- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.681
günaydın canlarım hepinizeopuyorumnanaktan
Günaydınlarrr..
günaydıııına.s.
frambuaz çok pardon adın neydi cnm?
Kıymet..
Ayakta sallamak da fayda etmiyo bu iki gündür.. Napıcamı şaşırdım..((
Kızım 2 gündür çok huzursuz..Uykusu var ama uyumamak için direniyo.. Habire emmek istiyor. Yanağımı, omzumu nereyi bulursa emmeye çalışıyor. Emzirince de kusuyor..
Çığlık çığlığa ağlıyor.. Bi şekilde uyutmayı başarsam bile yarım saat sonra ağlayarak tekrar uyanıyor..
Dün akşam yarım fitil verdik.. O bile işe yaramadı..
Bi önerisi olan var mı??
Geçmiş olsun Kıymetcim. belki seninki de diş çıkarıyordur baktın mı hiç?
kimbilir ne derdi var yavrumun karnı falan agrıyo olmasın ..ya da ayaklarını üşütmüşse sancısaı vardır..Kızım 2 gündür çok huzursuz..Uykusu var ama uyumamak için direniyo.. Habire emmek istiyor. Yanağımı, omzumu nereyi bulursa emmeye çalışıyor. Emzirince de kusuyor..
Çığlık çığlığa ağlıyor.. Bi şekilde uyutmayı başarsam bile yarım saat sonra ağlayarak tekrar uyanıyor..
Dün akşam yarım fitil verdik.. O bile işe yaramadı..
Bi önerisi olan var mı??
ne olduki peline kıyamam bir ağrısı falan mı var ki kıymet?öyle olduğunda gerçekten hiçbirşey fayda etmiyor.biz en son çare battaniyeye koyup sallıyoruz o zaman sakinliyor biraz olsun.ara ara bizimkininde oluyor böyle günleri.
..günaydııın..
Yazgıcım bilmiyorum inan. Ateşi yok.. Ama çok huzursuz..
O battaniye olayına iki kişi istiyo.. Gündüz tek başıma bişey yapamadım ama akşam eşim gelince öyle sallayarak uyuttuk.. Sonra yine uyandı ama...
Her gün 7:30a kadar uyuyan çocuk bugün fitile rağmen 6da uyandı.. Eşim esti gürledi.. Bana bağırdı çağırdı.. Sanki bu halde olmasının sebebi benmişim gibi.. :2: Omuzlarım tutuldu artık sussun diye kucağımda hoplatmaktan..
Şimdi de annem geldi bi okuycak.. İnşallah faydası olur..
Karnı ağrısa gazı olur.. Ayaklarını karnına çeker..Öyle yapmıyo bizimki..kimbilir ne derdi var yavrumun karnı falan agrıyo olmasın ..ya da ayaklarını üşütmüşse sancısaı vardır..
Pelinime geçmiş olsun vardır mutlaka bir sıkıntısı..inşallah çabucak düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?