2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla çok iyi olur canım.bende çok isterim.ramazan bitimindede olabilir.haftasonu bende pek çıkmıyorum.çok sıcak oluyor.ramazan bitiminde olabilir.tabii çoğunluk ne derse uyarım bende.

Ne güzel..İmrendim size valla. Keşke bi fırsat olsa da ben de gelebilsem..

Simenaycım hala geçmedi mi canım yaa... Benim de bulantılarım devam ediyor aslında ama her zaman aynı şiddette değil. Çok geçmiş olsun, bir an önce rahatlamanı diliyorum arkadaşım.

Bosnacım sorma, mahvolmuş durumdayım, perişanları oynuyorum valla, umarım en kısa zamanda geçer, ama doktorun dediğine göre, bulantı yüzünden hastaneye yatırıp damardan besledikleri gebeler oluyormuş, onlardan bin kat daha iyisin dedi doktor, buna şükür diye bende kendimi avutuyorum işte ama şu işe gelme olayı benim içinde çok sıkıcı olmaya başladı, canım hiçç işe gelmek istemiyorr...

kolumu kaldırıcak halim olmuyor çoğu zaman.senin kaç haftalık canım.

11. haftadayım cnm. Ben de inanılmaz halsizim. Geceleri uyuyamıyorum bi de. Gün boyu da bulantılardan dolayı bişey yiyemiyorum. Bütün günüm yatakta geçiyo inan.
Daha ne kadar sürecek bu halsizlik bilmiyorum.. :uhm:

şeker yiyince kımıl kımıl ediyomuş sıpalar...rahatsızmı oluyor hoşlarınamı gidiyor bilmiyorum ama baya bi hareketleniyorlarmış.
hımm evet evet şimdi hatırladım
hareketlenmlerini sağlıyordu dimi..
unutmayalım o zaman bunu
bencede.kuzular şimdiden biliyorlar ağızlarının tadını:)))ben eskiden baylırıdım çikolataya.ama şimdi yiyemiyorum.canım hiç istemiyor.
aynen ben de bayılırdım ama 1 aydır ağzıma almadım :sinifsinif:

Mutlu, Dila, Pembedüşler, ben Özel Bilgi Hastanesine gidiyorum, siz kimlere gidiyorsunuz? Bu arada bence buluşma fikrini ramazandan sonraya bırakalım, ayrıca öğle paydosunda kızılaya gelemeyecek kadar uzakta işyerim benim, başka alternatifler düşünelim derim ben...

kızlar isterseniz buluşuruz ama ben şu doktor kontrolüne gittikten sonra buluşalım diyorum 15-20sonra sizelre uyarmı ben kızlaydayım zaten
ben ankara tıp fakültesi kadın doğum abd başkanına gidiyorum kendisi prof ama çok yoğun

Günaydın kızlar...
Geçen hafta doktor niye iki hafta rapor yazdı ki, hastaneden çıkınca hemen iyileştim, midem bulanıyor ama kusmuyorum diyordum... Ama dün kayınvalidemgil de Allahım yüzyılın çıkarması idi herhalde, banyoya kadar kostum ama klozete yetisemedim:çok üzgünüm:
Bu arada ben midem bulanıyor yiyemiyorum dedikçe kayınvalidem gülüyordu.. Biraz sinir olmuştum. O açıdan iyi oldu delikafadulden
Ankara hamile buluşması içinse, bu hafta olursa ve o güne kusarak başlamadıysam gelebirim, yoksa işe başlayınca benim için kızılay çok zor... Eskişehir yolunda benim iş yerim de...

canım ben de tam dediğin gibiyim.
geceleri uyuyamıyorum. sabah da erken kalkınca, bütün gün perişan dolaşıyorum.
bulantılar geçmedi, fazla birşey yiyemiyorum.
bir de gittim, şirketteki klimalardan nezle oldum.
bütün haftasonu yattım, bugün pestil gibiyim yine.

iyi yapmışın sinpac kaydirigubbakcemile5
o zman iyileşin biraz bulantılar geçince buluşalım

Simenay ben işte o gebelerdenim.... Bıktım kusmaktan... Hastanede bile bana acıyan gözlere bakıyorlardı... Şİmdi çıktım ama merak edenlere anlatabilirim... İğrenç bişi...

işe gelmek istememe durumu forumda çok yaygın :)
ben de istemiyorum, bu isteksizlik hali davranışlarıma da yansımaya başladı hatta...

inşallah hiçbirimiz doktorunun dediği durumlara gelmeyiz, bunlar kendimizi kötü hissettiğimiz son günlerdir hayırlısıyla...

hipoglisemimi takip eden doktora mail atmıştım çok kötüyüm diye, o bile bu haftadan sonra rahatlarsın artık demiş. bakalım :)

Hamileliğin ilk aylarında anne adayları çok uyur diye okumuştum. Bense 2aydır geceleri bi türlü uyuyamıyorum. Sonra da senin dediğin gibi bütün gün sefil oluyorum. kafamçokkarıştı
Bizden başka geceleri uyku problemi olan var mı ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…