2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkurlerr hepinize bugun duyunca cook acayip oldum bid ebugun bi ark dogum yaptii bizimki okadar buyuk geldikii bumbuyukkkk olmuss biziim bebisler:)hihoyyyt cok sukur darisi herkesin tumm bebeisleri olanlarin basina

kızlar günaydın :)

buaralar bebekerimizin huysuzluk yapması normalmış çünkü sıcak onları bizden daha çok etkiliyormuş mümkün olduğu kadar rahat ince ve pamuklu giydirmek ve sık sık duş aldırmak gerekiyormuş rahatlarmış o zaman bebek

mesela ata buaralar memede kavga ediyo bende sütmü yok acaba diyorum ama her emmeden sonra 50 cc ve fazlası çıkıyo ama sonra baktım elleri çok terlemiş bana dokunarak emiyorya incecik badi var üstünde ama boğazları kolları terli hemen musluğa götürdüm ellerini suratını yıkadım rahatladı sonra biraz daha emdi ama bende çok terliyorum ellerim falan göğsumde ıslanınca kayıyor ucu kavgaya başlıyo biraz zor oluyor emzirmek yazın bakalım ne yapıcaz

istanbul toplantısı yapalım evettt ben gelirimmm

ben de gelirim.ne güzel olur.gittiğimiz yerde düşünsenize bir sürü aynı yaşta bebek.kaydirigubbakcemile3

:lepi:

bende son günlerdeki mızmızlıklarını buna bağlıyordum sağ ol cnm
zemuszemus

arkadaşlar günaydın merhaba hepinize sizi bi süredir takip ediyorum ben de bir mart annesiyim 22 martta doğum yaptım. ben bebeğimi büyütürken hangi sorunu veya mutluluğu yaşıyosam aynılarıyla burada karşılaşıyorum bu benim için çok zevkli ve öğretici oluyo gerçekten, yalnız olmadığımı anlıyorum.şimdilik bu kadar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

Yavrum temizlik 2 tutsa 3 saattimi alıyor masallah ı var bızım kız 7/24 uyuyor artık sıcaklarda basladı mayışıyor sanırım bnm için hazırlanmak sorun giyin et çık pfff
:mymeka: otur ewde kukuman kuşu gibi o zamn aferin derler...

Yarın sorabilirim ben
aa yarın mı kilo kontrolüne gidiosun cnm? hadi bakalım inşallah yeterince kilo almıştır berracık..
istanbul toplantısı yapalım evettt ben gelirimmm
dün kocama söyledim geçenkine gidemedim beni çok üzdün bu sefer gidicem şimdiden söliim dedim o da hı hı gidersin dedibilmiyorumkismile ama gelicemmmmsempatiksalakcinni
beni Amerikaya al canım hergün buluşuruzsempatiksalakcinni
nerdeeeeeboshayallersmile

bnde bndeeeeeeehihoyyyt

aynı benim oğlanda olanlar.ben de bu çocuğa ne oldu böyle diyorum.sağol canım yaaa.

herkese kocaman günaydıııııına.s.a.s.

bayılıyorum yaz mevsimine ,cıvıl cıvıl heryer ,içim açılıyor.........

dün akşam parka spora çıkınca kızım da geldi anneannesiyle.hava süperdi.ilk defa akşamda çıkmış oldu.....

=) hepniz gelin :dance:

hosgeldiin benm bebegimde 21 mart dogdu ALLAH saglikli ananli babali buyutmeyi nasip etsin hepimizedezemuszemus

hosgeldiin benm bebegimde 21 mart dogdu ALLAH saglikli ananli babali buyutmeyi nasip etsin hepimizedezemuszemus

çok teşekkerler hoşbulduk oğlumla aynı ay hatta aynı hafta doğan bebekleri görmek çok güzel inş sağlıkla büyürler rabbim onları bize bağışlasın.

ben türkan oglum göktan burak.26 yaşındayım düzcede yaşıyorum matematik öğretmeniyim zonguldak devrekliyim.bende memnun oldum.
hmm bende daha 20 yasima gircem agustosta sanirm en kucuk benim:kedi: bende amerikada yasiyorum aslinda kuafor olmama az vardi ama evlendiim ing yazdigima bakma sadece elim alissin :):):) yoksa konusmaya bile cekiniom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…