2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aklıma geldi ama daha erken diye çok üstünde durmadım..
Ağzına bakınca anlar mıyım ki?? ohaoldumsmile
Başka diş çıkaran var mı??

evet cnm ebrunun oğlu diş çıkardı. sen de baktığında ufak bi beyazlık görürsen diştir. annene söyle o baksın,daha iyi anlar belki

Allah Allah diyorum bu saatte ne günaydını...daha erkenmiş yaaa.. 6 buçuktan beri yayakta olunca biyolojik saatim bozulmuşkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Tünaydın diyelim sana o zaman tatlım. ben de erkenden kalkanlardanım gerçiboshayallersmile

oy kıyamam. daha bizde görünmedi sivrisinekler. şu prize takılan kovuculardan alsana cnm, yazık yemesinler çocuğu

Karnı ağrısa gazı olur.. Ayaklarını karnına çeker..Öyle yapmıyo bizimki..

İnşallah canım..Bişey var ama anlayamadığım için kendime gıcık oluyorum ne biçim anneyim ben diye..

öyle deme..bazen çok karışık sinyaller gönderiyorlar insan cidden anlayamıyor ne derdi var diye...boşuna suçlama kendini..eminim gayet güzel bakıyorsundur sen Pelin kıza:)
bu arada benim kızım hiç bir zaman ayaklarını toplamadı gazı olunca bence her bebek için geçerli değil...siz yine de gaz çıkarma çalışmaları yapın...kakası ne durumda???

Burda hava bi garip... Hem kapalı hem de bıkkın bi sıcak var. Zaten bizim ev de sıcak. Bu bebeği üşütmüşsün diye bütün kapıyı pencereyi kapattı dün akşam babası.. Kendisi şortla yattı. Kıza kışlık battaniye örttü.. Bişey de söylenmiyo..Yavru sabaha kadar ter döktü.. Beni dinleyen yok ki..

bi tane raid alıcam prize takılanlar böyle olmiycak zaten ..bu arada eşinle konuşmussun..ee bi kere yapan bi daha yapmazmı??seni etkilemek gibi olmayım ama büyükte konuşmayım ben galiba affedemezdim..şöyleki;affetmiş olsam bile o ewlilik sadece kagıt üzerinde bi ewlilik olurdu herhalde ne dokunabilir ne öpebilir her yuzune baktıgımda aklıma bu olay gelirdi galiba..sen kendi mutlulugun daha önemli meral sırf cocujklarım mutku olsun babalarından uzak kalmasın diye bi adım atma sen mutlu degilsen onlarda mutlu olmamaz..asla..[/B]

merhaba kızlar nasılsınız?ben mi ehh işte,,keyifler yok biraz...
frambuaz çanım..geçmiş olsun pelin kızımıza..benimki diş çıkarıyor damaklarına bir bak istersen sende.çok huysuz oluyorlar...eğer diş çıkarıyorsa dişin çıkaçağı yer biraz kabarık olur....belki biraz uucdca çıkmış olur..böyle beyaz bir miniçik nokta şeklinde..ama bütün damaklarına bak..benimki ilk azı dişini çıkarıyor mesela...

ama bu gibi şeyleri affedenler affedebilenler tekrar hiçbişey olmamış gibi, eski yaşantısına dönebilenler olmuyomu oluyo..herkesin kendi mutlulugu kişilik ve karakteri..

canımm cok sagol sende artık bi foto eklesende siz<ide görsek anne kız..emzik wee nin..ama bi sorun yaşamadım maşallah ne versen hiç yabancılık cekmiyo..alıyo..

Paylaşırım canım bi ara sizinle..
Maşallah. Bizde kaç çeşit emzik var. Hİç birini almıyo.. mafoldumben

doğum parasını nasıl aldın ve ne kadar aldın ben daha almadım da?

evet canım..anlaştım bakıcıyla...çok görüşme yaptım.son görüştüğümden inanılmaz pozitif elektrik aldım.çok güleryüzlü hoş biri.babamın okulunda anasınıfında bakıcı annelik yapıyo şu an...inşallah hislerimde yanılmam...sen ne yaptın?

lmaz:

Teşekkürler canım..
Karar verdin mi bakıcıya?

Artık dönmeye başladığı için gazını rahat çıkarıyo.. Kakasında da sorun yok çok şükür..

kızlar yaw biraz önce kayınvaldem aradı bebegi görmeye gelicekti galiba ..bende dedim eşim buakşam yolda akşam gelmiyecek bende anneme gececem başka zaman ben cagırırım yada biz geliriz dedim..yaw kötümü ettim ayıpmı oldu:kedi:

Saol canım. Salyası falan da var.. Dediğiniz gibi diş olabilir..
Senin neden keyfin yok? Hayırdır??

Çok sevindim.. İnşallah iyi birisidir.. Darısı başıma..
Biz de artık görüşmelere başlıycaz...

hasret googlyi 90 gr suya 3 kaşık katarak karıştırıyorum,pişiriyorum sonra 3 ölçek amma katıyorum..ama googly biraz şekerli tadı.....ben biraz kaşıkla yemeye alışsın aptamilin kaşık mamalarına geçerim diye düşünüyorum onlar daha besleyii

Çok sevindim.. İnşallah iyi birisidir.. Darısı başıma..
Biz de artık görüşmelere başlıycaz...

sağol canım...hakkınızda hayırlısı olsun sizin de...
kıymet sen 20 günlük rapor almıştın dimi?bana doktorum 10 günlük veriliyo artık 20 günlük kalktı dedi...

hayırlı olsun..inşallah memnun kalırsınız...ben de şu tayinler netleşse ya bakıcı arayacağım ya bu dertten kurtulacağım ama...bekliyorum sabırla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…