2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar sizin bebişleriniz bişeyleri tutabilio mu?benimki sadece bi kaç saniye tutabilio

slm hoşgeldin cnm benim kızıma tutamıyor henüz 1 hafta küçüğüz ama benim miniğimde 110 mart doğumlu ama heniz tutamıyor ellerini bakıyor ağzına götürüyor daha yeni yeni ellerini keşfediyor parmaklarını fallan inceliyor çookk talıılülülülülülühihoyyyt

Biz geldiiikk, bugün tüm gün oğlanın okulundaydım. neyse gösteri telaşını da atlattık şükür. Eymen uslu uslu abisini izledi, salon çok kalabalık değildi allahtan. sakin bi köşeye oturduk. yüksek sesli gösterilerde salondan çıktık oğluş korkmasın diye. Miniğim beni hiç üzmedi. Maşallah dışarda çok uslu oluyo zaten, şimdiye kadar hiç beni pişman etmedi hamdolsun çıktığımıza

LANET OLSUN İSRAİLE!!! ALLAH SABIR VERSİN ÖLENLERİN AİLELERİNE:Saruboceq:

kötükedihüsoAllahım şu İsraile tez zamanda gazabını indir yarabbim. Allah sabır versin tüm şehit ailelerine:Saruboceq:

pancuben hoşgeldin a.s.

ben istanbul buluşması dedim ama bir tek Ocd arkadaşımız kilo vermeden gelmem yazmış :))
tek yapalım diyen sensin bi de ben
:1hug:

Ben de varımolumunekankayizsmile Ben zayıflamayı beklemicem zira beklersem daha bi kaç sene gelemem gibi görünüyosempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ben sürekliburdayım epruuu bacım..
millet bebişleri yıkadı sonra hepberaber uyudular herhal...
benim koca yolda geliyii.. beni 5 gün bulamazsınız buralarda..
özleyin beni olur mu?

Özlemez olur muyuz bidanemopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar.ben de 3 martta doğum yaptım ilk zamanlar giriyodum takip ediyodum sizleri ama yazmaya pek fırsatım olmamıştı.

Hoşgeldin cnm, bize kendini tanıtırsın artık. Ben Meralvereliniortak

Gezmek istiryom ama ewden çıkmaya erınıyorum ne olcak kızlar benm bu halim yaaa lülülülülülü

bana da genelde öyle olur ama çıktıktan sonra da iyiki çıkmışım derim. Sen de bi Yaallah de kalk,gerisi gelira.s

tabiiki sayılıyor 1.gün oluyor doğduğu gün doğal olarak aman o kadarda önemli değil ha 1 gün önce ha birgün sonra maksat adet yerini bulsun..

arkadaşlar sizin bebişleriniz bişeyleri tutabilio mu?benimki sadece bi kaç saniye tutabilio

hayır cnm benimki de tutamıyo:sm_confused:sanırım 3 ayı tamamladıktan sonra tutarlar anca

Kızlar pratik pasta tarifi bilen varmı??carsamba iki arkadas gelicek liseden..pratik yapılabilecek cayın yanına ne olur.?

Ben genelde ya yalancı tavuk göğsü ya da sütlü irmik tatlısı yaparım.5 dakiada hazırsempatiksalakcinni mozaik pasta da kolaydır. hem bunları bugüden hazırlayıp dolapta bekletebilirsin.

SELAM KIZLAR bugün şükürkü 2 saate yakın ewimdeydim:lepi: işler azdı we ben buna sewiniyorum çünki eşim dükkanda durabildi bnde kızımla ewde tw karşısında yarım saat kestirmişiz birliktesositososito bayram ediorum yani anlicanız şimdi de dükkana çağrıldım boludan aldığımız dewremülk ağustos ayında bitiyormuş onun sitesine canlı bağlantı gerçekleştirnmeye çalışıyoruz.. hemen arada sizede bakayım dedim.. bu arada benim kızım kucağa alışıyor sanki hep annemin yüznden kucaktan indirmiyor, sallamaya alıştırıyor, süekli bi şeyler yedirme çabası off neyse çok fena kırıcam onu istiyor...

Kızlar pratik pasta tarifi bilen varmı??carsamba iki arkadas gelicek liseden..pratik yapılabilecek cayın yanına ne olur.?

Dr.Oetker in karaorman pastası var hani şu unu kreması hazır toz şeklinde olanlardan, ondan yapabilirsin, ya da irmik tatlısı yapıp üzerinde çikolata sos dökersen de hem hafif hem çok lezzetli oluyor tavsiye ederim :1rolleyes:

Benim oğlumda 10mart doğumlu, bu aralar ellerini ağzına sokuyor ve kendini kusturuyor saf çocuğum ya da öğürüyor :ecrin_bebek: birşey tutamıyor ama çıngırağını itip ses çıkınca şaşkın şaşkın bakıyor kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.alıntı yapmayı bilmediim için tek tek yazamadım.benimkinin de elleri hep ağzında bi de önlüğünü çekiştirio:)

Hasretcim madem sizin dükkan iyi iş yapıyor neden satmak yerine senin yerine orada duracak bi eleman almayı düşünmüyorsunuz?
Aman kucağa ve sallanmaya alışmasın, sonra mümkün değil indiremiyorsun:1no2:

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.alıntı yapmayı bilmediim için tek tek yazamadım.benimkinin de elleri hep ağzında bi de önlüğünü çekiştirio:)

hepsinin favorisi şu an el emmek cnm:ecrin_bebek: alıntı yapmak istediğin yazının altındaki "alıntı yap" sekmesine basman yeterli alıntı içinyerimseniben

yazgıcıııımmmmm salıncaklarımız aynıııııııııııııııııııı:))
bizim kide kırmızı laciwert

pancuben hoşgeldin a.s.

ben istanbul buluşması dedim ama bir tek Ocd arkadaşımız kilo vermeden gelmem yazmış :))
tek yapalım diyen sensin bi de ben
:1hug:

valla temmuz olmadan gelebilirim bende temmuzda yokuz çünkü bu sefer bi mani olmazsa kesin gelirim ama bende ocd ye katılıyorum bu şişko halimle kıskanırım sizi yaa:umursamaz:

ebrum yettim gariii
halley pasta yap.12 adet halleyi ufala içine 1 çay bardağı yada yarım isteğe göre hindistancevizi koy.sonra 2 paket kremşantşyi bir bardak sütle çırP hepsini karıştır dök bir kaba üstüne ç,kolata sosu yap dök at buzluğa yenmeden 1-2 saat önce dolabın altına indir.bukadar çok pratik ve tadına doyum olmuyor benden söylemesi.kimsede içinde ne olduğunu çözemiyorcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…