2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simenay ben işte o gebelerdenim.... Bıktım kusmaktan... Hastanede bile bana acıyan gözlere bakıyorlardı... Şİmdi çıktım ama merak edenlere anlatabilirim... İğrenç bişi...

Canım çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum, bende öyleyim işte, banyoya yetişemediğim oluyor benimde... İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu durumdan..

Simenay ben işte o gebelerdenim.... Bıktım kusmaktan... Hastanede bile bana acıyan gözlere bakıyorlardı... Şımdi çıktım ama merak edenlere anlatabilirim... ığrenç bişi...

ben de tam inşallah hiçbirimiz öyle olmayız diyordum.
haberim yoktu, çook geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
şu çoklu alıntı yapmayı biri bana öğretse ne güzel olur...canım valla söylemeyeyim dedim ama bir ömür mantıyla beslenebilirim...
sağol inceliğin için simenay bilgi hastanesine gidilirmi yapma nolur koşarak kaç ordan hemen...
benim iş yerimle anlaşmalı orası çok reziller söyleyeyim...korkutmak istemem ama sekreterleri bile çok cahil...

Simenay ben işte o gebelerdenim.... Bıktım kusmaktan... Hastanede bile bana acıyan gözlere bakıyorlardı... Şİmdi çıktım ama merak edenlere anlatabilirim... İğrenç bişi...

Gemiş olsun canım. Ben de bazen çıkarıyorum ama sonra çok takatsiz kalıyorum. Kaç haftalık hamilesin ?

canım ben gazi üni.gidiyorum.ahmet erdem hocanın ismi.
dila sen nereye gidiyosun.

Aşağıda Altıntı Yap tuşunun yanında MQ var. 3 kişiden alıntı yapacaksan mesela ilk ikisinin MQ tuşuna basıyosun, sonuncusunun da ALINTI YAP tuşuna... Bu kadar basit.
Bu arada özelden adresini yazarsan mantını hermen yollarım. vereliniortak

canım ya çok geçmiş olsun.bende sadece 3-4 gün bulantı kusma oldu ama ogünler felaketti siz nezmandır böylesiniz durumunuzu anlıyorum yani.kıyamam size.anneleri bebişleriniz naz yapıyor size.az kaldı biter inşaallah artık:Saruboceq::Saruboceq:.

walla ben doktoruma hastayım hatta bütün ankara ona hasta kocam bile benle geliyo bi cüneyti göreyim diye...
cüneyt genç benim doktorum eskiden mesadaydı şimdi özel muayenehanesi var ama ssk lılara medicanada doğum yaptırabiliyo...
çok tatlıııııııııııııı...canım ahmet erdemi duydum memnunsan devam et...

Günaydın kızlar bugün oruçda 4.günüm bu yüzden geç kalkan bir anneyim sahura kalktığımız için uykumuz bölünüyor bizim şansımız evde olmak sizin gibi çalışıyor olsam bende tutamam sanırım

şimdilik iyiyim 2.günü fena olmuştum baş ağrısı falan ama diğer günler susuzluk çektim sadece iftar ve sahurda iyi besleniyorum vitaminimi içiyorum inşallah hepsini tutabilirim

ben de tam inşallah hiçbirimiz öyle olmayız diyordum.
haberim yoktu, çook geçmiş olsun canım...

Teşekkür ederim kardeş... Allah başka kimseye vermesin... Hastaneye yattığımda kusma krizindeydim... Nefes bile alamadan kusmaya çalışıyordum... Damar yolunu açınca yemek vermiyorlar, damardan şeker veriyorlar, istersen sen açlıktan öl... Su da yok, o da damardan...

1 yıldır ordaki Selçuk Arslan a gidiyorum, çek memnunum ama ben, şimdiye kadar ters giden bir durum görmedim, kafamı karıştırdın şimdi, biraz daha anlat... sen nereye gidiyorsun peki?

canım senin dr bende çok merak ettim valla.
benim dr iyidir.yalnız çok konuşmuyor.ben sormadan söylemez.o huyunu sevmiyorum.onun dışında çok memnunum.çokta hastası var.

Sarımsak midemi bulandırıyor benim... Ama sarımsaksız mantı muhteşem olabilir... Yüzüncü yılda muhteşem yapan bir yer var... Sarma da var... Ankaralı hatunlar orada mı buluşsak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…