2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ŞEBNEMCıM buluşalım evet artık haftasonu olmaz eşimden dolayı yaRINda misafirim var onun harici olur canım nerde ve nezaman olsun???

bnde süt sağıyorum kızı emzirdim birazda bberonla uyku arasında wereyim... iyi geceler... sonrada yatarım

bursalimisin kadifeli gelin caydan mi gectiiiiiiinnnnn yanaklarin al al olmus kanyak mi ictinnnnnnn
ictigimiz kanyak mezemiz kaymakkkkkkkkkkk sen nerenin guzelisin yarim her yanin oynak

kız buralardayım pc kocişimdeydi telefonumuda abim 2 günüğüne değişti kaldım dımdızlak ortada anam sizi çok özledim aklım hep sizde kız benden habersiz bişi olmadı dimi sempatiksalakcinni

biz toplasip bulusuos canim.onun haricinde bisi olmadi.
diet ne alemde ?
butun iletisim makinelerini kaptirmisin :)

kenanın eşcinsel olduğunuda biliyosunuzdur herhalde:teselli:

:1shok::1shok::1shok:yok daha neler artık dalyan gibi adam yahu. hayatta kimse beni inandıramaz buna, nayır nolamaz nasla. hem o Zeynep Beşerler ile birlikteydi. resmen onu kıskananlar dedikodu çıkarmışlmaz:

Özledik seni Olcaycımopuyorumnanaktanwalla iyi cesaret etmişsin zaten, keşke taksiye atlasaydın. geçmiş olsun

ahhhhaaaaa buldumlülülülülülü
aşağıda izimlerinin üzerlerine tıklayınca sayfalarına gidebiliyoruz.. mesaj gönderdim three ye ne isteyyon deyi:)))))))))))

taktın sen de kızım. zaten adamları bıktırırsın yakında gelmezler bidaha. cvp yazarsa haberimiz olsun bariyerimseniben

kıslar bugün ilk kez oğlumu kendim yıkadım biraz tedirgindim ama sonunda yapabildim oğluşumda konak oluşmuştu onlarıda yağladım taradım ondan da kurtulduk çok şükür

sıhhatler olsun paşaya. ben ilk günden beri kendim yıkıyorum. en rahatı walla. biri karıştı mı daha zor geliyor bana

ben geldimmmmmmmm napıyonuzzzzzzzz beni özlediniz mikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bebeimopuyorumnanaktan

kız buralardayım pc kocişimdeydi telefonumuda abim 2 günüğüne değişti kaldım dımdızlak ortada anam sizi çok özledim aklım hep sizde kız benden habersiz bişi olmadı dimi sempatiksalakcinni

oooo neler olmadı ki. ama anlatmayız. takip etseydin şekerimsempatiksalakcinni

nezaman nezaman nezaman nezaman nezaman nezamannnnnnnnnnnn

büyük ihtimal gelecek haftaiçinde şişli ceahirde cnm. görüşürüzolumunekankayizsmile

benim oglum tum gun yatti.halada uyuyor.acikmiyor mu bu ya ? en son 19:30 da zorla emzirdim.kaldiracagim birazdan.

seninki de suyunu çıkarmış uyumanın. gece uyanmasın başına

ayrildi onlar canim.sanirsam cansu dere ile birlikteymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…