2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

misafirin olmasaydı buluşurduk neden olmasın bir daha ki sefere artık canım

ablam süslüdür...kızcağız 2 çoçuk emzirdi,zaten küçüktü memişler,sarktılar toprlacak birazcık:)))))))))))))))))

oda erdeğe gelecekmiş 1 hafta 10 günlüğüne falan zamanı belli değil ama denk gelsede görüşsek harika olur.şebnemde burda.

ben orda olursam hasret erdekteyken kesin görüşürüz onunla..ben temmuz sonu döneceğim....ortanca ablam geleçek yazlığa kocasıyla kalmam onlarla beraber...çok kalabalık oluruz onun çoçuklar benim çoçuklar falan olmaz,ev küçük zaten...ya bu geleçek olan ablamın kaynanasıda akçayda ama biz konuşmuyoruz onlarla ya...hani kalsam eniştemler giderken bende gitsem orda seni bulsam falan ama konuşmuyoz onlarla işte ya...

siz hasret le denk gelirsiniz heralde.
bak öyle iyi olurdu işte ama konuşmuyorum diyorsun nasıl olacakki:sm_confused:

seni emerken yorulup bırakmış olabilir...iberondan daha kolay emiliyorya ondan içmiştir...hem sen sütünü sağana kadar belki daha açıkmıştır belki çoçuk ...prenses içsin işte ne güzel...
öyle tabi heralde yoruluyor çekmekten bnde öyle düşündüm emzirdikten 15dakika sonra falan werdi işte sağılmış sütü..
hasretcim saol verdiğin kür baya işe yaradı ama bunu sürekli içsek olurmu
hem senin sütün madem iyi var az deilse niye mama veriyorsunki
ewet cnm çok işe yarıyor humana çayda iç günde 3 kere bak nasıl olacaksın.. canım benim sütüm bol ama işte boşş.. bol olması önemli dğeil kaliteli olması önemli.. az kilo alıyor kızım o yüzden mama weriorum ama üstünüde sütümle tamamlıyorum az weriyroum mamayıda bakalım ne olacak 24ünde...
bnde bazen öyle yapıyorum çok rahat oluyor aslında ama işte kokumuza alışırsa daha yatağında yatmaz diye almıyorum pek yanıma.. zaten dükkandayım cnm gündüzleri öyle yatarak emzirme şansım zaten yok:2:
misafirlerden neden rahatsız oluyosunuz anlamadım okusunlar işte onlarda.fisfisfis
cnm bu siteye üye değiller we bu topic hani genel konuları içeren bir topic değil.. mart annelerinin paylaşımlşarı o yüzden burda ne arayabilir ki.. yani mahremiyetimize saygı istiyoruzturkbayragi:icecream: üye olsun gelsin selam wersin okusun katılsınyerimseniben
hasret nerdeymiş?oda belikesir civarınamı geleçekmiş...3 saat baya uzakmış be....bende bi bakayım,sorarım bi ordakilere falanda...

cnm okullar kapandıktan we öss olduktan sonra malum istanbul boşalıyor we bizim işlerde hafifliyor.. ama benim işleri toparlamam falan temmuzu bulur yani temmuzda ordayım allah izin werirse.. erdeke geliyorum ben

oo kesin ebruşla paslaşcaz o zamnkaydirigubbakcemile3 bnde temmuz ayı ordayım:)) kızım artık üçünüz oğluşlarına bakcak seçecek birini:)))))

evet aslında haklısın baktım da şimdi 5 misafir diyo ya.

oo kesin ebruşla paslaşcaz o zamnkaydirigubbakcemile3 bnde temmuz ayı ordayım:)) kızım artık üçünüz oğluşlarına bakcak seçecek birini:)))))

ben temmuzda ordayım ....temmuzun 18 inde falan koçiş gelçek erdeğe...belki ordan biryere tatile gideriz diye düşünüyor erol,ben erdekte kalıroz diyorum...o gnler biraz şüpheli, benim..ama ne olur temmuz başı gellll!!! o zaman musaitim kesinlikle...erdektemi kalcan oçaklaramı gelçen ....

ulan üye olmayıp ta bizi röntgenleyenler defolun sayfamızdaaaaaaaannnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klava::mymeka:

2010 mart bebeklerinin gelişimleri ile ilgili başka bi konu açılmış ve orada bazılarının bebeklerinin 2.ayın sonunda 7000 yada 6600 oldugunu okuyunca çok üzüldüm . benim bebeğim 29 mart doğumlu 2600 doğdu 1.ayın sonunda 1400gr aldı 4000 oldu, 2.ayda anne sütü ve mama vermek zorunda kaldık ve 790gr aldı boyuda 57cm. sizin bebeklerin boy ve kilolarını görünce kendimi çok kötü hissettim benim bebeğim küçük kalmış. 2.ayda bi dizi sorunumuz oldu gaz sancılarımız var kusmamız var poposunda çatlakda varmış. hepsi bir araya gelince iyice huysuz bi bebek oldu. uyku nedir bilmiyorum, uyumamaktan geçtim saatlerce ağlıyor ağlamadan dursa uykusuz kalmaya razıyım. ne yapacagımı şaşırdım artık

canım o kadar kilolu olanlar iri doğan 4000 gr civarı doğan bebeklerdir büyük ihtimal..benim oğlumda 1. ayın sonunda 1500gr aldı ..bende ilk ay güzel kilo almış bebişin...eee gaz çatlak için falan dr ye götürmedinmi..çatlak bizdede oldu dr miz anestol ve bepanten plus verdi kullandık kısa zamanda geçti...,,gaz sorununuda om_x diye bir surupla geçirdik...kusmasını kesicek bişeyler kullanmadınızmı?

ocaklarda olacağım cnm.. sen nerdesin? durmam yerimde kızımı alıp tüm balıkesiri gezmek istyorum fırsattan istifade...

bizede doktor anestol ile bepanthane verdi sürekli kullanıyoruz ama hala geçmedi, 3 haftadır tedavi ediyoruz arada düzelir gibi oluyo sonra tekrar başlıyo, gazımızı çıkarırken hala aglıyoruz. Gaz sancılarına gelince çaylar damlalar herşeyi denedik ama poposu iyileşmedikçe gazdan kurtulmamız zor gibi poposu acıdıgı için gazını ve büyük tuvaletini çıkarmak istemiyo. Kusması bir ara sona erdi diyecek kadar azalmıştı ne zaamn oturma banyolarına başladık arttı, bide 2 gün önce aşılarımızı olduk o da iyi artırdı gibi geldi. doktora kustugunu söyledim ama kilo alımına bakınca bana az gibi gelen kilo onlara normal geliyo ilaç filan vermediler hiç. acaba üşüttü mü diye götürdüm geçen hafta ciğerlerini dinlediler, bogazına baktılar iyi dediler. Zaten huysuzdu aşılar iyice kötü yaptı

heh ben geldim sonunda. bebikom uyudu, büyükle de biraz oyun oynadık. Bakıyorum siz ıstanbul buluşmasını geçmiş Erdeğe gitmişsiniz bilesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…