artık kesin dikkat edicem, aldıkça alıyorum, nasıl olsa emzirirken almam diye düşünüp yedikçe yedim. ama artık azami dikkaaatttyasakkelime ben bi bakayım neler kaynatmışsınız

:roflol: off 74tüm doğurdum 63e düştüm şimdi 65im millet zayıflıyo ben alıyorum baldırlarım tombul tombul kıçım tempra zaten offff
kızlar ikinci dogumlarda sezeryanlılarda yine kesiyi aynı yerdenmi yapıolar???

aynı yeri kesip biçiolar cnm..

öylede yazcığım ben büyükte daha az kilo almıştım....onu bile 4 senede verdim...aslında onuda veremezdimde adam beni boynuzlayınca üzüntüden verdim...

hay allahın cezası o da mıklava: hemde senin gibi bi kadını neymiş aradığı sende olmayan başkalarında olan acba almış kendinden 10yaş küçük kızı bide aldatıyo ayuuualsanaalsanasmile

:roflol: off 74tüm doğurdum 63e düştüm şimdi 65im millet zayıflıyo ben alıyorum baldırlarım tombul tombul kıçım tempra zaten offff

aynı yeri kesip biçiolar cnm..

:))))))))))))) yeme kız çok....
hay allahın cezası o da mıklava: hemde senin gibi bi kadını neymiş aradığı sende olmayan başkalarında olan acba almış kendinden 10yaş küçük kızı bide aldatıyo ayuuualsanaalsanasmile

benim adam 2 sene mısırda kaldı..orda bi arap karısıyla b.. yemiş.kadınada bir görsen ....buraya dönünce öğrendim..s...ağzına edepsizin....ama benim olay olalı2 sene oluyor...bitti geçti şimdi...içimde bitmedi ama attım bir kenarlara...

Son düzenleme:

Sana da geçmiş olsun. Alçak heriflerkötükedihüso Biliyorum cnm, hiçbişey artık eskisi gibi olamaz barışsak bile. Bi kere aradaki güven bitti, bi daha sevebileceğimi de hiç sanmıyorum:1no2:

Walla be Öznur. bak ben bugün iki çocuğu da alıp gezdim, çok iyi geldi walla. Bu arada Eymeni kanguruda götürdüm, çok iyi oldu, arabayla zor oluyodu yürüyen merdivenler falan. Benim de kaliteli bi kanguru almam lazım sanırım, artık bol bol kullanıcam herhalde

kızlar ikinci dogumlarda sezeryanlılarda yine kesiyi aynı yerdenmi yapıolar???

E heralde, her yanımızı kesip biçecek değiller ya:bbo:

nasıl aynı yerden oluyor yaaa aynı yer olmaz bence altı yada üstü yakın bir yer olur
bilmiyorumkismile

:1shok:fisfisfis

Çok güzelsin bebeğimm.. sen kaç kilo almıştın ki toplamda?

kız bende tam tersi etki yaptı, sinirden yiyorumcokacimcoook İnan her bir mesajını ya da mailini okuduktan sonra bişiler atıştırıyorum. salak ben, hırsımı onlardan alıyorum derken, kiloları da aldıkça alyrum

kötükedihüso erkekler bçyle bebeğim malesef, cidden çok zayıflar. Ve devrin kadıları acayip fettan. tabi bular geçerli mazeret olamazlmaz:

unutamazsın..benim gibi sürekli telini maillerini kontrol eder durursun..paranoya olursun...birazda asabi olursun...

ben kanguruyla çıkamıyorum ya...araba kullanıyorum anakuçağını taşımam lazım mecburen..ee oda zaten bebek arabasının üstüne geçiyor..öyle kullanıyorum...kanguruyu evde çok kullanıyorum...yada parka giderken kolaylık oluyuyor...

ben toplamda 35 kilo aldım sempatiksalakcinni kalanda 20 kilo işte...

ya bide benimkininki tesettürlü 5 vakit namazlı kadındı...neymiş efendim erkekler 4 e kadar evlenirmiş islamda oda eşimin 2 eşi olmayı kabul ediyormuş...ne varmış kabul etmeliymişim..hatun birde öyle mesaj attı bana utanmadan ingilizce olarak...

valla ben 1 ayda 15 kilo verdim o dönem içtiğim suyu bile çıkardım.1 hafta hastanede yattım...sen ye boşver...bu arada ebru ben...

eymen bey gezmeye iyi alıştı galiba bugün, ayağımda sallarken de durmuyor, evin içinde gezelim istiyor. ben kaçayım. öptüm

arkadaşlar iyi akşamlar.. oğluma bişi oldu ya şaşırdım kaldım.. dün dr a gitmiştik ve mamayı günde en fazla bir kere ver oda mecbur kalısan demişti.. bende akşam 7 ye kadar güzel güzel emzirdim mama vermedim (önceden bir defa 11 de bir defa 7 de veriyordum 11 de vermedim bugün ) akşam 6 da emzirdim ama göğsüm yumuşaktı oğlum 7 gibi kalktı emmek istedi ama göğsüm boş olduğu için mama yapmak zorunda kaldım.. oğlum yemedi arkadaşlar mamayı sürekli biberonu ağrından çıkardı durdu.. memeyi verdim emdi aç belli ama mama yemedi.. önceden sorun çıkarmadan yerdi mamayıda nie böyle oldu dersiniz? acaba mamayı değiştirmem mi gerekiyr? reswmen zorla yedirdim uyudu şimdi yavrum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…