2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kenanın eşcinsel olduğunuda biliyosunuzdur herhalde:teselli:

canım benim doktorum kesinlikle yüz üstü yatırma dedi ama yatıran arkadaşlar var alıştırmakmı lazım bilemiyorum ben yatırmıyorum zaten oğlumda hiç sevmiyor

geçmişi okuyordum acik bakayım sizede dedim eşim geldi hadi hadi diyo neyse o kalkınca bakarım kızlar öptüm
gülencim tatlım hoşgeldin özledik vallaolumunekankayizsmile

chicco polly magic mama sandalyesini bende kullanıyorum çook güzel ve bayılıyom oğlum. onunla sürekli yanımda gezdirebiliyorum oğulu evde. birz taşıması sıkıntılı ama onda çok rahat ediyor içinde hatta ilk zamanlarda en uzun uykularını hep onda uyumuştu gündüzlerialkisalkisalkis

Neden yatırma dedı acaba

muhtemelen boğulmasındanm endişe ettiği için demiştir... bizimki doğduğundan beri kafayı kaldırıyoer çewiriyor yüzüstü yatarken o yüzden sıkıntı duymadım hiç, kızım daha uzun uyuyor yüzüstü yatırdığımda.. we yüzüstü yatarken daha rahat gaz çıkarır bebkler..

kenanın eşcinsel olduğunuda biliyosunuzdur herhalde:teselli:

nolmus nolmus bize ne ben cok begeniyorum
hem kim gormusde soyluyor once gozumle gormem lazim aklinialirimsmile

gelinn cikariz ust kata izleriz

polly sandalyeye nasıl oturyor bebekler??? yatıyormu sırtı?

evet ya nasil oluyor o ?|

Yok bee horn anakucagiyla beraber iki araba kullaniyorum uzaga giderkne horn buralarda energy hon tipi cok dikkat cekici on kisiden sekizi donup bakiyo arabaya ve ege cok rahat icinde puset oyuncaklariyla oynuyabiliyo energy anakucaginda duruyo sirf onun arabasinda sikiliyo pazara onunla cikiyorum aacayip pisman oldum onu aldima
Aslinda onu emzirmewsewn o uyanmaz 8 saat uyanmadan uyuyabiliyo olmalari gerekmis oda gunduz iyi beslenen bebeler icin ee sen dukkandayken nasi oluyo ceren nerde oluyoo
Sen mama veriyomusun ? Kujuu merhabaaa
Yuz ustu yatirmak ani bebek olumlerine yol acrindan gozetim altinda olduklarinda uyutmak gerekmis ege 1.5 ayliktan beri donuyo bir kere mutfaktraydim uyuyodu bi ses geldi telsizden bir gittim yuz ustu kendini havada tutmaya calisiyo yanda yatiramiyorum hemen alt ust oluyo sirt ustu yatmaktan kafasida duz oldus inir bozucu cok plly magic 0 aydan itibaren polly 6 ay ama suanda bizim bebeler girebilir icine ege gunduz fisher price akvaryum var onda uyuyo ama uzun deel biara gunduz 4 saat uyuyodu sabaha karsi uyaniyodu ama onuda dengeledim buarada benimkininde belli saatleri var berabe roynuyoruz dil cikarmatu ogrttim esimde diyo aman ne iyi bisi suanda alkis yapmasini ogretmye calisiyorum :)

gulen sen tracy hogg un kitabini mi okudun anacim ?

slm kızlar hiç bakamıyorum 2 gündür...
bugün iznim bitti.rapor almaya gittim.bize artık 20 günlük rapor vermiyolarmı.10 günlük aldım sonra 1 gün çalışıp bi 10 gün daha oluyomuş...asya beni perişan etti yollarda...oğlumda zıvanadan çıktı.kabus gibiydi.arabada bi dur bi kalk 2 saatte okula zor ulaştım...ağlayıp durdu hatun.bi emzirdim bi sürdüm..dura dura gittik...eve geldiğimde stresten titriyodum.bidaha iki çocukla yanlız dışarı tövbeeeeeee........

nolmus nolmus bize ne ben cok begeniyorum
hem kim gormusde soyluyor once gozumle gormem lazim aklinialirimsmile

gelinn cikariz ust kata izleriz

evet ya nasil oluyor o ?|

ben çok iyi biliorum ben çırağan sarayında çalışırken magazincilerle aramız çok iyiydi we bizde o zmnlar kenan geldiğinde dibimiz düşerdi tabi.. 2 değişik kişi söledi biri tvci bir,i dergi magazincisiydi uğur yücelle bi barda birbirinin kıçında şampanya patlatmışlar falan görüntüleride warmış ama yayınlatmamış birileri tabi.. istesek onları bitirirdik dediler...akannehir
ama ben hala hastayım ona o da ayrı tabidelikafadulden

Boyle daha guzel oldu ama suda yanlis anlaislmasin aglatmiyorum asla gun icinde hep ilig istese hepp ilgi veriyorum ancak yemek yiyemedimdem acliktan olecek gibi oluyorum bunuda mama sandalyesi ile asicam magic anakucagi gibi yatiyo sonra oturma pozisyonlarida var polly sezlong gibi oluyo sobnraki kademe oturma pozisyonu ikisede bizler iin uygun
Onun kati kirallari var uygulayamam ki ege mesela kendi kendine uyumaz uyutuyorum ben ama ben benim ona degil onun bana uymasini sagladim diyorumya ege kaafasina gore olsaydi ne gece gunduz ne ara uyudu belli degildi ee hayat akip geciyo bebeleri istediginiz zaman uyutamazsiniz asma uyandirirsiniz boylece uykuyu geceye cektim yani aksam uyur koca insan gibi sabah kalkar oglene kadar bi uyur ogleden sonra uyur aksam ustu uyur sabah oyun halisi oynuyiruz beraber salincakta sallanoiyo arada tv bakiyo cartoon aciyorum :) boyle

ne olcak o da yanımda dükkanda arabasında yatıyo oturyo.. ben nereye cero oraya.. bazen yatağına yatırıp geliorum tekrar burda seste uzun uyuyamıyo die...
ewet gündüz 1 kere gece 1 kere weriorum.. 5 gündür başladım..

kızımı bu akşam babası uyuttu:) yağmurlu die yeni gitti işe.. yatırmış yatağına sırtını sıwazlamış uyutmuşŞeniz

ya şu altta yazan tanımadığımız three... angelsky falan
onları nasıl bulucaz burdan iki çift lafım warda..
sürekli röntgen röntgen nereye kadar yaaaklava:

Gülen hoşgeldin.Ben de polly mama sandalyesini kullanıyorum.Ama ben sadece yemek yerken yanımızda otursun diye kullanıyorum.Memnunum.Hasretçim bu sandalyeler ana kucağı gibi yatıyor.Yani ana kucağı olarak da kullanılıyor.
Kanguruyu ben dr. sordum Gülen.Bana dr. 4.aydan itibaren bel ve boyun desteklisini kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…