2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın canım senden mutlusu yoktur şimdi...
kızlar açıköğretimden tek dersim vardı geçen yıl ortalama 47yle kalmıştım şimdide 51le geçmişim ohhhh kaydirigubbakcemile5 kurtuldum

tebrikler şekerim bitti dimialkisalkisalkis

:sm_cool:ayyy gelll hemen buluşalım nekadar güzel olur inşaallah gelirsin:Saruboceq:

eşimin orda asker arkadaşı war ailesiyle falan hep görüşürüz kardeş gibiler.. onunda bi oğlu war 2 yaşında.. telde söyledi arkadaşına ben gelemesemde hasretle kızı yollicam 1 hafta 10 gün die.. banada söylüyordu zaten yazın gider kafa dinlersin orda 1 hafta die.. bakalım büyük ihtimal gelicem.. okullar kapansın millet kaçacak zaten buralardan e bizimö işlerde düşecek nefes alacağız..

slm bir hemşerim daha hoşgeldin bende zonguldak devrekliyim tarih öğretmeniyim ben antepe gelin geldim ama çok zöledim memleketimiopuyorumnanaktan

hoşbulduk gerçekten bizim buralar çok güzel ben sıkılınca hemen kaçıyorum zonguldağa valla süper sende yazın gel bekleriz memlekete devreğin neresinden?

gündüz ben de çok ara vermeden uyutuyoum ama akşam babasi gelince sevmekten uyutmuyo bebişi :teytey: olmazsa akşam da öyle fazla uzun uyanik biakmiyim oğluşu. sağol canim

opuyorumnanaktan

kızlar nezaman buluşcaksınız

belli değil cnm ama haziran ortası en fazla sonu gibi olur

uykusu çok geliyordur sende sakinleştir popişe vur pışpış öp kokla emziği ver nasıl uyur bak sen yan yatır daha rahat ediyor devamlı kafasının arkası yanıyor sırüstü yatınca

mutlu gözün aydın dersini vermişsin ne güzel
:lepi:

hoşbulduk gerçekten bizim buralar çok güzel ben sıkılınca hemen kaçıyorum zonguldağa valla süper sende yazın gel bekleriz memlekete devreğin neresinden?

eğerci canım ama merkezde büyüdük zaten hep gurbetteydim ünvr okul derken şimdide buralara geldim...yazları toplanırız ailece kardeşlerimde Almanya dalar yazın geliyorlar eğercide toplanıyoruz:lepi:temmuzda gelcem inşlh özzldim serin memleketimi burası yanıyor akannehir

hadi gözün aydın canım senden mutlusu yoktur şimdi...
öyle walla:):):):):)

slm bir hemşerim daha hoşgeldin bende zonguldak devrekliyim tarih öğretmeniyim ben antepe gelin geldim ama çok zöledim memleketimiopuyorumnanaktan
wayyy Zonguldaklılar benim de eşim Düzce-Akçakocalı:)

günaydın aşklarr....hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum..
selam şekerim:)

hg ebuşum nasılsın bebiş napıyo

iyiyiz haccem..şöyleki;yagmur a dönence aldım sadece huysuz oldugu zamanlarda takıorum yatagına..cünki öbür türlü yavrumun uykularını aldı götürdü..tepesindeki ayacıkları rehin aldı dert yanıp duruyo onlara anlatıyo anlatıyo gülüyü bagırıyo cagırıyo..zavallı garibim ayıcıkların başları şişti..hgihihihih...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…