2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım 2 gündür çok huzursuz..Uykusu var ama uyumamak için direniyo.. Habire emmek istiyor. Yanağımı, omzumu nereyi bulursa emmeye çalışıyor. Emzirince de kusuyor..
Çığlık çığlığa ağlıyor.. Bi şekilde uyutmayı başarsam bile yarım saat sonra ağlayarak tekrar uyanıyor..
Dün akşam yarım fitil verdik.. O bile işe yaramadı..
Bi önerisi olan var mı??

ne olduki peline kıyamam bir ağrısı falan mı var ki kıymet?öyle olduğunda gerçekten hiçbirşey fayda etmiyor.biz en son çare battaniyeye koyup sallıyoruz o zaman sakinliyor biraz olsun.ara ara bizimkininde oluyor böyle günleri.

kimbilir ne derdi var yavrumun karnı falan agrıyo olmasın ..ya da ayaklarını üşütmüşse sancısaı vardır..

Allah Allah diyorum bu saatte ne günaydını...daha erkenmiş yaaa.. 6 buçuktan beri yayakta olunca biyolojik saatim bozulmuşkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
artık geceleri cibinlik kullanmaya başladım sivrisinekler için kızıma..ama maşallah hangi aralıktan girdilerse yavrumun yuzunü haritaya cevirmişlerklava:..ama yakalarsm o sivriyi teker teker ayıracam bacaklarınıÇok üzgünüm çoook

Yazgıcım bilmiyorum inan. Ateşi yok.. Ama çok huzursuz..
O battaniye olayına iki kişi istiyo.. Gündüz tek başıma bişey yapamadım ama akşam eşim gelince öyle sallayarak uyuttuk.. Sonra yine uyandı ama...
Her gün 7:30a kadar uyuyan çocuk bugün fitile rağmen 6da uyandı.. Eşim esti gürledi.. Bana bağırdı çağırdı.. Sanki bu halde olmasının sebebi benmişim gibi.. :2: Omuzlarım tutuldu artık sussun diye kucağımda hoplatmaktan..
Şimdi de annem geldi bi okuycak.. İnşallah faydası olur..

sağol meralcim...sen de eşinle görüşmüşsün okudum ..hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım...,

kıymet geçmiş olsun canım....

okusun okusun o dünya güzeline nazar değmiş olabilir Allah muhafaza....
sıcaklık değişimi de huzursuzlaştırırmış...kıyafetleri havayla uyumlu olsun 22 derecde kalsın sürekli sıcaklık demişti doktorum...özellikle üşürlerse huysuz olurlarmış...

kimbilir ne derdi var yavrumun karnı falan agrıyo olmasın ..ya da ayaklarını üşütmüşse sancısaı vardır..
Karnı ağrısa gazı olur.. Ayaklarını karnına çeker..Öyle yapmıyo bizimki..

Pelinime geçmiş olsun vardır mutlaka bir sıkıntısı..inşallah çabucak düzelir...

İnşallah canım..Bişey var ama anlayamadığım için kendime gıcık oluyorum ne biçim anneyim ben diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…