- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.641
ulnnnnnn bende gelmek istiyorum yaffffff offf yaaaaa offfff neyse ben kaçar çok uykum var öptümmmmm ii uykular hepinize
ulnnnnnn bende gelmek istiyorum yaffffff offf yaaaaa offfff neyse ben kaçar çok uykum var öptümmmmm ii uykular hepinize
sana da iyi uykular cnm
Ha Cansu ha Zeynep ne farkeder, sonuçta bi kadınla işte. hem hangi eşcinsel onun gibi bakabiliropuyorumnanaktan
izledin mi kız, yine yıktılar ortalğı
cooooooookkkkkkkkkkkkkk sicakkkkkkkkkkkk
sıcak mıı? daha sıcaklar başlamadı bile be Öznurum.üstelik bugün epey serin. şimdiden sıcaktan şikayet edersen ohooo yazın nedcen?
izlemem mi aklinialirimsmile bak simdi hasret gelir ama gay der
meral ya sen boyle evde oturunca kurmuyor musun ?
menepoza girmisim gibi ateslenip ter dokuyorum resmen.sirtim ensem mahvoluyorum.yazin zaten 2 dk da bir ay cok sicak aman oluyorum eridim bittim modundayim ben kaydirigubbakcemile3
yahu bizim oglanlar cidden birbirlerine cok benziyorlar.tek fark benim oglanin saclarinin onu az.
ya meral bi resim koyda senide gorelim.in misin cin misin ? tovbe ya gece gece kaydirigubbakcemile3
niye sürekli burdayım sanıyorsunuğraşıcak bi işim olmaıp yastığa başımı koyduğumda neler kuruyorum neler. dün gece hiç uyuyamadım mesela, konuştuk ya düşündüm durdum. ne kadar düşünmemeye çalışsam da malesef kurtulamıyorum:umursamaz:
ayyy yazık sana. ben de hiç hazetmem sıcaktan ama sanırım sen benden betersin. çünkü ben bugün sıcaklamak bi yana üşüyorum
:1ninca::1ninca::1ninca:g.zemli bi haa yaratıyorumkaydirigubbakcemile3 e buluşmada görcen ama tüm gizem kaybolacakkaydirigubbakcemile3
cok fena bi durum.sana daha baska hobiler falan bulmak lazim.ben olsam sinirden stresden erir bide asabilesirdim.
evin heryerinde klima var ama bi ben daraliyorum sicakdan.ogluma carpar diye acamiyorum korkudan
ne gizemi anacim.dellenme ac yuzunu gorelim :)))
cocuklar kime benziyor ?
benim ilk oğlumun küçüklüğüne çok benziyor Eymen. onunla da tek fark furkanın saçlarının daha az olmasıydı. Seninki furkanın bebekliğine acayip benziyor. hatta bugün bi fotosuna baarken senin oğluş geldi aklıma
Eymenden daha iyi hobi mi olurkaydirigubbakcemile3keşke azıcık eriseydim de bi faydası olsaydı, asine snirlendiçe yiyorum salak gibi
aman klima açma sakın
çocuklar bana benziyor cnm. aman babalarına benzemesinler de..aklinialirimsmile
bu hafta cumartesi oglumu doktora goturdum rutin muayene icin doktoru oglunuz gittikce size benziyor deyince nasil hosuma gitti agzim kullaklarimda bir yandan mutevazilik yapmaya calisiyorum cok komikti.her goren babasinin kopyasi diyor esimde sanada benziyor diyordu.sempatiksalakcinni
öznur senin kociş kadınlar kulübünü bilmiyosa bu saatte ne yaptığını düşünüyo bilgisayar başında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?