- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.141
kızlar istanbulluları felaket kıskandım ama iyi gezmeler size.buluştuğunuzda foto çekin bol bol bizde bakalım unutmayın.
kızlar slm dün akşam evimize geldik çok şükür ve bütün bir gün yerleşmeyle uğraştım ata şimdi sızdı ve ben ancak oturabildim bakalım bugün neler kaynatmışsınız
kızlar sütümüzün iyi olup olmadığını nasıl anlayacağız. bugün moralimi çok bozdular. birini emzirirken diğerinden de damlamalıymış. sütüm azmış göğüslerime bakarak söylediler. gerçekten nasıl olmalı. extra takviye yapmadan gündelik yediklerimle göğüslerim süt ürretmeliymiş. buyrun burdan yakın.
kızlar cevahir mecidiyeköy de dimi?
Selam herkese
2 gundur gıremedım dun temızlık yaptım bugunde abımler geldı yenı oturdum gecmısı okumaya waktım yok oyle bakıp cıkıcam
Anladıgım kadarıyla ıstanbul bulusması yapıyormusunuz bende gelmek ısterdım ama cewahır bana ters kalıyor bebekle gelemem sanırım :sinifsinif:
Rica etsem biri bana 2 gunu ozetını gecebılır mı
kızlar ya hatırladığım kadarıyla şişli yada mecidiyeköydeydi cevahir oralar çok kalabalık ve trafik çok yoğun oluyo günün her saatinde başka biyer olsa olmazmı??
Yaa bana kimse birsey demediki !!! Benim arkadasim eltim filanda mama kullandilar,ama onlarda birsey demediki.. Hic gormedim su verdiklerini.. Acaba mamadan mamaya degisiyormu ??
Googleden arastirdim ben,anne mama icen bebeklerinde su almasi sart degil,mamada susuzlugu gideren seyler varmis. Bugun okudum..
Birde kendi doktorumda birsey demedigi icin herhalde icirilmiyor dedim(
Valla bilmiyordum,bi kac defa internetten arastirdim gerek yok yaziyor.. Valla simdi oglumda uyudu,havada sicakti bugun uyandirip su veresim var.. Neyse sabaha karsi uyaninca vereyim bari ..
Yaa kızlar benim ilk oğlandan kalan bebek arabam var, çok hantal bişey, hiçbiyere onunla gidemiyorum. be de şimdi internetten şu baston pusetlere bakıyorum. Sizce onlar kullanışlı oluyor mu? bilen var mı?
cnm ben bebecomfortun lola up baston pusetini aldım anakucağınıda çok memnunummmmmm tavsiye ederim cnm
Ebrucum bugün topiğin demirbaşı ikimizizolumunekankayizsmile
cnm ben bebecomfortun lola up baston pusetini aldım anakucağınıda çok memnunummmmmm tavsiye ederim cnm
he valla...benim adam şehir dışında pazar öğlen dönecek o zamana kadar demir baş olaçağız sanırım beraber...
bende ondan aldım evet bende çok memnunum,sağlam ve kullanışlı,,,
hanifecim, sen yine saatin 12 olmasını bekliyon di mi cnm?sempatiksalakcinni
bu velet yine 10 dakikada bi kalkıyor. uyuyamadı gitti. acaba açmı kalıyor yaa, ben de mi mamaya başlasam acaba diye düşünmeye başladım
hanifecim bebekaraclari.com da fiyatlr daha uygun gibi sanki. gerçi sen siparişi vermişsin sanırım
sana özel mesaj yolladım...
emerken yorulup çabuk bırakıyorsa gögsünü doymuyor olabilir.....bence bi uzun tutmayı dene gögsünde yine yaparsa mama verirsin akşamları doymadığında
başım çatlıyoo, bana yine uykusuz bi gece görünüyo, ben yatayım en iyisi kızlar. herkese Allah rahatlık versin
yanıtladım cnm
walla çok çabuk bırakıyor, o an ne yapsam daha fazla tutturamıyorumbenneyaptımki en azından geceleri bi ölçü mama vereyim bundan sonra
başım çatlıyoo, bana yine uykusuz bi gece görünüyo, ben yatayım en iyisi kızlar. herkese Allah rahatlık versin
bende kaçıyorum saat 12 ye çeyrek var mama vereceğim emirhana...herkese iyi geceler...yarın görüşürüz inşallah....
uykusundamı vriyorsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?