- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.741
offf içim sıkılıyordu dünden beri dedem ölmüş (babamın babası)..
zaten hastaydı parkinson hastalığı wardı.. yatalak olmuştu.. allah kimseyi düşürmesin kapı gibi adamdı.. uzun yapılı dimdik.. ama işte kader ayakta duramıyordu erimiş bitmişti.. 2saat kadar önce ölmüş yatağında.. çok görüşmezdik o tarafla(anneme daha yeni gelinken, kemeriyle wurmuş.. bu yüzden) ama kahroldum resmen.. allah rahmet eylesin.. bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim çok kötüyüm şuan..
bende mart annesiyimzemuszemus
500 lük bir şişe edinin kızlar.Ben de bu şişe sayesinde 4 litre kadar su içiyorum.Şubat anneleri ek gıdalara başlıyorlar yavaş yavaş.
bende mart annesiyimzemuszemus
kızlar su anda ewim 29 derece sıcaklıkta..kızıma sadece 1 badi giydrdim cıtcıtlı kısa kollu..sizce üşürmü..abarttımmı..bacakları acıkta kolları falan?
kızlar su anda ewim 29 derece sıcaklıkta..kızıma sadece 1 badi giydrdim cıtcıtlı kısa kollu..sizce üşürmü..abarttımmı..bacakları acıkta kolları falan?
hayır ya inanamıyorum 2011 mart anneleri topiği açılmış..zaman nasıl geçiyor..eskiyoruz kızlarrrr...
alp gene çok huysuz bugün yaaa kucaktan inmiyor ne olduysa bir kendime bakayım dedim ne mümkün:sinifsinif:
Su içemeyen anneler bol bol karpuz yiyin ençok su onda varmış.ama aslında suyun kendisini biraz olsun tüketebilseniz ne kadar iyi.
Bende şimdi gördüm şoktayım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?