- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.101
ya çoçuklarına sahip çıksınlar yada darılmasınlar canım..darılanda darılsın hiç sallamam...
ben nasıl gittiğim yerde çoçuklarımı yanımdan ayırmıyor göz kulak oluyorsam karşıdanda beklerim aynısını...
en haz etmediğim şeydir..çoçukları ortalığa salıp kendi çay sigara keyfi ,çay börek keyfi yapan anneler...
Site yönetimine nerden mesaj yazıoruzki
evet dediğin gibi anne ilgilenecek...böyle saldım çayıra yapanlara deli oluyorum.benim oğlum çok yaramazdı adım adım peşinden giderdim misafirliklerde...
kız bu arada dil çıkaran gülümseme çıkmış yazında
a.s kesinlikle katılıyorum
evet dediğin gibi anne ilgilenecek...böyle saldım çayıra yapanlara deli oluyorum.benim oğlum çok yaramazdı adım adım peşinden giderdim misafirliklerde...
kız bu arada dil çıkaran gülümseme çıkmış yazında
bakamayan doğurmasın demi kızz!sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
ayy kızım bir kaka yapmış bezi kaplamış kaka resmen we çooookk iğrenç kokuyo... mama yiyen bebeklerin böyle kötü kokarmış ama bu kadar mı olur yaa dükkana girenler bebek altını pisletmiş galiba diyor o derece...
valla savaş gemisi diyince gözleri büyüdü adamın...kaydirigubbakcemile3
aman olmasın tabi böyle bişey ....allah korusun
evet canım benim oğluşumda çok aşırı olmasada kokulu yapıyo ben hemen anlıyorum yaptığınıakannehir
yardım melekleri kader msj attı 10 aylık bebek için mama istiyolar bide bez ama prima olmalıymış... mamada milupa yada bebelac olmalıymış.. 10 aylık çocuık herşeyi yiyemezmi ewde ne pişiyorsa...madem durumu kötü ne bu lüx allah aşkına.. nasıl inanacağız ki hem doğruluğuna...
kızlaaarrr bana şöyle oldukça hafif ve kullanışlı puset önerecek olan var mıı?
hey bacılar ne zaman buluşuyoruz haziran ortası buluşalım şurda ne kaldı günler su gibi akıp geçiyor hijyenim anketi yaptı oyladık ama buluşma yeri falan konuşulmadı bişeyler diyiverin
bu ara 300 gram daha vermisim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?