- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.881
canım üzme yıpratma kendini olur böyle şeyler çok doğal sonuçta herkesin dediği gibi bir yaşanmamışlık var.ama msj atmaman isabet olmuş.suçluluk duyman i,çin bir sebep yok ortada.şimdik silkelen bakiyim eski ebru ol gel çabuk:mymeka:
kızlar tuhaf duygular içersndeyim..şöyleki..dün arkadaşlar geldi bana liseden kızlar..oturduk sohbetti falan derken arkadasın biri face den eski platonik olarak hşlandıgı cocukların resimlerine falan baktı diger arkadaşta bende bakiyım dedi onunkinede baktık..bende eşimden önce 1 ay cıktıgım bi cocuk vardı adı erhan dı..dersandeden ..biz dersanede üç kız arkads kankiydik(bunlar dersane arkadaşlarım farklı)..bu kızlardan biri geldi bana dediki ebru cum aslında erhan sanem e (diger kankim) teklif edecekmiş ama sana etmiş dedi.araya nifak soktumu!..bende 18 yaş cahilligi inandım safımya gittim cocuga ben senden ayrılmak istiorum dedim..inanın benim karsımda cenesi titredi tuttu kendini tuttu tuttu 2 damla yaş geldi gözünden..sewmeyen insan aglarmı??fen bölümü ögrencsydi cok zekiydi.sınıf ögretmeni bayan ayagıma kadar gelip ebru cum sen naaptın bu cocuga robot gibi gelip gidiyo dersaneye..nolur kızım barış onunla dedi..bendeki gurur inat kimsede yoktur kabul etmedim tabi..kırılmıştım bikere..öylee sene sonundada eşimle aynı dersanede tanıştık zaten..2000senesi..bende bunu merak ettim face den banada bakın dedim kızlara..erhan ı arttrdım faceden kızlar içim bi cız etti bi kötü oldum..nedenini bilmiorum şimdi bile aglayacam nerdeyse..eşimle cok mutluyum tamam ama hakzızlıktı galiba ona yaptgım ve neden içim cız etti..atamıorum aklımdan..bişeyler söyleyin lütfen..
Mutlaka etkileneçekler çanım...ama inşallah çabuk atlatırlar...
sende çok iyi düşün çanım..seninde 2 tane bebeğin var benim gibi,çok zor oluyor....barışsan ihaneti taşımakta çok zor,eşinin ilk hatasıysa sende çoçukların için bi denesen...ilk zamanlar çok zor oluyor ama en azından sonra boşansan bile ben denedim dersin,yuva kolay kurulmuyor,erkekler sonuçta,hepsi aynı...
benim eşim biz bunları yaşadıktan sonra çok değişti,,,bana karşı hiç bu kadar düşkün olmamılştı...içim burkulsada bazen diyorumki evliliğimin daha iyiye gitmesi için belkide bunu yaşamam gerekiordu..bu olaydan öne çok ezerdi beni,,şimdide arada odunlukları oluyor ama eskisi gibi değil,,,şimdi daha ilgili,kendisi ezik bana karşı...en bunuyaşadığımda duygusal düşünmeyi bıraktım..kar zarar hesabı yaptım kendimçe ayrılsaydım ben ve çoçuğum çok zarar görecektik
hasret bi an yanlış bişey yapmaktan korktum..msj atıcaktım neredeyse..sadece arkadasca..ya ben cocukmuyum delimiyim eski ebru olamam..artık sorumlulugum var bi bebegim var deli deli ne mesajı ne arkadası kendi gel dedim..bukadar kötü oldum tuhaf hissettim..iannki..bu yuzden su anda bunları hissettigim için sucluluk duydum..
Kızlar ya yardım edin oğlum sabah 8de uyandı hala uyumadı göğsümde yatiyo bırakıyorum beşiğe uyaniyo zirt birt emiyo offff yoruldum nidendir acep kızlar
canım çok normal etkilenmiş olman, sonuçta geçmişten bir iz ile karşılaştın. Kim olsa duygulanırdı
inşallah bundan sonra hep çok mutlu olursunuz cnm.
Bak iyi ki msj atmamışsın. Eski sevgiliden dost falan olmaz. önce arkadaşça mesajlaşırsınız sonra duygular depreşir. Aman gözünü seveyim sakın şeytana uyup ta arkadaşça bile olsa msj atma cnm
benimki de bazen öyle oluyor. Ebet bi sıkıntıları oluyor ama bilemiyoruz ki işte
kaynanaya söyledim az önce telefonda dedim alıştırdın bu çocuğu kucakta gezdirerek uyutmaya uymuyo şimdi başka türlü dedim aa kızım kötülükmü ettim sana özür dilerim dedi cvp vermedim ne evet dedim ne hayır şimdi unutturmaya çalışıyorum dedim zor uyuyor 3 gündür huysuzluk yapıyo dedim vicdan azabı çeksin acikaklinialirimsmile
bİz geldİkk hastanedeydık bu gun kalÇa utrasyonumuz bu gÜn tekrar Çekİldİ ve bİŞeyy yokk sadece saĞ kalÇa sola gÖre daha tombul 1 yaŞında rÖtgen Çekİlecek korkulacak bİŞey yok dedİ doktorumuz ama sakın sakın bebeklerİn bacaklarını dÜz tutmaya yanyana getİrmeye ÇalıŞmayın dedİ Çok mutluyummm
Canım çok normal etkilenmiş olman, sonuçta geçmişten bir iz ile karşılaştın. Kim olsa duygulanırdı
İnşallah bundan sonra hep çok mutlu olursunuz cnm.
viçdan azabımı çeker yoksa,oh olsun geline uğraşıyo şimdimi der! :))
ay çaım çok sevindim,iyi bişeyçiği yokmuş...
yavrular nasılsınız biz de oğluşumla geldik sağlık ocağından bi tarttırayım dedim 6 olmuştur sanıyodum ama 5700 didi
gelirken de süpürgeye torba alayım dedim araya araya zor buldum yaa bütün makinalara var benimkine yok en sonunda biyerden buldum dedim kaçtane varsa alcam bi daha arayamam böyle dükkan dükkan çıka çıka 4 tane çıktı neyse buna şükür
ebrucum pişman olcağın bişeyi yapmadığına çok sevindim
kujum pek sanmıyorum ama inşallah yöntemin işe yarar ben anlatamıyorum etrafımdakilere kucağı sevmiyor diyorum hala indirmiyolar kucaklarındanklava: gerçi bizimki 8 seneden sonra oldu ya onun da etkisi var heralde naniknanik
kızlar oğluma bi bakın az önce çektim
http://www.facebook.com/video/video.php?v=405850601796&saved#!/video/video.php?v=405850601796
Kızlar bana bı akıl verin 20 gün sonra iznim bitiyo ise baslasammi annem ben bakicam diyo parayada çok ihtiyacımız var kociskomda oğlumu sen buyut diyo oğluma inanın doğru dürüst bise alamiyorum ya yok yok lanet olsun ki para yok borçlardan alamıyorum Buda bana koyuyo ya kıyafeti bile 3 yada 4 tane bn alamıyorum annem olmasa nasıl olurdu bilmiyorum sinirden ağlıyorum şunları yazarken bile napayim kızlar siz söyleyin bı yanda oğlum bı yanda parasızlık
kıslar benim facem yok ama kardeşimin var oradan eklesem kendimi kabul edermisiniz acep birde nasıl bulucam sizi??
canım günaydın
blogun daha doğrusu senin sayende sanal market alışverişini de öğrendim denedim memnun kaldım:lepi:
tembellik rekoru kırmama az kaldı benim ki sırf tembellikten ama bu gidişle markete zor giderim bir dahayerimseniben
benim yeni başlayacağım okulda muhtemelen ya çok az ek dersim olacak ya da hiç olmayacak 15saat erken çıkmam ya da 1-2günümün boş olması demek yine de süt iznimi kullansam mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?