- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.581
ay ay ay bekar olsan alırdık seni hamarat kızımız maşallah sanakaydirigubbakcemile3 valla ben de ezel hastasıyım. pür dikkat izlemek istiyorum. e ben biraz da Kenan için izliyorumsempatiksalakcinni şaka bi yana ilk defa bi türk dizisinde sonrasını tamin edememek hoşuma gidiyo
olur, haftaya pazartesi sendeyizaklinialirimsmile
yerim ben onu yaa
Selam herkese :asigim::asigim:
Kızımın gunduz uykusu ıcın yenı bır sey kesfettım yuz ustu uyuyor onceden sureklı yatırıyordum 5 dk uyanıyordu sımdı 2-3 saat uyuyor sureklı kontrol edıyorum burnu kapanmasın dıye ama acaba yuz ustu yatırmak ıımı kı sız nasıl yatırıyorsunuz bebeklerı
canım benim doktorum kesinlikle yüz üstü yatırma dedi ama yatıran arkadaşlar var alıştırmakmı lazım bilemiyorum ben yatırmıyorum zaten oğlumda hiç sevmiyor
chicco polly magic mama sandalyesini bende kullanıyorum çook güzel ve bayılıyom oğlum. onunla sürekli yanımda gezdirebiliyorum oğulu evde. birz taşıması sıkıntılı ama onda çok rahat ediyor içinde hatta ilk zamanlarda en uzun uykularını hep onda uyumuştu gündüzlerialkisalkisalkisAman allahim okuduklarima inanamadim ya simdi oncelikli ege bizim bebelrin buyuklerinden sayilir ben ek bisey vermiyorum anne sutu ve mama dr asla izin vermiyo iki dr gidiyoruz istanbul pediatri biride yakin bi hasdtanede biri dorduncu auda ek ver dedidr gidince soyledim bebekler hafizasinda tutarlar ve anne sutunu reddederler dei cunku sekerli veya tulu degil anne sutu dedi ne meyve puresi bence daha cook erken anne sutu ve bebegin kilosu iyi ise mama haricinde ek gidaya gecilmemeli bencede ben 5 aya kadar baslamayi dusunmuyorum gelisimi kilosu falan zaten cok iyi ki anne sutude aliyor bir damla sutumu bile ziyan edemiyorum sagdiktan sonra biberona aktarirken on onbes dk bekliyorum aksin diye neyse. Kaynatilmamis su verilmemeli mama suyuda en az on dk kaynamali
Mihriban ben swenin cetveki gormeidm bebegin daha 2.5 aylik ve cok fazla iciyo bence sik sik az ver sik beslenmeeye alistindan 4 saati zor bekliyodur
4 saat normal bi sure hatta o ayliga gore uzun bile sayilir. Birde gunduz okudum kadari ile bebekleriniz cok uyuyo gece ya gec yatiyolar yada jesik kesik uyuyolardir siz zorlanmiuyormusunuz yahu ege bugun sabahtan bu saate kadar on bes dj uyuyo ama kesintisiz 10 saat uyuyo ki az once uyudu. Valla takdir ettium sizi ben dayanamiyroum uykumun bolunmesine
Bende kraft energy ve kraft horn kullaniyorum horn cok rahat bes alti merdiven oglum icindeyken indirebiliyo ve cikarabiliyorum uc aydan itibaren kullaniliyor hafif dik ici ege dumd
Horn 600 tl 2,egry 400 tl ama sarachanede 330 satiyolar
Birde kanguru kullanmak sakincali ani olumlere yol aciyormus amerikada yasaklanmis hem kullanimi hemde uretimi satisi benimki elimde kaldi
Ben egeye mama sandalyesi aldim e bebekten. Yarin gelecek onunla balkoana cikaricam chicco polly magic aldim sizler kullaniyormusunuz ? Ha birde wenice cok indirim var kiyafet eksiginiz varsa gidin 3_5 tl sweetler var ve hariaks sortlar sizler bebelere nerden aliyosunuz kiyuafet zaradan ve next aldiklarim boya sayiliyo ya acayip siirlendim giymesi uygun degilmidir sizce
Neden yatırma dedı acaba
kenanın eşcinsel olduğunuda biliyosunuzdur herhalde:teselli:
ay ay ay bekar olsan alırdık seni hamarat kızımız maşallah sanakaydirigubbakcemile3 valla ben de ezel hastasıyım. pür dikkat izlemek istiyorum. e ben biraz da Kenan için izliyorumsempatiksalakcinni şaka bi yana ilk defa bi türk dizisinde sonrasını tamin edememek hoşuma gidiyo
olur, haftaya pazartesi sendeyizaklinialirimsmile
yerim ben onu yaa
polly sandalyeye nasıl oturyor bebekler??? yatıyormu sırtı?
Yok bee horn anakucagiyla beraber iki araba kullaniyorum uzaga giderkne horn buralarda energy hon tipi cok dikkat cekici on kisiden sekizi donup bakiyo arabaya ve ege cok rahat icinde puset oyuncaklariyla oynuyabiliyo energy anakucaginda duruyo sirf onun arabasinda sikiliyo pazara onunla cikiyorum aacayip pisman oldum onu aldima
Aslinda onu emzirmewsewn o uyanmaz 8 saat uyanmadan uyuyabiliyo olmalari gerekmis oda gunduz iyi beslenen bebeler icin ee sen dukkandayken nasi oluyo ceren nerde oluyoo
Sen mama veriyomusun ? Kujuu merhabaaa
Yuz ustu yatirmak ani bebek olumlerine yol acrindan gozetim altinda olduklarinda uyutmak gerekmis ege 1.5 ayliktan beri donuyo bir kere mutfaktraydim uyuyodu bi ses geldi telsizden bir gittim yuz ustu kendini havada tutmaya calisiyo yanda yatiramiyorum hemen alt ust oluyo sirt ustu yatmaktan kafasida duz oldus inir bozucu cok plly magic 0 aydan itibaren polly 6 ay ama suanda bizim bebeler girebilir icine ege gunduz fisher price akvaryum var onda uyuyo ama uzun deel biara gunduz 4 saat uyuyodu sabaha karsi uyaniyodu ama onuda dengeledim buarada benimkininde belli saatleri var berabe roynuyoruz dil cikarmatu ogrttim esimde diyo aman ne iyi bisi suanda alkis yapmasini ogretmye calisiyorum :)
kenanın eşcinsel olduğunuda biliyosunuzdur herhalde:teselli:
nolmus nolmus bize ne ben cok begeniyorum
hem kim gormusde soyluyor once gozumle gormem lazim aklinialirimsmile
gelinn cikariz ust kata izleriz
evet ya nasil oluyor o ?|
Yok bee horn anakucagiyla beraber iki araba kullaniyorum uzaga giderkne horn buralarda energy hon tipi cok dikkat cekici on kisiden sekizi donup bakiyo arabaya ve ege cok rahat icinde puset oyuncaklariyla oynuyabiliyo energy anakucaginda duruyo sirf onun arabasinda sikiliyo pazara onunla cikiyorum aacayip pisman oldum onu aldima
Aslinda onu emzirmewsewn o uyanmaz 8 saat uyanmadan uyuyabiliyo olmalari gerekmis oda gunduz iyi beslenen bebeler icin ee sen dukkandayken nasi oluyo ceren nerde oluyoo
Sen mama veriyomusun ? Kujuu merhabaaa
Yuz ustu yatirmak ani bebek olumlerine yol acrindan gozetim altinda olduklarinda uyutmak gerekmis ege 1.5 ayliktan beri donuyo bir kere mutfaktraydim uyuyodu bi ses geldi telsizden bir gittim yuz ustu kendini havada tutmaya calisiyo yanda yatiramiyorum hemen alt ust oluyo sirt ustu yatmaktan kafasida duz oldus inir bozucu cok plly magic 0 aydan itibaren polly 6 ay ama suanda bizim bebeler girebilir icine ege gunduz fisher price akvaryum var onda uyuyo ama uzun deel biara gunduz 4 saat uyuyodu sabaha karsi uyaniyodu ama onuda dengeledim buarada benimkininde belli saatleri var berabe roynuyoruz dil cikarmatu ogrttim esimde diyo aman ne iyi bisi suanda alkis yapmasini ogretmye calisiyorum :)
Neden yatırma dedı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?