2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım salla ya,bana misafir gelmiyo da pek gelirse de yaparım irmik tatlısı filan yeterdelikafadulden ya da hazır su böreği aslı börektennaniknanik

biz geldik...
bugün bebek görmeye gittik bir arkadaşa ama benim kız ne yapsa beğenirsiniz!!!!
kapıdan girdiği gibi ağlamaya başladı kıyameti kopradı evde uyuyan diğer 3 bebeği uyandırdı...10dk sonra kendisi uyudukaydirigubbakcemile3arkadaşalr da bebekleriyle uğraşmaktan bi çay içemediler..üzüldüm vallahi...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.....eee kendine yatacak yer açmış annesi

ilahi nihan sena uyuyunca sana yer vermeyecekler mi sandın kaydirigubbakcemile3

Jale cim coook tatlı arda cık ..şimdiden başlamış spora beyfendi..benim zilloşunda durmuyo o bacaklar..
sağol ebru teyzesi yağmur da güzelleşmiş iyice maaşallah

Son düzenleme:

hahhayyyyt..bak yaramaza..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.....eee kendine yatacak yer açmış annesi
öyle walla:)
Jale cim coook tatlı arda cık ..şimdiden başlamış spora beyfendi..benim zilloşunda durmuyo o bacaklar..
evet Jalecim maşallah çok tatlı Arda...bizim kız da aynı 1sn durmuyo...sen yukarda 8 sene sonra mı yazmışsın yanlış mı okudum?????????iyi de sen çok genç görünüyorsun erken mi evlendin?????

merhaba kızlar.geçmişi okudum.
öncelikle başınsağolsun hasretcim.rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin.
ÖZNURCUM ay canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun bebeğinedeannen bakıcakmış hadi gözünaydın.
Bakıcı seçicekler işiniz zorbence daha önce biyerlerde çalışmış birilerini bulun çalıştığı yerlerle temaskurun bilgiedininki gözünüz arkada kalmasın.
Mamalar hakkında konuşmuşunuz APTAMıL PRE 3200 KGDAN sonra doyurmuyo.Ben oğlumda denedim 3400 falan doğdusürekli huzursuzdu meğersem doymuyomuş.
SÜMEYRA gözün aydın canım.
benim bebişteavizeleriışkları çokseviyo onakonuşuyogülüyo hoşunagidiyo.
BEBEKLERı KIZLARI 5.AYDA ERKEKLERı 6.AYDA OTURTMAYA BAŞLAYON EK GIDAYADA 6.AYDAN ıTıBAREN BAŞLAYIN.
BAŞKA KAÇIRDIĞIM BıŞEYVARSA AF OLA

Su borçları bı hafifletsek rahatlicagizda annelik çok zor ya

canım hiç düşünme bile.ne güzel annen bakacakmış daha ne.hemen başla çalışmaya.sonuçta bebeğin için çalışacaksın...ona istediğin gibi bakabilmek için..o büyüdüğünde sana beni neden anneanneme bıraktın demiyecek...arkadaşımın şusu var benim niye yok diyecek canım...bak bizlerde çalışmaya başlıyacağız...bizim de ev kredimiz var ücretsiz izin alamıyorum.istemezmiydim ben de 1 yıl daha durayım bebeğimin yanında.üstelik bakıcı bulmak zorundayım...

merhaba canlar a.s.

çok yorgunum misafirim vardı bugün

üstelik acayip sinirleyim üstümüzde oturan şahısın temizlikçi elemanı az önce balkon kapısı açıkken halılar silkeledi misafirlerle salonda oturuyorduk üstelik
yukarıya doğru iki defa silkelemeyin kapım açık diye söyledim az sonra temizlikçi indi aşağı
yok süpürgesi bozukmuş diğer tarafları temizlemiş ordan silkeleyemezmiş
Allahım ölür müsün öldürür müsün derler ya klava:
balkonu kapatıyorum ama bi defa daha ordan silkelenirse sonucuna karışmam dedim

aman içim şişti

eymen beyde bugün tam formunda 1 dk. uyumadı şu an ayağımda mızmız bey

ayrıca bebeklerınızı yÜksek yerlere yatırıp bırakmayın benımkı dÖnme ÇalıŞmalarına baŞladı emınımsızınkılerde baŞlamıŞtır

kızlar yardımınıza ihtiyacım var biz kızımla köye gidiyoruz babanneye bir hafta kalacağız ama bizim acilen güneş kremi böcek sokmaları için bi krem ve sivrisinekler için bi krem bulmamız lazım kiraz bağına gidiyoruz ne olacağı bilinmez yanımda olsun istiyorum her şeyi

canım jeller var ama yenidoğanda kullanılırmı bilmem ya bir eczaneye danış yada sürekli gittiğin bir çocuk doktorun varsa ona sor.en doğrusunu onlar bilir.

Çok sevindim cnm, artık rahat bi nefes almışsındır sen de

kıslar benim facem yok ama kardeşimin var oradan eklesem kendimi kabul edermisiniz acep birde nasıl bulucam sizi??

Tabi kabul ederiz de Seyhancım, kendi adına açıversene. olmadı kuju diye aç

Bu nasıl bi tatlı ki yaa? iyi sabır varmış ama sende de. bi kere tutturamadığım şeyi ikinci kez kolay kolay yapmam. İyi yapmışsın hazır almakla, keşke en başından öyle yapsaymışsın. Ellerine sağlık cnm

Ay çok güldürdü beni. Ama var ya bütün anneler sinir olmuştur sizekaydirigubbakcemile3 hele bi de senin ki bi güzel uyumuş ya iyice kudurmuşlardırkaydirigubbakcemile3

:)))))))))))))))))))))

bak hele benim geline..iyi etmiş... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…