- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.621
ben aldım zaten doğum parasını.az bişey zaten...sen çalışmamaya mı karar verdin?
nolmus nolmus bize ne ben cok begeniyorum
hem kim gormusde soyluyor once gozumle gormem lazim aklinialirimsmile
gelinn cikariz ust kata izleriz
evet ya nasil oluyor o ?|
bel desteği var sandalyenin ve hafif eğimli bir biçimde belini bükmeden dik durmasını sağlıyor.
ben geldimmmmmmmm napıyonuzzzzzzzz beni özlediniz mikaydirigubbakcemile3
nirdesin bakim sen ?
kız buralardayım pc kocişimdeydi telefonumuda abim 2 günüğüne değişti kaldım dımdızlak ortada anam sizi çok özledim aklım hep sizde kız benden habersiz bişi olmadı dimi sempatiksalakcinni
biz toplasip bulusuos canim.onun haricinde bisi olmadi.
diet ne alemde ?
butun iletisim makinelerini kaptirmisin :)
nezaman nezaman nezaman nezaman nezaman nezamannnnnnnnnnnn
kenanın eşcinsel olduğunuda biliyosunuzdur herhalde:teselli:
slm kızlar hiç bakamıyorum 2 gündür...
bugün iznim bitti.rapor almaya gittim.bize artık 20 günlük rapor vermiyolarmı.10 günlük aldım sonra 1 gün çalışıp bi 10 gün daha oluyomuş...asya beni perişan etti yollarda...oğlumda zıvanadan çıktı.kabus gibiydi.arabada bi dur bi kalk 2 saatte okula zor ulaştım...ağlayıp durdu hatun.bi emzirdim bi sürdüm..dura dura gittik...eve geldiğimde stresten titriyodum.bidaha iki çocukla yanlız dışarı tövbeeeeeee........
ahhhhaaaaa buldumlülülülülülü
aşağıda izimlerinin üzerlerine tıklayınca sayfalarına gidebiliyoruz.. mesaj gönderdim three ye ne isteyyon deyi:)))))))))))
kıslar bugün ilk kez oğlumu kendim yıkadım biraz tedirgindim ama sonunda yapabildim oğluşumda konak oluşmuştu onlarıda yağladım taradım ondan da kurtulduk çok şükür
ben geldimmmmmmmm napıyonuzzzzzzzz beni özlediniz mikaydirigubbakcemile3
kız buralardayım pc kocişimdeydi telefonumuda abim 2 günüğüne değişti kaldım dımdızlak ortada anam sizi çok özledim aklım hep sizde kız benden habersiz bişi olmadı dimi sempatiksalakcinni
nezaman nezaman nezaman nezaman nezaman nezamannnnnnnnnnnn
benim oglum tum gun yatti.halada uyuyor.acikmiyor mu bu ya ? en son 19:30 da zorla emzirdim.kaldiracagim birazdan.
:1shok::1shok::1shok:yok daha neler artık dalyan gibi adam yahu. hayatta kimse beni inandıramaz buna, nayır nolamaz nasla. hem o Zeynep Beşerler ile birlikteydi. resmen onu kıskananlar dedikodu çıkarmışlmaz:
Özledik seni Olcaycımopuyorumnanaktanwalla iyi cesaret etmişsin zaten, keşke taksiye atlasaydın. geçmiş olsun
taktın sen de kızım. zaten adamları bıktırırsın yakında gelmezler bidaha. cvp yazarsa haberimiz olsun bariyerimseniben
sıhhatler olsun paşaya. ben ilk günden beri kendim yıkıyorum. en rahatı walla. biri karıştı mı daha zor geliyor bana
hoşgeldin bebeimopuyorumnanaktan
oooo neler olmadı ki. ama anlatmayız. takip etseydin şekerimsempatiksalakcinni
büyük ihtimal gelecek haftaiçinde şişli ceahirde cnm. görüşürüzolumunekankayizsmile
seninki de suyunu çıkarmış uyumanın. gece uyanmasın başına
büyük ihtimal gelecek haftaiçinde şişli ceahirde cnm. görüşürüzolumunekankayizsmile
seninki de suyunu çıkarmış uyumanın. gece uyanmasın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?