- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.141
Aşağıda Altıntı Yap tuşunun yanında MQ var. 3 kişiden alıntı yapacaksan mesela ilk ikisinin MQ tuşuna basıyosun, sonuncusunun da ALINTI YAP tuşuna... Bu kadar basit.
Bu arada özelden adresini yazarsan mantını hermen yollarım. vereliniortak
gunaydin mart anneleri herkese sorunsuz mutlu bir gun diliyorum
canım senin dr bende çok merak ettim valla.
benim dr iyidir.yalnız çok konuşmuyor.ben sormadan söylemez.o huyunu sevmiyorum.onun dışında çok memnunum.çokta hastası var.
1 yıldır ordaki Selçuk Arslan a gidiyorum, çek memnunum ama ben, şimdiye kadar ters giden bir durum görmedim, kafamı karıştırdın şimdi, biraz daha anlat... sen nereye gidiyorsun peki?
ayy biri mantımı dedi.hemde kayseri mantısı.ama bende sarımsaklı yoğurtta tiksinme oldu.normal yoğutla yesem.)
benimde sarımsaktan tiksindim.yiyemiyorum.Sarımsak midemi bulandırıyor benim... Ama sarımsaksız mantı muhteşem olabilir... Yüzüncü yılda muhteşem yapan bir yer var... Sarma da var... Ankaralı hatunlar orada mı buluşsak...
ayy biri mantımı dedi.hemde kayseri mantısı.ama bende sarımsaklı yoğurtta tiksinme oldu.normal yoğutla yesem.)
Günaydın kızlar bugün oruçda 4.günüm bu yüzden geç kalkan bir anneyim sahura kalktığımız için uykumuz bölünüyor bizim şansımız evde olmak sizin gibi çalışıyor olsam bende tutamam sanırım
şimdilik iyiyim 2.günü fena olmuştum baş ağrısı falan ama diğer günler susuzluk çektim sadece iftar ve sahurda iyi besleniyorum vitaminimi içiyorum inşallah hepsini tutabilirim
Sarımsak midemi bulandırıyor benim... Ama sarımsaksız mantı muhteşem olabilir... Yüzüncü yılda muhteşem yapan bir yer var... Sarma da var... Ankaralı hatunlar orada mı buluşsak...
gunaydin mart anneleri herkese sorunsuz mutlu bir gun diliyorum
kıslar anlattımyaaaaa...
cüneyt beyin ofisi çukurambarda kızışaydan 4-5 dk da taksiyle gidiiyorum benim kurumum karşıladığı için bir sıkıntı olmuyor ama olmasaydıda o parayı ona verirdim emin olun..ankaranın neredeyse bütün kadın doğumcularına gittim hatta evlenmeden bir hafta önce gittiğim ruh hastası bana kanser olabilirsin dedi düşünün...
töbe töbe...
cücüyü bana bir arkadaşım tavsiye etmişti sonra iş yerimdeki bütün hatunları o doğurttu...
bir kere gittiğinizde o samimiyeti alıyosunuz zaten.eşim sevmez öyle erkek doktor ama şimdi benden önce biniyo arabaya hadi cücüye gidiyoz diye..
aralıksız 1 saat anlatırmı bir insan...beslenme ve kolay doğum seminerleri emzirme seminerleri var çok keyifli.
birde her gittiğimizde bir fotoğraf bide hareketlerinin olduğu bir cd veriyor...kocaman plazmada bebişinizi görüyosunuz karşıda muayenehanesi son sistem en çok orayı seviyorum yattığınızda kocaman ekrandan bebişinizi görüyosunuz...
çok tatlı yaaa cücücüğüm...
mantıııııı hihoyyyt
zaten açım, sabahtan beri bişey yiyemedim bulantıdan...
nerden bulucaz şimdi bu dağ başında mantıyı :)
doktora gitsem ben seni bir ay sonra çağırdım derse belki o zaman 3lü tarama testi yapar biraz sabredeyim.benimde şekerim ve insülinim düşük çıktı
canım dediğin gibi memnunsan verdiğin parayıda düşünmüyorsun.benim dr para konusunda çok tok gözlüdür.her gittiğimizde istemez.ancak 3 defanın sonunda ister.kıslar anlattımyaaaaa...
cüneyt beyin ofisi çukurambarda kızışaydan 4-5 dk da taksiyle gidiiyorum benim kurumum karşıladığı için bir sıkıntı olmuyor ama olmasaydıda o parayı ona verirdim emin olun..ankaranın neredeyse bütün kadın doğumcularına gittim hatta evlenmeden bir hafta önce gittiğim ruh hastası bana kanser olabilirsin dedi düşünün...
töbe töbe...
cücüyü bana bir arkadaşım tavsiye etmişti sonra iş yerimdeki bütün hatunları o doğurttu...
bir kere gittiğinizde o samimiyeti alıyosunuz zaten.eşim sevmez öyle erkek doktor ama şimdi benden önce biniyo arabaya hadi cücüye gidiyoz diye..
aralıksız 1 saat anlatırmı bir insan...beslenme ve kolay doğum seminerleri emzirme seminerleri var çok keyifli.
birde her gittiğimizde bir fotoğraf bide hareketlerinin olduğu bir cd veriyor...kocaman plazmada bebişinizi görüyosunuz karşıda muayenehanesi son sistem en çok orayı seviyorum yattığınızda kocaman ekrandan bebişinizi görüyosunuz...
benimde sarımsaktan tiksindim.yiyemiyorum.
canım yüzüncü yılda oturuyorum ben.sendemi yoksa.dedğin yer neresi kesin bilirim ben.
Ne istediyse hemen yollarım cnm.Mantı, pastırma, sucuk...Hoş hamilelikte pastırma ,sucuk yememiz yasak ama bebişler isterse herşey mübah di mi? gamyoncuiremsu
banada yollaaa bende istiyoorum manti ve pastirma lutfen canim cektikaydirigubbakcemile3
kıslar anlattımyaaaaa...
töbe töbe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?