- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.121
HASRETTE önermiş bende kesinlikle chicco lite way diyorum canım
internetten 220 ye buldum bir sitede aldım çok kullanışlı hafif ve sürüşü çok kolay en önemlisi 0 aydan itibaren kullanılabiliyor olması aklinialirimsmile
evet diyiverin mekan önerilerinde bulunun arkadaşlar şahsen ben kapalı alanları tercih ediyorum zira hava çok sıcak 1 emzirme ve alt açma açık havada sorun olur 2 boshayallersmile
Bence de kapalı mekan olsubn arkadaşlar. Ve tabi haftaiçi olması lazım o zaman fazla kalabalık olmaması için. Daha önceki buluşmada kimler vardı kızlar?
kızlar ben ne gördüm..oğlumun üst damağında bir dişi var..şimdi farkettim..ben sadece alttaki çıkıyor sanmıştım..yalnız azı dişleri patlamış...önden alttan olarak başlamadı...
spiral taktırmak için regl olmak şart dimi.ben daha olmadım.
nbr canolar..misafirlerim var 2 3 gündür giremiorum...iyi herkes dimi??yaw benim gülümsemeler renkler tıklamıyo diooom biri bişe desin yanlışlıkla bişemi yaptım..ben bu yazı stilini sewmem bu ben degilim yani..heheheh..
slm kızlar..misafirlerimi yolladım...akşamada yine misafirim var..ama az sayıdalar akşamkiler allahtan.gündüz öldüm ama...bide gelenlerden birinin çocuğu kızımın gözünü çıkarıyodu nerdeyse..ne kadar düşüncesiz insanlar var.kadın aldı kucağına 1 bucuk yaşındaki kızını bak bebeği sev hadi diye elini uzattı çocuğun.kızım da benim kucağımda bişey diyemedim tetikteydim aslında ama nasıl olduysa parmağı löp diye girdi yavrumun gözüne.yıktı yavrum yıktı...nasıl ağladı kuzum ciğerlerim parçalandı kadını dövesim geldi oracıkta valla..uzun süre açamadı gözünü ödüm koptu bişey oldu diye...açınca rahatladım..yavrum nasıl ağladı ama teyzeleri ya...
başka siteden gülümsemeler eklersen burdakiler küser işte böylekaydirigubbakcemile3
bnm kız yine elimdeki dondurmaya bakıp ağlıyo allahım 6,7 kez yalattım daha ne istiyo anlamadım yaaaaB]
bence cevahirde toplanalım
Canım bencede cevahirde toplanalım
kızlar slm dün akşam evimize geldik çok şükür ve bütün bir gün yerleşmeyle uğraştım ata şimdi sızdı ve ben ancak oturabildim bakalım bugün neler kaynatmışsınız
kızlar sütümüzün iyi olup olmadığını nasıl anlayacağız. bugün moralimi çok bozdular. birini emzirirken diğerinden de damlamalıymış. sütüm azmış göğüslerime bakarak söylediler. gerçekten nasıl olmalı. extra takviye yapmadan gündelik yediklerimle göğüslerim süt ürretmeliymiş. buyrun burdan yakın.
çocuun ciğerleri pişer kızım nasıl wermezsin.. doktorun söylemedimi bişeyakannehir
yaw bunu nasıl söylemez dr lar yandı cocuklar pişti kavruldu ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mama yiyen bebeklere suuuuuuuuuuuuuuuuuu verin suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuu suuuuuuuuuuu!!!ah yavrulaıııımmmmmm..bunu bilmeyen daha kimbilir kac anne daha var..hata dr larda anacımmm..
Yaa bana kimse birsey demediki !!! Benim arkadasim eltim filanda mama kullandilar,ama onlarda birsey demediki.. Hic gormedim su verdiklerini.. Acaba mamadan mamaya degisiyormu ??
Googleden arastirdim ben,anne mama icen bebeklerinde su almasi sart degil,mamada susuzlugu gideren seyler varmis. Bugun okudum..
Birde kendi doktorumda birsey demedigi icin herhalde icirilmiyor dedim(
Valla bilmiyordum,bi kac defa internetten arastirdim gerek yok yaziyor.. Valla simdi oglumda uyudu,havada sicakti bugun uyandirip su veresim var.. Neyse sabaha karsi uyaninca vereyim bari ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?