- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.121
doğrumazsın doğurmazsın merak etme.valal şekerim dedimya çoğunluk ne derse ama sanırım herkez ramazan bitimi diyor.ama mutlaka yapalık buluşmayı ramazan sonrası olsada.ramazan bitimine doğururum kızım ben...kaydirigubbakcemile okadar beklemeyelim yaw..siz bilirsiniz genede.
Simenay ben işte o gebelerdenim.... Bıktım kusmaktan... Hastanede bile bana acıyan gözlere bakıyorlardı... Şİmdi çıktım ama merak edenlere anlatabilirim... İğrenç bişi...
Simenay ben işte o gebelerdenim.... Bıktım kusmaktan... Hastanede bile bana acıyan gözlere bakıyorlardı... Şımdi çıktım ama merak edenlere anlatabilirim... ığrenç bişi...
günaydın hepinize kızlar.
Simenay ben işte o gebelerdenim.... Bıktım kusmaktan... Hastanede bile bana acıyan gözlere bakıyorlardı... Şİmdi çıktım ama merak edenlere anlatabilirim... İğrenç bişi...
Canım çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum, bende öyleyim işte, banyoya yetişemediğim oluyor benimde... İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu durumdan..
Gemiş olsun canım. Ben de bazen çıkarıyorum ama sonra çok takatsiz kalıyorum. Kaç haftalık hamilesin ?
canım ben gazi üni.gidiyorum.ahmet erdem hocanın ismi.Mutlu, Dila, Pembedüşler, ben Özel Bilgi Hastanesine gidiyorum, siz kimlere gidiyorsunuz? Bu arada bence buluşma fikrini ramazandan sonraya bırakalım, ayrıca öğle paydosunda kızılaya gelemeyecek kadar uzakta işyerim benim, başka alternatifler düşünelim derim ben...
şu çoklu alıntı yapmayı biri bana öğretse ne güzel olur...canım valla söylemeyeyim dedim ama bir ömür mantıyla beslenebilirim...
sağol inceliğin için simenay bilgi hastanesine gidilirmi yapma nolur koşarak kaç ordan hemen...
benim iş yerimle anlaşmalı orası çok reziller söyleyeyim...korkutmak istemem ama sekreterleri bile çok cahil...
Günaydın kızlar...
Geçen hafta doktor niye iki hafta rapor yazdı ki, hastaneden çıkınca hemen iyileştim, midem bulanıyor ama kusmuyorum diyordum... Ama dün kayınvalidemgil de Allahım yüzyılın çıkarması idi herhalde, banyoya kadar kostum ama klozete yetisemedim:çok üzgünüm:
Bu arada ben midem bulanıyor yiyemiyorum dedikçe kayınvalidem gülüyordu.. Biraz sinir olmuştum. O açıdan iyi oldu delikafadulden
Ankara hamile buluşması içinse, bu hafta olursa ve o güne kusarak başlamadıysam gelebirim, yoksa işe başlayınca benim için kızılay çok zor... Eskişehir yolunda benim iş yerim de...
ben de tam inşallah hiçbirimiz öyle olmayız diyordum.
haberim yoktu, çook geçmiş olsun canım...
şu çoklu alıntı yapmayı biri bana öğretse ne güzel olur...canım valla söylemeyeyim dedim ama bir ömür mantıyla beslenebilirim...
sağol inceliğin için simenay bilgi hastanesine gidilirmi yapma nolur koşarak kaç ordan hemen...
benim iş yerimle anlaşmalı orası çok reziller söyleyeyim...korkutmak istemem ama sekreterleri bile çok cahil...
canım senin dr bende çok merak ettim valla.walla ben doktoruma hastayım hatta bütün ankara ona hasta kocam bile benle geliyo bi cüneyti göreyim diye...
cüneyt genç benim doktorum eskiden mesadaydı şimdi özel muayenehanesi var ama ssk lılara medicanada doğum yaptırabiliyo...
çok tatlıııııııııııııı...canım ahmet erdemi duydum memnunsan devam et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?