2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alkisalkisalkise artık bize kendini tanıtabilirsin

ne anlatıym:) çok sorunlu bi hamilelik geçirdim.kanamam vardı 5 ay yattım, 2 kez hastaneden yattım.neyse çok şükür sonunda kavuştum bebeğime.bu arada eşim askerdi hamilelik dönemimin sonlarında ve bebeğim ilk doğduğunda.geçen hafta geldi o da bitti askerlik.ben bu dönemde annemde kaldım.annem ankarada ben zonguldakta oturuorum eşimin işi dolayısıyla.ama yaklaşık 9 aydır evimden uzağım.eşim bugün gitti evimizi temizletcek ve işyerine başvuru yapıcak tekrardan.işte bölee :)

kızlar banyodan sonra baktım ata uyukluyo bende yanına uzandım oda koydu elini yanağıma öylece uyumuşuz çok iyi geldi valla böyle uyumak
buarada ata 1 haftadır hep kendi uyuyor gündüzde gecede nazar değmesin maşallah deyin teyzeleri
darısı uyku sorunu çeken bütün bebişlere

sana çok geçmiş olsun, bebeğin hayırlı olsun, eşine de geçmiş olsun. iyi güzel de bitanem, adın ne,kaç yaşındasın gibi temel bilgileri neden yazmadın? yoksa önceden yazmıştın da ben mi kaçırdım?:uhm:

41 kere maşallah Ataya. Amin cnm yaa, darısı hepimizin başına inş.:Saruboceq:

QUOT
adım berrin canım.29 yaşındaım.bi kızım var .ingilizce öğretmeniym ama 1 yıldır yapamıorum malesef.[/QUOTE]

memnun olduk berrinvereliniortakben söylemiştim ama ben de Meral. ben de 29 yaşındayım, iki oğlum var. büyük oğlum 8 yaşında, diğeri malum henüz 2,5 aylık. aramıza hoşgeldin tekrardan cnm

QUOT
adım berrin canım.29 yaşındaım.bi kızım var .ingilizce öğretmeniym ama 1 yıldır yapamıorum malesef.

memnun olduk berrinvereliniortakben söylemiştim ama ben de Meral. ben de 29 yaşındayım, iki oğlum var. büyük oğlum 8 yaşında, diğeri malum henüz 2,5 aylık. aramıza hoşgeldin tekrardan cnm[/QUOTE]

çok teşekkür ederim cnm ben de çok memnun oldum

büyüdükçe farklı şeyler öğreniyorlar her yeni öğrendiği şey bizi cok mutlu ediyorhihoyyyt birde eğer odada uyanık tek ise ugulayarak resmen bizi çağırıyor maşallahpek ağlaması yok bizimkinin tek ilgisiz olursa konuşma bekliyor :roflol:

biz de dün alişverişe gittik wenicede 20-30 liralik şortlar T-shirtler 5-10 lira arasi. hem de çok güzeller

kesinlikle. ben de cumartesi gitmiştim. herşey çok ucuz e epey çeşit var. bence hepiniz bi uğrayın

Kızlar az önce tartildim 2kilo vermisim yubbbbiiiiii oleyyyyyy diyet ise yaradı

helal Hatçem, sen ver kiloları anacım ben almaya devam ediyorum. bugün yine dana gibi yedim:1no2:

kızım hayırdır,lokanta işine girdiniz de haberimiz mi yok? ne yapacaksınız bu kadar sarmayı? gece gündüz sarma sarıyosunuzsempatiksalakcinni
Bu arada sizinkier dönenceyse benimki ne acabakaydirigubbakcemile3 Zira sadece tek melodiyle dönen başka da bi fonksiyonu olmayan bişey. büyük oğlandan kalmıştı. zaman çok değişmiş çookkkbenneyaptımki

en guzeli ise 1 kg vermisim allahim 1 kg verdigim icin bu kadar sevinecegim aklimin ucundan gecmezdi :lepi:

sen de mi Özooo? biz senlen kader arkadışıydık. kilo erenlere birlikte uyus oluyoduk. şimdi sana da uyuz oldum:dilcikar:

bende zonguldakl ıyım merkezdemisin devrek liyim bende özledim memleketimi burası cok sıcakkafamçokkarıştı

Daralıyorum sıkılıyorum patlamaya hazır bomba gibimim kurtarın benı hıc bısıde yapasım gelmiyi offff
gıçını kaldırmaya üşeniosun hemde diosun temizlik die deliriyorum ee bu nepehriz ne lahana turşusu?? kalk hoppala de hazırlan .çık iki dakkada
Hasretcim madem sizin dükkan iyi iş yapıyor neden satmak yerine senin yerine orada duracak bi eleman almayı düşünmüyorsunuz?
Aman kucağa ve sallanmaya alışmasın, sonra mümkün değil indiremiyorsun:1no2:

ay yok anam öle şeyi hayatta kabul etmez ben olmazsam olmaz oalsanaalsanasmilezaten alıştrmadım ama işte annem bi geldimi bütün dengeleri bozuyor

kızlar buaralar bebişleri doktora götürece olan varmı ?
doktora sorarmısınız bebekler için sinek kovucu sprey defans bitki özlü sprey veya chicco sprey kullanılabilirmiymiş 2 ürün içinde 1 . aydan sonra kullanımı uygundur diyo
burda dışarda çok sinek var akşamları hep dışarı çıkıyoruz korkuyorum valla

Yavrum temizlik 2 tutsa 3 saattimi alıyor masallah ı var bızım kız 7/24 uyuyor artık sıcaklarda basladı mayışıyor sanırım bnm için hazırlanmak sorun giyin et çık pfff

Yarın sorabilirim ben

cnm bende 2 3 kere tek yıkadım bizimkinin küvetinde silikon kafa koyma yeri ve totosunu tam altınada yuvarlak yer yapmışlar kaymasın diye onu oraya koyup önünü yıkıyorum sonra ve ters çevirip tek elimle göğsünün üstünden tutuyorum diğer elimle bir su döküp birde sabunla vücudunu yıkıyorum korkma bende ilk zamanlar korkuyordum ama yalnız olunca yıkıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…