- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.421
benimkide turuncu-gri.yazgıcıııımmmmm salıncaklarımız aynıııııııııııııııııııı:))
bizim kide kırmızı laciwert
alkisalkisalkise artık bize kendini tanıtabilirsin
ne anlatıym:) çok sorunlu bi hamilelik geçirdim.kanamam vardı 5 ay yattım, 2 kez hastaneden yattım.neyse çok şükür sonunda kavuştum bebeğime.bu arada eşim askerdi hamilelik dönemimin sonlarında ve bebeğim ilk doğduğunda.geçen hafta geldi o da bitti askerlik.ben bu dönemde annemde kaldım.annem ankarada ben zonguldakta oturuorum eşimin işi dolayısıyla.ama yaklaşık 9 aydır evimden uzağım.eşim bugün gitti evimizi temizletcek ve işyerine başvuru yapıcak tekrardan.işte bölee :)
sana çok geçmiş olsun, bebeğin hayırlı olsun, eşine de geçmiş olsun. iyi güzel de bitanem, adın ne,kaç yaşındasın gibi temel bilgileri neden yazmadın? yoksa önceden yazmıştın da ben mi kaçırdım?:uhm:[/QUOT
adım berrin canım.29 yaşındaım.bi kızım var .ingilizce öğretmeniym ama 1 yıldır yapamıorum malesef.
kızlar banyodan sonra baktım ata uyukluyo bende yanına uzandım oda koydu elini yanağıma öylece uyumuşuz çok iyi geldi valla böyle uyumak
buarada ata 1 haftadır hep kendi uyuyor gündüzde gecede nazar değmesin maşallah deyin teyzeleri
darısı uyku sorunu çeken bütün bebişlere
QUOT
adım berrin canım.29 yaşındaım.bi kızım var .ingilizce öğretmeniym ama 1 yıldır yapamıorum malesef.
Benim oğlumda 10mart doğumlu, bu aralar ellerini ağzına sokuyor ve kendini kusturuyor saf çocuğum ya da öğürüyor :ecrin_bebek: birşey tutamıyor ama çıngırağını itip ses çıkınca şaşkın şaşkın bakıyor kaydirigubbakcemile3
biz de dün alişverişe gittik wenicede 20-30 liralik şortlar T-shirtler 5-10 lira arasi. hem de çok güzeller
Kızlar az önce tartildim 2kilo vermisim yubbbbiiiiii oleyyyyyy diyet ise yaradı
kaydirigubbakcemile3 ayyyyy selam kıslarrrrr
cok heyecanlıyım cokkkkkk diyetistyene ve lazer epilasyona gittim.jinekologumla konustum.sempatiksalakcinni
diyet listesini dr la konustuklarimizi ve spiral hakkinda yazacagim.ama once yine sarma sarmaliyim
en guzeli ise 1 kg vermisim allahim 1 kg verdigim icin bu kadar sevinecegim aklimin ucundan gecmezdi :lepi:
ne anlatıym:) çok sorunlu bi hamilelik geçirdim.kanamam vardı 5 ay yattım, 2 kez hastaneden yattım.neyse çok şükür sonunda kavuştum bebeğime.bu arada eşim askerdi hamilelik dönemimin sonlarında ve bebeğim ilk doğduğunda.geçen hafta geldi o da bitti askerlik.ben bu dönemde annemde kaldım.annem ankarada ben zonguldakta oturuorum eşimin işi dolayısıyla.ama yaklaşık 9 aydır evimden uzağım.eşim bugün gitti evimizi temizletcek ve işyerine başvuru yapıcak tekrardan.işte bölee :)
bende zonguldakl ıyım merkezdemisin devrek liyim bende özledim memleketimi burası cok sıcakkafamçokkarıştı
gıçını kaldırmaya üşeniosun hemde diosun temizlik die deliriyorum ee bu nepehriz ne lahana turşusu?? kalk hoppala de hazırlan .çık iki dakkadaDaralıyorum sıkılıyorum patlamaya hazır bomba gibimim kurtarın benı hıc bısıde yapasım gelmiyi offff
Hasretcim madem sizin dükkan iyi iş yapıyor neden satmak yerine senin yerine orada duracak bi eleman almayı düşünmüyorsunuz?
Aman kucağa ve sallanmaya alışmasın, sonra mümkün değil indiremiyorsun:1no2:
gıçını kaldırmaya üşeniosun hemde diosun temizlik die deliriyorum ee bu nepehriz ne lahana turşusu?? kalk hoppala de hazırlan .çık iki dakkada
ay yok anam öle şeyi hayatta kabul etmez ben olmazsam olmaz oalsanaalsanasmilezaten alıştrmadım ama işte annem bi geldimi bütün dengeleri bozuyor
kızlar buaralar bebişleri doktora götürece olan varmı ?
doktora sorarmısınız bebekler için sinek kovucu sprey defans bitki özlü sprey veya chicco sprey kullanılabilirmiymiş 2 ürün içinde 1 . aydan sonra kullanımı uygundur diyo
burda dışarda çok sinek var akşamları hep dışarı çıkıyoruz korkuyorum valla
Ben 2 saat diye biliyorum bizimkiler 53 hesapladı
ya kızlar bende artık oğlumu kendim yıkamak istiyorum aslında yıkarımda ama tek düşüncem kulaklarına su kaçırırsam diye korkuyorum pamuk tıkadım ama çıkıyorlar hemen tekniğini yazsanızda bende oğlumu artık kendim yıkasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?