2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sıcak mıı? daha sıcaklar başlamadı bile be Öznurum.üstelik bugün epey serin. şimdiden sıcaktan şikayet edersen ohooo yazın nedcen?

menepoza girmisim gibi ateslenip ter dokuyorum resmen.sirtim ensem mahvoluyorum.yazin zaten 2 dk da bir ay cok sicak aman oluyorum eridim bittim modundayim ben kaydirigubbakcemile3

yahu bizim oglanlar cidden birbirlerine cok benziyorlar.tek fark benim oglanin saclarinin onu az.
ya meral bi resim koyda senide gorelim.in misin cin misin ? tovbe ya gece gece kaydirigubbakcemile3

meral ya sen boyle evde oturunca kurmuyor musun ?

niye sürekli burdayım sanıyorsunuğraşıcak bi işim olmaıp yastığa başımı koyduğumda neler kuruyorum neler. dün gece hiç uyuyamadım mesela, konuştuk ya düşündüm durdum. ne kadar düşünmemeye çalışsam da malesef kurtulamıyorum:umursamaz:

menepoza girmisim gibi ateslenip ter dokuyorum resmen.sirtim ensem mahvoluyorum.yazin zaten 2 dk da bir ay cok sicak aman oluyorum eridim bittim modundayim ben kaydirigubbakcemile3

ayyy yazık sana. ben de hiç hazetmem sıcaktan ama sanırım sen benden betersin. çünkü ben bugün sıcaklamak bi yana üşüyorum

yahu bizim oglanlar cidden birbirlerine cok benziyorlar.tek fark benim oglanin saclarinin onu az.
ya meral bi resim koyda senide gorelim.in misin cin misin ? tovbe ya gece gece kaydirigubbakcemile3

:1ninca::1ninca::1ninca:g.zemli bi haa yaratıyorumkaydirigubbakcemile3 e buluşmada görcen ama tüm gizem kaybolacakkaydirigubbakcemile3

cok fena bi durum.sana daha baska hobiler falan bulmak lazim.ben olsam sinirden stresden erir bide asabilesirdim.
evin heryerinde klima var ama bi ben daraliyorum sicakdan.ogluma carpar diye acamiyorum korkudan

benim ilk oğlumun küçüklüğüne çok benziyor Eymen. onunla da tek fark furkanın saçlarının daha az olmasıydı. Seninki furkanın bebekliğine acayip benziyor. hatta bugün bi fotosuna baarken senin oğluş geldi aklıma

cok fena bi durum.sana daha baska hobiler falan bulmak lazim.ben olsam sinirden stresden erir bide asabilesirdim.
evin heryerinde klima var ama bi ben daraliyorum sicakdan.ogluma carpar diye acamiyorum korkudan

Eymenden daha iyi hobi mi olurkaydirigubbakcemile3keşke azıcık eriseydim de bi faydası olsaydı, asine snirlendiçe yiyorum salak gibi
aman klima açma sakın

ne gizemi anacim.dellenme ac yuzunu gorelim :)))
cocuklar kime benziyor ?

çocuklar bana benziyor cnm. aman babalarına benzemesinler de..aklinialirimsmile

bu hafta cumartesi oglumu doktora goturdum rutin muayene icin doktoru oglunuz gittikce size benziyor deyince nasil hosuma gitti agzim kullaklarimda bir yandan mutevazilik yapmaya calisiyorum cok komikti.her goren babasinin kopyasi diyor esimde sanada benziyor diyordu.sempatiksalakcinni

e sen resim koymazsan nasil taniyacagiz seni cevahir de ?????
ben hasreti tanirim kesin.
sinirlendikce su ic hem sutun de artar.cok ciddiyim.
ogluslarin cok yakisikli masallah

benziyor tabi annesi benzemez mi. dur büyüdükçe daha da benzera.s

öznur senin kociş kadınlar kulübünü bilmiyosa bu saatte ne yaptığını düşünüyo bilgisayar başında?

bilmedigini bildigimi saniyor.ama onun lap top dan sans eseri gecmise baktim orda kadinlar klubunu aratmis.bende arada bi ayni ay dogum yapan kadinlarin oldugu bi forum var orda soyle diyor boyle diyor yok sut artar azalir gibi seyleri paylasiyorum.
klube uye olmadan oncede saatlerce pc basinda olurdum ben.okumayi cok seviyorum.pc basinda is icin e mailleri kontrol eder makale yazi vs okurum.aliskin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…