2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlını denedim aşkım harika oldu yaw..mis gibi yidiler...mucux
afiyet olsun tatlımopuyorumnanaktan
dün aklımdan geçiyordu 011 mart anneletri gelir yakında diye,,malum olmuş ben gibin deliye

evet yaa nasılda geçti zaman geçen sene bu günlerde berbat psikolojimle bebeğim gelsin diye dua ediyor olanları görünce içim sızlıyordu ağlıyordum.hergün her gece aynı şeyi bir bebeğe sahip olabilmeyi düşünüyordum.meğer benim küçük erkeğim benimleymiş bilmiyordum.şimdi doğduda 3 aylık oldu bile Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben şivesi olmamasına dikkat edicem çünkü Çorlu da yaşıyorum ve burdaki bakıcılar hep Trakya şivesiyle konuşuyor, arkadaşımın 2.5 yaşındaki kızı kağıda "kiyat" diyor :)

Bakıcı seçerken özellikle bakmam , ona yaptırmam gereken ne var? Önerisi olan var mı?
Bu konuda çok deneyimsizim de...

anne olmasina,cisden kakadan igrenmemesine,sefkatli ve merhametli olmasina dikkat edilmeli bence.

Kızlar siz telsiz aldınız mı? Ben görüntülü alayım diyorum sizce?

amannn ben goruntulu aldim xeon 1 ay sonra bozuldu.

Offf keşke çalışmak zorunda olmasak...

oyle deme ya ( ben calismak zorunda degilim ama calismak istiyorum

hasretcigim basin sagolsun.Allahim geride kalanlara uzun omurler versin.

sebnem siz esinle sen hamile kaldiniz diye ayriliyorsunuz saniyordum.yanlismi hatirliyorum bilmiyorumkismile

Kızlar coklu alıntı yapamıorum..renkler ve gülümsemeler tıklamıyo..ben bişeymi yaptım yanlışlıkla neden olabilir sinir oldum..

yetkilerini bi kontrol etsene canim

Ben şivesi olmamasına dikkat edicem çünkü Çorlu da yaşıyorum ve burdaki bakıcılar hep Trakya şivesiyle konuşuyor, arkadaşımın 2.5 yaşındaki kızı kağıda "kiyat" diyor :)

kaydirigubbakcemile3 bende esime yabanci birini alalim dedim kabul etmedi baska kultur baska dil diye.

aslında doğru hatırlıyorsun canım ben çocuk çok istiyordum o benim için zorda olsa kabul etti ama ben hamile kaldıktan sonra zor olduğunu anladı sanki çocuk zorla olmuş gibi hissetti ve adapte olamadı onun zaten 20 yaşında bir kızı var zaten buna alışması zor geldi şimdi şimdi oğlum diye seviyo ve iyiki olmuş diyo ancak alışıyo

ama bu zamana kadar gecen zamanda evlikliğimiz çok yıprandı birbirimizi çok üzdük ve yıprattık o yüzden şimdi toparlayamıyoruz kalplerimizde çok büyük yaralar açtık

off kızlar yaa oğluşum 3 gündür bi huysuzlaştı sormayın ne yatmayı istiyor ne kucak istiyor tek bi pozisyonda sadece kucağa alabiliyorum kanguruda gezer gibievin içinde geze geze uyutuyorum zorla (kayınvalidenin son eseri çocuğumun huyunu değiştirdi 10 günde ) yapma böyle dedim kaç kez off sinirleniyorum aklıma geldikce
birde gündüz uykuları bi tuaf oldu uyutuyorum yatırıyorum 5dk bile sürmüyo
nasıl dönücez eski günlerimize bilmiyorum gazını çıkarmak için bile alsam kucağıma hemen başlıyo ağlamaya kendini paralıyo
dünde eşimle bu yüzden çok kötü kavga ettik annen geldi çocuğun huyunu alışkanlıklarını bozdu gitti dedim ağzıma geleni saydım oda savunmaya geçti hemen benimde tepem attı iyice telefonu kapattım suratına akşam sanki o kavgayı biz etmemişiz gibi geldi konuşuyo gecede oturma odasında uyuya kaldı bende bilerek kaldırmadım sonra kendi uyanıp gelmiş
off şimdi tek sıkıntım oğluşumu eski günlerimize döndürebilmek bi şekilde alıştırmam lazım böyle gezerek uyumak nereye kadar mafoldumben

neyin hesabıymış????

yawrim avatariniz ne hos olmus.bu arada sen gittikce dahadami guzellesiyorsun nedir bunun sirri?
hesap su canim ben izne ayrilirken yerime onu koymak gibi bi hata yaptim :) ikide bir bana donecekmisin diye soruyordu bende bilmiyorum karar vermedim diyordum.ama bu arada bol bol sikayet telefonlari aliyordum.birgun bize geldi esim ben gorumcem yemek yiyoruz kalkti dediki operasyon muduru aliyorlar ben seni sordum patronda oznur hanimin yeni cocugu var adapte olamaz gibi bisey soyledi dedi.ertesi gunu ben aradim yok oyle bisey dediler bana.bende ozellikle ayrilmaya karar versemde ona soylememeye karar verdim gider patronlara soyler bende dogum izini ucretinden olurum diye (o parayi catir catir magazalarda harcamayi dusunuyorumda)
neyse pazartesi gunu patrona dedim ben geliyorum diye 5 dk sonra gorumcem bana neden soylemedin diye msn den yazdi :)))
sali gunu gittim patronla konusuyoruz adam bana dediki gorumceniz bana izin alacaginizi soyledi dedi ohaaaaaaaaaa dedim icimden.sonra biz konustuk iste.cikarkende gorumceme aksam bize gel dedim ay basim agriyor yorgunum falan dedi bugun 22:00 de geldi bana hesap soruyor neden bana soylemedin patron beni cagirdi bugun benimle calismak istemedigini vs soyledi diyor.
ki ben ona konusmaya baslamadan once gel ust kattayim camasirlarini katliyorum diyorum o da bana azicik kardesimide goreyim gel burda konusalim diyor.
kocisin yaninda konustuk iste.
dunde ben kocise dedim yemek masasinda operasyon muduru aliyorlar ben seni sordum patronda oznur hanimin yeni cocugu var adapte olamaz gibi bisey soyledi dedi demedimi bana dedim kocisde beni karistirma bilmiyorum dedi :))

barisma olayiniz var mi son durumlar ne ?

oğluşum uyanmmıycak sanırım henüz bende yatayım barii inşallah yarın huzurlu bi güne uyanırız üç gündür sohbet de edemiyoruz oğlumla hep huzursuz cücüküm
iyi geceler canlarım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…