- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.441
ebrum yettim gariii
halley pasta yap.12 adet halleyi ufala içine 1 çay bardağı yada yarım isteğe göre hindistancevizi koy.sonra 2 paket kremşantşyi bir bardak sütle çırP hepsini karıştır dök bir kaba üstüne ç,kolata sosu yap dök at buzluğa yenmeden 1-2 saat önce dolabın altına indir.bukadar çok pratik ve tadına doyum olmuyor benden söylemesi.kimsede içinde ne olduğunu çözemiyorcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kesinlikle. ben de cumartesi gitmiştim. herşey çok ucuz e epey çeşit var. bence hepiniz bi uğrayın
helal Hatçem, sen ver kiloları anacım ben almaya devam ediyorum. bugün yine dana gibi yedim:1no2:
darısı başına canımm kızzz fazla yemeeeeeeeeeealsanaalsanasmile döferimmmmmmmmmm
ya kızlar benim oğlan çok huysuz oldu.memedeyken bile ara verip ağlıyo:)ne yapıcam yaaaaaaa!bu ağlamalar ne zaman düzelir.benim içimi rahatlatın.
mervecim bunu gazı olunca yapıyorlar, huysuzlandıkça gaz almayı dene yerimseniben
ya gaz da var ama kucağımdan bırakınca ağlıyo genelde.bi de gündüzleri iyi akşam vakitleri huysuz.bi de bi topluma gireyim huzur vermiyor.ama sokakta sesi çıkmaz.evde misafirlikte çıldırıyo.bi de herkes demez mi bu ne kadar çok ağlıyo benimki hiç ağlamazdı.iyice çıldırıyorum.delikafadulden
OCD kangruyu hangi marka aldın ve kaç liraya aldın?Hayırlı olsun...
pancuben hoşgeldin a.s.
ben istanbul buluşması dedim ama bir tek Ocd arkadaşımız kilo vermeden gelmem yazmış :))
tek yapalım diyen sensin bi de ben :1hug:
kesinlikle. ben de cumartesi gitmiştim. herşey çok ucuz e epey çeşit var. bence hepiniz bi uğrayın
helal Hatçem, sen ver kiloları anacım ben almaya devam ediyorum. bugün yine dana gibi yedim:1no2:
kızım hayırdır,lokanta işine girdiniz de haberimiz mi yok? ne yapacaksınız bu kadar sarmayı? gece gündüz sarma sarıyosunuzsempatiksalakcinni
Bu arada sizinkier dönenceyse benimki ne acabakaydirigubbakcemile3 Zira sadece tek melodiyle dönen başka da bi fonksiyonu olmayan bişey. büyük oğlandan kalmıştı. zaman çok değişmiş çookkkbenneyaptımki
sen de mi Özooo? biz senlen kader arkadışıydık. kilo erenlere birlikte uyus oluyoduk. şimdi sana da uyuz oldum:dilcikar:
Ezedl başladııı....mucuks..şakkıdı
ya kızlar benim oğlan çok huysuz oldu.memedeyken bile ara verip ağlıyo:)ne yapıcam yaaaaaaa!bu ağlamalar ne zaman düzelir.benim içimi rahatlatın.
ya ezelin son sahnesini kaçırdım.ali öldü mü?
ya ezelin son sahnesini kaçırdım.ali öldü mü?
valla temmuz olmadan gelebilirim bende temmuzda yokuz çünkü bu sefer bi mani olmazsa kesin gelirim ama bende ocd ye katılıyorum bu şişko halimle kıskanırım sizi yaa:umursamaz:
ben artik gelebilirim 1 kg vermisim kaydirigubbakcemile3
.
gunaydin kizlar bebeginz kahkaha atiyormu atiyorsa ne zamn basladi :)
gunaydin kizlar bebeginz kahkaha atiyormu atiyorsa ne zamn basladi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?