2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasretcim canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah..

hayır ya inanamıyorum 2011 mart anneleri topiği açılmış..zaman nasıl geçiyor..eskiyoruz kızlarrrr...

Merhabalar,
Ben geldim...zemuszemus
Annem kızıma bakmaya geldi, ben de internete atladım...
Geçmişi oku oku bitmiyor...:CüvCüv:

kızlar ben uzun zamandır yemek işini hep atlatıyorum çok sağlıksız besleniyorum bir sabah kahvaltısı yapıyorum birde geç vakit akşam yemeği arada birşey yemiyorum bazen meyva yiyorum bazende bisküvi kaç gündür kafama şu special k varya o takıldı sitesine girdim inceledim 2 öğün onu yiyiorsun arada meyva ve yoğurt yiyorsun ve akşam yemeği yiyorsun kafama yattı aslında şu beslenme şeklimden daha sağlıklı gibi geldi en azından öğün atlamayacağım hem süt ntketmiş olucam hemde hazırlaması pratik buarada kiloda verdiriyo üye oldum onlar bana uygun bir program yolladılar hergün mail atıyorlar bana neler yemem gerektiğini ne dersiniz denesem mi aklım yattı aslında

evet ya gecen sene bugün adet tarihimin ilk günüydü ve sonrasında gün sayıyordum yumurtlama gününü kaçırmayayım diye :) bizim için son iki aydı çünkü eğer olmasaydı birsürü test yaptıracaktık ama kurtardık :)

slm güzel annelera.s.
nasılsınız iyisinizdir umarım bebişlerde iyidir inşallah
geçmişe bakamadım bugün eşim evdeydi dışarı çıktık şu sallanan ana kucağını almak için bi kaç yere baktık yok yok yok hepsi 9 kg kadar çocuk neredeyse 6 kilo oldu zaten bi kaç ay kullanıp kenara koymak istemiyorum 18kg olandan istiyordum ama yok hatta mağazalara telefon bıraktık gelince haber verin diye biri dağıtıcı firmaya sormuş artık yokmuş büyüklerden çok satılmış onlar diğerleri ellerinde kaldı diye getirtmiyorlarmı nedir anlamadım yani bulamadım nette de yok resmi var ama stokda yok diyo hep
bende dönence aldım oğluma son çare babamız yarın pil alıcak bizim buralarda yok du kocaman kocaman piller inşallah bulabillir öyle taktım beşiğine oyuncaklarına deli oldu bizimki bu dönencenin onu uyutacağını hiç sanmıyorum tam aksine daha çok hareketlendirdi hayırlısı

ebrucum sütümü sormuşsun çok azda olsa verebildiğimi veriyorum bitene kadar devam bu arada bcg aşımızı olduk bugün üçgün banyo yok
hasretcim başın sağolsun Allah sizlere ömür versin canım mekanı cennet olsun

500 lük bir şişe edinin kızlar.Ben de bu şişe sayesinde 4 litre kadar su içiyorum.Şubat anneleri ek gıdalara başlıyorlar yavaş yavaş.

bende başladım yavaştan..bu gün biraz sebze çorbası ve meyve püresği yedik mesels..ne yersem ondanda tattırıyorum...

bende mart annesiyimzemuszemus

hoşgeldin canım...

kızlar su anda ewim 29 derece sıcaklıkta..kızıma sadece 1 badi giydrdim cıtcıtlı kısa kollu..sizce üşürmü..abarttımmı..bacakları acıkta kolları falan?

kızlar su anda ewim 29 derece sıcaklıkta..kızıma sadece 1 badi giydrdim cıtcıtlı kısa kollu..sizce üşürmü..abarttımmı..bacakları acıkta kolları falan?

ebrucum üşümez sanmıyorum
bizim ev biraz serin o kadar sıcak değil ata 1 haftadır kolsuz badiyle duruyo yatarken kısa kollu badiyle yatıyo ve keyfide oldukça yerinde sadece ayağından çorabını çıkartmıyorum o kadar

Kızlar coklu alıntı yapamıorum..renkler ve gülümsemeler tıklamıyo..ben bişeymi yaptım yanlışlıkla neden olabilir sinir oldum..

tatlını denedim aşkım harika oldu yaw..mis gibi yidiler...mucux

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…