2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnce buluşma hafta içi olsun hafta sonu yollar we gideceğimiz heryer tıklım tıkış olur.. rahat edemeyiz< çok kalabalıkkkkk
hem nasılsa çalışmıyoruz hafta içi buluşabiliriz...

cnm benimde oğlum ağlıyor çünkü uykusu başına vuruyor ben şimdi 1 buçuk saat aralıklarla uyutuyorum pek sızlanmıyor artık

gündüz ben de çok ara vermeden uyutuyoum ama akşam babasi gelince sevmekten uyutmuyo bebişi :teytey: olmazsa akşam da öyle fazla uzun uyanik biakmiyim oğluşu. sağol canim

kızlar açıköğretimden tek dersim vardı geçen yıl ortalama 47yle kalmıştım şimdide 51le geçmişim ohhhh kaydirigubbakcemile5 kurtuldum

ayy çok şükür eşim çoğu işimi haletti....yeni okula da 14 gün sonra başlıyorum karneye 4 gün kalıyor onu da raporla hellederim...kaydirigubbakcemile5eylüle kadar beraberiz kızımla:lepi:
biraz daha pahalı oldu ama beğendiğim arabnın yeşili aldım inşallah gelir hemen:)

günaydin benim oğlum uyumadan önce çok huysuzlaşiyor ağlaya ağlaya uyuyor. sizin de öyle oluyor mu ne yapiyorsunuz bana yardimci olun lütfeen

uykusu çok geliyordur sende sakinleştir popişe vur pışpış öp kokla emziği ver nasıl uyur bak sen yan yatır daha rahat ediyor devamlı kafasının arkası yanıyor sırüstü yatınca

günaydin benim oğlum uyumadan önce çok huysuzlaşiyor ağlaya ağlaya uyuyor. sizin de öyle oluyor mu ne yapiyorsunuz bana yardimci olun lütfeen
esnemeye başlayınca yatır

benimde yıllık iznim başladı temmuzdada ücretsiz iznim çıkacak onaydan inşallah
bende araba aldım eğer erken uyanırsa bazen markete gidiyorum alınacak varsa yarı yolda uyuyor uykusuna devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…