- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.521
kızlar açıköğretimden tek dersim vardı geçen yıl ortalama 47yle kalmıştım şimdide 51le geçmişim ohhhh kaydirigubbakcemile5 kurtuldum
hadi gözün aydın canım senden mutlusu yoktur şimdi...ayy çok şükür eşim çoğu işimi haletti....yeni okula da 14 gün sonra başlıyorum karneye 4 gün kalıyor onu da raporla hellederim...kaydirigubbakcemile5eylüle kadar beraberiz kızımla:lepi:
biraz daha pahalı oldu ama beğendiğim arabnın yeşili aldım inşallah gelir hemen:)
kızlar açıköğretimden tek dersim vardı geçen yıl ortalama 47yle kalmıştım şimdide 51le geçmişim ohhhh kaydirigubbakcemile5 kurtuldum
:sm_cool:ayyy gelll hemen buluşalım nekadar güzel olur inşaallah gelirsin:Saruboceq:
ben türkan oglum göktan burak.26 yaşındayım düzcede yaşıyorum matematik öğretmeniyim zonguldak devrekliyim.bende memnun oldum.
slm bir hemşerim daha hoşgeldin bende zonguldak devrekliyim tarih öğretmeniyim ben antepe gelin geldim ama çok zöledim memleketimiopuyorumnanaktan
gündüz ben de çok ara vermeden uyutuyoum ama akşam babasi gelince sevmekten uyutmuyo bebişi :teytey: olmazsa akşam da öyle fazla uzun uyanik biakmiyim oğluşu. sağol canim
kızlar nezaman buluşcaksınız
uykusu çok geliyordur sende sakinleştir popişe vur pışpış öp kokla emziği ver nasıl uyur bak sen yan yatır daha rahat ediyor devamlı kafasının arkası yanıyor sırüstü yatınca
hoşbulduk gerçekten bizim buralar çok güzel ben sıkılınca hemen kaçıyorum zonguldağa valla süper sende yazın gel bekleriz memlekete devreğin neresinden?
ne olduki?[/
bi ev bulduk adamdan haber bekliyoruz kiracı çıksın görüşelim dedi bide az önce kocişkom aradı benim eşim elektrik elektronik mühendisi ve arıza koordiatörü bursanın 2 ilçesi ve köyleri koçişime ait ağzımı bozcam şerefsiz köylüler yalandan yangın çıkarıyo sırf para almak için ve elektrik direklerinden tellerden dolayı oldu deyip mahkemeye veriyolar doğal olarak kocişim sorumlu şirket adına açmıyolar davayı bi sürü mahkeme bugün birinin kararı gelmiş kocişime 2.5 ay hapis cezası onuda paraya çevirmişler bir milyar yedi yüz elli milyon offff yaaa sabıkalı oldu avukatı aradık bi evrak göndercek temize çıkmak için offff yaaaaa
günaydın aşklarr....hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum..
öyle walla:):):):):)hadi gözün aydın canım senden mutlusu yoktur şimdi...
wayyy Zonguldaklılar benim de eşim Düzce-Akçakocalı:)slm bir hemşerim daha hoşgeldin bende zonguldak devrekliyim tarih öğretmeniyim ben antepe gelin geldim ama çok zöledim memleketimiopuyorumnanaktan
selam şekerim:)günaydın aşklarr....hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum..
günaydın aşklarr....hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum..
hg ebuşum nasılsın bebiş napıyo
ne olduki?[/
bi ev bulduk adamdan haber bekliyoruz kiracı çıksın görüşelim dedi bide az önce kocişkom aradı benim eşim elektrik elektronik mühendisi ve arıza koordiatörü bursanın 2 ilçesi ve köyleri koçişime ait ağzımı bozcam şerefsiz köylüler yalandan yangın çıkarıyo sırf para almak için ve elektrik direklerinden tellerden dolayı oldu deyip mahkemeye veriyolar doğal olarak kocişim sorumlu şirket adına açmıyolar davayı bi sürü mahkeme bugün birinin kararı gelmiş kocişime 2.5 ay hapis cezası onuda paraya çevirmişler bir milyar yedi yüz elli milyon offff yaaa sabıkalı oldu avukatı aradık bi evrak göndercek temize çıkmak için offff yaaaaa
delirmiş mi bu köylüler ne istemişler adamdan ya...şu işe bak canım geçmiş olsun
ne olduki?[/
delirmiş bunlar ya geçmiş olsun canım.
delirmiş bunlar ya geçmiş olsun canım.
Anne sütü veremeyen arkadaşlar bi şey soracağım bebeğinizi daha önce hiç sevmediğiniz kaynananıza ve eltinize bırakıp en az 3 saat evden uzaklaşır mıydız? var mı böle bişey
o nerden icap etti kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?