2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım Öznurcum. hayırlısı olsun hakkımızda. Büyük oğlanın mutluluğunu bi görseydin. babasıyla konuştum diye o kadar mutlu oldu ki, sırtımı sıvazlayodu annecim diye. insan bu çocuklara hiç kıyamıyor ama işte çok zor. babası onunla bana hediyeler yolluyor bazen, oğlum ayrılık nedeni konusunda hiçbişey bilmemesine rağmen, babasına "baba ne yaptığını bilmiyorum ama sanırım artık anneme saraylar dahi alsan seni affetmeyecek" demiş:sinifsinif:

çanım ben çay kaşığıyla 3-4 kaşık tattırıyorum...

maşallah ataya..benimkide 2 gündür çıldırıyor..uyutuyorum 10 dakika sonra uyanıyor..sürekli kuçağımda alayım onu gezdireyim istiyor..koptu kollarım artık..dün akşam yorgunluktan baçaklarım titriyordu...

buarada kızlar her sabah 5-6 km yürüyorum yarın sabah itibari ile yürüyüş arkası yüzmeye başlıyorum ekmeği kestim yersem de 1 dilim kepek ekmeği yiyorum şeker kullanmıyorum ve çikolata yemiyorum ve 1 ay tartılamyacağım kararlıyım 1 ayın sonunda görücez durumu

maşallah cnm ataya, ne güzel kendi kendne vakit geçirmesi, rota aşısı mı yapacaksınız?
sen ne zaman istanbulda olacaktın şebnem?

helal olsun walla.

maşallah cnm ataya, ne güzel kendi kendne vakit geçirmesi, rota aşısı mı yapacaksınız?
sen ne zaman istanbulda olacaktın şebnem?

yok meralcim zatüre aşısı olucaz ben rota aşını yaptırmıyorum çok kararsız kaldım o yüzden yaptırmıyorum, doktorumuz ben yapmıyorum buralar şu söylentiler netleşmedi sen bilirsin dedi

ben 25 inde istanbulda olucam 11 de mahkeme var akşam da bursaya dönücem

Öznur nasıl gidiyor canım diyet? ve sütün ne durumda?

tam yapamıyorum diyeti yuruyus desen hic yok.cok daha az yiyorum bol bol su.
ama sut desen masallah.sut durumun soyleyip de kizlarin canini sikmak istemedim bazilari azaldi yaziyordu.ama bol su arttiriyor bence ve sutu su yapiyor haberiniz olsun.digerleri faso fiso ben onu anladim.
su uyku moral bu kadar.gerci bu aralar benim moralim gitti geldi ama etki etmedi sukur.
yarin dr da kontrolum var.doktorun verdigi diyete uydugum kadariyla 1 haftada yarim kilo gitti.

yastigini opebiliyor mu cidden ?

Meralcigim bu konuyla hakkinda cok da fazla cocuklarla ilgili seyler yazmak istemiyorum ama ben bile babami dusundugumde hala icim bi tuhaf oluyor.mumkun oldugunca cok cocuklarin babalariyla bi arada olmasini sagla bitanem.cok cok cok onemli.

ay ben mutfak konusunda hamaratlasmisim.ayiptir yazmasi :) ki bu lafi cok komik bulurum
dolma yaptim.5 dk surdu.ne kadar basitmis.ici hazirla doldur ocaga koy.
aksama ezel var.meyve kesip dolaba koyayim izlerken super olur.cekirdekler cipsler hazir olsunnnnnnn cayida simdiden hazirlayayim yemekden sonra altini acarim.
ezel olunca oglusumu bile babasina veriyorum :))) kocam acaip gicik oluyor.kenan icin izledigimi tahmin ediyordur artik.kaydirigubbakcemile3

ezel gecesi yapsak ya ben herseyi hazirlarim oturur izleriz misler gibi.zemuszemus

eski tango hocami tv de gordum bi anda sasirdim halbuki daha oncede izlemistim tv de.cok tatlidir .ahhhhhhhh tekrar dansetsem ya ne guzel olur.

Merhaba kızlar.OCD sana bir şey soracağım.Kanguru almışsın sanırım.Hangi marka aldın ve kaç liraya aldın?

Nevincigim my name is Oznur sempatiksalakcinni
daha oncede sormustun zuzu bende yazmistim kacirdin dimiiiii kaydirigubbakcemile3
hayatim chicco fizyolojik konfor asia rengini maltepe carrefour chicco dan 225 tl ya aldim.her 100 tl alisverise 25 tl indirim veriyorlar.

Kaçırdım valla Öznur.Yani 175 e geldi.ben de deneyip alacam.

evet canım şaka gibi tabii oyle çok belirgin değil bende ilk önce anlamadım bir baktım dudaklarını uzatıyo değdiriyor eliylede seviyo bir yandan :) birde öyle öperken gözleriylede bana bakıyo

Kaçırdım valla Öznur.Yani 175 e geldi.ben de deneyip alacam.

evet muhakkak once dene bebekle

evet canım şaka gibi tabii oyle çok belirgin değil bende ilk önce anlamadım bir baktım dudaklarını uzatıyo değdiriyor eliylede seviyo bir yandan :) birde öyle öperken gözleriylede bana bakıyo

ay kurban olurum ben ona canim benim

kızlar ben patates yediğim zaman sanki sütüm azalıyormuş gibi geldi bana içindeki nişastadan olabilirmiki acep fazla tuz tüketimide sütü azaltıyormuş ben zeytini çok yiyorum sebep budur belkide

kaydirigubbakcemile3
kızlar ben patates yediğim zaman sanki sütüm azalıyormuş gibi geldi bana içindeki nişastadan olabilirmiki acep fazla tuz tüketimide sütü azaltıyormuş ben zeytini çok yiyorum sebep budur belkide

eweeeeet zeytin ve patates sütü azaltır diye okudum bende...nişasta ve tuz yani...
perii senin bi amniyosentez vakan varmıydı benim gibi??öylemi hatrlıorum..

Aman allahim okuduklarima inanamadim ya simdi oncelikli ege bizim bebelrin buyuklerinden sayilir ben ek bisey vermiyorum anne sutu ve mama dr asla izin vermiyo iki dr gidiyoruz istanbul pediatri biride yakin bi hasdtanede biri dorduncu auda ek ver dedidr gidince soyledim bebekler hafizasinda tutarlar ve anne sutunu reddederler dei cunku sekerli veya tulu degil anne sutu dedi ne meyve puresi bence daha cook erken anne sutu ve bebegin kilosu iyi ise mama haricinde ek gidaya gecilmemeli bencede ben 5 aya kadar baslamayi dusunmuyorum gelisimi kilosu falan zaten cok iyi ki anne sutude aliyor bir damla sutumu bile ziyan edemiyorum sagdiktan sonra biberona aktarirken on onbes dk bekliyorum aksin diye neyse. Kaynatilmamis su verilmemeli mama suyuda en az on dk kaynamali
Mihriban ben swenin cetveki gormeidm bebegin daha 2.5 aylik ve cok fazla iciyo bence sik sik az ver sik beslenmeeye alistindan 4 saati zor bekliyodur
4 saat normal bi sure hatta o ayliga gore uzun bile sayilir. Birde gunduz okudum kadari ile bebekleriniz cok uyuyo gece ya gec yatiyolar yada jesik kesik uyuyolardir siz zorlanmiuyormusunuz yahu ege bugun sabahtan bu saate kadar on bes dj uyuyo ama kesintisiz 10 saat uyuyo ki az once uyudu. Valla takdir ettium sizi ben dayanamiyroum uykumun bolunmesine
Bende kraft energy ve kraft horn kullaniyorum horn cok rahat bes alti merdiven oglum icindeyken indirebiliyo ve cikarabiliyorum uc aydan itibaren kullaniliyor hafif dik ici ege dumd
Horn 600 tl 2,egry 400 tl ama sarachanede 330 satiyolar
Birde kanguru kullanmak sakincali ani olumlere yol aciyormus amerikada yasaklanmis hem kullanimi hemde uretimi satisi benimki elimde kaldi
Ben egeye mama sandalyesi aldim e bebekten. Yarin gelecek onunla balkoana cikaricam chicco polly magic aldim sizler kullaniyormusunuz ? Ha birde wenice cok indirim var kiyafet eksiginiz varsa gidin 3_5 tl sweetler var ve hariaks sortlar sizler bebelere nerden aliyosunuz kiyuafet zaradan ve next aldiklarim boya sayiliyo ya acayip siirlendim giymesi uygun degilmidir sizce

ay ay ay bekar olsan alırdık seni hamarat kızımız maşallah sanakaydirigubbakcemile3 valla ben de ezel hastasıyım. pür dikkat izlemek istiyorum. e ben biraz da Kenan için izliyorumsempatiksalakcinni şaka bi yana ilk defa bi türk dizisinde sonrasını tamin edememek hoşuma gidiyo

ezel gecesi yapsak ya ben herseyi hazirlarim oturur izleriz misler gibi.zemuszemus

olur, haftaya pazartesi sendeyizaklinialirimsmile

yerim ben onu yaa

nasıl yapıyorsun ölçüsünü wersene? mamayı nasıl kattığınıda yazarsan..
bu yağmurlu hava Eymene pek bi yaradı, iki gündür gündüzeri güzel uyuyor
belkide büyüyodur artık annesi.. inşallah düzene girer oda artık
bak hiç te anlatmıyon heeeklava: sen reddettin tabi.. e ne olacak şimdi...
kız bi ticker yapsana yahu kendine.. demek öpüyor yastığınıCADIARZU

sen iki araba mı kullanıyorsun şimdi? horn mü saraçhanede 330???
benim kızda akşam 9 gibi uyuyo 12-1 gibi emzirip uyuyorum 4-5 gibi acıkıp uyanıyo karnını doyurup sabah 8de uaynıyor fix. 10- 10,30a kadar uyanık duruyor sonra 1-1,5 saat uyuyor yine.. we gün içinde mama werirsem 3 saat kadar uyuyor...
örneğin bu gün 2de mama werdim içerken uyudu 6ya çeyrek kala uyandıkaydirigubbakcemile2 bnde işlerimi hallettim tabi ewdeydim allaha şükür bugün:Saruboceq:
ben pek mağaza falan gezemediğimden beşiktaşta lc waikiki war ordan alıyorum kıyafetlerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…