2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

katılıyorum aslında çok güzel olur dışarıda olsak ama bebişler daha çok küçük bunaltmamak lazım yapacak bişey yok yine bi alışveriş merkezi yolu gözüküyo bize diye düşünüyorum
bişey paylaşayım hemen geçen hafta hava çok sıcakken dışarı çıktık gezdik sadece 2 saat sonra alışveriş merkezine gittik hemen oğlumun altını değiştirmek istedim tabi açtım ve hiç pişik yok normalde hemen kızarıvermiş totosu yavrumun sıcak çok etkiliyor gerçekten

bnm kız yine elimdeki dondurmaya bakıp ağlıyo allahım 6,7 kez yalattım daha ne istiyo anlamadım yaaaaB]

kızlar ben ne gördüm..oğlumun üst damağında bir dişi var..şimdi farkettim..ben sadece alttaki çıkıyor sanmıştım..yalnız azı dişleri patlamış...önden alttan olarak başlamadı...

hayırlı olsun cnm benim, ay çok erkenci çıktı bu

spiral taktırmak için regl olmak şart dimi.ben daha olmadım.

hayır şart değil cnm, ama regl iken daha kolay oluyor

Ben de bugün Ebru nerelerde diyodum. kız yaptın mı halley pastasını ve güzel oldu mu?

Senin de misafirler bitmiyo be Olcay, maşallah çeren epey geniş galiba. Ah o kendini bilmez anneler beni ne sinir ediyolarklava:

bnm kız yine elimdeki dondurmaya bakıp ağlıyo allahım 6,7 kez yalattım daha ne istiyo anlamadım yaaaaB]

kız yeme şunun yanında dondurma. yazık değil mi canı çekiyo demek

kızlar istanbulluları felaket kıskandım ama iyi gezmeler size.buluştuğunuzda foto çekin bol bol bizde bakalım unutmayın.

kızlar slm dün akşam evimize geldik çok şükür ve bütün bir gün yerleşmeyle uğraştım ata şimdi sızdı ve ben ancak oturabildim bakalım bugün neler kaynatmışsınız

kızlar sütümüzün iyi olup olmadığını nasıl anlayacağız. bugün moralimi çok bozdular. birini emzirirken diğerinden de damlamalıymış. sütüm azmış göğüslerime bakarak söylediler. gerçekten nasıl olmalı. extra takviye yapmadan gündelik yediklerimle göğüslerim süt ürretmeliymiş. buyrun burdan yakın.

kızlar istanbul buluşmasının günü benim için önmeli çünkü 1 gün istanbuldayım eğer gün uyarsa atasız geleceğim için yerde farketmeyecek :)

buarada ben mamadan sonra ataya su veriyorum ve asla içmiyo anası kılıklı bende meme veriyorum arkasından su yerinede geçsin diye

yaa bırak tatlım hiç kafaba takma herkes bişey söylüyo bebeğin doyuyomu gelişimi iyimi gerisi hikaye sinir oluyorum insanın moralini bozan bu tiplere
geçen banada komşumun biri aa hiç emmedimi bari bir iki hafta emseydi o duyguyu yaşardın dedi bende emse bir iki haftasımı var bu işin zaten emerdi dedim densiz çok yani canımcım boşver sen

Selam herkese

2 gundur gıremedım dun temızlık yaptım bugunde abımler geldı yenı oturdum gecmısı okumaya waktım yok oyle bakıp cıkıcam
Anladıgım kadarıyla ıstanbul bulusması yapıyormusunuz bende gelmek ısterdım ama cewahır bana ters kalıyor bebekle gelemem sanırım :sinifsinif:

Rica etsem biri bana 2 gunu ozetını gecebılır mı

kızlar ya hatırladığım kadarıyla şişli yada mecidiyeköydeydi cevahir oralar çok kalabalık ve trafik çok yoğun oluyo günün her saatinde başka biyer olsa olmazmı??

çocuun ciğerleri pişer kızım nasıl wermezsin.. doktorun söylemedimi bişeyakannehir

Yaa bana kimse birsey demediki !!! Benim arkadasim eltim filanda mama kullandilar,ama onlarda birsey demediki.. Hic gormedim su verdiklerini.. Acaba mamadan mamaya degisiyormu ??

Googleden arastirdim ben,anne mama icen bebeklerinde su almasi sart degil,mamada susuzlugu gideren seyler varmis. Bugun okudum..

Birde kendi doktorumda birsey demedigi icin herhalde icirilmiyor dedim (

Valla bilmiyordum,bi kac defa internetten arastirdim gerek yok yaziyor.. Valla simdi oglumda uyudu,havada sicakti bugun uyandirip su veresim var.. Neyse sabaha karsi uyaninca vereyim bari ..

canım benim ,ben emirhana aptamil conformil kullanıyorum milupayı aradım gerek yok su vermenize dediler...o dönem anne sütüde veryordum su vermedim..ama dr sütüm bitince mutlaka su veya çay ver dedi...ne olur ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…