- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.061
maşşalah üçüz demek?ne güzel 3 bebek birden....hayırlı olsunselam ben de 2010 mart ta kısmetse bebeklerimi dünyaya getiricem 22 si deniyor ama üçüz olduğu için sanmam o kadar bekleyeceklerini:roflol:
canım geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur,yat dinlen bol bolSelam kızlar. Bu salı kontrolden sonra progestanı kesmiştik. Dün gece bir anda uzanırken kanamam oldu. Çok korktum. dr.uma ulaşamadım, başka dr.u aradım hemen progestana başladık tekrar. Ve acile gidip kanama için iğne vurdurduk. Ultrasonda bakıldı bi sorun yoktu. Ama akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyor ve az önce yine birazcık kan geldi. Yarın sabah kendi dr.uma kontrole gitcem tekrardan. İnşallah bir sorun olmaz. :gitme:
selam kızlar 3 gündür oruç tutuyorum ama bugün çok kötü oldum öldüm dirildim desem yeridir akşama kadar başım feci ağrıdı üstüne bir mide bulantısı felaket derecede çıkartsam rahatlarım belki ama çıkaramadım akşamı zor ettim orucumuda bozmak istemedim şimdi biraz atıştırdım daha iyiyim eğer böyle devam ederse belkide tutamıycam orucumu ama çokda istiyorum napacamı bilemiyorum...
arkidişler,yavaş yavaş listede reform yapmaya başlıyorum.herkeş bebiklerin kaç cm yada kaç mm olduğunu yazarsa,pıt pıtların yerine onları yazmayı düşünüyorum,hımmm.yada başka fikri olan varmı,.pıt pıtların yerine hangi önemli notları yazalım,düşüncelerinizi bekliyorum..opuyorumnanaktan :uhm:
arkidişler,yavaş yavaş listede reform yapmaya başlıyorum.herkeş bebiklerin kaç cm yada kaç mm olduğunu yazarsa,pıt pıtların yerine onları yazmayı düşünüyorum,hımmm.yada başka fikri olan varmı,.pıt pıtların yerine hangi önemli notları yazalım,düşüncelerinizi bekliyorum..opuyorumnanaktan :uhm:
canım ya boşver takma.inan ben artık takmamaya çalışıyorum.sne bebişini düşün.artık o var annesi.allah yardımcımız olsun hepimizin.Demek ki birtek problem bende değilmiş..Bende çok ağladım dün akşam.. Benim eşimde sanki hamile değilmişim gibi davranıyor..Yemek yediği tabağı masadan kaldırmadan kumandayı alıyor eline..mutfağa ne kadar az girsem o kadar iyi... Mutfağım araya bakıyor, yemek kokuları geliyor ordan... Tavuğa ve ete karşı tiksindim.. Balıkta yemiyorum mevsimi değil.. Yani protein alamıyorum. Birtek yumurta yiyebiliyorum.Meyve sebze.. Anlayış göstermiyor acayip geriliyorum.. Konuştum ama o anlık işe yarıyor yarın tekrar unutuyor... Ne yapsam bilmemki..
Kizlar benn geldimm net bozuktuu ,
bebis erkek artık hepten ense kalinli 1.1 ikiliyide dün aldık sonuc harika maşallah progesteron yok artık tuple gebe kaldınız unut dedi herseyi yapabilirsin dedi
sabahları kahvaltımı kendim hazırlıyorum ama esim asada veya yukarıda olan malzemeleri hala tezgahın üstüne çıkarıyor bebeğime Yelek örmeye başladım çok yanlış yapmisim ama ilk yelegi sökmek istemiyorum :) her aksam 30 dk yürüyüş verdi bide
arkadaşlar bu listeye nasıl eklenebilirim bende martta doğum yapcam YAŞ:30 SAT:11 HAZİRAN tahmini d.t:18 mart
canım gözünaydın.sağlıklı sıhahtli kucağınada almayı nasip etsin oğluşunu allahım.prens geliyor ha.kızlarrr bugün cinsiyeti öğrendik oğluşumm oluyorr:ecrin_bebek:
sen unutrusun canancım.ama ben c.ertesi günü girdim kayıt oldum.tekrar teşekkürler grubu kurduğun için.Bu arada facebook grubunu unutmuşum ben. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?