2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

galiba benim küçük görümcem (9 yaşında) de daha görmeden kızımı kıskanmaya başladı...msnden görüşürken acayip triplere giriyokaydirigubbakcemile3

minis gorumce yirim ben onu :))

canim tracy hogg diyorum.
bende millete diyorum ya almayin cocugu kucaginiza sallamayin pis pis yapmayin o kendi uyuyor alistirmayin diye.annemlere anlattim da kucuk gorumcem her geldiginde gozumun icine baka baka oglana diyorki gerci annen sallamamiza izin vermiyor ama... hatun hem diyor hem salliyor.delirtecek bigun beni.bide her gelen memelerine yapistiriyor cocugu 2 dk da sirilsiklam oluyor yuzu gozu basi.havada sicak zaten.

valla şimdilik yok gibi görünüyor ama ilerde ne olur bilmiyoruz ikimizde zaman ne göstericek kaderimizde ne var bilmiyoruz

inşallah düzelir canıım..sen ne kadar sakin olur olumlu yaklaşıırsan o kadar kolay olur...

sağğol canıım değğiştirdim ama...sevindirik oldum ya:)aslıında güzellik falan kalmadıı ya neyse fotoğğraf öyle çııkmıışş...anneme yetişşti kilom..bııngııl bııngııl geziyorumsempatiksalakcinni
senin görümce de pek bi fesatmıışş hani.....iyi yapmıışşsıın söylememekle:lepi:

bu arada kıılavyede sorun var sanmıışştıım ama sadece forumda yazarken bazıı harfler çift çııkııyor..kusurlarıına bakmayıınkaydirigubbakcemile3
[

sen barismak istiyor musun ?

kararsızım yaşananları düşününce bitti diyorum ama eski günler aklıma gelince oğluşumu görünce keske barışsak diyorum ama benim istememle olmuyor şuan eşim ekonomik olarak çok sıkıntıda öyle böyle değil aslında bir sebepte o bu duruma gelmemizde
off aslında bilmiyorum, onun beni sevdiğini adım gibi biliyorum ama olmayınca olmuyor işte sadece sevgiyle olmuyor aklım hep onda orda yanlız ne yapıyo ne ediyo hergün konuşuyoruz ama üzülüyorum onun için

Slm güzellera.s. Bugün çok iş yaptım pek yogunum walla-tatlicadiarzu- tam açtım,bi bakayım neler kaynatıyolar bensiz diye eymen beyin huysuzluğu tuttu. artık geçmişe bakamıcam bu saatten sonra,inşallah hepiniz iyisinizdirzemuszemus

meralllllllllll gelmis hos gelmis ley ley lumu lumu leyyyyy

:1hugpuyorumnanaktan

kuju ismin neydi senin yaw kafamçokkarıştı

Seyhan cnm

Sen bu adamı seviyosun, eninde sonunda barışırsınız gibime geliyo, hakkınızda hayırlısı olsun cnm

Kızlar ek gıdaya ne zaman geçeceğiz. 4. ay başlangıcında mı bitiminde mi ?

Ek gıdaya 6.ayın sonunda başlamalıyız. 4.ayın sonunda da artık yavaş yavaş sadece tattırmalara başlayabiliriz

ben kzıımıı emzirip yatayıım..yarıın bebek görmeye gitcez:ecrin_bebek:
iyi geceler...

İyi uykular cnm

ilk günaydın benden olsun
oğlum iki gecedir 12de yatıp 5 veya 6 gibi uyanıyor emzirip tekrr 1 saat uyuyor ilk gün bişey oldu zannettim çok korktum 2 gündür yatak odamda yatıyorum oğlum artık yalnız yatıyor
bizde memlekete gidiyoruz orda artık beraber yatarız oğlumla

bir günaydın da benden
bu sabah 6 da uyandı yine ata 1 saat oyun oynardık sonra uyurudu ama bu sabah uyumadı şimdi emziği ağzında yenı yenı uyukluyo bakalım uyuyacakmı

ataya maşallah cin göz gibi baksana annesi uyurmu o
bizimkide beni emerse emzik istemiyor
gece aralıksız 5 -6 saat uyumak çok güzel sanırım bebişlerin mideleri genişledi acıkmıyorlar

mavi düşler sen onun uyku saatini kaçırmışın sanırım acıkmıştır artık uyuyamaz sen emzir uyur kalır bizimkisi 6da uyandı 8-20de uyudu yarım saat sonra baktım gözler açılıyor elimle kapattım uykusuna devam ediyor ama şimdi uyanır

herkese günaydın.bi süredir giremedim.pazartesi iznim bitti.okula gittim ve bu hafta rapor aldım.ama haftaya başlamam lazım.bakalım bikaç gün gider yine rapor falan bi şekilde halletmeye çalışcam.Allahtan kızıma annem bakacak o yüzden içim rahat ama pazartesi günü okuldayken kızımı çok özledim gerçekten.belki 20 kere aramışımdır annemi kadını bunalttım yani.ya ben annemin benden daha iyi bakacağına eminim ona rağmen iki de birde aradım.yabancı birine çocuğunu emanet edenleri hiç düşünemiyorum Allah yardımcıları olsun.bu yüzden pazartesi günü çok duygusal bi gün geçirdim

ataya maşallah cin göz gibi baksana annesi uyurmu o
bizimkide beni emerse emzik istemiyor
gece aralıksız 5 -6 saat uyumak çok güzel sanırım bebişlerin mideleri genişledi acıkmıyorlar

canım benim kızım 1,5 aylıktan beri hep ilk uykusunu 5 yada 6 saat uyuyor eğer anormal bi durum olmazsa.gerçekten bana da çok iyi geliyor biraz uyumak.Tracy Hogg a göre gece uzun uyuması gündüz iyi doymasıyla ilgiliymiş.yani gündüz iyi yerse gece açıkıp uyanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…