2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eltu çok gecmis olsun bende. Son Pazartesi akssami vuruldum iğne bende temkinli olmaya çalışıyorum bizi habersiz bırakma çok gecmis olsun

zelis valla ben günahına giremem ama mantık çok düz sen iyi olmazsan bebek nasıl iyi olacak bebek besin bulamazsa senin kanını alacak bayilablitsin hafi bslenmeyi geç saat çok uzun su içmiyorsun bebeğin idrar yapıcak ilerleyen günlerde en az 3 lt su icmelisin suyu tazelensin

selam ben de 2010 mart ta kısmetse bebeklerimi dünyaya getiricem 22 si deniyor ama üçüz olduğu için sanmam o kadar bekleyeceklerini:roflol:
maşşalah üçüz demek?ne güzel 3 bebek birden....hayırlı olsun

canım geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur,yat dinlen bol bol

canım o kadar zorlanıyorsan tutma,bende istiyordum tatayım diye,ama ben normalde aç kaldığımda zaten midem bulanıyor...

bencede bu fikir çok güzel,!

günaydınnnn çıtır anneler...
canım çok iyi fikir valla ama ben unuttum yaa boyunu bebişimin 8 eylülde tekrar gidicem az kaldı yaşasınn......

günaydın arkadaşlar,
haftasonu hızlı ilerlemiş sayfalar, hepsini okuyamadım.
hepinize sağlıklı, huzurlu güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum.

Günaydın kısslar,
çok uykum var ve yorgun hissediyorum işe gelmek ölüm gibi geliyor neredeyse ağlaya ağlaya gelicem..
Nilücum iyi fikir biz 32mm felanız ve 9. haftamızdayız.
Öpüyorum hepinizi iş yoğunluğuna göre size katılırım....

bu işe gelmek istememe hali çoğumuzda var sanırım.
bugün ben de çok zor geldim, hatta bir saat de geç geldim.
şimdi de ne çalışmak istiyorum ne de kimseyle konuşmak...

canım ya boşver takma.inan ben artık takmamaya çalışıyorum.sne bebişini düşün.artık o var annesi.allah yardımcımız olsun hepimizin.

gülencim nerelrdesin.valla hepimiz merak ettik seni.haberler süper.gözün aydın canım.allahım hepimiz bebişlerini korusun.bu arada sen kaç haftalık olmuştun.
bende uzanmıyorum tezgahların yukarısına.tencerelerimi aşağı indirdim.canım habersiz bırakma bir daha bu kadar.

Günaydın arkadaşlar, umarım herkes iyidir... Geçmişi çok fazla okuyamadım ama okuduğum kadarıyla üzücü bir durum olmuş.. Bende berbat bir hafta sonu geçirdim, bulantı ve kusmalardan baygınlık derecesindeyim arkadaşlar, bulantı ilaçlarına rağmen hala kusuyorum..

Csmcsm, canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, bu mübarek ayda dualarımız kabul olur inşallah ve sende en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve meleğine kavuşursun..

Ankaralı hatunlar, bende Ankaradanım, buluşma falan ayarlarsanız haberim olsun, beni unutmayın haa..

aa evet ankaradaki hatunlar buluşup göbüşlerimizi tokuşturalım...
kızlar yaa hepimizin eşleri aynı takmayın kendinize eziyet etmeyin ilgi bekleyip...
çıkın yürüyün hava alın biras...bizde 12.haftada öğreneceğiz kısmetse cinsiyetini 2 hafta kaldı...

Günaydın kızlar...Dilacım 12. haftada cinsiyeti öğrenecem diye çok heveslenme , bebiş cinsiyetini göstermek isterse görüyorsun.Benim ki göstermedi 12. haftasında...Kızlar siz de de var mı bilmiyorum , benim haftada 2-3 gün inanılmaz halsizliğim oluyor , kolumu kaldırmaya halim olmuyor.Dün tüm gün yattım halsizlikten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…