- 27 Şubat 2008
- 148
- 0
- 96
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.021
zeliş82 kullanıcısından alıntı
rica ederim canım nedemek zaten dinimizde de var hamile kadın oruç tutmayabilir sonra kazasını yapar bende bugün bismillah dedim inşallah zorlanmam rabbim yardım eder bana sanada hayırlı ramazanlar...
zeşil sen kaç haftalıksın bende oruç tutuyorum ve kendimi okadar iyi hissediyorumki mide bulantılarım bile azladı ama sahurda çok güzzel besleniyorum sütümü meyve suyumu içiorum peynirimi yiyorum gündüz normalde hiçbişey yiyemiorum
teşekkür ederim taburcu listeyi gördüm.o resimleri uğraşıyorum ama hala koymayı başaramadım
Etsiz çığ köfte aseriyorummmm
SKORPİN canım bugün tam 9 haftalık olduk bebişimle.1 aralıkta 4 yaşına girecek birde kızım var.
antepfıstığı mıgülencim sen benim tanıdığım gülencim'misin yoksa... Sanırım öyle.. Ben aynur'un annesi.. Hatırladın mı beni ? Adımı yazmayayım buraya şimdi yerimseniben eğer bizim gülencim'sen çok sevindim bebişinin olmasına... Ben de 2. Kez hamileyim. Nisan anneleri'ndeyim ben de... Görüşürüz canım... Inan çok mutlu oldum.. Büyük ihtimalle o gülencim sensin :)) zemuszemus
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini :ecrin_bebek:
arkadasim listeye baktim da senin sat tarihin 21 haziran yaziyo.benden 1 gün sonra.benim dogum icin tarihi 27.mart verdiler.seninkinde 15 mart yaziyo normalde 28.mart olmasi gerekmiyo mu yoksa listeyemi yanlis i$lendi?
AYNI EVhamları bebeklerimi 1 hafta görmeyim bende yapıyorum canım. sanırım seninde kanaman olmuş değilmi. biraz korkularımız ondan..
artık yavaş yavaş rahat döemere geçiyoruz 2. trimestr
o nedenle kafana takma bence ,
çok evham yapıyosan dr. git.
normal kontrolün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?