2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e sen resim koymazsan nasil taniyacagiz seni cevahir de ?????
ben hasreti tanirim kesin.
sinirlendikce su ic hem sutun de artar.cok ciddiyim.
ogluslarin cok yakisikli masallah

yakama kırmızı karanfil takarımkaydirigubbakcemile3ben sizi tanırım kıızz
ben de hasreti tanırım,senide tanırım başka kimler gelecek bilmiyorum ki. Pınarı tanımam onu hiç görmedim
ah bi sadece suyla geçiştirebilsem
sağol bitanem, seninki de öyle. ne de olsa benimkiere benziyorsempatiksalakcinni

iyi bari. ama adam meraklanmış demek arattığına göresempatiksalakcinnigeliyosun sen şimdi di mi?

öznur senin kociş kadınlar kulübünü bilmiyosa bu saatte ne yaptığını düşünüyo bilgisayar başında?

iyi bari. ama adam meraklanmış demek arattığına göresempatiksalakcinnigeliyosun sen şimdi di mi?

buyuk olasilikla gelirim.
canim ben oglusumu kaldirayim emzireyim.optum seni iyi geceler bidenem.

sana da cnm benim. huzurl geceler. bıdığı da öp bi kere benim için emzirirken

zaten bu aralar ona bakip bakip dusunuyorum nasil bakiciya birakacagim diye.2 gundur gozume daha bi buyumus geliyor.
dusundukce acaba haksizlik mi ediyorum bencillik mi ediyorum diye dusunuyorum.yine ayni konuyu actim dimi herkesin basini sisirdim.ama bi yandanda diyorumki her halukarda bakici olacak.butun omru boyunca ben calismazlik yapmayacagim ki.bi yandanda diyorum is mi kursam ama ne isi ? ya ben kalkip falcima mi gitsem ne yapsam.
bu arada muhtesem bir medyuma gidiyorum arada bir boyle cok bunalinca.
isteyenlere tavsiye edebilirim :)))

ii geceler kızlar idrar yolu enfeksiyonum var yazı yazmıştım sizdede varmı diye bri türlü geçmedi bende bir sürü ilaç kullandım yaz gelice tekrar cıkıyor çıplak ayakla balkon fallan yıkıyorum ondan mı anlamadım dr antibiyotik verip yolluyo geçmedi bir türlükafamçokkarıştıama beni pek tınlayan olmamış yada kimse bu dertten muzdarip değil pek yazamıyorum valla siz iyi takip ediyorsunuz ev temizliği yemek bebek bakımı derken fazla takip edemiyorum genelde bilgilerinizi okuyorum bebeklerle ilgili çokta faydasını gördüm bebeğimin düzeni çok iyi bu arada maşallah yemeğini yer hemen uyur allahım inşlh böyle devam eder hihoyyyt

semracigim bak kendin demisin ciplak ayakla balkon yikiyorum diye.ben bi kere gecirdim ki o da donla gezdigim zamanlardi kaydirigubbakcemile3
sistit deniyo ismine diye biliyorum.akillandim tabi ben.terliksiz hayatta gezmem.su anda ayagimda corap bile var.gerci sicakdan patliyorum ama olsun corabimi cikarmam.ozellikle emziriyorken hic olmaz.
ben takip edebiliyorum cunku temizlik yapmiyorum ben illa biri evde olacak oglusuma goz kulak olacak o zaman hemen temizlik yaparim.gunluk topla yika vs yapiyorum.onlarida ben degil makineler yapiyor zaten.yemegimi hergun yapiyorum kocam yemek konusunda hassastir.onun haricinde oglusum masallah sakin bebek.oynuyoruz altini vs degistiriyorum emziriyorum ki 30 dk suruyor emzirlemelerim sonrasida bana vakit kaliyor.su an hala uyuyor bi yandanda gaz cikariyor sempatiksalakcinni

teşekürler öznurcuğum ben hayatta teerlikle dolaşamam kışın anca antep yanıyor eevde incecik giyiniyorum kapı bencere acık ceyranda kalınca böyle oluyorum demek ama ben sıcakta patlarım ki coraplamafoldumben.....ben 2 günde bir evi silip süpürüyorum 3 haftada birde genel temizlik için kadın alıyorum bebek var diye dahada bir titizlendim evim büyük 5 oda var anca işte zaman kalmıyor okuyabiliyorum anca herinizin yorumlarına karşılık vermek isteim ama genelde sayfam acık kalır döner dolaşır okurum işime bakarımkaydirigubbakcemile5aklinialirimsmile işte böylee cnm

Iyi gecelerrr..

Bugun ilk asimizi olduk....

Anaaaa ben bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum yaaaa.. (( Ordaylen cok aglamadi,ama eve geldikten sonraa,yazik bacaklari titriyordu yavrumun yaa :çok üzgünüm: Normalde zaten huysuz bir bebek,tikli yani.. Asiyida yiyince dellendii..zar zor fitil verdik pispislaya pispislaya uyuttuk.
Neyseki,guzel seyler dudyuk,masallah oglum cok guzel gelisiyormus boyu kilosu cok iyi dediler.

Cok guclu bir bebek dedi,en son ggitigimde;de ayni seyi demisti.Bu bebek bebek gibi degil,asiri derecede guclu dedi,buyuk bebek kuvveti var dedi )) Ama hakikaten oyle bazen zor zaptediyorum ben hareket ettigi zaman. Masallah oglusuma :)

Mama konusuna gelince.....

180cc'ye gectik dedim.... Oda gecebilirsin normal dedi,ama su sekildede yapabilirsin dedi, gun icinde 150cc....
Sabah ilk uyandiginda,birde aksam,en son mamada 180 cc verebilirsin.. Her ogun ayni vermek zorunda degilsin dedi... en son gittigimde uyari vermisti,cunki iki haftada 750 gr almisti,ama bu defa 5 haftada 1 kilo almis.. 6215 gr olmus.Acikcasi ben biraz daha fazla bekliyordum.. Az gibi geldi ama grafige gore super.
Yani rahatlikla 180 cc verebilirim.. ))

BUgun zemzem suyu icirecegim ogluma ,insallah sifa olur yavruma. Hatta her mamasina bir damla koy dedi ablanin biri..

ya şu altta yazan tanımadığımız three... angelsky falan
onları nasıl bulucaz burdan iki çift lafım warda..
sürekli röntgen röntgen nereye kadar yaaaklava:

selamlar kızlar... merak etmekte haklısın hasret, ben de sen gibi 24 şubatta doğan tatlı bir oğlanın annesiyim, hamileliğimin ikinci ayından beri sizleri takip ediyorum vede sizlerden çok şey öğrendim halada öğreniyorum ,sadece pek uzun zamanlı takip edemem topiği diye yazmayı düşünmedim, eğer burda olmam sizleri rahatsız ediyorsa topiğe girmem.. hepinizin bebişleri çok tatlı,hepsini öpüyorum kaydirigubbakcemile3( oğlum uyandı opuyorumnanaktan)

meral kis sana da baktiralim

:1shok::1shok::1shok:ne medyumu kıss

kaydirigubbakcemile3 kudurdum iyice ama ben cok guvenirim medyumumun dedigine ki hicccccccccccc yanilmadi.

CADIARZUCADIARZUCADIARZU

canım benim çocukken başıma gelmişti. cidden zor bi durum.bana suya karıştırılan bi ilaç vermişti doktor onunla geçmişti. aaklarını üşütmemeye gayret et cnm

günaydın cnmopuyorumnanaktan

sen de arada katıl o halde sohbetimize cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…