2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunu yapmam lazım hemen..tarifini isterlerse vermeemmmm..sagol aşkımmmm..

ya kızlar benim oğlan çok huysuz oldu.memedeyken bile ara verip ağlıyo:)ne yapıcam yaaaaaaa!bu ağlamalar ne zaman düzelir.benim içimi rahatlatın.

mervecim bunu gazı olunca yapıyorlar, huysuzlandıkça gaz almayı dene yerimseniben

ya gaz da var ama kucağımdan bırakınca ağlıyo genelde.bi de gündüzleri iyi akşam vakitleri huysuz.bi de bi topluma gireyim huzur vermiyor.ama sokakta sesi çıkmaz.evde misafirlikte çıldırıyo.bi de herkes demez mi bu ne kadar çok ağlıyo benimki hiç ağlamazdı.iyice çıldırıyorum.delikafadulden

karnı tam olarak doymuyordur belki
ya da gaz sancısı giiyordur
ve de toplumda nazara geliyorlar ,bol bol oku

OCD kangruyu hangi marka aldın ve kaç liraya aldın?Hayırlı olsun...

chıcco canım 225 tl ya maltepe carefour dan aldım.
bu arada kac gundur nirelerdesin yaw ?

pancuben hoşgeldin a.s.

ben istanbul buluşması dedim ama bir tek Ocd arkadaşımız kilo vermeden gelmem yazmış :))
tek yapalım diyen sensin bi de ben
:1hug:

ben artik gelebilirim 1 kg vermisim kaydirigubbakcemile3

e yaprak vardi bi dunya aradan ciksin diye sarip sarip deep freeze attik.ellerim yesil yesil fena oldu.
yaw bende sastim isin asli nasil verdim o 1 kiloyu.ama kararliyim bu sabah diyetisyene gittim ve bugun ogleden beri rejimdeyim anacim verecegim bu kilolari.

Ezedl başladııı....mucuks..şakkıdı

aha bi ezel fanatigi daha, :lepi:

ya kızlar benim oğlan çok huysuz oldu.memedeyken bile ara verip ağlıyo:)ne yapıcam yaaaaaaa!bu ağlamalar ne zaman düzelir.benim içimi rahatlatın.

gazi vardir canim.benimkide bazan oyle yapiyor gazini aliyorum rahatliyor.

ya ezelin son sahnesini kaçırdım.ali öldü mü?

sanirim oldu.anlasilmiyorki bayilmisda olabilir.

uykum geldi hayret gidip yatayim.
yarin isyerine gidip 6 ay ucretsiz izin isteyecegim.vermezlerse birakiyorum isi.
oglusu halasina birakacagim.karakoylere kadar sicakda benimle gelemez.

valla temmuz olmadan gelebilirim bende temmuzda yokuz çünkü bu sefer bi mani olmazsa kesin gelirim ama bende ocd ye katılıyorum bu şişko halimle kıskanırım sizi yaa:umursamaz:

temmuz olmadan yapalım zaten ya sanki biz çıbık olduk da kısakanıyorsunuz haa
en az on kilo fazlam var kafamçokkarıştı

ben artik gelebilirim 1 kg vermisim kaydirigubbakcemile3

.

iyi bakalım daha ne istiyorsun ben gram bile veremiyorum :sinifsinif: diyetisyen sana ne dedi anlat bakalım

gunaydin kizlar bebeginz kahkaha atiyormu atiyorsa ne zamn basladi :)

benim oğlum 2 ay 10 günlük kahkaha bir kere uykusunda attı bi de oyuncağına çığlıkla atıyor

günaydın.. çığlık atıyor daha çok we çok keyiflendiğindeede sesli gülüyor.. ne zamn başladı tam hatırlamıyorum sesli gülmeye sanırım2- 2,5ayda falan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…