- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.901
jale bebişini izledim çok şirin maşallah..kıpır kıpır...
biz geldik...
bugün bebek görmeye gittik bir arkadaşa ama benim kız ne yapsa beğenirsiniz!!!!
kapıdan girdiği gibi ağlamaya başladı kıyameti kopradı evde uyuyan diğer 3 bebeği uyandırdı...10dk sonra kendisi uyudukaydirigubbakcemile3arkadaşalr da bebekleriyle uğraşmaktan bi çay içemediler..üzüldüm vallahi...
biz geldik...
kapıdan girdiği gibi ağlamaya başladı kıyameti kopradı evde uyuyan diğer 3 bebeği uyandırdı...10dk sonra kendisi uyudukaydirigubbakcemile3arkadaşalr da bebekleriyle uğraşmaktan bi çay içemediler..üzüldüm vallahi...
sağol ebru teyzesi yağmur da güzelleşmiş iyice maaşallahJale cim coook tatlı arda cık ..şimdiden başlamış spora beyfendi..benim zilloşunda durmuyo o bacaklar..
[ı]biz geldik...
Bugün bebek görmeye gittik bir arkadaşa ama benim kız ne yapsa beğenirsiniz!!!!
Kapıdan girdiği gibi ağlamaya başladı kıyameti kopradı evde uyuyan diğer 3 bebeği uyandırdı...10dk sonra kendisi uyudukaydirigubbakcemile3arkadaşalr da bebekleriyle uğraşmaktan bi çay içemediler..üzüldüm vallahi...[/ı]
öyle walla:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.....eee kendine yatacak yer açmış annesi
evet Jalecim maşallah çok tatlı Arda...bizim kız da aynı 1sn durmuyo...sen yukarda 8 sene sonra mı yazmışsın yanlış mı okudum?????????iyi de sen çok genç görünüyorsun erken mi evlendin?????Jale cim coook tatlı arda cık ..şimdiden başlamış spora beyfendi..benim zilloşunda durmuyo o bacaklar..
Kızlar bana bı akıl verin 20 gün sonra iznim bitiyo ise baslasammi annem ben bakicam diyo parayada çok ihtiyacımız var kociskomda oğlumu sen buyut diyo oğluma inanın doğru dürüst bise alamiyorum ya yok yok lanet olsun ki para yok borçlardan alamıyorum Buda bana koyuyo ya kıyafeti bile 3 yada 4 tane bn alamıyorum annem olmasa nasıl olurdu bilmiyorum sinirden ağlıyorum şunları yazarken bile napayim kızlar siz söyleyin bı yanda oğlum bı yanda parasızlık
Su borçları bı hafifletsek rahatlicagizda annelik çok zor ya
ilahi nihan sena uyuyunca sana yer vermeyecekler mi sandın kaydirigubbakcemile3
hahhayyyyt..bak yaramaza..
öyle walla:)
evet Jalecim maşallah çok tatlı Arda...bizim kız da aynı 1sn durmuyo...sen yukarda 8 sene sonra mı yazmışsın yanlış mı okudum?????????iyi de sen çok genç görünüyorsun erken mi evlendin?????
canım jeller var ama yenidoğanda kullanılırmı bilmem ya bir eczaneye danış yada sürekli gittiğin bir çocuk doktorun varsa ona sor.en doğrusunu onlar bilir.kızlar yardımınıza ihtiyacım var biz kızımla köye gidiyoruz babanneye bir hafta kalacağız ama bizim acilen güneş kremi böcek sokmaları için bi krem ve sivrisinekler için bi krem bulmamız lazım kiraz bağına gidiyoruz ne olacağı bilinmez yanımda olsun istiyorum her şeyi
bİz geldİkk hastanedeydık bu gun kalÇa utrasyonumuz bu gÜn tekrar Çekİldİ ve bİŞeyy yokk sadece saĞ kalÇa sola gÖre daha tombul 1 yaŞında rÖtgen Çekİlecek korkulacak bİŞey yok dedİ doktorumuz ama sakın sakın bebeklerİn bacaklarını dÜz tutmaya yanyana getİrmeye ÇalıŞmayın dedİ Çok mutluyummm
kıslar benim facem yok ama kardeşimin var oradan eklesem kendimi kabul edermisiniz acep birde nasıl bulucam sizi??
selam kızlar temizliğim yenice bitti,ben de bittim ama....paşa sarması tarifim var ,,çok yaparım herkeseste bayılır...tam ölçülü.yarınki misafire yapayım dedim...1 yaptım tutmadı inat ettim bidaha yaptım yine olmadı,,,senmisin olmayan onu döktüm bidaha..ama olmayınca olmuyo işte delirdim tabi...bir sürü vaktimi aldı hain tatlı...bende gittim hazır tatlı aldım napıym....diğer çeşitlerimi de yaptım...bacaklarım sızlıyo şu an..
jale bebişini izledim çok şirin maşallah..kıpır kıpır...
biz geldik...
biz geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?