2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bitanem hiç zahmet etme şu halinle vallahi bak...
çok teşekkür ederim alıntı yapmayı öğrendim yaşasuuunnnnnn.....

Günaydııııın kızlar.Benim sadece midem bulanıyo allah tan çıkartmıyorum.Zaten normaldede çıkartma
gibi bir huyum yoktur.ÇıKOLATA yiyemiyorum diyosunuzya benim önümden tatlı tepsileri geçiyo sanki allahtan yadım önümüz şeker bayramı ohhh bol bol tatlı.
YA kızlar aranızda ANTALYALI hamiş yokmu yaw.
NıLÜFERCıııM soğal canım ya nekadar düşüncelisin bak ama benim kontrol eylülün ortasında.13 EYLÜLDE 12.haftama giricem ozamandan sonra.Ancak ozaman gönderebilirim sana bilgilerimi ve inşallah güzel haberlerimi.

canım senin dr bende çok merak ettim valla.
benim dr iyidir.yalnız çok konuşmuyor.ben sormadan söylemez.o huyunu sevmiyorum.onun dışında çok memnunum.çokta hastası var.

1 yıldır ordaki Selçuk Arslan a gidiyorum, çek memnunum ama ben, şimdiye kadar ters giden bir durum görmedim, kafamı karıştırdın şimdi, biraz daha anlat... sen nereye gidiyorsun peki?

ayy biri mantımı dedi.hemde kayseri mantısı.ama bende sarımsaklı yoğurtta tiksinme oldu.normal yoğutla yesem.)

kıslar anlattımyaaaaa...
cüneyt beyin ofisi çukurambarda kızışaydan 4-5 dk da taksiyle gidiiyorum benim kurumum karşıladığı için bir sıkıntı olmuyor ama olmasaydıda o parayı ona verirdim emin olun..ankaranın neredeyse bütün kadın doğumcularına gittim hatta evlenmeden bir hafta önce gittiğim ruh hastası bana kanser olabilirsin dedi düşünün...
töbe töbe...
cücüyü bana bir arkadaşım tavsiye etmişti sonra iş yerimdeki bütün hatunları o doğurttu...
bir kere gittiğinizde o samimiyeti alıyosunuz zaten.eşim sevmez öyle erkek doktor ama şimdi benden önce biniyo arabaya hadi cücüye gidiyoz diye..
aralıksız 1 saat anlatırmı bir insan...beslenme ve kolay doğum seminerleri emzirme seminerleri var çok keyifli.
birde her gittiğimizde bir fotoğraf bide hareketlerinin olduğu bir cd veriyor...kocaman plazmada bebişinizi görüyosunuz karşıda muayenehanesi son sistem en çok orayı seviyorum yattığınızda kocaman ekrandan bebişinizi görüyosunuz...
çok tatlı yaaa cücücüğüm...

mantıııııı hihoyyyt
zaten açım, sabahtan beri bişey yiyemedim bulantıdan...
nerden bulucaz şimdi bu dağ başında mantıyı :)

Sarımsak midemi bulandırıyor benim... Ama sarımsaksız mantı muhteşem olabilir... Yüzüncü yılda muhteşem yapan bir yer var... Sarma da var... Ankaralı hatunlar orada mı buluşsak...
benimde sarımsaktan tiksindim.yiyemiyorum.
canım yüzüncü yılda oturuyorum ben.sendemi yoksa.dedğin yer neresi kesin bilirim ben.

ayy biri mantımı dedi.hemde kayseri mantısı.ama bende sarımsaklı yoğurtta tiksinme oldu.normal yoğutla yesem.)

Sana da yollarım canım. Bebeklere canımız feda..

Ne güzel... Ben de çok heveslenmiştim oruç tutmaya. Ama sadece bir gün dayanabildim. Zaten etrafımdaki herkesin hışmına uğradım o bir günde de. İftara kadar herşey gayet güzeldi ama bütün gün aç kalıp da iftarda karıştırınca midem allak bullak oldu. Yediklerimin hepsi dokundu falan. Zaten bende reflü falan da var.. Hala da tutmayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum. Bu cuma doktora gidince bi de ona sorcam...
Bana da dua et olur mu Allah sağlık versin de orucumu tutabileyim...

Sarımsak midemi bulandırıyor benim... Ama sarımsaksız mantı muhteşem olabilir... Yüzüncü yılda muhteşem yapan bir yer var... Sarma da var... Ankaralı hatunlar orada mı buluşsak...

Ayol ben varken ne mantıcısı!! Beni de çağırın buluşmaya. Mantımı alır gelirim. Hepinizi ellerimle beslerim. :teytey:
gunaydin mart anneleri herkese sorunsuz mutlu bir gun diliyorum

Günaydın canım. Hoşgeldin...

Canım çok güzel anlatmışsın, sana katılıyorum, cüneyt beyi bende çok iyi biliyorum, benim arkadaşlarımda ona gitti ama sen fiyatlardan haber ver birde, gidenler çok tuzlu olduğunu söyledi, hem ben ssk lıyım, doğuma çok fazla para veremem açıkçası, medicana da ne kadara yaptırıyor doğumu acaba cüneyt bey bilgin var mı?

doktora gitsem ben seni bir ay sonra çağırdım derse belki o zaman 3lü tarama testi yapar biraz sabredeyim.benimde şekerim ve insülinim düşük çıktı

evet canim bence de bekle bende sabisizliktan meraktan oluyorum amaaan nolacak gideyim diyorum benimde en son gittigimde 11+1 DIK DR bir ay sonrasina cagirdi 8 eylulde gidicem nasipse gittigimde 15+2 olacak bende diyory-umki acaba uclu testini yapmak icinmi o tarihe verdi napalim bizde bekliyelim az kaldi canim

canım dediğin gibi memnunsan verdiğin parayıda düşünmüyorsun.benim dr para konusunda çok tok gözlüdür.her gittiğimizde istemez.ancak 3 defanın sonunda ister.

Zaten ben Ankara sevdalısı bi tipim.Şimdi bu anlattıklarından sonra akşama eşim geldiğinde Ankara'ya taşınalım diye yine başını ütülicem.
Aile saadetimiz bozulursa sebebi cücünüz haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…