- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.461
bide amerika bulusmasi yapsak:):):):):asigim:
istanbul toplantısı yapalım evettt ben gelirimmm
ben de gelirim.ne güzel olur.gittiğimiz yerde düşünsenize bir sürü aynı yaşta bebek.kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın :)
buaralar bebekerimizin huysuzluk yapması normalmış çünkü sıcak onları bizden daha çok etkiliyormuş mümkün olduğu kadar rahat ince ve pamuklu giydirmek ve sık sık duş aldırmak gerekiyormuş rahatlarmış o zaman bebek
mesela ata buaralar memede kavga ediyo bende sütmü yok acaba diyorum ama her emmeden sonra 50 cc ve fazlası çıkıyo ama sonra baktım elleri çok terlemiş bana dokunarak emiyorya incecik badi var üstünde ama boğazları kolları terli hemen musluğa götürdüm ellerini suratını yıkadım rahatladı sonra biraz daha emdi ama bende çok terliyorum ellerim falan göğsumde ıslanınca kayıyor ucu kavgaya başlıyo biraz zor oluyor emzirmek yazın bakalım ne yapıcaz
:mymeka: otur ewde kukuman kuşu gibi o zamn aferin derler...Yavrum temizlik 2 tutsa 3 saattimi alıyor masallah ı var bızım kız 7/24 uyuyor artık sıcaklarda basladı mayışıyor sanırım bnm için hazırlanmak sorun giyin et çık pfff
aa yarın mı kilo kontrolüne gidiosun cnm? hadi bakalım inşallah yeterince kilo almıştır berracık..
Yarın sorabilirim ben
dün kocama söyledim geçenkine gidemedim beni çok üzdün bu sefer gidicem şimdiden söliim dedim o da hı hı gidersin dedibilmiyorumkismile ama gelicemmmmsempatiksalakcinniistanbul toplantısı yapalım evettt ben gelirimmm
beni Amerikaya al canım hergün buluşuruzsempatiksalakcinni
nerdeeeeeboshayallersmile
kızlar günaydın :)
buaralar bebekerimizin huysuzluk yapması normalmış çünkü sıcak onları bizden daha çok etkiliyormuş mümkün olduğu kadar rahat ince ve pamuklu giydirmek ve sık sık duş aldırmak gerekiyormuş rahatlarmış o zaman bebek
mesela ata buaralar memede kavga ediyo bende sütmü yok acaba diyorum ama her emmeden sonra 50 cc ve fazlası çıkıyo ama sonra baktım elleri çok terlemiş bana dokunarak emiyorya incecik badi var üstünde ama boğazları kolları terli hemen musluğa götürdüm ellerini suratını yıkadım rahatladı sonra biraz daha emdi ama bende çok terliyorum ellerim falan göğsumde ıslanınca kayıyor ucu kavgaya başlıyo biraz zor oluyor emzirmek yazın bakalım ne yapıcaz
sana çok geçmiş olsun, bebeğin hayırlı olsun, eşine de geçmiş olsun. iyi güzel de bitanem, adın ne,kaç yaşındasın gibi temel bilgileri neden yazmadın? yoksa önceden yazmıştın da ben mi kaçırdım?:uhm:[/QUOT
adım berrin canım.29 yaşındaım.bi kızım var .ingilizce öğretmeniym ama 1 yıldır yapamıorum malesef.
hoşgeldin berrin.ben de olcay.ben de ing.öğretmeniyim....
arkadaşlar günaydın merhaba hepinize sizi bi süredir takip ediyorum ben de bir mart annesiyim 22 martta doğum yaptım. ben bebeğimi büyütürken hangi sorunu veya mutluluğu yaşıyosam aynılarıyla burada karşılaşıyorum bu benim için çok zevkli ve öğretici oluyo gerçekten, yalnız olmadığımı anlıyorum.şimdilik bu kadar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
hoşgeldin tonur.sen de bebeğini güle güle büyüt...
beni Amerikaya al canım hergün buluşuruzsempatiksalakcinni
nerdeeeeeboshayallersmile
:mymeka: otur ewde kukuman kuşu gibi o zamn aferin derler...
aa yarın mı kilo kontrolüne gidiosun cnm? hadi bakalım inşallah yeterince kilo almıştır berracık..
dün kocama söyledim geçenkine gidemedim beni çok üzdün bu sefer gidicem şimdiden söliim dedim o da hı hı gidersin dedibilmiyorumkismile ama gelicemmmmsempatiksalakcinni
bnde bndeeeeeeehihoyyyt
hosgeldiin benm bebegimde 21 mart dogdu ALLAH saglikli ananli babali buyutmeyi nasip etsin hepimizedezemuszemusarkadaşlar günaydın merhaba hepinize sizi bi süredir takip ediyorum ben de bir mart annesiyim 22 martta doğum yaptım. ben bebeğimi büyütürken hangi sorunu veya mutluluğu yaşıyosam aynılarıyla burada karşılaşıyorum bu benim için çok zevkli ve öğretici oluyo gerçekten, yalnız olmadığımı anlıyorum.şimdilik bu kadar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
hosgeldiin benm bebegimde 21 mart dogdu ALLAH saglikli ananli babali buyutmeyi nasip etsin hepimizedezemuszemus
senin ismin ne canim benim adim kubra ogluusumda yagiz efe nice to meet you!:asigim:çok teşekkerler hoşbulduk oğlumla aynı ay hatta aynı hafta doğan bebekleri görmek çok güzel inş sağlıkla büyürler rabbim onları bize bağışlasın.
senin ismin ne canim benim adim kubra ogluusumda yagiz efe nice to meet you!:asigim:
hmm bende daha 20 yasima gircem agustosta sanirm en kucuk benim:kedi: bende amerikada yasiyorum aslinda kuafor olmama az vardi ama evlendiim ing yazdigima bakma sadece elim alissin :):):) yoksa konusmaya bile cekiniomben türkan oglum göktan burak.26 yaşındayım düzcede yaşıyorum matematik öğretmeniyim zonguldak devrekliyim.bende memnun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?