- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.821
Kızlar gecmise bakamadım kim vefat etmiş
herkese günaydın.bi süredir giremedim.pazartesi iznim bitti.okula gittim ve bu hafta rapor aldım.ama haftaya başlamam lazım.bakalım bikaç gün gider yine rapor falan bi şekilde halletmeye çalışcam.Allahtan kızıma annem bakacak o yüzden içim rahat ama pazartesi günü okuldayken kızımı çok özledim gerçekten.belki 20 kere aramışımdır annemi kadını bunalttım yani.ya ben annemin benden daha iyi bakacağına eminim ona rağmen iki de birde aradım.yabancı birine çocuğunu emanet edenleri hiç düşünemiyorum Allah yardımcıları olsun.bu yüzden pazartesi günü çok duygusal bi gün geçirdim
canım benim kızım 1,5 aylıktan beri hep ilk uykusunu 5 yada 6 saat uyuyor eğer anormal bi durum olmazsa.gerçekten bana da çok iyi geliyor biraz uyumak.Tracy Hogg a göre gece uzun uyuması gündüz iyi doymasıyla ilgiliymiş.yani gündüz iyi yerse gece açıkıp uyanmıyor
hndn doğru söylüyorsun benim oğluşta iki gündür sabaah kadar uyuyor ben çok özlüyorum
babasına bile bırakıp gitsem düşünüyorum ne yapar diye
günaydın canlarım başsağlığı dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.. akşam cenaze ewine gittim kızımıda anaannemlere bıraktım (babannemlerin 3 bina yanında) detayları anlatıp sizide sıkmak istemiyorum.. yoksa içime dokunan çokkkk şey war.. en son eylülde yanına gitmiştim, keşke son kez görebilseydim çok pişmanım..
neyse anaannemde kalmayı planlamıştım ona göre çantamızı ayarladım.. tabi cengiz bey dururmu aradı 23,30da geliyorum diye.. gelme kalıym yarın cenaze olacak dedim.. biz olmadan yatamazmış(dükkana eşşek lazım demiyoda)
uyku planlarım suya düştü akşama eşimin arkadaşı gelicekmiş kız arkadaşıyla şimdi biraz evi toparlarım birde bişeyler hazırlarım artık serhan dan fırsat bulursam
kızlar birşey sorucam size benim gögüslerim çok ağrıyo koltuk altıma doğru emziriyorumda dolu değil göğüslerim neden ağrıyo bir bilginiz varmı
bazen bebek göğsü boşaltmayınca tıkanıklık olşuyor benim ağrı oluyor göğsünü bebeğin emerek boşaltmasını sağlakızlar birşey sorucam size benim gögüslerim çok ağrıyo koltuk altıma doğru emziriyorumda dolu değil göğüslerim neden ağrıyo bir bilginiz varmı
hatice diyet ne alemde? sanirim senin listenle benimki ayni.ama ben yuruyus yapamiyorum.
Canım iyi gidiyo Salı kontrollum var senin diyette neler var neden yurumuyosun
Mutlu canım rota aşısını yaptırdım ben
şu mektup işinde iyice döktürmelisin şebnem.. onunda psikolojik sorunları war bazı telkinlerde bulunarak eşini rahatlatmaya çalışmalısın senin her durumda onun yanında olduğunu bilmesi gerekiyor bence..canım benim hiç yanlış anlarmıyım çok haklısın bunları bende düşünüyorum ve aslına bakarsan ben ayrılmak istemiyorum ama eşim ayrılmak istiyor sonrada açık kapı bırakıyor ilerde ne olur bilmem diye zorlada evliliğimi sürdürememki istemeyen o,o yüzden zamana bıraktım onun psikolojik olarak destek alması lazım bu ekonomik zorluklar onu çok yıprattı zaman herşeyin ilacı dedik o yüzden. yoksa o beni sevdiğini her zaman söylüyor
hatice diyet ne alemde? sanirim senin listenle benimki ayni.ama ben yuruyus yapamiyorum.
Kızlar bana bı akıl verin 20 gün sonra iznim bitiyo ise baslasammi annem ben bakicam diyo parayada çok ihtiyacımız var kociskomda oğlumu sen buyut diyo oğluma inanın doğru dürüst bise alamiyorum ya yok yok lanet olsun ki para yok borçlardan alamıyorum Buda bana koyuyo ya kıyafeti bile 3 yada 4 tane bn alamıyorum annem olmasa nasıl olurdu bilmiyorum sinirden ağlıyorum şunları yazarken bile napayim kızlar siz söyleyin bı yanda oğlum bı yanda parasızlık
sali benimde kontrolum var :)) ama 2 gundur diyete uyamiyorum.bi yandan kendi diyet programim bi yandan oglusun rutinini olusturmaya calisiyorum birde 2 gundur isyeri vs derken uyamadim.yuruyuse cikamiyorum.benim oglusa bakacak kimse
Canım gecen tartildim 2 distim daha sonra tartilmadim saliha kadar tartilma yok
çanım eğer böyle sıkıntı çekiyorsanız kendinizi toparlayana kadar çalış,sonuçta bebeğin ihtiyaçları içinde para lazım...bak annende bakaçakmış ne güzel..
Kızlar bana bı akıl verin 20 gün sonra iznim bitiyo ise baslasammi annem ben bakicam diyo parayada çok ihtiyacımız var kociskomda oğlumu sen buyut diyo oğluma inanın doğru dürüst bise alamiyorum ya yok yok lanet olsun ki para yok borçlardan alamıyorum Buda bana koyuyo ya kıyafeti bile 3 yada 4 tane bn alamıyorum annem olmasa nasıl olurdu bilmiyorum sinirden ağlıyorum şunları yazarken bile napayim kızlar siz söyleyin bı yanda oğlum bı yanda parasızlık
Saolsun annem bakarım diyo off bn nasıl ayrilcam annesini özler kokusunu ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?