- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.801
canım benim kızım 1,5 aylıktan beri hep ilk uykusunu 5 yada 6 saat uyuyor eğer anormal bi durum olmazsa.gerçekten bana da çok iyi geliyor biraz uyumak.Tracy Hogg a göre gece uzun uyuması gündüz iyi doymasıyla ilgiliymiş.yani gündüz iyi yerse gece açıkıp uyanmıyor
minis gorumce yirim ben onu :))
canim tracy hogg diyorum.
bende millete diyorum ya almayin cocugu kucaginiza sallamayin pis pis yapmayin o kendi uyuyor alistirmayin diye.annemlere anlattim da kucuk gorumcem her geldiginde gozumun icine baka baka oglana diyorki gerci annen sallamamiza izin vermiyor ama... hatun hem diyor hem salliyor.delirtecek bigun beni.bide her gelen memelerine yapistiriyor cocugu 2 dk da sirilsiklam oluyor yuzu gozu basi.havada sicak zaten.
kuju ismin neydi senin yaw kafamçokkarıştı
inşallah düzelir canıım..sen ne kadar sakin olur olumlu yaklaşıırsan o kadar kolay olur...
sağğol canıım değğiştirdim ama...sevindirik oldum ya:)aslıında güzellik falan kalmadıı ya neyse fotoğğraf öyle çııkmıışş...anneme yetişşti kilom..bııngııl bııngııl geziyorumsempatiksalakcinni
senin görümce de pek bi fesatmıışş hani.....iyi yapmıışşsıın söylememekle:lepi:
bu arada kıılavyede sorun var sanmıışştıım ama sadece forumda yazarken bazıı harfler çift çııkııyor..kusurlarıına bakmayıınkaydirigubbakcemile3
[
canım benim kızım 1,5 aylıktan beri hep ilk uykusunu 5 yada 6 saat uyuyor eğer anormal bi durum olmazsa.gerçekten bana da çok iyi geliyor biraz uyumak.Tracy Hogg a göre gece uzun uyuması gündüz iyi doymasıyla ilgiliymiş.yani gündüz iyi yerse gece açıkıp uyanmıyor
mavi düşler sen onun uyku saatini kaçırmışın sanırım acıkmıştır artık uyuyamaz sen emzir uyur kalır bizimkisi 6da uyandı 8-20de uyudu yarım saat sonra baktım gözler açılıyor elimle kapattım uykusuna devam ediyor ama şimdi uyanır[/QU
emzirmiştim canım sonra emziğini verdim ağzına uyukluyordu hemen yanına yattım işte 1 saat daha uyumuşuz şimdi uyandı anneannesi yanında aşk yaşıyorlar :)
günaydın kızlar ,,,nasılsınız
şebnem çanım haddime değil ama,,eşinl aranızdaki problerler nedir bilmiyorum ama aşılmayaçak şeyler değilse bebeğin için bir kez daha dene derim...ben eşim mısırdayken oğlumla burda yalnız kaldım..ve inan bana yalnız çoçuk büyütmek çok zor ,özellikle erkek çoçuğunu ,babayı rol model alıyor çünkü,,eşim mısıra gittikten sonra oğlum kreşte falan çok huysuz davranmaya başladı..sürekli ağlamaya falan başladı,,,parka giderdik orda bir çoçuğu babasıyla görsün bana sorardı hemen neden babam bizimle değil,bende babamla senle gezmek istiyorum diye.hep bir yanı buruktu.benim eşim beni boynuzladı.mısırdan geldiğinde öğrendim,boşanmayı düşündüm ama oğlumun yaşadıklarını görünçe(babası döndükten sonra daha bi neşeli ve kndine güvenli oldıu) dedim bir şans daha vermek zorundayım oğum için,şimdi yürütüyorum,oğlum mutlu bende bir kırgınlık var ama kendimi o konuya takmamaya çalışıyorum ,unuttuğum zaman iyi oluyorum...daha 4 yaşındaydı bana bunlarıı söylediği zaman...sonra ablam eşinden boşandı ,2 çoçuğu var,çoçukların ikisininde psikoloji mahvoldu,,4 sene oldu boşanalı ançak toparlaya bildik çoçukları...senin bebeğin şimdilik küçük ama biraz büyüdüğü zaman oda babasını isteyeçek.....sakın beni yanlış anlama...
canım benim hiç yanlış anlarmıyım çok haklısın bunları bende düşünüyorum ve aslına bakarsan ben ayrılmak istemiyorum ama eşim ayrılmak istiyor sonrada açık kapı bırakıyor ilerde ne olur bilmem diye zorlada evliliğimi sürdürememki istemeyen o,o yüzden zamana bıraktım onun psikolojik olarak destek alması lazım bu ekonomik zorluklar onu çok yıprattı zaman herşeyin ilacı dedik o yüzden. yoksa o beni sevdiğini her zaman söylüyor
kızlar birşey sorucam size benim gögüslerim çok ağrıyo koltuk altıma doğru emziriyorumda dolu değil göğüslerim neden ağrıyo bir bilginiz varmı
Kızlar gecmise bakamadım kim vefat etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?