- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.701
Benim de aklıma geldi ama daha erken diye çok üstünde durmadım..
Ağzına bakınca anlar mıyım ki?? ohaoldumsmile
Başka diş çıkaran var mı??
Allah Allah diyorum bu saatte ne günaydını...daha erkenmiş yaaa.. 6 buçuktan beri yayakta olunca biyolojik saatim bozulmuşkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
artık geceleri cibinlik kullanmaya başladım sivrisinekler için kızıma..ama maşallah hangi aralıktan girdilerse yavrumun yuzunü haritaya cevirmişlerklava:..ama yakalarsm o sivriyi teker teker ayıracam bacaklarınıÇok üzgünüm çoook
sağol meralcim...sen de eşinle görüşmüşsün okudum ..hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım...,
kıymet geçmiş olsun canım....
canımm cok sagol sende artık bi foto eklesende siz<ide görsek anne kız..emzik wee nin..ama bi sorun yaşamadım maşallah ne versen hiç yabancılık cekmiyo..alıyo..Günaydın..
Fotoğrafınız çok cici.. kaydirigubbakcemile5 Emziği tuttu mu senin kız? Hangi marka kullanıyosunuz??
Karnı ağrısa gazı olur.. Ayaklarını karnına çeker..Öyle yapmıyo bizimki..
İnşallah canım..Bişey var ama anlayamadığım için kendime gıcık oluyorum ne biçim anneyim ben diye..
okusun okusun o dünya güzeline nazar değmiş olabilir Allah muhafaza....
sıcaklık değişimi de huzursuzlaştırırmış...kıyafetleri havayla uyumlu olsun 22 derecde kalsın sürekli sıcaklık demişti doktorum...özellikle üşürlerse huysuz olurlarmış...
sağol meralcim...sen de eşinle görüşmüşsün okudum ..hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım...,
kıymet geçmiş olsun canım....
bi tane raid alıcam prize takılanlar böyle olmiycak zaten ..bu arada eşinle konuşmussun..ee bi kere yapan bi daha yapmazmı??seni etkilemek gibi olmayım ama büyükte konuşmayım ben galiba affedemezdim..şöyleki;affetmiş olsam bile o ewlilik sadece kagıt üzerinde bi ewlilik olurdu herhalde ne dokunabilir ne öpebilir her yuzune baktıgımda aklıma bu olay gelirdi galiba..sen kendi mutlulugun daha önemli meral sırf cocujklarım mutku olsun babalarından uzak kalmasın diye bi adım atma sen mutlu degilsen onlarda mutlu olmamaz..asla..[/B]evet cnm ebrunun oğlu diş çıkardı. sen de baktığında ufak bi beyazlık görürsen diştir. annene söyle o baksın,daha iyi anlar belki
Tünaydın diyelim sana o zaman tatlım. ben de erkenden kalkanlardanım gerçiboshayallersmile
oy kıyamam. daha bizde görünmedi sivrisinekler. şu prize takılan kovuculardan alsana cnm, yazık yemesinler çocuğu
evet cnm ebrunun oğlu diş çıkardı. sen de baktığında ufak bi beyazlık görürsen diştir. annene söyle o baksın,daha iyi anlar
canımm cok sagol sende artık bi foto eklesende siz<ide görsek anne kız..emzik wee nin..ama bi sorun yaşamadım maşallah ne versen hiç yabancılık cekmiyo..alıyo..
doğum parasını nasıl aldın ve ne kadar aldın ben daha almadım da?
lmaz:
Teşekkürler canım..
Karar verdin mi bakıcıya?
öyle deme..bazen çok karışık sinyaller gönderiyorlar insan cidden anlayamıyor ne derdi var diye...boşuna suçlama kendini..eminim gayet güzel bakıyorsundur sen Pelin kıza:)
bu arada benim kızım hiç bir zaman ayaklarını toplamadı gazı olunca bence her bebek için geçerli değil...siz yine de gaz çıkarma çalışmaları yapın...kakası ne durumda???
merhaba kızlar nasılsınız?ben mi ehh işte,,keyifler yok biraz...
frambuaz çanım..geçmiş olsun pelin kızımıza..benimki diş çıkarıyor damaklarına bir bak istersen sende.çok huysuz oluyorlar...eğer diş çıkarıyorsa dişin çıkaçağı yer biraz kabarık olur....belki biraz uucdca çıkmış olur..böyle beyaz bir miniçik nokta şeklinde..ama bütün damaklarına bak..benimki ilk azı dişini çıkarıyor mesela...
evet canım..anlaştım bakıcıyla...çok görüşme yaptım.son görüştüğümden inanılmaz pozitif elektrik aldım.çok güleryüzlü hoş biri.babamın okulunda anasınıfında bakıcı annelik yapıyo şu an...inşallah hislerimde yanılmam...sen ne yaptın?
Artık dönmeye başladığı için gazını rahat çıkarıyo.. Kakasında da sorun yok çok şükür..
Çok sevindim.. İnşallah iyi birisidir.. Darısı başıma..
Biz de artık görüşmelere başlıycaz...
evet canım..anlaştım bakıcıyla...çok görüşme yaptım.son görüştüğümden inanılmaz pozitif elektrik aldım.çok güleryüzlü hoş biri.babamın okulunda anasınıfında bakıcı annelik yapıyo şu an...inşallah hislerimde yanılmam...sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?