2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay niye böyle yaptıki,,,,bekle bakalım yarında aynı yapacakmı...yaparsa bi mamayı değiştirirsin...milümi,l in tdı güzelmiş..ondan denersin bide

ay niye böyle yaptıki,,,,bekle bakalım yarında aynı yapacakmı...yaparsa bi mamayı değiştirirsin...milümi,l in tdı güzelmiş..ondan denersin bide

bilmiyorum ki canım.. aklıma sadece mamayı değiştirmek geldi.. bende yarın mamaya gerek olursa ve yemesse milumil alırım canım.. iyi akşamlar

Canım genel bi iştahsızlık durumu var şu ara bebeklerde. benim oğlan da doğru dürüst emmiyor, biri daha şikayetçiydi bebeğinin iştahsızlığından. Nedeni ne bilmiyorum ama mamadan kaynaklandığını sanmam. sonuçta onu sevmese en başından yemezdi

herkese merhaba arkadaşlar en son nezmn biberon verdin bende mama vermek istedim almadı sonra sütümü biberonla veriyim dedim ama almadı
ya ben napcam biberon nu alması için :bilmiyorumkismilebiberon uclarının hepsini denedim pekmeze batırdım yook almıyooo yaaa işe başlayınca napcam bilmiyorum

anlayamadım ki canım.. sıcaklardan da olabilir belki ne biliim üzüldüm akşam napcamı şaşırdım :1no2:keşke akşam da gerek olmasaydı da emzirebilseydim ama memeyi verdiğimde biraz emip ağladığını görmeye dayanamadım:1no2:inş. dahada artar ne diim.. psikolojikmidir nedir anlamadım gün içinde gayet iyi yetiyor oğluma sütüm ama akşamüstü olmuyo çok üzülüyorum :1no2:

en son dün akşam 7 de vermiştim canım.. bide bugün yedide denedim zar zor içirdim:1no2: bizim biberonumuz aventin anne göğsüne yakın biberonundan.. denemediysen inş. işe yarar.. Allah kolaylık versin canım zor ya benim oğlumda emzik almıyor :1no2:

belki memeni daha çok sewmiştiryerimseniben her zamn yediği mama değil mi neden sewmesin ki.. başka bi nedeni wardır bnce toktur belki...

çok yoruldum kamyon suya çıkacaktı bidonları taşıdık arabaya pilim bitti sanırım kopnser işi yalan olacak.. kocam sızlanmaya başladı yine hiç bi tarafım tutmuyo die:umursamaz: hıhh tutmasın zaten! kızımı uyuttum.. herkese iyi geceler bakalım nolacak.. yarın pazar biz yine burdayız tabi allahım yardım etttttttttttttttttttttttttttttt

belki memeni daha çok sewmiştiryerimseniben her zamn yediği mama değil mi neden sewmesin ki.. başka bi nedeni wardır bnce toktur belki...

memeyi çok seviyo canım.. bıraksam bir saat kalıra.sherzaman kullandığım mama aptamil conformil sindirimi falan kolay die seçmiştim şimdiye kadarda severek yiodu ama anlamadım bende.. inş. dediğin gibi tok olduğu içindir..

kızlar bugün atayı arabasıyla gezdirirken ayağımı vurdum arabaya serçe parmağım morardı çok ağrıyo yürüyemiyorum umarım kırılmamıştır serçe parmağımın yürümeye engel olabileceğini hiç düşünmemiştim çok ağrıyo canım orda sanki

işin çok zor canım Allah kolaylık versin.. ama daha ne kadar bu tempoda götürebilirsin ki bebek,iş ,ev ,b,de eşle uğraş.. ,işinde hep insanlarla uğraşmayı gerektiriyo.. valla çok iyi idare ediosun bence maşallah sana.... inş. herşey istediğin yönde değişir.

geçmiş olsun canım.. inş. önemli bişi diildir.. yürümeni etkiliyosa ihmal etme de bi dr a git olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…