2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım korkma.allahın izniyle birşey yoktur inşallah.arada oluyormuş böyle kanama.allahım ersirgesin bebişlerimizi.

arkadaşlar bildiğim kadarıyla 16. haftadan sonra belli oluyordu cinsiyet
ama maşaallah 12. haftada öğrenen baya arkadaşımız var..
ama sanırım erkek olduğu için böyle erken öğrenilebildi :))

tatlım ben akşam 7 de bayılıyorum uykudan kocam yatırıyo yatağıma...çok şükür bir kere bile midem bulanmadı ama beni uyku perişan etti...
normalde 9.haftada söylemiş arkadaşlarıma çikolata yiyip gidin diyolar bakalım göstericekmi veledim cinsiyetten ziyade ikilki testlerimiz var o gün inşallah bi sorun çıkmaz...

Simenaycım hala geçmedi mi canım yaa... Benim de bulantılarım devam ediyor aslında ama her zaman aynı şiddette değil. Çok geçmiş olsun, bir an önce rahatlamanı diliyorum arkadaşım.

selam kızlar
nasılsınız???
ben 11 haftamda gittim doktorum bana söylemedi şimdi 13 haftalık belli olurmu yani hatta 4gün sonra 14e giriyorum

nilüfercim canım süpersin valla.vede çok düşünceli.canım ikili test sonuçlarını bekliyorum bende.31 ağus.alıcaz hayırlısıyla.ense kalınlığı normal çıktı bebişin allaha şükür.boyu ultr.40 mm.çıktı.sanırım. 4 mm oluyor dimi kızlar.kilosunu söylemedi dr.bu arada 12.haftanın içindeyiz bizde.

şeker yiyince kımıl kımıl ediyomuş sıpalar...rahatsızmı oluyor hoşlarınamı gidiyor bilmiyorum ama baya bi hareketleniyorlarmış.

bu arada bi günaydın diyemedim hala kızlar:)günaydınn herkeze.geçmişi oku oku bitirmedim valla.
efercin tatlım valla çok üzüldüm.zaten hassasız bu aralr hepimiz malum.kıyamam sana.niye yalnız olasınki.biz varız bebişin var allaha şükür annesi.
yaz34 dediği gibi canın ne isterse bende yapar gönderirim.bu arada benim annede burda kayınvalidede ama ben gene yemeği kendim yapıyorum.bazen kaytarıyorum.annem gidince bana hiç yaptırmaz yemeği ama kayınvalidemde hala yaparım ufak tefek akşam yemeğine kadar.farkları işte.

kızlar sizlerinde bu gibi hissettiği durumlar oluyormu benim kontrolüme 15gün var bende böyle hissediyorum kiloda almadım yemek zevkim gitti çorba içmeyi seviyorum delikafadulden

çikolatayı ben de duymuştum.
kontrolümüz cumartesi günü, küçük bir paket çikolata yemeden girmem ultrasona :)
ama birçok doktor, cinsiyeti 12. haftada görse bile, yanılma payı yüksek olduğu için, söylemekten kaçınıyormuş.
bekleriz, canları sağolsun kuzuların...

şeker yiyince kımıl kımıl ediyomuş sıpalar...rahatsızmı oluyor hoşlarınamı gidiyor bilmiyorum ama baya bi hareketleniyorlarmış.
dilacım günaydın.
bende duydum çikolatayı hatta yedim geçen hafta dr gittiğimde.ama göstermedi sıpa cinsiyeti.benimki bir umut diye yedim.)))))
hoşlarına gidiyor sıpaların çikolata.

Günaydın kızlarrr...
Biz de bu cuma gidicez ikili test için doktora.
Geçen gün bi arkadaşım söyledi cinsiyeti belli olabilir die.
Ay o kadar heyecanlıyım ki. Cumaya kadar hergün çikolata yiycem kaydirigubbakcemile2 Çikolata yemek için bahane çıktı yaşasın kaydirigubbakcemile5

kızlar sizlerinde bu gibi hissettiği durumlar oluyormu benim kontrolüme 15gün var bende böyle hissediyorum kiloda almadım yemek zevkim gitti çorba içmeyi seviyorum delikafadulden
bende bazen kötü hisediyorum kendimi.karnım büyüdü biraz ama genede hergün stres oluyorum.nasıl bebeğim iyimi diye.eşimede söylemiyorum kızıyor.çok evhamlı oldum diye.31 ağus.test sonuçlarınu göstericez dr.inşallah alır ultr.

ankaralı hamişler göbişleri tokuşturmaya başladıkmı.
simenay tatlım tabiki haber veririz sana.valla buluşsak ne güzel olur.dila sen ayarlarsın gibi geliyor bana.
bu arada kızlar siz hangi dr gidiyorsunuz ankarada.

ee tamam ben ayarlarım....kızılay merkez nede olsa...
bende kızılaydayım...hafta sonu bana çok zor olur malesef kıslar...kızılaya inemem evim batıkentte bir öğle tatili şöyle 1 saat görüşelim derim izin alabilirsem 2 saatte yaparız herkese uyarmı siz bana nerelere yakınsınız hangi günlerde görüşebiliriz onu söyleyin toparlanalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…