2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeliş82 kullanıcısından alıntı
rica ederim canım nedemek zaten dinimizde de var hamile kadın oruç tutmayabilir sonra kazasını yapar bende bugün bismillah dedim inşallah zorlanmam rabbim yardım eder bana sanada hayırlı ramazanlar...

zeşil sen kaç haftalıksın bende oruç tutuyorum ve kendimi okadar iyi hissediyorumki mide bulantılarım bile azladı ama sahurda çok güzzel besleniyorum sütümü meyve suyumu içiorum peynirimi yiyorum gündüz normalde hiçbişey yiyemiorum

canım ben 12. haftamın içindeyim bende çok şükür oruc tutarken hiç zorlanmıyorum dediğin gibi sahurda ve iftarda güzel besleniyorum vitamin içeren şeylerle besleniyorum ama içimi kemirende bir soru var acaba bebeğimin gelişimine bir zararı olurmu pazartesi günü doktora gidicem bunu doktoruma sorucam....

Etsiz çığ köfte aseriyorummmm

Gülencim sen benim tanıdığım Gülencim'misin yoksa... Sanırım öyle.. Ben Aynur'un annesi.. Hatırladın mı beni ? Adımı yazmayayım buraya şimdi yerimseniben Eğer bizim Gülencim'sen çok sevindim bebişinin olmasına... Ben de 2. kez hamileyim. Nisan Anneleri'ndeyim ben de... Görüşürüz canım... İnan çok mutlu oldum.. Büyük ihtimalle o Gülencim sensin :)) zemuszemus
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini :ecrin_bebek:

SKORPİN canım bugün tam 9 haftalık olduk bebişimle.1 aralıkta 4 yaşına girecek birde kızım var.

arkadasim listeye baktim da senin sat tarihin 21 haziran yaziyo.benden 1 gün sonra.benim dogum icin tarihi 27.mart verdiler.seninkinde 15 mart yaziyo normalde 28.mart olmasi gerekmiyo mu yoksa listeyemi yanlis i$lendi?

Aynuru. Annesini taniyamadim çıkaramadım öteki forumdan degilmi?
Gercekten çok büyük mucize yasadık 2.denemede hamile kalabildim beni taniyorsan ne yollardan gectimizi çok iyi biliyosundur tek bı tane spermini yokken şimdi oğluma hamileyim Allah bunu bize nasip etti çok şükür dualarımız karşılık buldu çok üzüldüm çok ağladım gitmedinimiz Dr kalmamıştı sanıyorum ölecektim oğlum benim hayatimida kurtardı

Kıslar esime çok kızdım kendine hamburger etlerinden almış dondurulmuş şimdi pişirmiş yiyodu kökü hamada geldi çok canım çekti ama benim yiyemedim seyleri neden alıyosunlar dedim

Dr aradık etsiz cog köfte sorun dgildir dedi

Günaydın kızlar... ıki gündür hamileliğe dair hiçbir şey hissetmiyorum. Karnımdaki gerginlik falan yok. En son çarşama doktora gittim bir sorun yoktu. Arada akıntı, kanama, ağrı vs. de olmadı.

Bıktım bu evhamdan. Bir şey olmamıştır değil mi? Doktora gideyim mi?

antepfıstığı mı

arkadasim listeye baktim da senin sat tarihin 21 haziran yaziyo.benden 1 gün sonra.benim dogum icin tarihi 27.mart verdiler.seninkinde 15 mart yaziyo normalde 28.mart olmasi gerekmiyo mu yoksa listeyemi yanlis i$lendi?

Herkese GÜNAYDIIIIIN.Canım doktor öyle söyledi.Benim ilk doğumum sezeryan.Sezeryan olan annelerin ikinci bebeğini 10-15 gün önce alıyolarmış belki ondandır.Zaten benim düzende bozuk olduğu için normalde sat 7 haziranken 21 haziranı baz alıcaz dedi yumurtlama geç olmuş.Yani nilüfercim doğru ekledi listeye çünkü ben öyle yazdım.:CüvCüv::ecrin_bebek:

kontrolüm cumartesi. sanırım bekleyeceğim. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…