- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.361
valla okadar çok istedimki bir buluşma olsunda herkesi göreyim diye ama senin keyfine göre mi olacak diye düşünülmesin diye sesimi çıkarmadım hiç.tek tek de gezemezdim misafir geldi bebeği görmeyesenağlama.
hasret nerdeymiş?oda belikesir civarınamı geleçekmiş...3 saat baya uzakmış be....bende bi bakayım,sorarım bi ordakilere falanda...
zaten bu hafta olacağını sanmıyorum havalar zaten yağışlı geçecek dünden beri yağmur yağıyor.Haftaya olur sanırım zaten tarih belirlensin ona göre buluşuruz..Ablana da maşallah valla insanlar nelerle uğraşıyor walla benim aklıma bile gelmez yaza haızrlık olsun diye heyyyy Allahım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
anladım canım oraları bilmem pek ama deprem nedeniyle duymuştum değirmendereyi ....
oda erdeğe gelecekmiş 1 hafta 10 günlüğüne falan zamanı belli değil ama denk gelsede görüşsek harika olur.şebnemde burda.
ablam süslüdür...kızcağız 2 çoçuk emzirdi,zaten küçüktü memişler,sarktılar toprlacak birazcık:)))))))))))))))))
ben orda olursam hasret erdekteyken kesin görüşürüz onunla..ben temmuz sonu döneceğim....ortanca ablam geleçek yazlığa kocasıyla kalmam onlarla beraber...çok kalabalık oluruz onun çoçuklar benim çoçuklar falan olmaz,ev küçük zaten...ya bu geleçek olan ablamın kaynanasıda akçayda ama biz konuşmuyoruz onlarla ya...hani kalsam eniştemler giderken bende gitsem orda seni bulsam falan ama konuşmuyoz onlarla işte ya...
siz hasret le denk gelirsiniz heralde.
bak öyle iyi olurdu işte ama konuşmuyorum diyorsun nasıl olacakki:sm_confused:
öyle tabi heralde yoruluyor çekmekten bnde öyle düşündüm emzirdikten 15dakika sonra falan werdi işte sağılmış sütü..seni emerken yorulup bırakmış olabilir...iberondan daha kolay emiliyorya ondan içmiştir...hem sen sütünü sağana kadar belki daha açıkmıştır belki çoçuk ...prenses içsin işte ne güzel...
ewet cnm çok işe yarıyor humana çayda iç günde 3 kere bak nasıl olacaksın.. canım benim sütüm bol ama işte boşş.. bol olması önemli dğeil kaliteli olması önemli.. az kilo alıyor kızım o yüzden mama weriorum ama üstünüde sütümle tamamlıyorum az weriyroum mamayıda bakalım ne olacak 24ünde...hasretcim saol verdiğin kür baya işe yaradı ama bunu sürekli içsek olurmu
hem senin sütün madem iyi var az deilse niye mama veriyorsunki
bnde bazen öyle yapıyorum çok rahat oluyor aslında ama işte kokumuza alışırsa daha yatağında yatmaz diye almıyorum pek yanıma.. zaten dükkandayım cnm gündüzleri öyle yatarak emzirme şansım zaten yok:2:süper bir fikir aslında:))))
ben Tuzla da oturuyorum sana da yakınım :))) pijamalarla geliriz sana.))))
Uyar bana sende Maltepedesin bindikten sonra haber veririm sende ona binersin >:))
CanımSalı günü doktora kontrole gidicez fitil değilde aduphalc yazdırcam bende ablamda söyledi onda vardı 1-2 kaşık çıktı bitmişti iyi gelmişti o kayısı suyu benim miğdemi mahvetti benim miğde biliyorsun çok kötüydü hamilelik öncesi ve sonrası konsatreleri bile içemiyorum sadece yiyorum....
çok geçmiş olsun sana ama İstanbul buluşması olursa gelmeye çalış...
benim yeğenim ayşenura kardeşi olunca çok huysuz oldu bütün ilgi onda olsun istiyor şimdi benimde bebeğim olunca onunla oyun oynadığımız zamanları özlemiş bana öyle diyor şimdi den fıstığım ilgilenmekiçin ablama veriyorum Hilal'i 5-10 dk sonra başka oyuın oynayalım diyor bende Hilal uyusun oynarız diyorum küsüyor ablamda oğlu uyudktan sonra onunla vakit geçiriyor zor anlayacağın
HASRET ; SANA BİR TAVSİYEM CEREN uyumaya yakın al yanına yatırarak emzir uyumaya yakın benim Hilal çok fazla emiyor ve uyandıktan sonrada altını değiştridikten sonrada meme veriyorum ve yine emiyor 15 dk sırf meme de gece bazen 3-4 gibi kalkıyor ozaman yanıma alıyorum ve emziriyorum hava sıcak diye zaten eşimle ayrı yatıyoruz hemde Hilal içinde bu dönemler anne ve bebek yalnız kalmalı ki emsin yatakta eşim rahatsız ederim korkusuyla ayrı yatıyoruz:)))
cnm bu siteye üye değiller we bu topic hani genel konuları içeren bir topic değil.. mart annelerinin paylaşımlşarı o yüzden burda ne arayabilir ki.. yani mahremiyetimize saygı istiyoruzturkbayragi:icecream: üye olsun gelsin selam wersin okusun katılsınyerimsenibenmisafirlerden neden rahatsız oluyosunuz anlamadım okusunlar işte onlarda.fisfisfis
hasret nerdeymiş?oda belikesir civarınamı geleçekmiş...3 saat baya uzakmış be....bende bi bakayım,sorarım bi ordakilere falanda...
cnm bu siteye üye değiller we bu topic hani genel konuları içeren bir topic değil.. mart annelerinin paylaşımlşarı o yüzden burda ne arayabilir ki.. yani mahremiyetimize saygı istiyoruzturkbayragi:icecream: üye olsun gelsin selam wersin okusun katılsınyerimseniben
öyle tabi heralde yoruluyor çekmekten bnde öyle düşündüm emzirdikten 15dakika sonra falan werdi işte sağılmış sütü..
cnm okullar kapandıktan we öss olduktan sonra malum istanbul boşalıyor we bizim işlerde hafifliyor.. ama benim işleri toparlamam falan temmuzu bulur yani temmuzda ordayım allah izin werirse.. erdeke geliyorum ben
oo kesin ebruşla paslaşcaz o zamnkaydirigubbakcemile3 bnde temmuz ayı ordayım:)) kızım artık üçünüz oğluşlarına bakcak seçecek birini:)))))
2010 mart bebeklerinin gelişimleri ile ilgili başka bi konu açılmış ve orada bazılarının bebeklerinin 2.ayın sonunda 7000 yada 6600 oldugunu okuyunca çok üzüldüm . benim bebeğim 29 mart doğumlu 2600 doğdu 1.ayın sonunda 1400gr aldı 4000 oldu, 2.ayda anne sütü ve mama vermek zorunda kaldık ve 790gr aldı boyuda 57cm. sizin bebeklerin boy ve kilolarını görünce kendimi çok kötü hissettim benim bebeğim küçük kalmış. 2.ayda bi dizi sorunumuz oldu gaz sancılarımız var kusmamız var poposunda çatlakda varmış. hepsi bir araya gelince iyice huysuz bi bebek oldu. uyku nedir bilmiyorum, uyumamaktan geçtim saatlerce ağlıyor ağlamadan dursa uykusuz kalmaya razıyım. ne yapacagımı şaşırdım artık
ben temmuzda ordayım ....temmuzun 18 inde falan koçiş gelçek erdeğe...belki ordan biryere tatile gideriz diye düşünüyor erol,ben erdekte kalıroz diyorum...o gnler biraz şüpheli, benim..ama ne olur temmuz başı gellll!!! o zaman musaitim kesinlikle...erdektemi kalcan oçaklaramı gelçen ....
ocaklarda olacağım cnm.. sen nerdesin? durmam yerimde kızımı alıp tüm balıkesiri gezmek istyorum fırsattan istifade...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?