- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.721
Saol canım. Salyası falan da var.. Dediğiniz gibi diş olabilir..
Senin neden keyfin yok? Hayırdır??
aşağıda yzdıklarımı okumadın heralde yeni çıkan bişey değil bu yıllardır biliniyor.. we sağlam kaynaklardan biliyorum uğur yücelle ikisini..:1shok::1shok::1shok:yok daha neler artık dalyan gibi adam yahu. hayatta kimse beni inandıramaz buna, nayır nolamaz nasla. hem o Zeynep Beşerler ile birlikteydi. resmen onu kıskananlar dedikodu çıkarmışlmaz
izlemem mi aklinialirimsmile bak simdi hasret gelir ama gay der
e sen resim koymazsan nasil taniyacagiz seni cevahir de ?????
ben hasreti tanirim kesin.
sinirlendikce su ic hem sutun de artar.cok ciddiyim.
ogluslarin cok yakisikli masallah
nerden tanıyonuz bi sölesenize:) herhalde tanıyın ben hepinizi tanırım tek tek meralide tanırım..yakama kırmızı karanfil takarımkaydirigubbakcemile3ben sizi tanırım kıızz
ben de hasreti tanırım,senide tanırım başka kimler gelecek bilmiyorum ki. Pınarı tanımam onu hiç görmedim
ah bi sadece suyla geçiştirebilsem
sağol bitanem, seninki de öyle. ne de olsa benimkiere benziyorsempatiksalakcinni
kız bi günde medyum günü yapalım.. nerde bu adam bende istyoruuumkaydirigubbakcemilezaten bu aralar ona bakip bakip dusunuyorum nasil bakiciya birakacagim diye.2 gundur gozume daha bi buyumus geliyor.
dusundukce acaba haksizlik mi ediyorum bencillik mi ediyorum diye dusunuyorum.yine ayni konuyu actim dimi herkesin basini sisirdim.ama bi yandanda diyorumki her halukarda bakici olacak.butun omru boyunca ben calismazlik yapmayacagim ki.bi yandanda diyorum is mi kursam ama ne isi ? ya ben kalkip falcima mi gitsem ne yapsam.
bu arada muhtesem bir medyuma gidiyorum arada bir boyle cok bunalinca.
isteyenlere tavsiye edebilirim :)))
oluuuuum derdiniz ne laaaa:mymeka: gece gece hasretmi öptü sizi hasret aşağı hasret yukarı bütün gece benle ne uğraşıp durdunuz hayırdıııırrsengözlerimebaksanabhasrete de baktiralim
selamlar kızlar... merak etmekte haklısın hasret, ben de sen gibi 24 şubatta doğan tatlı bir oğlanın annesiyim, hamileliğimin ikinci ayından beri sizleri takip ediyorum vede sizlerden çok şey öğrendim halada öğreniyorum ,sadece pek uzun zamanlı takip edemem topiği diye yazmayı düşünmedim, eğer burda olmam sizleri rahatsız ediyorsa topiğe girmem.. hepinizin bebişleri çok tatlı,hepsini öpüyorum kaydirigubbakcemile3( oğlum uyandı opuyorumnanaktan)
hayırlı olsun..inşallah memnun kalırsınız...ben de şu tayinler netleşse ya bakıcı arayacağım ya bu dertten kurtulacağım ama...bekliyorum sabırla....
Yazgıcım bilmiyorum inan. Ateşi yok.. Ama çok huzursuz..
O battaniye olayına iki kişi istiyo.. Gündüz tek başıma bişey yapamadım ama akşam eşim gelince öyle sallayarak uyuttuk.. Sonra yine uyandı ama...
Her gün 7:30a kadar uyuyan çocuk bugün fitile rağmen 6da uyandı.. Eşim esti gürledi.. Bana bağırdı çağırdı.. Sanki bu halde olmasının sebebi benmişim gibi.. :2: Omuzlarım tutuldu artık sussun diye kucağımda hoplatmaktan..
Şimdi de annem geldi bi okuycak.. İnşallah faydası olur..
yazık kızzz.nezamandır görmüyor yağmuru???üzülmesin kadıncağız.kızlar yaw biraz önce kayınvaldem aradı bebegi görmeye gelicekti galiba ..bende dedim eşim buakşam yolda akşam gelmiyecek bende anneme gececem başka zaman ben cagırırım yada biz geliriz dedim..yaw kötümü ettim ayıpmı oldu:kedi:
hıhhhh sonunda dediğini yaptı eray desene ebrucum erayı bir yaz okuluna falan yazdırsan şöyle aktivitesi bol olan biryere mesela.hayır bişey değil olan sana oluyor.ama erdeğe gideceğim diyorsun gerçi dönüncede oraya gider sende biraz rahat edersin.[
çanım iddi değil aslında,bu aralar öfkeme pek hakim olamiyıyorum sabah büyük oğlan çıldırttı beni...sürekli itiraz halinde bana...ben ona bağırdım eşimde bana oğluna kızıyorum diuye..ve eşimle kavga ettik...o bana sesini yükseltti çoçukların yanında bende ona...çoçuk onun yüzünden saymıyor beni..
bi tane raid alıcam prize takılanlar böyle olmiycak zaten ..bu arada eşinle konuşmussun..ee bi kere yapan bi daha yapmazmı??seni etkilemek gibi olmayım ama büyükte konuşmayım ben galiba affedemezdim..şöyleki;affetmiş olsam bile o ewlilik sadece kagıt üzerinde bi ewlilik olurdu herhalde ne dokunabilir ne öpebilir her yuzune baktıgımda aklıma bu olay gelirdi galiba..sen kendi mutlulugun daha önemli meral sırf cocujklarım mutku olsun babalarından uzak kalmasın diye bi adım atma sen mutlu degilsen onlarda mutlu olmamaz..asla..[/B]
kızlar yaw biraz önce kayınvaldem aradı bebegi görmeye gelicekti galiba ..bende dedim eşim buakşam yolda akşam gelmiyecek bende anneme gececem başka zaman ben cagırırım yada biz geliriz dedim..yaw kötümü ettim ayıpmı oldu:kedi:
[
çanım iddi değil aslında,bu aralar öfkeme pek hakim olamiyıyorum sabah büyük oğlan çıldırttı beni...sürekli itiraz halinde bana...ben ona bağırdım eşimde bana oğluna kızıyorum diuye..ve eşimle kavga ettik...o bana sesini yükseltti çoçukların yanında bende ona...çoçuk onun yüzünden saymıyor beni..
önnur ne medyumu lan..nerde bu şahıs...:)))))))))
ne medyumu Allah aşkına..böyle şeyler inanmıyorsunuz değil mi????
evet baya derin bilgilere sahibim :1rolleyes: siz beni ne kadar tanımasanızda, ben kendimi size çok yakın hissediyorum, bu arada bebeğine su veren ler ne kadar veriyorsunuz?? ben 5 cc la 10 cc arasında vermeye çalışıyorum bıraksam daha içeçek ama gazı arttı sanki vermeye başlayınca çokmu veriyorumki ???
yazık kızzz.nezamandır görmüyor yağmuru???üzülmesin kadıncağız.
ama benimki gibi gün içinde dakkabaşı göreyim seveyim modunda ise iyi olmuş:umursamaz:
hıhhhh sonunda dediğini yaptı eray desene ebrucum erayı bir yaz okuluna falan yazdırsan şöyle aktivitesi bol olan biryere mesela.hayır bişey değil olan sana oluyor.ama erdeğe gideceğim diyorsun gerçi dönüncede oraya gider sende biraz rahat edersin.
bebişlerin göz renkleri belirginleşti mi daga var mı?ne zaman belli olur öldüm meraktan ya...benim fıtığın gözleri çok değişik yeşil ya da ela gibi ama?????
ya vallahi bugün anneme gidicektim yazgı 1 haftadır görmüyo işte gecen hafta gitmiştik..söyledikten sonra bende pişman oldum ama bugün başka planlarım vardı sadece..ama bi kaç gün sonra cagırırım...yok yaw dk başı da rahatzız etmez..yazık kızzz.nezamandır görmüyor yağmuru???üzülmesin kadıncağız.
ama benimki gibi gün içinde dakkabaşı göreyim seveyim modunda ise iyi olmuş:umursamaz:
hıhhhh sonunda dediğini yaptı eray desene ebrucum erayı bir yaz okuluna falan yazdırsan şöyle aktivitesi bol olan biryere mesela.hayır bişey değil olan sana oluyor.ama erdeğe gideceğim diyorsun gerçi dönüncede oraya gider sende biraz rahat edersin.
açıkçası affedersem çocuklar için olacak. benim kendi adıma onu affetmem, olanları unutabilmem sözkonusu olamaz
olmamıştır herhalde. sesinde bi bozulma belrtisi oldu mu?
evet onun tavırları çok mühim gerçekten. ebeveynlerden biri çocuğa kızınca diğeri kesinlikle müdahele etmemeliymiş. eşine bu durumu izah etmeye çalış cnm keyifli bi anında
evet Öznur nerde bu şahıs?
sorma,yazın erdekte yüzme kursuna yazdıraağım onu..dönünede idare edeceğiz artık...sabah ikisinide kovdum evden..sonrada otuırdum 1 saat ağladım sinirden...
sendedemi diş yasemin..vallahi benmkininde sürekli agzı akıyo damaklarıda bembeyaz..ne iş acep?Selam kızlar, çok yorgunum çookkk, dün gece çok huzursuzdu benim kız, sanırım diş çıkaracak, ne yaptıysak memnun olmadı, ve gece 1 kere uyanan kızım dün gece 4 kez uyandı, çok mızmız, bende rahatsızım, böyleykende hiç çekilmiyor doğrusu, bakacak birileri olsa da yatıp uyusam biraz yaa..
açıkçası affedersem çocuklar için olacak. benim kendi adıma onu affetmem, olanları unutabilmem sözkonusu olamaz
olmamıştır herhalde. sesinde bi bozulma belrtisi oldu mu?
bilmemm..ya cagırırım bi kaç güne..ama içinden gecirmiştr kırkyılda bi gelcem anasına gidecegi tuttu diye
altı aylıkken tam belli olurmuş canım dün nette okudum eğer altıncı ayında da gözleri öyle kalırsa bilki senin kız renkli gözlü olacak.
bebişlerin göz renkleri belirginleşti mi daga var mı?ne zaman belli olur öldüm meraktan ya...benim fıtığın gözleri çok değişik yeşil ya da ela gibi ama?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?