- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.661
e sen resim koymazsan nasil taniyacagiz seni cevahir de ?????
ben hasreti tanirim kesin.
sinirlendikce su ic hem sutun de artar.cok ciddiyim.
ogluslarin cok yakisikli masallah
bilmedigini bildigimi saniyor.ama onun lap top dan sans eseri gecmise baktim orda kadinlar klubunu aratmis.bende arada bi ayni ay dogum yapan kadinlarin oldugu bi forum var orda soyle diyor boyle diyor yok sut artar azalir gibi seyleri paylasiyorum.
klube uye olmadan oncede saatlerce pc basinda olurdum ben.okumayi cok seviyorum.pc basinda is icin e mailleri kontrol eder makale yazi vs okurum.aliskin yani.
öznur senin kociş kadınlar kulübünü bilmiyosa bu saatte ne yaptığını düşünüyo bilgisayar başında?
iyi bari. ama adam meraklanmış demek arattığına göresempatiksalakcinnigeliyosun sen şimdi di mi?
buyuk olasilikla gelirim.
canim ben oglusumu kaldirayim emzireyim.optum seni iyi geceler bidenem.
ben yokken kaynatmayin sakin :))
sana da cnm benim. huzurl geceler. bıdığı da öp bi kere benim için emzirirken
ii geceler kızlar idrar yolu enfeksiyonum var yazı yazmıştım sizdede varmı diye bri türlü geçmedi bende bir sürü ilaç kullandım yaz gelice tekrar cıkıyor çıplak ayakla balkon fallan yıkıyorum ondan mı anlamadım dr antibiyotik verip yolluyo geçmedi bir türlükafamçokkarıştıama beni pek tınlayan olmamış yada kimse bu dertten muzdarip değil pek yazamıyorum valla siz iyi takip ediyorsunuz ev temizliği yemek bebek bakımı derken fazla takip edemiyorum genelde bilgilerinizi okuyorum bebeklerle ilgili çokta faydasını gördüm bebeğimin düzeni çok iyi bu arada maşallah yemeğini yer hemen uyur allahım inşlh böyle devam eder hihoyyyt
semracigim bak kendin demisin ciplak ayakla balkon yikiyorum diye.ben bi kere gecirdim ki o da donla gezdigim zamanlardi kaydirigubbakcemile3
sistit deniyo ismine diye biliyorum.akillandim tabi ben.terliksiz hayatta gezmem.su anda ayagimda corap bile var.gerci sicakdan patliyorum ama olsun corabimi cikarmam.ozellikle emziriyorken hic olmaz.
ben takip edebiliyorum cunku temizlik yapmiyorum ben illa biri evde olacak oglusuma goz kulak olacak o zaman hemen temizlik yaparim.gunluk topla yika vs yapiyorum.onlarida ben degil makineler yapiyor zaten.yemegimi hergun yapiyorum kocam yemek konusunda hassastir.onun haricinde oglusum masallah sakin bebek.oynuyoruz altini vs degistiriyorum emziriyorum ki 30 dk suruyor emzirlemelerim sonrasida bana vakit kaliyor.su an hala uyuyor bi yandanda gaz cikariyor sempatiksalakcinni
ya şu altta yazan tanımadığımız three... angelsky falan
onları nasıl bulucaz burdan iki çift lafım warda..
sürekli röntgen röntgen nereye kadar yaaaklava:
meral kis sana da baktiralim
kaydirigubbakcemile3 kudurdum iyice ama ben cok guvenirim medyumumun dedigine ki hicccccccccccc yanilmadi.
ii geceler kızlar idrar yolu enfeksiyonum var yazı yazmıştım sizdede varmı diye bri türlü geçmedi bende bir sürü ilaç kullandım yaz gelice tekrar cıkıyor çıplak ayakla balkon fallan yıkıyorum ondan mı anlamadım dr antibiyotik verip yolluyo geçmedi bir türlükafamçokkarıştıama beni pek tınlayan olmamış yada kimse bu dertten muzdarip değil pek yazamıyorum valla siz iyi takip ediyorsunuz ev temizliği yemek bebek bakımı derken fazla takip edemiyorum genelde bilgilerinizi okuyorum bebeklerle ilgili çokta faydasını gördüm bebeğimin düzeni çok iyi bu arada maşallah yemeğini yer hemen uyur allahım inşlh böyle devam eder hihoyyyt
günaydın a.s.
selamlar kızlar... merak etmekte haklısın hasret, ben de sen gibi 24 şubatta doğan tatlı bir oğlanın annesiyim, hamileliğimin ikinci ayından beri sizleri takip ediyorum vede sizlerden çok şey öğrendim halada öğreniyorum ,sadece pek uzun zamanlı takip edemem topiği diye yazmayı düşünmedim, eğer burda olmam sizleri rahatsız ediyorsa topiğe girmem.. hepinizin bebişleri çok tatlı,hepsini öpüyorum kaydirigubbakcemile3( oğlum uyandı opuyorumnanaktan)
günaydın
ne oluyor bakem burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?