- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.161
nasıl aynı yerden oluyor yaaa aynı yer olmaz bence altı yada üstü yakın bir yer olur bilmiyorumkismile
ben evlendiğimizde 48 kgdım düşünebiliyomusunuz.ama millet bana maya gibi oldun şimdi diyor anam nemayası fok balığına döndüm resmen.pınarcım veririz herhalde selkie sende bendensin demek.
aşkım nere gittin??bi kaç ütü yapiim dedim..açıktı pc..hasretim yagmur ALLAH a şükürki uslu bi bebekALLAH acımışta vermiş diorum babasının huylarınımı almış neboshayallersmile..ben daha cazgırımdır zorumdur..ama a şimdi belli olmaz dimi??bebekken uslu olanlar sonradan azıyo derler..amanın...saat 3 gibi yıkadım onu hala uyuyo.. karnı ac olmasın yeter anında maması hazır olup mideye indrecek ..arada mızmızlanması oluyo tabiki idare edios işte..bide sallamadan uyutmaya alıştr mutlaka..
git eglenmene bak bidenem.
yazgi ben senin resimlerini gordum oyle kilolu sekilsiz bi halin yok.ayrica bu tankiniler cok guzel.
:))) hadi hadi kiyaman sen hemen kaynasirsiniz.kiz bak dua et herif bi yerlere goturuyor seni.cocuguna annen bakiyor.
bide beni dusun.dun herifime yemekden sonra ben markete gideyim eksikler var dedim yemek yedik dusunu aldi ben cikiyorum dedi gitti listedekileri aldi geldi.ayyyyyyyyyyyyy bayilacaktim.benim amacim hava almak degisiklik olsun falan.ya bi kerede deki kalk suraya gidelim sunu yapalim yok.butun gun evdeyim.dogumdan beri 2 kere anneme 2 kere gorumceme gittim.doktora gitmeleri saymiyorum.bugun sabah gitti ise tam gun calisiyor.aksamda yorgun argin gelir.ben yine 4 duvar arasinda otururum.yarin sabahda kalk kahvalti hazirla kocis 12 de uyanir 5 e dogru ayilir sonrada evde film seyret eger korku filmi almamissa o da.anneme dedimki sinavim var bugun oglen aradi ne yapiyorsun diye :)))))))))))) gerci anneme yuklenmek istemiyorum bu aralar iyi degil ama yani gelsede hemen isini hallet gel falan yapiyor.simdiye kadar 2 kere git dolas hava alirsin dedi annem o da cabucak yani.dusun bak kac zamandir kanguru alacagim diyorum disari cikamiyorumki alayim.amannnnn bir dokun bin ah isit.
demem o ki cikkkkkkkkk ve cok eglen benim yerimede sarkilara eslik et.cok severim ajdayi
hemde nasıl 85 kiloyum vermem gereken 20 kilo var...67 kiloydum hamile kalmadan önce,boyumda 1.78 çok iri duruyorum...travestilere döndüm sankim....
sempatiksalakcinnideme be öyle sen boylusun kaldırır yine kilonu boyun hem verirsiniz mutlaka.daha öncede verdiniz eski haliniize dönmüşsünüz sonuçta.
:roflol: off 74tüm doğurdum 63e düştüm şimdi 65im millet zayıflıyo ben alıyorum baldırlarım tombul tombul kıçım tempra zaten offffhemde nasıl 85 kiloyum vermem gereken 20 kilo var...67 kiloydum hamile kalmadan önce,boyumda 1.78 çok iri duruyorum...travestilere döndüm sankim....
kızlar ikinci dogumlarda sezeryanlılarda yine kesiyi aynı yerdenmi yapıolar???
öylede yazcığım ben büyükte daha az kilo almıştım....onu bile 4 senede verdim...aslında onuda veremezdimde adam beni boynuzlayınca üzüntüden verdim...
:roflol: off 74tüm doğurdum 63e düştüm şimdi 65im millet zayıflıyo ben alıyorum baldırlarım tombul tombul kıçım tempra zaten offff
aynı yeri kesip biçiolar cnm..
hay allahın cezası o da mıklava: hemde senin gibi bi kadını neymiş aradığı sende olmayan başkalarında olan acba almış kendinden 10yaş küçük kızı bide aldatıyo ayuuualsanaalsanasmile
canım seni en iyi anlayanlardan biri benim...bende yaşadım bunu... bir süre ayrı falan kaldık ama oğlan babasını istiyordu,,bende onun için barıştım,oğlum mutlu bende mutlu sayılırım..ama ne zaman böyle ir konu açılsa bir yerlerde içim açır,eşimden nefret ederim bana yaptıklarını hatırladıkça,birde daha açımasız oldum,ona hiç acımak gelmiyor içinden hala...ama yuruyor bir şekilde,hep onun bana iyi davranmasıyla yürüyor..benim eşim yaşadıklarımızdan sonra .çok değişti,iyi yönde ama bende değiştim,ona karşı kötü yönde,,,hiç unutulmuyor..Allah yolunu açık etsin çoçuklarınla...
hayatım kocanı bekleme,çal bebeğini çık dışarı,benimkide aynıdır,ben kendim çıkıyorum,yalnız çıkamam diyorsan yokmu arkadaşın falan yakınlarında onla çık,bak ben aldım bu gün büyük oğlanı küçük oğlanı gittimn çengelköy maxiye,çoçuklar hava aldı biraz bende rahatladım,ben 2 çoçujla yalnız çıkıyorsam dışarı sende çıkarsın bebekle...ufaklığında biraz güneşe havaya ihtiyaçı var....
kızlar ikinci dogumlarda sezeryanlılarda yine kesiyi aynı yerdenmi yapıolar???
nasıl aynı yerden oluyor yaaa aynı yer olmaz bence altı yada üstü yakın bir yer olur bilmiyorumkismile
hemde nasıl 85 kiloyum vermem gereken 20 kilo var...67 kiloydum hamile kalmadan önce,boyumda 1.78 çok iri duruyorum...travestilere döndüm sankim....
öylede yazcığım ben büyükte daha az kilo almıştım....onu bile 4 senede verdim...aslında onuda veremezdimde adam beni boynuzlayınca üzüntüden verdim...
hay allahın cezası o da mıklava: hemde senin gibi bi kadını neymiş aradığı sende olmayan başkalarında olan acba almış kendinden 10yaş küçük kızı bide aldatıyo ayuuualsanaalsanasmile
Sana da geçmiş olsun. Alçak heriflerkötükedihüso Biliyorum cnm, hiçbişey artık eskisi gibi olamaz barışsak bile. Bi kere aradaki güven bitti, bi daha sevebileceğimi de hiç sanmıyorum:1no2:
Walla be Öznur. bak ben bugün iki çocuğu da alıp gezdim, çok iyi geldi walla. Bu arada Eymeni kanguruda götürdüm, çok iyi oldu, arabayla zor oluyodu yürüyen merdivenler falan. Benim de kaliteli bi kanguru almam lazım sanırım, artık bol bol kullanıcam herhalde
E heralde, her yanımızı kesip biçecek değiller ya:bbo:
:1shok:fisfisfis
Çok güzelsin bebeğimm.. sen kaç kilo almıştın ki toplamda?
kız bende tam tersi etki yaptı, sinirden yiyorumcokacimcoook ınan her bir mesajını ya da mailini okuduktan sonra bişiler atıştırıyorum. salak ben, hırsımı onlardan alıyorum derken, kiloları da aldıkça alyrum
kötükedihüso erkekler bçyle bebeğim malesef, cidden çok zayıflar. Ve devrin kadıları acayip fettan. tabi bular geçerli mazeret olamazlmaz:
kız biliyorum senin ebru olduğunu. sen öznura yazmışsın da ben de senden alıntıyla ona hitaben yazdımyerimseniben
diğer durumları boşver cnm,tekrar hatırlayıp ta sıkma canını. Allah o kadını da bildiği gibi yapsınklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?