2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elektirik süpürgesini alıp yukarıdaki kadının başında paralayacağım şimdi. arkadaş nasıl bir makinaysa nasıl bir sesi var garrrrrrrrr garrrrrrrrrrr eşyaları sürüyor bir yandan o parkelerin durumunasıldır merak ediyorum. uyutamadım kızı sinir oldum yaaa..

Alp hala uyuyor banyo rahatlattı belliki.ama çok tırsıyorum yaa şimdi kendini şarzlayıp gece uyumazsaeyvahedigeldismile fisfisfis

ben uyku zamanımda ayağıma alıyorum ve sallıyorum uykusu yoksa zorlama o uyur bebkler en fazla 2 saat dayanabilir uykusuzluğa sonra uyurlar havalarda sıcak banyo yaptırıp uyut hep çok rahat uyurlar...Çok kuvvetli ağlamıyorsa bırak beşiğinde o susar ben daha yeni alıştırdım beşiğine hep yatakta beraber uyuyorduk ama şimdi uyudğu zaman beşiğine yatırıyorum en fazla 2 saat dayanıyor sonra uykusu gelince sallıyorum ve uyuyor

cnm beni oğlumda öyleydi
aayağımda sallamamak için çok inat etmiştim ama geçen hafta sallamaya başladım ne edeyim en azından öyle duruyor...
sen salladın mı hiç ?

pancuben hoşgeldin a.s.

ben istanbul buluşması dedim ama bir tek Ocd arkadaşımız kilo vermeden gelmem yazmış :))
tek yapalım diyen sensin bi de ben
:1hug:

merhaba arkadaşlar.ben de 3 martta doğum yaptım ilk zamanlar giriyodum takip ediyodum sizleri ama yazmaya pek fırsatım olmamıştı.

ben sürekliburdayım epruuu bacım..
Millet bebişleri yıkadı sonra hepberaber uyudular herhal...
Benim koca yolda geliyii.. Beni 5 gün bulamazsınız buralarda..
özleyin beni olur mu?

anam bende yıkadım bebişimi ama daş gibiyim daş yıkılmadım ayaktayım..sade kafada bi leylalık var ee okadar olcek..neyse özliycik seni sende özletme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…