- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.041
selam ben de 2010 mart ta kısmetse bebeklerimi dünyaya getiricem 22 si deniyor ama üçüz olduğu için sanmam o kadar bekleyeceklerini:roflol:
Aynuru. Annesini taniyamadim çıkaramadım öteki forumdan degilmi?
Gercekten çok büyük mucize yasadık 2.denemede hamile kalabildim beni taniyorsan ne yollardan gectimizi çok iyi biliyosundur tek bı tane spermini yokken şimdi oğluma hamileyim Allah bunu bize nasip etti çok şükür dualarımız karşılık buldu çok üzüldüm çok ağladım gitmedinimiz Dr kalmamıştı sanıyorum ölecektim oğlum benim hayatimida kurtardı
Kıslar esime çok kızdım kendine hamburger etlerinden almış dondurulmuş şimdi pişirmiş yiyodu kökü hamada geldi çok canım çekti ama benim yiyemedim seyleri neden alıyosunlar dedim
Dr aradık etsiz cog köfte sorun dgildir dedi
snowWhite'cım evet o çizelge nasıl koyabilirim biliyosan öğretirmisin .
Selam kızlar. Bu salı kontrolden sonra progestanı kesmiştik. Dün gece bir anda uzanırken kanamam oldu. Çok korktum. dr.uma ulaşamadım, başka dr.u aradım hemen progestana başladık tekrar. Ve acile gidip kanama için iğne vurdurduk. Ultrasonda bakıldı bi sorun yoktu. Ama akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyor ve az önce yine birazcık kan geldi. Yarın sabah kendi dr.uma kontrole gitcem tekrardan. İnşallah bir sorun olmaz. :gitme:
selam kızlar 3 gündür oruç tutuyorum ama bugün çok kötü oldum öldüm dirildim desem yeridir akşama kadar başım feci ağrıdı üstüne bir mide bulantısı felaket derecede çıkartsam rahatlarım belki ama çıkaramadım akşamı zor ettim orucumuda bozmak istemedim şimdi biraz atıştırdım daha iyiyim eğer böyle devam ederse belkide tutamıycam orucumu ama çokda istiyorum napacamı bilemiyorum...
Selam kızlar. Bu salı kontrolden sonra progestanı kesmiştik. Dün gece bir anda uzanırken kanamam oldu. Çok korktum. dr.uma ulaşamadım, başka dr.u aradım hemen progestana başladık tekrar. Ve acile gidip kanama için iğne vurdurduk. Ultrasonda bakıldı bi sorun yoktu. Ama akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyor ve az önce yine birazcık kan geldi. Yarın sabah kendi dr.uma kontrole gitcem tekrardan. İnşallah bir sorun olmaz. :gitme:
arkidişler,yavaş yavaş listede reform yapmaya başlıyorum.herkeş bebiklerin kaç cm yada kaç mm olduğunu yazarsa,pıt pıtların yerine onları yazmayı düşünüyorum,hımmm.yada başka fikri olan varmı,.pıt pıtların yerine hangi önemli notları yazalım,düşüncelerinizi bekliyorum..opuyorumnanaktan :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?