2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben warım kızım 1 hafta 90 we diğer hafta 100 gr aldı we ben hala saf saf bekliyorum.. doktora gidecektim tekrar kontrol için gidemedim bi türlü.. digitale çıkıp duruyorum kızımla we pek fark göremiorum dün mama aldım aptamil 1 çocuğum 120mli hüüüp die içti emzirdiğim halde:gitme: we sonrasında 2 saat kesintisiz uyudu demekki aç kalıyordu meleğim o kadarda süt war ama anlamıyorum... we gecede 4te werdim 9a kadar uyudu kesintisiz....

yaşanmamışlıkların werdiği üzüntü o canım.. bndede olur bazen bnde kocamı çok sewiyorum ama bazen duyduğum bi şarkı gördüğüm bir yüz bana eski aşkımı hatırlatıp üzmeye yetiyo.. çünkü içimde onla ilgili bir burukluk war...

bi an napıorum ben dedim neden onu gördügümde heyecan duydum neden içim titredi bilmiorum ..şu anda ankarada matematik ögretmenligi yapıor ..gercekten eşimle mutkuyum ama yaşanamış duygular galiba içimi titreten..ve sucluluk hissediorum su an..kötüyüm..atmam lazım kafamdan..

hasret bi an yanlış bişey yapmaktan korktum..msj atıcaktım neredeyse..sadece arkadasca..ya ben cocukmuyum delimiyim eski ebru olamam..artık sorumlulugum var bi bebegim var deli deli ne mesajı ne arkadası kendi gel dedim..bukadar kötü oldum tuhaf hissettim..iannki..bu yuzden su anda bunları hissettigim için sucluluk duydum..

boşuna suçluluk hissetme tatlım az öncede yazdığım gibiopuyorumnanaktan

saol cnm.. bnde bazen kucağımda hafif eğik oturtuyorum.. bizimki de sewiyor o şekil durtmayı.. bu arada tickerini yanlış yapmışsın?

bu ayın 8 inde 3 ayı doluyor. 8 martta doğdu. bide arada veriyordum pre aptamil. ama artık onuda almak istemiyor başka mama denesem mi ? anne sütüne en yakın olanı o dediler bilmiyorum kafam karıştı valla

hasret canım zillos kizin kac dakika duruyor memede ?

suçluluk duymana gerek yok cnm o an kim görse bi duygu karmaşası yaşar gayet doğal yani.. takma garip bir durum değil

bu ayın 8 inde 3 ayı doluyor. 8 martta doğdu. bide arada veriyordum pre aptamil. ama artık onuda almak istemiyor başka mama denesem mi ? anne sütüne en yakın olanı o dediler bilmiyorum kafam karıştı valla

dene abi,,milumulin tadı güzelmiş belki onu içer..aptamil 1 ile aptamil prenin tadı aynı..her ikisinide kullandım..prenin sindirimi daha kolay..

Kızlar ya yardım edin oğlum sabah 8de uyandı hala uyumadı göğsümde yatiyo bırakıyorum beşiğe uyaniyo zirt birt emiyo offff yoruldum nidendir acep kızlar

canım üzme yıpratma kendini olur böyle şeyler çok doğal sonuçta herkesin dediği gibi bir yaşanmamışlık var.ama msj atmaman isabet olmuş.suçluluk duyman i,çin bir sebep yok ortada.şimdik silkelen bakiyim eski ebru ol gel çabuk:mymeka:

6-7-8 dakika genlde.. bazen 10...

neden bitanem ? ben 30 dk tutuyorum.eskiden senin dedigin gibi en fazla 10 dk di.sonra anladim ac kaliyor ya cenesi yoruluyor ya sikiliyor cocuk.birakiyorum 30 dk oynuyor atiyor geri cekiyor ama sonucda tum gogusumdeki sutu cekiyor.sonra oyun oynuyoruz altini degistiriyorum ve otomatik uykusu geliyor.
bu arada bunu tracy teyzeden ogrendim.su anda 3 saatlik rutin uyguluyorum askitoma.gecede 1 kere 4 5 arasi uyaniyor emziriyorum geri yatiyor.
Mesele birazdan uyandiracagim emsin diyel.

Zambaktan ocd ye kız su diyeti yazsan şuraya aaaaaaa

du yazcam bidenem ya.cok uzun surer simci.

Kızlar ya yardım edin oğlum sabah 8de uyandı hala uyumadı göğsümde yatiyo bırakıyorum beşiğe uyaniyo zirt birt emiyo offff yoruldum nidendir acep kızlar

kız bak bakimmmdamaklarına,,dişmi çıkarıyoki..pek huysuz oluyorlar o dönem...emirhanda sürekli üstümde çünkü benim bıraktımmı bağırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…