2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet yazgıcım..yaşanmamışlık ve tamamen ona yaptıgım haksızlık..ama eşimle bebegimle inanki coook mutluyum..ruh eşim aynı zamanda benim..ve ben beni bukadar sewebilecek bi insan daha bulamam..onun degeri ck fazla bende..ve bebegininde annesi olmak apayrı..kendime geldim canım..bi yanlışlık yapmam asla..muck..

Canım çok normal etkilenmiş olman, sonuçta geçmişten bir iz ile karşılaştın. Kim olsa duygulanırdı

İnşallah bundan sonra hep çok mutlu olursunuz cnm.

Bak iyi ki msj atmamışsın. eski sevgiliden dost falan olmaz. Önce arkadaşça mesajlaşırsınız sonra duygular depreşir. Aman gözünü seveyim sakın şeytana uyup ta arkadaşça bile olsa msj atma cnm

Kızlar ya yardım edin oğlum sabah 8de uyandı hala uyumadı göğsümde yatiyo bırakıyorum beşiğe uyaniyo zirt birt emiyo offff yoruldum nidendir acep kızlar

Benimki de bazen öyle oluyor. Ebet bi sıkıntıları oluyor ama bilemiyoruz ki işte

kaynanaya söyledim az önce telefonda dedim alıştırdın bu çocuğu kucakta gezdirerek uyutmaya uymuyo şimdi başka türlü dedim aa kızım kötülükmü ettim sana özür dilerim dedi cvp vermedim ne evet dedim ne hayır şimdi unutturmaya çalışıyorum dedim zor uyuyor 3 gündür huysuzluk yapıyo dedim vicdan azabı çeksin acikaklinialirimsmile

asıl msj atsaydım sucluluk duyardım maralım ..atmam asla..öyle eskiler depresti sadece..

yavrular nasılsınız biz de oğluşumla geldik sağlık ocağından bi tarttırayım dedim 6 olmuştur sanıyodum ama 5700 didi
gelirken de süpürgeye torba alayım dedim araya araya zor buldum yaa bütün makinalara var benimkine yok en sonunda biyerden buldum dedim kaçtane varsa alcam bi daha arayamam böyle dükkan dükkan çıka çıka 4 tane çıktı neyse buna şükür

ebrucum pişman olcağın bişeyi yapmadığına çok sevindim
kujum pek sanmıyorum ama inşallah yöntemin işe yarar ben anlatamıyorum etrafımdakilere kucağı sevmiyor diyorum hala indirmiyolar kucaklarından klava: gerçi bizimki 8 seneden sonra oldu ya onun da etkisi var heralde naniknanik

bız geldıkk hastanedeydık bu gun kalÇa utrasyonumuz bu gÜn tekrar Çekıldı ve bıŞeyy yokk sadece saĞ kalÇa sola gÖre daha tombul 1 yaŞında rÖtgen Çekılecek korkulacak bıŞey yok dedı doktorumuz ama sakın sakın bebeklerın bacaklarını dÜz tutmaya yanyana getırmeye ÇalıŞmayın dedı Çok mutluyummm

viçdan azabımı çeker yoksa,oh olsun geline uğraşıyo şimdimi der! :))

ay çaım çok sevindim,iyi bişeyçiği yokmuş...

kızlar bu trcy hogg un kitabını gün yayıncılıktan internetten siparış ettim dün bu gün geldi normalde 27 tl ben 19 a aldım. 16 tl turkcel mobil ödeme yapıyo faturaya yansıyo 3.5 tl de kargo ücreti oldu tavsiye ederim evden çıkamayanlara

inşallah canım ya bu arada bebişine maşallah canım bu aylarda daha az almaları normal çünkü hareketlendiler artık kollar ayaklar hiç durmuyor maşallah

canım mutlaka çalış.annen bakacak bebgine işte ne güzel.bakıcı parası yok derdi yok.kazandıgını bebegine bişiler alırsın,ek gıdaya geçicek düşünsene mutfagına katkın olur.bebegin için çalışmalısın.maddi durumu kısıtlı olup da çalışayım mı çalışmamayım mı diye düşünmene şaşırdım,hmmm kızdırma benisempatiksalakcinni

hehehe hayırlı olsun,valla o kadar rahat ki sanal alışveriş.halbuki migros,carrefour ve reale kapı komşusuyumzemuszemus migros sebze-meyvenin en kalitesini seçip getiriyo bi de.afiyet olsun,takıl bana ben daha neler öğretirdimsempatiksalakcinnihamilelikten önce de sanal kozmetik,ayakkabı ve kıyafet alışverişlerim olurdu artık bebeğime bakıyorum nettenaklinialirimsmile

selam kızlar temizliğim yenice bitti,ben de bittim ama....paşa sarması tarifim var ,,çok yaparım herkeseste bayılır...tam ölçülü.yarınki misafire yapayım dedim...1 yaptım tutmadı inat ettim bidaha yaptım yine olmadı,,,senmisin olmayan onu döktüm bidaha..ama olmayınca olmuyo işte delirdim tabi...bir sürü vaktimi aldı hain tatlı...bende gittim hazır tatlı aldım napıym....diğer çeşitlerimi de yaptım...bacaklarım sızlıyo şu an..

jale bebişini izledim çok şirin maşallah..kıpır kıpır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…