- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.161
canım çiğdemde.bliyorum orayı.hatta eşimin işyeride oralarda.valla canım mantı çekti.dediğin gibi süperdir oranın mantısı.Ben ümitköy deyim. Mantıcım Dostlar Mantı... Bir de sarma yapıyor ki offff offff.... Su anda yanıma oruc olmayan adam bulsam, simdi gider yerim...
benimde sarımsaktan tiksindim.yiyemiyorum.
canım yüzüncü yılda oturuyorum ben.sendemi yoksa.dedğin yer neresi kesin bilirim ben.
Canım çok güzel anlatmışsın, sana katılıyorum, cüneyt beyi bende çok iyi biliyorum, benim arkadaşlarımda ona gitti ama sen fiyatlardan haber ver birde, gidenler çok tuzlu olduğunu söyledi, hem ben ssk lıyım, doğuma çok fazla para veremem açıkçası, medicana da ne kadara yaptırıyor doğumu acaba cüneyt bey bilgin var mı?
banada yollaaa bende istiyoorum manti ve pastirma lutfen canim cektikaydirigubbakcemile3
Canım özelden adresini yazarsan yollayabilirim. Vakumlanınca istediğin yere bozulmadan yollayabiliyosun...
canım çiğdemde.bliyorum orayı.hatta eşimin işyeride oralarda.valla canım mantı çekti.dediğin gibi süperdir oranın mantısı.
valla tatlım ben dediğim gibi özel sigortalıyım onu hiç bilmiyorum buradan bir arkadaş sormuştu ona gitmek istedi ben ona istinaden sordum oda muayene fiyatlarında nakitte birascık indirim yaparım dedi doğum içinse medicanada yaptırıp ssk nın karşılamasını sağlarım ssk nın orayla anlaşması var dedi başka hiç bişey bilmiyorum inan.pembedüşler sana çok yakın ozaman...şimdii kızılaydan gelirken köprünün altından çukurambara dönüyorsunya döner dönmez biras ilerde yüksek bloklar var 3 tane 3.sü cücünün muayenehanesi işte.haa kıslar tuzlu derken ben bir çok doktora gittim hepsine aynı parayı verdim pardon bir tanesi 80 kuruş daha ucuzdu o sebeple bu teknolojiye aynı parayı veririm dedim...imkanınız varsa perişan etmeyin kendinizi hem para veriyosunuz hem yoğun oluyo hem azından lafı zorla alıyosunuz en sinir olduğum doktor tipi...
canım biliyorum orayı.evet bana çok yakın senin dr.hatta en baştaki sarı binada annemler oturuyorlardı.valla bu kadar memnunsan bırakma kesinlikle.n ekadar veriyorsun canım peki.valla tatlım ben dediğim gibi özel sigortalıyım onu hiç bilmiyorum buradan bir arkadaş sormuştu ona gitmek istedi ben ona istinaden sordum oda muayene fiyatlarında nakitte birascık indirim yaparım dedi doğum içinse medicanada yaptırıp ssk nın karşılamasını sağlarım ssk nın orayla anlaşması var dedi başka hiç bişey bilmiyorum inan.pembedüşler sana çok yakın ozaman...şimdii kızılaydan gelirken köprünün altından çukurambara dönüyorsunya döner dönmez biras ilerde yüksek bloklar var 3 tane 3.sü cücünün muayenehanesi işte.haa kıslar tuzlu derken ben bir çok doktora gittim hepsine aynı parayı verdim pardon bir tanesi 80 kuruş daha ucuzdu o sebeple bu teknolojiye aynı parayı veririm dedim...imkanınız varsa perişan etmeyin kendinizi hem para veriyosunuz hem yoğun oluyo hem azından lafı zorla alıyosunuz en sinir olduğum doktor tipi...
benimde.valla toplanıp gidip yiyelim kızlar.Çiğdemde evet Çiğdem de... Çok canım çekti şimdi....
Zaten ben Ankara sevdalısı bi tipim.Şimdi bu anlattıklarından sonra akşama eşim geldiğinde Ankara'ya taşınalım diye yine başını ütülicem.
Aile saadetimiz bozulursa sebebi cücünüz haberiniz olsun...
yok tatlım.üzülme sakın.biz hamişler zaten ne yazarsak canımız çekiyor.bizimkide 15 gün geçmeden çağırdıysa para almıyor hayatım...
ya kızlar günaha gidim hepinizin canım mantı çekti tüh yaaa...
üzüldüm şimdi...
Benim çok uykum geldi... Biraz uyuyup geleceğim...
gel tatlım gel bozulmaz aksine dahada sıkılaşır...
bir anlatıyo hamileliği böyle bir saat meeeliyosun karşısında vay beee ben neymişim diyosun...
dedimya benim eşim acaip kıskançtır hayatta aklıma gelmezdi izin vereceği.
ben dışarı çıktım bunlar hala sohbet ediyolar...
düşünün...
eşim beni şikayet etti bi kere hala bi tane sigara içiyo diye ki artık içmiyorum neyse dedim sigara içmeden tuvalete çıkamıyorum...hikaye anlatma bana şimdi ben askere gittim 4 gün kabız oldum düşün dedi genede içmedim kadın doğumcuyum ben hiç okadar erkeği birarada görmemiştim dedi biz yarıldık eşimle...
Canım özelden adresini yazarsan yollayabilirim. Vakumlanınca istediğin yere bozulmadan yollayabiliyosun...
ayy canim ne kadar dusuncelisin cok tesekkur ederim dusunmemn yeterlia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?