2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

a.s kesinlikle katılıyorum

ay aynen benim oğlanda çok yaramazdı hiç durmazdı gittiğimiz yerde..5 dakika oturamazdım peşinde koşmktan...hala daha yaramazlığı vardır...sürekli gözlerimle takip ederim hala daha...ayrı çoçuk odasına falan geçsinler arada gider bakarım ....ne yapıyorlar diye...

evet canım benim oğluşumda çok aşırı olmasada kokulu yapıyo ben hemen anlıyorum yaptığınıakannehir

valla savaş gemisi diyince gözleri büyüdü adamın...kaydirigubbakcemile3
aman olmasın tabi böyle bişey ....allah korusun

yardım melekleri kader msj attı 10 aylık bebek için mama istiyolar bide bez ama prima olmalıymış... mamada milupa yada bebelac olmalıymış.. 10 aylık çocuık herşeyi yiyemezmi ewde ne pişiyorsa...madem durumu kötü ne bu lüx allah aşkına.. nasıl inanacağız ki hem doğruluğuna...

Ay kızlar benim ki beni parmağında oynatıyo salonda kanepede uyudu bende yatak odasına benim yatağıma yatırdım rahat rahat yatsın diye emerek uyuyacakmış emzirdim uyudu diye kalktım yanından salona geldim mızırdama sesi geri gittim uyudu geri geldim tam beş ve şimdi uyuyo nerde mi kanepede kaydirigubbakcemile3

valla savaş gemisi diyince gözleri büyüdü adamın...kaydirigubbakcemile3
aman olmasın tabi böyle bişey ....allah korusun

afalladı adam ya....allah korusun savaş falan olmasın tabi

evet canım benim oğluşumda çok aşırı olmasada kokulu yapıyo ben hemen anlıyorum yaptığınıakannehir

benimkide aşırı olmasada kokulu yapıyor

banada göndermişlerdi geçen.dediğin gibi bide marka söylüyorlar.benim de garibime gitti yanibilmiyorumkismile

hey bacılar ne zaman buluşuyoruz haziran ortası buluşalım şurda ne kaldı günler su gibi akıp geçiyor hijyenim anketi yaptı oyladık ama buluşma yeri falan konuşulmadı bişeyler diyiverin

kızlaaarrr bana şöyle oldukça hafif ve kullanışlı puset önerecek olan var mıı?

HASRETTE önermiş bende kesinlikle chicco lite way diyorum canım
internetten 220 ye buldum bir sitede aldım çok kullanışlı hafif ve sürüşü çok kolay en önemlisi 0 aydan itibaren kullanılabiliyor olması aklinialirimsmile

hey bacılar ne zaman buluşuyoruz haziran ortası buluşalım şurda ne kaldı günler su gibi akıp geçiyor hijyenim anketi yaptı oyladık ama buluşma yeri falan konuşulmadı bişeyler diyiverin

evet diyiverin mekan önerilerinde bulunun arkadaşlar şahsen ben kapalı alanları tercih ediyorum zira hava çok sıcak 1 emzirme ve alt açma açık havada sorun olur 2
boshayallersmile

Bence de kapalı mekan olsubn arkadaşlar. Ve tabi haftaiçi olması lazım o zaman fazla kalabalık olmaması için. Daha önceki buluşmada kimler vardı kızlar?

bu ara 300 gram daha vermisim zemuszemus

canım benim sabiha hn.kitabını bende okuyorum ama senin durum farklı o sürekli bakıcı değişmesin diyo çünkü bebek bağlanma ve güven hissi yakınlığı kuruyo bakıcı değişikliğinde bunun olamayacağı ve bebeğin hırçınlaşacağını vurguluyo ama senin durumunda bebek hem anneanne hemde babanne ile büyüyecek bunları hep görecek

pınar neden bu sayfada açmadın topici kimse bulamıyo orda yaaaaaakaydirigubbakcemile bnde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…