- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.481
günaydın kızlar a.s.bende hala regl olmadın o kadar sıkıntısı varki belim ağrıyor karnım şiş sanki inşlh bir an önce oluruz:Saruboceq:
ben türkan oglum göktan burak.26 yaşındayım düzcede yaşıyorum matematik öğretmeniyim zonguldak devrekliyim.bende memnun oldum.
hmm bende daha 20 yasima gircem agustosta sanirm en kucuk benim:kedi: bende amerikada yasiyorum aslinda kuafor olmama az vardi ama evlendiim ing yazdigima bakma sadece elim alissin :):):) yoksa konusmaya bile cekiniom
selam kızlar
tonur hoşgeldin
bende zonguldaklıyla evliyim
ctesiye gidiyoruz zonguldağa ve çaycumaya devrekten geçeceğiz
aramıza hoşgeldiniz tonur ve efee
günaydin benim oğlum uyumadan önce çok huysuzlaşiyor ağlaya ağlaya uyuyor. sizin de öyle oluyor mu ne yapiyorsunuz bana yardimci olun lütfeen
ulennnnn bendeeeeee gelmekkkkkk isityommmmm benzsiz o buluşma güzel olmazz
eşin amerikalımı? türk mü orda mı ewlendin.. beraber büyüyeceksin oğlunla işte:)[/QUOTE
sadece amerikada yasio cnm turk :)
günaydin benim oğlum uyumadan önce çok huysuzlaşiyor ağlaya ağlaya uyuyor. sizin de öyle oluyor mu ne yapiyorsunuz bana yardimci olun lütfeen
ben evlenince gittimeşin amerikalımı? türk mü orda mı ewlendin.. beraber büyüyeceksin oğlunla işte:)[/QUOTE
sadece amerikada yasio cnm turk :)
canım çok uykusu olunca huysuzlanır yada uyku saati aksadımı bende ara sıra oluyo memeyi emdikten sonra kucağımda ninni söylüyorum sakinleşiyo bidaha bakıyorum emmek istiyo mu diye sora beşiğe bırakıyorum ağlarsa emziği veriyorum ve kendi kendine uyuyo emzik kurtarıcım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?