- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.561
kızlar slm biraz önce birsürü şey yazdım ama çıkmadı offffffffff bir daha yazayım
yarın aşıya gidiyoruz
yediğiniz şeylerden nasıl tattırıyorsunuz kaşıkla veriyorsunuz dimi birde kaç kaşık bugün deneyeyim diyorum ataya kalsa bir tabak ver yer :)
doymak bilmiyor valla mamada 120 cc ye geçtim günde 3 defa veriyorum anneanneye kalsa 4 saatte bir vericek ağlamaya başladımı acıkmıştır deyip duruyo bende sık sık emziriyorum zaten buaralar ağladığında eğer açsa ben yanına gidince veya kucağa alınca göğsüme vuruyor ve yalanıyor :)
artık kendi kendine uyuyor ve kendi kendine oyalanıyor yastığı olsun yeter ki onu öpüyo onunla konuşuyor çok mutlu valla :)
kızlar slm biraz önce birsürü şey yazdım ama çıkmadı offffffffff bir daha yazayım
yarın aşıya gidiyoruz
yediğiniz şeylerden nasıl tattırıyorsunuz kaşıkla veriyorsunuz dimi birde kaç kaşık bugün deneyeyim diyorum ataya kalsa bir tabak ver yer :)
doymak bilmiyor valla mamada 120 cc ye geçtim günde 3 defa veriyorum anneanneye kalsa 4 saatte bir vericek ağlamaya başladımı acıkmıştır deyip duruyo bende sık sık emziriyorum zaten buaralar ağladığında eğer açsa ben yanına gidince veya kucağa alınca göğsüme vuruyor ve yalanıyor :)
artık kendi kendine uyuyor ve kendi kendine oyalanıyor yastığı olsun yeter ki onu öpüyo onunla konuşuyor çok mutlu valla :)
buarada kızlar her sabah 5-6 km yürüyorum yarın sabah itibari ile yürüyüş arkası yüzmeye başlıyorum ekmeği kestim yersem de 1 dilim kepek ekmeği yiyorum şeker kullanmıyorum ve çikolata yemiyorum ve 1 ay tartılamyacağım kararlıyım 1 ayın sonunda görücez durumu
maşallah cnm ataya, ne güzel kendi kendne vakit geçirmesi, rota aşısı mı yapacaksınız?
sen ne zaman istanbulda olacaktın şebnem?
Öznur nasıl gidiyor canım diyet? ve sütün ne durumda?
yarın aşıya gidiyoruz
bakalım Öznurcum. hayırlısı olsun hakkımızda. Büyük oğlanın mutluluğunu bi görseydin. babasıyla konuştum diye o kadar mutlu oldu ki, sırtımı sıvazlayodu annecim diye. insan bu çocuklara hiç kıyamıyor ama işte çok zor. babası onunla bana hediyeler yolluyor bazen, oğlum ayrılık nedeni konusunda hiçbişey bilmemesine rağmen, babasına "baba ne yaptığını bilmiyorum ama sanırım artık anneme saraylar dahi alsan seni affetmeyecek" demiş:sinifsinif:
ay ben mutfak konusunda hamaratlasmisim.ayiptir yazmasi :) ki bu lafi cok komik bulurum
dolma yaptim.5 dk surdu.ne kadar basitmis.ici hazirla doldur ocaga koy.
aksama ezel var.meyve kesip dolaba koyayim izlerken super olur.cekirdekler cipsler hazir olsunnnnnnn cayida simdiden hazirlayayim yemekden sonra altini acarim.
ezel olunca oglusumu bile babasina veriyorum :))) kocam acaip gicik oluyor.kenan icin izledigimi tahmin ediyordur artik.kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar.OCD sana bir şey soracağım.Kanguru almışsın sanırım.Hangi marka aldın ve kaç liraya aldın?
Nevincigim my name is Oznur sempatiksalakcinni
daha oncede sormustun zuzu bende yazmistim kacirdin dimiiiii kaydirigubbakcemile3
hayatim chicco fizyolojik konfor asia rengini maltepe carrefour chicco dan 225 tl ya aldim.her 100 tl alisverise 25 tl indirim veriyorlar.
tam yapamıyorum diyeti yuruyus desen hic yok.cok daha az yiyorum bol bol su.
ama sut desen masallah.sut durumun soyleyip de kizlarin canini sikmak istemedim bazilari azaldi yaziyordu.ama bol su arttiriyor bence ve sutu su yapiyor haberiniz olsun.digerleri faso fiso ben onu anladim.
su uyku moral bu kadar.gerci bu aralar benim moralim gitti geldi ama etki etmedi sukur.
yarin dr da kontrolum var.doktorun verdigi diyete uydugum kadariyla 1 haftada yarim kilo gitti.
yastigini opebiliyor mu cidden ?
Meralcigim bu konuyla hakkinda cok da fazla cocuklarla ilgili seyler yazmak istemiyorum ama ben bile babami dusundugumde hala icim bi tuhaf oluyor.mumkun oldugunca cok cocuklarin babalariyla bi arada olmasini sagla bitanem.cok cok cok onemli.
Kaçırdım valla Öznur.Yani 175 e geldi.ben de deneyip alacam.
evet canım şaka gibi tabii oyle çok belirgin değil bende ilk önce anlamadım bir baktım dudaklarını uzatıyo değdiriyor eliylede seviyo bir yandan :) birde öyle öperken gözleriylede bana bakıyo
kaydirigubbakcemile3Nevincigim my name is Oznur sempatiksalakcinni
daha oncede sormustun zuzu bende yazmistim kacirdin dimiiiii kaydirigubbakcemile3
hayatim chicco fizyolojik konfor asia rengini maltepe carrefour chicco dan 225 tl ya aldim.her 100 tl alisverise 25 tl indirim veriyorlar.
kızlar ben patates yediğim zaman sanki sütüm azalıyormuş gibi geldi bana içindeki nişastadan olabilirmiki acep fazla tuz tüketimide sütü azaltıyormuş ben zeytini çok yiyorum sebep budur belkide
ay ben mutfak konusunda hamaratlasmisim.ayiptir yazmasi :) ki bu lafi cok komik bulurum
dolma yaptim.5 dk surdu.ne kadar basitmis.ici hazirla doldur ocaga koy.
aksama ezel var.meyve kesip dolaba koyayim izlerken super olur.cekirdekler cipsler hazir olsunnnnnnn cayida simdiden hazirlayayim yemekden sonra altini acarim.
ezel olunca oglusumu bile babasina veriyorum :))) kocam acaip gicik oluyor.kenan icin izledigimi tahmin ediyordur artik.kaydirigubbakcemile3
ezel gecesi yapsak ya ben herseyi hazirlarim oturur izleriz misler gibi.zemuszemus
evet canım şaka gibi tabii oyle çok belirgin değil bende ilk önce anlamadım bir baktım dudaklarını uzatıyo değdiriyor eliylede seviyo bir yandan :) birde öyle öperken gözleriylede bana bakıyo
nasıl yapıyorsun ölçüsünü wersene? mamayı nasıl kattığınıda yazarsan..ben o goglyyi denedim.pek sevdi benimki ama içine biraz kendi mamasındanda koydum rengi böyle çok açık oldu çünkü...sanki az süt katılmış içine gibi oldu...
ben sebze çorbası verdim azıçık ama benimki hiç sevmedi tuzluları sevmiyor...ama alışaçak..ben tarhana falanda tattırdım...azda olsa ek besinlere geçine daha iyi yapmaya başladı benimki kakasını,kabızlığından dolayı başladım ben aslında erkenden azar azar...
belkide büyüyodur artık annesi.. inşallah düzene girer oda artıkbu yağmurlu hava Eymene pek bi yaradı, iki gündür gündüzeri güzel uyuyor
bak hiç te anlatmıyon heeeAmin bi felaket olmaz yine inş.
konuştuk cnm. söyledikleri özetle : Hissi hiçbişey yaşamadım, aptalca bişeydi senden başka hiçkimseyi sevmedim ben. siz benim herşeyimsiniz, sizsiz nefes bile alamıyorum, bu boşanma gerçekleşse bile ben ömrümün sonuna kadar sabırla senin affını beklicem. sen de çocuklarımzı da düşünerek bana bi şans ver, davayı geri almasan bile bi müddet beraber yaşayalım ve görelim nasıl olacağını. ben bu sürede kendimi sana affettirebileceğime inanıyorum.... böyle şeyler işte, bi de sürekli ağladı durdu... ama ben onu görünce onu affedemeyeceğimi anladım. kalbimde ona karşı nefretten öte bi duygu hakim şu ankötükedihüso
kız bi ticker yapsana yahu kendine.. demek öpüyor yastığınıCADIARZUyok meralcim zatüre aşısı olucaz ben rota aşını yaptırmıyorum çok kararsız kaldım o yüzden yaptırmıyorum, doktorumuz ben yapmıyorum buralar şu söylentiler netleşmedi sen bilirsin dedi
ben 25 inde istanbulda olucam 11 de mahkeme var akşam da bursaya dönücem
Aman allahim okuduklarima inanamadim ya simdi oncelikli ege bizim bebelrin buyuklerinden sayilir ben ek bisey vermiyorum anne sutu ve mama dr asla izin vermiyo iki dr gidiyoruz istanbul pediatri biride yakin bi hasdtanede biri dorduncu auda ek ver dedidr gidince soyledim bebekler hafizasinda tutarlar ve anne sutunu reddederler dei cunku sekerli veya tulu degil anne sutu dedi ne meyve puresi bence daha cook erken anne sutu ve bebegin kilosu iyi ise mama haricinde ek gidaya gecilmemeli bencede ben 5 aya kadar baslamayi dusunmuyorum gelisimi kilosu falan zaten cok iyi ki anne sutude aliyor bir damla sutumu bile ziyan edemiyorum sagdiktan sonra biberona aktarirken on onbes dk bekliyorum aksin diye neyse. Kaynatilmamis su verilmemeli mama suyuda en az on dk kaynamali
Mihriban ben swenin cetveki gormeidm bebegin daha 2.5 aylik ve cok fazla iciyo bence sik sik az ver sik beslenmeeye alistindan 4 saati zor bekliyodur
4 saat normal bi sure hatta o ayliga gore uzun bile sayilir. Birde gunduz okudum kadari ile bebekleriniz cok uyuyo gece ya gec yatiyolar yada jesik kesik uyuyolardir siz zorlanmiuyormusunuz yahu ege bugun sabahtan bu saate kadar on bes dj uyuyo ama kesintisiz 10 saat uyuyo ki az once uyudu. Valla takdir ettium sizi ben dayanamiyroum uykumun bolunmesine
Bende kraft energy ve kraft horn kullaniyorum horn cok rahat bes alti merdiven oglum icindeyken indirebiliyo ve cikarabiliyorum uc aydan itibaren kullaniliyor hafif dik ici ege dumd
Horn 600 tl 2,egry 400 tl ama sarachanede 330 satiyolar
Birde kanguru kullanmak sakincali ani olumlere yol aciyormus amerikada yasaklanmis hem kullanimi hemde uretimi satisi benimki elimde kaldi
Ben egeye mama sandalyesi aldim e bebekten. Yarin gelecek onunla balkoana cikaricam chicco polly magic aldim sizler kullaniyormusunuz ? Ha birde wenice cok indirim var kiyafet eksiginiz varsa gidin 3_5 tl sweetler var ve hariaks sortlar sizler bebelere nerden aliyosunuz kiyuafet zaradan ve next aldiklarim boya sayiliyo ya acayip siirlendim giymesi uygun degilmidir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?