2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar a.s.bende hala regl olmadın o kadar sıkıntısı varki belim ağrıyor karnım şiş sanki inşlh bir an önce oluruz:Saruboceq:

ben türkan oglum göktan burak.26 yaşındayım düzcede yaşıyorum matematik öğretmeniyim zonguldak devrekliyim.bende memnun oldum.

selam kızlar

tonur hoşgeldin
bende zonguldaklıyla evliyim
ctesiye gidiyoruz zonguldağa ve çaycumaya devrekten geçeceğiz

hmm bende daha 20 yasima gircem agustosta sanirm en kucuk benim:kedi: bende amerikada yasiyorum aslinda kuafor olmama az vardi ama evlendiim ing yazdigima bakma sadece elim alissin :):):) yoksa konusmaya bile cekiniom

eşin amerikalımı? türk mü orda mı ewlendin.. beraber büyüyeceksin oğlunla işte:)

kızlar inş. istanbul buluşmasını 25 haziranda yaparsınız ....
mahkemeye gelicem ya sizide görmüş olurum yanlız olucam ata yanımda olmayacak ama benimle idare ederseiniz artık kısmet

günaydin benim oğlum uyumadan önce çok huysuzlaşiyor ağlaya ağlaya uyuyor. sizin de öyle oluyor mu ne yapiyorsunuz bana yardimci olun lütfeen

günaydin benim oğlum uyumadan önce çok huysuzlaşiyor ağlaya ağlaya uyuyor. sizin de öyle oluyor mu ne yapiyorsunuz bana yardimci olun lütfeen

canım çok uykusu olunca huysuzlanır yada uyku saati aksadımı bende ara sıra oluyo memeyi emdikten sonra kucağımda ninni söylüyorum sakinleşiyo bidaha bakıyorum emmek istiyo mu diye sora beşiğe bırakıyorum ağlarsa emziği veriyorum ve kendi kendine uyuyo emzik kurtarıcım :dance:

günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktan

ben geldiğimde niye buluşmadınız yavv alsanaalsanasmile:mymeka:aha şebnemde gidiyor yine yanlız kaldım:a015:

cnm benimde oğlum ağlıyor çünkü uykusu başına vuruyor ben şimdi 1 buçuk saat aralıklarla uyutuyorum pek sızlanmıyor artık

Son düzenleme:

sağol canim ama benimki emzik almiyo zaten sallamazsam hayatta kendi kendine uyumuyo. çok özeniyorum kendi kendine uyuyan bebişlere.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…