- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.861
Ben warım kızım 1 hafta 90 we diğer hafta 100 gr aldı we ben hala saf saf bekliyorum.. doktora gidecektim tekrar kontrol için gidemedim bi türlü.. digitale çıkıp duruyorum kızımla we pek fark göremiorum dün mama aldım aptamil 1 çocuğum 120mli hüüüp die içti emzirdiğim halde:gitme: we sonrasında 2 saat kesintisiz uyudu demekki aç kalıyordu meleğim o kadarda süt war ama anlamıyorum... we gecede 4te werdim 9a kadar uyudu kesintisiz....slm kızlar birşey sorcam oğlum 21 gün önce 5.350 çıktı bugün doktora götürdüm dün beni mahvetti ağlamaktan sebepsiz doktor kan filan aldı tarttı 5.770 çıktı 21 günde çok az değil mi doktor mama takviyesi yapma demişti mama nerdeyse hiç vermedim bu ay doktora sorcam ama bebekleri benim gibi olan var mı
kızlar tuhaf duygular içersndeyim..şöyleki..dün arkadaşlar geldi bana liseden kızlar..oturduk sohbetti falan derken arkadasın biri face den eski platonik olarak hşlandıgı cocukların resimlerine falan baktı diger arkadaşta bende bakiyım dedi onunkinede baktık..bende eşimden önce 1 ay cıktıgım bi cocuk vardı adı erhan dı..dersandeden ..biz dersanede üç kız arkads kankiydik(bunlar dersane arkadaşlarım farklı)..bu kızlardan biri geldi bana dediki ebru cum aslında erhan sanem e (diger kankim) teklif edecekmiş ama sana etmiş dedi.araya nifak soktumu!..bende 18 yaş cahilligi inandım safımya gittim cocuga ben senden ayrılmak istiorum dedim..inanın benim karsımda cenesi titredi tuttu kendini tuttu tuttu 2 damla yaş geldi gözünden..sewmeyen insan aglarmı??fen bölümü ögrencsydi cok zekiydi.sınıf ögretmeni bayan ayagıma kadar gelip ebru cum sen naaptın bu cocuga robot gibi gelip gidiyo dersaneye..nolur kızım barış onunla dedi..bendeki gurur inat kimsede yoktur kabul etmedim tabi..kırılmıştım bikere..öylee sene sonundada eşimle aynı dersanede tanıştık zaten..2000senesi..bende bunu merak ettim face den banada bakın dedim kızlara..erhan ı arttrdım faceden kızlar içim bi cız etti bi kötü oldum..nedenini bilmiorum şimdi bile aglayacam nerdeyse..eşimle cok mutluyum tamam ama hakzızlıktı galiba ona yaptgım ve neden içim cız etti..atamıorum aklımdan..bişeyler söyleyin lütfen..
canımcım insan yaşadığı hiçbirşeyi unutmaz iyi veya kötü sadece zaman üzerine toz bırakır sonra biyerlerden birşeyler çıkıp tozları alır bazen eminim çoğu insana oluyordur bu bunda tuaf bişiy yok özellikle yarım kalmış yaşanamamış duygular olaylar daha fazla iz bırakır böyle düşünüyorum ben
Ben warım kızım 1 hafta 90 we diğer hafta 100 gr aldı we ben hala saf saf bekliyorum.. doktora gidecektim tekrar kontrol için gidemedim bi türlü.. digitale çıkıp duruyorum kızımla we pek fark göremiorum dün mama aldım aptamil 1 çocuğum 120mli hüüüp die içti emzirdiğim halde:gitme: we sonrasında 2 saat kesintisiz uyudu demekki aç kalıyordu meleğim o kadarda süt war ama anlamıyorum... we gecede 4te werdim 9a kadar uyudu kesintisiz....
yaşanmamışlıkların werdiği üzüntü o canım.. bndede olur bazen bnde kocamı çok sewiyorum ama bazen duyduğum bi şarkı gördüğüm bir yüz bana eski aşkımı hatırlatıp üzmeye yetiyo.. çünkü içimde onla ilgili bir burukluk war...
bi an napıorum ben dedim neden onu gördügümde heyecan duydum neden içim titredi bilmiorum ..şu anda ankarada matematik ögretmenligi yapıor ..gercekten eşimle mutkuyum ama yaşanamış duygular galiba içimi titreten..ve sucluluk hissediorum su an..kötüyüm..atmam lazım kafamdan..
selamlar arkadaşlar,.hasret canımcım başın sağolsun deden ölmüş,ALLAH rahmet eylesin,.bu arada arkadaşlar bi sorum olacaktı,.bebiklerin bu ayda oturması normalmi,yani şöyleki,bebikleri oturtmak sakıncalımı,.haktan sürekli oturmak istiyoda,.hani sağlık açısından bi promlem teşkil edermi,???eyvahedigeldismile
acnım ben son dr ye götürdüğümde 30 günde 700 gr almıştı,öyle çok az değil bene.30 gün olsaydı 500-600 gr almış olurdu.2 aydan sonra kilo almaları yavaşlıyor zaten..bu kadar sıkıntı yapma.çanım beslenmene dikkat et,sütünün kalitesini arttır...kaç aylık bebeğin?
Ben warım kızım 1 hafta 90 we diğer hafta 100 gr aldı we ben hala saf saf bekliyorum.. doktora gidecektim tekrar kontrol için gidemedim bi türlü.. digitale çıkıp duruyorum kızımla we pek fark göremiorum dün mama aldım aptamil 1 çocuğum 120mli hüüüp die içti emzirdiğim halde:gitme: we sonrasında 2 saat kesintisiz uyudu demekki aç kalıyordu meleğim o kadarda süt war ama anlamıyorum... we gecede 4te werdim 9a kadar uyudu kesintisiz....
yaşanmamışlıkların werdiği üzüntü o canım.. bndede olur bazen bnde kocamı çok sewiyorum ama bazen duyduğum bi şarkı gördüğüm bir yüz bana eski aşkımı hatırlatıp üzmeye yetiyo.. çünkü içimde onla ilgili bir burukluk war...
ben arada pre aptamil veriyordum artık 1 geçsem mi hasret senin bebek kaç aylık. buarada başın sağolsun
hasret bi an yanlış bişey yapmaktan korktum..msj atıcaktım neredeyse..sadece arkadasca..ya ben cocukmuyum delimiyim eski ebru olamam..artık sorumlulugum var bi bebegim var deli deli ne mesajı ne arkadası kendi gel dedim..bukadar kötü oldum tuhaf hissettim..iannki..bu yuzden su anda bunları hissettigim için sucluluk duydum..
ben arada pre aptamil veriyordum artık 1 geçsem mi hasret senin bebek kaç aylık. buarada başın sağolsun
3ay 1 haftalık.. gaz sorunu yoksa bebeğinin aptamil 1 kullan bnce bize bi terslik yapmadı.. dünden beri.. aslında milumil daha lezzetliymiş bebekler onu daha çok sewerek içiyolarmış ama bu sefer anne sütünü beğenmeyebilirmiş onun tadına alışırsa.. aptamilin tadıda anne sütünün benzeriymiş..
hasret canım zillos kizin kac dakika duruyor memede ?
3ay 1 haftalık.. gaz sorunu yoksa bebeğinin aptamil 1 kullan bnce bize bi terslik yapmadı.. dünden beri.. aslında milumil daha lezzetliymiş bebekler onu daha çok sewerek içiyolarmış ama bu sefer anne sütünü beğenmeyebilirmiş onun tadına alışırsa.. aptamilin tadıda anne sütünün benzeriymiş..
teşekkür ederim bende deneyeyim aptamil 1 i fazla gazı kalmadı zinco veriyorum nurse harveys veriyordum bitti zincoya döndüm
bu ayın 8 inde 3 ayı doluyor. 8 martta doğdu. bide arada veriyordum pre aptamil. ama artık onuda almak istemiyor başka mama denesem mi ? anne sütüne en yakın olanı o dediler bilmiyorum kafam karıştı valla
bi an napıorum ben dedim neden onu gördügümde heyecan duydum neden içim titredi bilmiorum ..şu anda ankarada matematik ögretmenligi yapıor ..gercekten eşimle mutkuyum ama yaşanamış duygular galiba içimi titreten..ve sucluluk hissediorum su an..kötüyüm..atmam lazım kafamdan..
canım üzme yıpratma kendini olur böyle şeyler çok doğal sonuçta herkesin dediği gibi bir yaşanmamışlık var.ama msj atmaman isabet olmuş.suçluluk duyman i,çin bir sebep yok ortada.şimdik silkelen bakiyim eski ebru ol gel çabuk:mymeka:hasret bi an yanlış bişey yapmaktan korktum..msj atıcaktım neredeyse..sadece arkadasca..ya ben cocukmuyum delimiyim eski ebru olamam..artık sorumlulugum var bi bebegim var deli deli ne mesajı ne arkadası kendi gel dedim..bukadar kötü oldum tuhaf hissettim..iannki..bu yuzden su anda bunları hissettigim için sucluluk duydum..
6-7-8 dakika genlde.. bazen 10...
Zambaktan ocd ye kız su diyeti yazsan şuraya aaaaaaa
Kızlar ya yardım edin oğlum sabah 8de uyandı hala uyumadı göğsümde yatiyo bırakıyorum beşiğe uyaniyo zirt birt emiyo offff yoruldum nidendir acep kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?