- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.081
canım korkma.allahın izniyle birşey yoktur inşallah.arada oluyormuş böyle kanama.allahım ersirgesin bebişlerimizi.Selam kızlar. Bu salı kontrolden sonra progestanı kesmiştik. Dün gece bir anda uzanırken kanamam oldu. Çok korktum. dr.uma ulaşamadım, başka dr.u aradım hemen progestana başladık tekrar. Ve acile gidip kanama için iğne vurdurduk. Ultrasonda bakıldı bi sorun yoktu. Ama akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyor ve az önce yine birazcık kan geldi. Yarın sabah kendi dr.uma kontrole gitcem tekrardan. İnşallah bir sorun olmaz. :gitme:
Günaydın arkadaşlar, umarım herkes iyidir... Geçmişi çok fazla okuyamadım ama okuduğum kadarıyla üzücü bir durum olmuş.. Bende berbat bir hafta sonu geçirdim, bulantı ve kusmalardan baygınlık derecesindeyim arkadaşlar, bulantı ilaçlarına rağmen hala kusuyorum..
Csmcsm, canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, bu mübarek ayda dualarımız kabul olur inşallah ve sende en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve meleğine kavuşursun..
Ankaralı hatunlar, bende Ankaradanım, buluşma falan ayarlarsanız haberim olsun, beni unutmayın haa..
tatlım ben akşam 7 de bayılıyorum uykudan kocam yatırıyo yatağıma...çok şükür bir kere bile midem bulanmadı ama beni uyku perişan etti...
normalde 9.haftada söylemiş arkadaşlarıma çikolata yiyip gidin diyolar bakalım göstericekmi veledim cinsiyetten ziyade ikilki testlerimiz var o gün inşallah bi sorun çıkmaz...
nilüfercim canım süpersin valla.vede çok düşünceli.canım ikili test sonuçlarını bekliyorum bende.31 ağus.alıcaz hayırlısıyla.ense kalınlığı normal çıktı bebişin allaha şükür.boyu ultr.40 mm.çıktı.sanırım. 4 mm oluyor dimi kızlar.kilosunu söylemedi dr.bu arada 12.haftanın içindeyiz bizde.arkidişler,yavaş yavaş listede reform yapmaya başlıyorum.herkeş bebiklerin kaç cm yada kaç mm olduğunu yazarsa,pıt pıtların yerine onları yazmayı düşünüyorum,hımmm.yada başka fikri olan varmı,.pıt pıtların yerine hangi önemli notları yazalım,düşüncelerinizi bekliyorum..opuyorumnanaktan :uhm:
Günaydın kızlar... İki gündür hamileliğe dair hiçbir şey hissetmiyorum. Karnımdaki gerginlik falan yok. En son çarşama doktora gittim bir sorun yoktu. Arada akıntı, kanama, ağrı vs. de olmadı.
Bıktım bu evhamdan. Bir şey olmamıştır değil mi? Doktora gideyim mi?
dilacım günaydın.şeker yiyince kımıl kımıl ediyomuş sıpalar...rahatsızmı oluyor hoşlarınamı gidiyor bilmiyorum ama baya bi hareketleniyorlarmış.
canım senin artık 14.giriyor.gösterebilir büyük ihtimalle.selam kızlar
nasılsınız???
ben 11 haftamda gittim doktorum bana söylemedi şimdi 13 haftalık belli olurmu yani hatta 4gün sonra 14e giriyorum
bende bazen kötü hisediyorum kendimi.karnım büyüdü biraz ama genede hergün stres oluyorum.nasıl bebeğim iyimi diye.eşimede söylemiyorum kızıyor.çok evhamlı oldum diye.31 ağus.test sonuçlarınu göstericez dr.inşallah alır ultr.kızlar sizlerinde bu gibi hissettiği durumlar oluyormu benim kontrolüme 15gün var bende böyle hissediyorum kiloda almadım yemek zevkim gitti çorba içmeyi seviyorum delikafadulden
canım senin artık 14.giriyor.gösterebilir büyük ihtimalle.
bencede.kuzular şimdiden biliyorlar ağızlarının tadını:)))ben eskiden baylırıdım çikolataya.ama şimdi yiyemiyorum.canım hiç istemiyor.Çikolata kimin hoşuna gitmiyo ki :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?