2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cok fena olmali.benim haspa bi kere sadece 1 kere yolda agladi sogukkanli olmaya calistim gorende profesyonel sanir ama ter her tarafimdan akti stresden.

ahhhhaaaaa buldumlülülülülülü
aşağıda izimlerinin üzerlerine tıklayınca sayfalarına gidebiliyoruz.. mesaj gönderdim three ye ne isteyyon deyi:)))))))))))

ööznur bu doğum izni ücretinden bahsetmişsiniz.bu doğum parasıyla aynı şey mi?

kızımı bu akşam babası uyuttu:) yağmurlu die yeni gitti işe.. yatırmış yatağına sırtını sıwazlamış uyutmuşŞeniz

masallah.bizimki gobeginde uyutuyor.

ya şu altta yazan tanımadığımız three... angelsky falan
onları nasıl bulucaz burdan iki çift lafım warda..
sürekli röntgen röntgen nereye kadar yaaaklava:

aşağıda izimlerinin üzerlerine tıklayınca sayfalarına gidebiliyoruz.. mesaj gönderdim three ye ne isteyyon deyi:)))))))))))

hasret yawrum psikopatmisin.rahat biraksana milleti

hayır öznurcum başvurmadım.doğum iznindeyken maaşımı aldım ben.yine de başvurabiliyor muyum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla korkulur senden kız hasret...

küs değiliz dimi?olumunekankayizsmile

ne ara aldin? senin iznin yeni bitmedi mi ? yok ben calismayi cok istiyorum.ama kocam henuz ne istedigini belirtmedi.beraber karar verecegiz ama buyuk ihtimalle calisacagim.

ben hemen doğum yaptığım hafta aldım...eşim 3 gün izinliydi.o yüzden tüm işlemleri yapıp başladı işine...o ay da aldım doğum parasını...

canımcım tamam çok güzel bi düzen oturtmuşsun yalnız kabızlıkla ilgili şunu söylemek istiyorum ben doğduğu günden beri mama veriyorum emmedi çünkü oğlum hiç kabızlık sorunu yaşamadık şükürki
şunu söyliycem yetişkin insanlar bile uzun aralıklı beslendiğinde kabızlık sorunu yaşarlar benim oğlum sık ve az yiyor bir günlük beslenme çizelgesini aptamilin beslenme uzmanlarına mail attım bi sakıncası varmı diye bebekten bebeğe farklı olacağını ve problem olmayacağını yazdılar cevap olarak
sık ve az yediği için (2 2.5 saatte bir 80 yada90cc şeklinde) belkide bilmiyorum benim fikrim bu günde birkez kesin kaka yapıyor oğlum

ben hemen doğum yaptığım hafta aldım...eşim 3 gün izinliydi.o yüzden tüm işlemleri yapıp başladı işine...o ay da aldım doğum parasını...

alla alla o nasi oluyor Olcaycigim? dogum izni ucreti dogum oncesi ve dogum sonrasi raporunun bittigi tarihde yada toplam sure dolmadan ay ay maas gibi aliniyor.

Analık İş görmezlik (Doğum Parası) Hesaplama
PEK (Brüt Maaş) ile o dönemin çalışılan günsayılarına bakılarak hesap ediliyor.

Temmuz-900 TL-30 GÜN
Ağustos-900 TL-30 GÜN
Eylül -900 TL-30 GÜN
------------------------
2.700 TL-90 GÜN

2.700 / 90 = 30 TL GÜNLÜK

Günlük kazançın 2/3 kadar hesaplanıyor.

30 TL. 2/3= 20 TL. Günlük olarak verilecek ödenek

8 hafta + 8 Hafta = (56+56) =112 GÜN YAPAR

112*20 = 2.240 TL. ödenek verilir (damga vergisi kesintisi yapılır.)

Olcay 140tl civarı bir şey aldın değil mi? Öznurcum by hesap öğretmenler için geçerli değil...biz önce maaş alır sonra o ayı çalışırız ve izindeyekn maaş tam yatar o yüzden doğum parası yok bu şekilde.en azından bana söylenen böyle.

hımm şimdi anlaşıldı...evet 120 küsür aldım....

kis sende sizin mevzuati bilion masallah.
anacim azmis sizin aldiginiz ? 140 tl farki mi ki acaba ?

hımm şimdi anlaşıldı...evet 120 küsür aldım....

hatta benimkini eşim aldı..aynı okuldayız 3 gün izni bitince okula gittiğinde doğum raporunu verdi okul yaptı diğer işlemleri....zaten hemen bildirmemiz gerekiyor...
kis sende sizin mevzuati bilion masallah.
anacim azmis sizin aldiginiz ? 140 tl farki mi ki acaba ?
çok bilmem ama bilmediğimi de açar bakarım illa..bizim camia çok karışık çünkü her kafadan bir ses çıkıyor..keyfi uygulama çok..mecburen eşeği sağlam kazığa bağlıyoruma.sa.s

Ewt cnm banada 140 tl civari bisey yatti bende memurum bu hesap bizim icin degil

kıslar bugün ilk kez oğlumu kendim yıkadım biraz tedirgindim ama sonunda yapabildim oğluşumda konak oluşmuştu onlarıda yağladım taradım ondan da kurtulduk çok şükür

kocişim sırada yine neyse yatayım ben artık oğlumda uyurken fırsat bu fırsat öptüm çok kıslar iyi geceler
bu arada dün gece bişey sormuştum cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…