2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

handan dogum ıznı ucretı ıcın gorustun mu ?

evet gunduz ne kadar iyi beslenirse gece uykusu uzun olurmus.tabi bu faktorlerden biri.

hndn doğru söylüyorsun benim oğluşta iki gündür sabaah kadar uyuyor ben çok özlüyorum
babasına bile bırakıp gitsem düşünüyorum ne yapar diye

ben babasina birakamiyorum.bakamiyor panikliyor. :))

e sen dukkandamisin yani ?

uyku planlarım suya düştü akşama eşimin arkadaşı gelicekmiş kız arkadaşıyla şimdi biraz evi toparlarım birde bişeyler hazırlarım artık serhan dan fırsat bulursam

amannn bebekle misafir agirlamak zor ya

kızlar birşey sorucam size benim gögüslerim çok ağrıyo koltuk altıma doğru emziriyorumda dolu değil göğüslerim neden ağrıyo bir bilginiz varmı

benimde oluyordu gecti ama.

hasret başınız sağolsun

kızlar birşey sorucam size benim gögüslerim çok ağrıyo koltuk altıma doğru emziriyorumda dolu değil göğüslerim neden ağrıyo bir bilginiz varmı
bazen bebek göğsü boşaltmayınca tıkanıklık olşuyor benim ağrı oluyor göğsünü bebeğin emerek boşaltmasını sağla

Canım iyi gidiyo Salı kontrollum var senin diyette neler var neden yurumuyosun

sali benimde kontrolum var :)) ama 2 gundur diyete uyamiyorum.bi yandan kendi diyet programim bi yandan oglusun rutinini olusturmaya calisiyorum birde 2 gundur isyeri vs derken uyamadim.yuruyuse cikamiyorum.benim oglusa bakacak kimse yok.babasida panikliyor ona birakinca.kanguruya koysam oglusu cok hirpalanir diye korkuyorum.en iyisi terasdaki bisiklerimi kullanacagim.kac kilo verdin toplamda ?

Mutlu canım rota aşısını yaptırdım ben

bende bu ayin 18 inde yaptiracagim.

Kızlar bana bı akıl verin 20 gün sonra iznim bitiyo ise baslasammi annem ben bakicam diyo parayada çok ihtiyacımız var kociskomda oğlumu sen buyut diyo oğluma inanın doğru dürüst bise alamiyorum ya yok yok lanet olsun ki para yok borçlardan alamıyorum Buda bana koyuyo ya kıyafeti bile 3 yada 4 tane bn alamıyorum annem olmasa nasıl olurdu bilmiyorum sinirden ağlıyorum şunları yazarken bile napayim kızlar siz söyleyin bı yanda oğlum bı yanda parasızlık

şu mektup işinde iyice döktürmelisin şebnem.. onunda psikolojik sorunları war bazı telkinlerde bulunarak eşini rahatlatmaya çalışmalısın senin her durumda onun yanında olduğunu bilmesi gerekiyor bence..
hatice diyet ne alemde? sanirim senin listenle benimki ayni.ama ben yuruyus yapamiyorum.

ewet cnm dükkandayım dün gece gelip aldı 12de..
şu diyet listeni bizede söylede kopya çekelim..

çanım eğer böyle sıkıntı çekiyorsanız kendinizi toparlayana kadar çalış,sonuçta bebeğin ihtiyaçları içinde para lazım...bak annende bakaçakmış ne güzel..

durum böyleyse çalış bencede en azından toparlanana kadar.. hem annende bakacakmış işte ne güzel..
sizler sağolun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…