2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar istanbulluları felaket kıskandım ama iyi gezmeler size.buluştuğunuzda foto çekin bol bol bizde bakalım unutmayın.

olur cnm çekeriz

kızlar slm dün akşam evimize geldik çok şükür ve bütün bir gün yerleşmeyle uğraştım ata şimdi sızdı ve ben ancak oturabildim bakalım bugün neler kaynatmışsınız

hadi iyi günlerde oturun cnm

valla benim de hiç öyle olmuyor. sen boşver milleti, bebeğin iyi kilo alıyorsa sütün yeterli demektir

kızlar cevahir mecidiyeköy de dimi?

evet cnm mecidiyeköy-şişli arası. canım anadolu yakasından gelenler de metrobüsle çok yakınında inebilirler. bence kolay bi ulaşım noktası

ay olcayın misafirleri senin de temizliğin bitmiyor be anacım. iyi günlerde kirlet cnm. walla çok önemli bi gelişme yok cnm.

kızlar ya hatırladığım kadarıyla şişli yada mecidiyeköydeydi cevahir oralar çok kalabalık ve trafik çok yoğun oluyo günün her saatinde başka biyer olsa olmazmı??

senin önerin nedir cnm? herkes sunsun önerisini ona göre düşünelim

canım sen de bundan sonra ihmal etmezsin, bişey olmaz Allhın izniyle. su vermenin bi zararı olmaz, su öyle dediğin gibi gaz falan da yapmaz merak etme

Yaa kızlar benim ilk oğlandan kalan bebek arabam var, çok hantal bişey, hiçbiyere onunla gidemiyorum. be de şimdi internetten şu baston pusetlere bakıyorum. Sizce onlar kullanışlı oluyor mu? bilen var mı?

cnm ben bebecomfortun lola up baston pusetini aldım anakucağınıda çok memnunummmmmm tavsiye ederim cnm

bu velet yine 10 dakikada bi kalkıyor. uyuyamadı gitti. acaba açmı kalıyor yaa, ben de mi mamaya başlasam acaba diye düşünmeye başladım

sana özel mesaj yolladım...

yanıtladım cnm

emerken yorulup çabuk bırakıyorsa gögsünü doymuyor olabilir.....bence bi uzun tutmayı dene gögsünde yine yaparsa mama verirsin akşamları doymadığında

walla çok çabuk bırakıyor, o an ne yapsam daha fazla tutturamıyorumbenneyaptımki en azından geceleri bi ölçü mama vereyim bundan sonra

yanıtladım cnm

walla çok çabuk bırakıyor, o an ne yapsam daha fazla tutturamıyorumbenneyaptımki en azından geceleri bi ölçü mama vereyim bundan sonra

öyleyse ver akşamları...en azından rahat uyur,sende dinenirsin biraz
başım çatlıyoo, bana yine uykusuz bi gece görünüyo, ben yatayım en iyisi kızlar. herkese Allah rahatlık versin

iyi geceler...inşallah güzel uyur bebiş....

buluşmayı çoğunluk nereyi isterse orada yaparız uyarım tabi bende
çok uzun zaman oldu o tarafa gitmeyeli o yüzden tedirgin oldum bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…