- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.761
afiyet olsun tatlımopuyorumnanaktantatlını denedim aşkım harika oldu yaw..mis gibi yidiler...mucux
dün aklımdan geçiyordu 011 mart anneletri gelir yakında diye,,malum olmuş ben gibin deliye
canım eylüle kadar huyları değişir daha.düzene girerler merak etme...
şahsen ben de bakıcı seçme konusunda acemiyim.ama benim önceliklerim şunlar:
1-güleryüzlü,sevecen olacak
2-öncelikli tercihim çocukları büyük olacak ama bulamazsam ortaokul çağında da olabilir...
(çocuğum hasta diye zırt bırt izin almasın)
3-kesinlikle sigara kullanmayacak
4-temiz olacak
başka nelere dikkat etmeliyiz bilenler ek yapabilirler...
Annem bakacak. Ondan değilde nasıl ayrılıcam çok alıştım 3 aydır. Biberonda tutmuyo kaşıklada içmeyi beceremiyo. Offff kafayı yemek üzereyim[/QUO
offff benimkkide almıyooor işe başlyınca napcamm yaa
Bakıcı seçerken özellikle bakmam , ona yaptırmam gereken ne var? Önerisi olan var mı?
Bu konuda çok deneyimsizim de...
Kızlar siz telsiz aldınız mı? Ben görüntülü alayım diyorum sizce?
Offf keşke çalışmak zorunda olmasak...
offf içim sıkılıyordu dünden beri dedem ölmüş (babamın babası)..
zaten hastaydı parkinson hastalığı wardı.. yatalak olmuştu.. allah kimseyi düşürmesin kapı gibi adamdı.. uzun yapılı dimdik.. ama işte kader ayakta duramıyordu erimiş bitmişti.. 2saat kadar önce ölmüş yatağında.. çok görüşmezdik o tarafla(anneme daha yeni gelinken, kemeriyle wurmuş.. bu yüzden) ama kahroldum resmen.. allah rahmet eylesin.. bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim çok kötüyüm şuan..
evet ya gecen sene bugün adet tarihimin ilk günüydü ve sonrasında gün sayıyordum yumurtlama gününü kaçırmayayım diye :) bizim için son iki aydı çünkü eğer olmasaydı birsürü test yaptıracaktık ama kurtardık :)
Kızlar coklu alıntı yapamıorum..renkler ve gülümsemeler tıklamıyo..ben bişeymi yaptım yanlışlıkla neden olabilir sinir oldum..
Ben şivesi olmamasına dikkat edicem çünkü Çorlu da yaşıyorum ve burdaki bakıcılar hep Trakya şivesiyle konuşuyor, arkadaşımın 2.5 yaşındaki kızı kağıda "kiyat" diyor :)
ayyyyyy bu kucuk gorumcem beni deli edecek.gelmis benden esimin yaninda hesap soruyor. :umursamaz:
anne olmasina,cisden kakadan igrenmemesine,sefkatli ve merhametli olmasina dikkat edilmeli bence.
amannn ben goruntulu aldim xeon 1 ay sonra bozuldu.
oyle deme ya( ben calismak zorunda degilim ama calismak istiyorum
hasretcigim basin sagolsun.Allahim geride kalanlara uzun omurler versin.
sebnem siz esinle sen hamile kaldiniz diye ayriliyorsunuz saniyordum.yanlismi hatirliyorum bilmiyorumkismile
yetkilerini bi kontrol etsene canim
kaydirigubbakcemile3 bende esime yabanci birini alalim dedim kabul etmedi baska kultur baska dil diye.
neyin hesabıymış????
aslında doğru hatırlıyorsun canım ben çocuk çok istiyordum o benim için zorda olsa kabul etti ama ben hamile kaldıktan sonra zor olduğunu anladı sanki çocuk zorla olmuş gibi hissetti ve adapte olamadı onun zaten 20 yaşında bir kızı var zaten buna alışması zor geldi şimdi şimdi oğlum diye seviyo ve iyiki olmuş diyo ancak alışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?