N
naysecik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.501
sen istanbula gelecektin kafa dinlemeye noldu? eşinle sorunları çözebildiniz mi?
sağol canim ama benimki emzik almiyo zaten sallamazsam hayatta kendi kendine uyumuyo. çok özeniyorum kendi kendine uyuyan bebişlere.opuyorumnanaktan
cnm benimde oğlum ağlıyor çünkü uykusu başına vuruyor ben şimdi 1 buçuk saat aralıklarla uyutuyorum pek sızlanmıyor artık
günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ben geldiğimde niye buluşmadınız yavv alsanaalsanasmile:mymeka:aha şebnemde gidiyor yine yanlız kaldım:a015:
ben evlenince gittim
kaç yaşında ewlendin...
yazgı ben gitmeden önce sana gelicem zaten en fazla 10 gün yokum burda sonra yine burdayım büyük ihtimal kışında burdayım öyle görünüyo
çözdük ve ev arıyoz demiştim buldum bitane kayınvalideme çok çokkkkkk uzakkk hihihihih:teytey:
1,5 senedir evliyim 2 18 yasimda filandimkaç yaşında ewlendin...
2 nerden ciktii:) 218 deil tabiki 18 yasinda1,5 senedir evliyim 2 18 yasimda filandim
ozaman tamamhihoyyyt.nezaman istersen canım.kışında burdaysan sıksık görüşürüz zaten.
günaydin benim oğlum uyumadan önce çok huysuzlaşiyor ağlaya ağlaya uyuyor. sizin de öyle oluyor mu ne yapiyorsunuz bana yardimci olun lütfeen
bu yaz bnde erdek'e gelicem kızlar benlede buluşunhihoyyyt
esnemeye başlayınca yatırgünaydin benim oğlum uyumadan önce çok huysuzlaşiyor ağlaya ağlaya uyuyor. sizin de öyle oluyor mu ne yapiyorsunuz bana yardimci olun lütfeen
ayy çok şükür eşim çoğu işimi haletti....yeni okula da 14 gün sonra başlıyorum karneye 4 gün kalıyor onu da raporla hellederim...kaydirigubbakcemile5eylüle kadar beraberiz kızımla:lepi:
biraz daha pahalı oldu ama beğendiğim arabnın yeşili aldım inşallah gelir hemen:)
çok gençsin canım ya..maşallah..dil işini halledebildin mi????kursa falan alıyorlar mı????1,5 senedir evliyim 2 18 yasimda filandim
kızlar açıköğretimden tek dersim vardı geçen yıl ortalama 47yle kalmıştım şimdide 51le geçmişim ohhhh kaydirigubbakcemile5 kurtuldum
hadi hayırlı olsun...gözün aydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?