- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.401
arkadaşlar sizin bebişleriniz bişeyleri tutabilio mu?benimki sadece bi kaç saniye tutabilio
LANET OLSUN İSRAİLE!!! ALLAH SABIR VERSİN ÖLENLERİN AİLELERİNE:Saruboceq:
pancuben hoşgeldin a.s.
ben istanbul buluşması dedim ama bir tek Ocd arkadaşımız kilo vermeden gelmem yazmış :))
tek yapalım diyen sensin bi de ben :1hug:
ben sürekliburdayım epruuu bacım..
millet bebişleri yıkadı sonra hepberaber uyudular herhal...
benim koca yolda geliyii.. beni 5 gün bulamazsınız buralarda..
özleyin beni olur mu?
merhaba arkadaşlar.ben de 3 martta doğum yaptım ilk zamanlar giriyodum takip ediyodum sizleri ama yazmaya pek fırsatım olmamıştı.
Gezmek istiryom ama ewden çıkmaya erınıyorum ne olcak kızlar benm bu halim yaaa lülülülülülü
kızlar birşey sorcam arkadaşımın bebeğinin kırkıncı günü bugün. Kırkını çıkartırken doğduğu günü de sayılyormuyuz ben bir sonraki günden sayıp çıkarttım kırkını ama siz nasıl yaptınız sizdede var mı bu kırklama
arkadaşlar sizin bebişleriniz bişeyleri tutabilio mu?benimki sadece bi kaç saniye tutabilio
Kızlar pratik pasta tarifi bilen varmı??carsamba iki arkadas gelicek liseden..pratik yapılabilecek cayın yanına ne olur.?
Kızlar pratik pasta tarifi bilen varmı??carsamba iki arkadas gelicek liseden..pratik yapılabilecek cayın yanına ne olur.?
slm hoşgeldin cnm benim kızıma tutamıyor henüz 1 hafta küçüğüz ama benim miniğimde 110 mart doğumlu ama heniz tutamıyor ellerini bakıyor ağzına götürüyor daha yeni yeni ellerini keşfediyor parmaklarını fallan inceliyor çookk talıılülülülülülühihoyyyt
SELAM KIZLAR bugün şükürkü 2 saate yakın ewimdeydim:lepi: işler azdı we ben buna sewiniyorum çünki eşim dükkanda durabildi bnde kızımla ewde tw karşısında yarım saat kestirmişiz birliktesositososito bayram ediorum yani anlicanız şimdi de dükkana çağrıldım boludan aldığımız dewremülk ağustos ayında bitiyormuş onun sitesine canlı bağlantı gerçekleştirnmeye çalışıyoruz.. hemen arada sizede bakayım dedim.. bu arada benim kızım kucağa alışıyor sanki hep annemin yüznden kucaktan indirmiyor, sallamaya alıştırıyor, süekli bi şeyler yedirme çabası off neyse çok fena kırıcam onu istiyor...
çok teşekkür ederim cevaplarınız için.alıntı yapmayı bilmediim için tek tek yazamadım.benimkinin de elleri hep ağzında bi de önlüğünü çekiştirio:)
hepsinin favorisi şu an el emmek cnm:ecrin_bebek: alıntı yapmak istediğin yazının altındaki "alıntı yap" sekmesine basman yeterli alıntı içinyerimseniben
teşekkür ederim cnm oldu sanırım kaydirigubbakcemile3
pancuben hoşgeldin a.s.
ben istanbul buluşması dedim ama bir tek Ocd arkadaşımız kilo vermeden gelmem yazmış :))
tek yapalım diyen sensin bi de ben :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?