2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[
Saol canım. Salyası falan da var.. Dediğiniz gibi diş olabilir..
Senin neden keyfin yok? Hayırdır??

çanım iddi değil aslında,bu aralar öfkeme pek hakim olamiyıyorum sabah büyük oğlan çıldırttı beni...sürekli itiraz halinde bana...ben ona bağırdım eşimde bana oğluna kızıyorum diuye..ve eşimle kavga ettik...o bana sesini yükseltti çoçukların yanında bende ona...çoçuk onun yüzünden saymıyor beni..

:1shok::1shok::1shok:yok daha neler artık dalyan gibi adam yahu. hayatta kimse beni inandıramaz buna, nayır nolamaz nasla. hem o Zeynep Beşerler ile birlikteydi. resmen onu kıskananlar dedikodu çıkarmışlmaz
aşağıda yzdıklarımı okumadın heralde yeni çıkan bişey değil bu yıllardır biliniyor.. we sağlam kaynaklardan biliyorum uğur yücelle ikisini..
izlemem mi aklinialirimsmile bak simdi hasret gelir ama gay der

e sen resim koymazsan nasil taniyacagiz seni cevahir de ?????
ben hasreti tanirim kesin.
sinirlendikce su ic hem sutun de artar.cok ciddiyim.
ogluslarin cok yakisikli masallah

nerden tanıyonuz bi sölesenize:) herhalde tanıyın ben hepinizi tanırım tek tek meralide tanırım..
kız bi günde medyum günü yapalım.. nerde bu adam bende istyoruuumkaydirigubbakcemile
hasrete de baktiralim
oluuuuum derdiniz ne laaaa:mymeka: gece gece hasretmi öptü sizi hasret aşağı hasret yukarı bütün gece benle ne uğraşıp durdunuz hayırdıııırrsengözlerimebaksanab

oo aynı günnaklinialirimsmile sen bizle ilgili baya derin bilgilere sahipsin o zamn.. da bi selam wer de haberli röntgenle bari:))) rahatsız olmuyoruz sadece merak işte beni asıl rahatsız eden misafirlerrrrrrrrÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
evet baya derin bilgilere sahibim :1rolleyes: siz beni ne kadar tanımasanızda, ben kendimi size çok yakın hissediyorum, bu arada bebeğine su veren ler ne kadar veriyorsunuz?? ben 5 cc la 10 cc arasında vermeye çalışıyorum bıraksam daha içeçek ama gazı arttı sanki vermeye başlayınca çokmu veriyorumki ???

allah allah sanki sen sebepsin çocuğun bööyle olmasına elinden geleni yapıyorsun daha ne olsun.canım meralinde dediği gibi belki diş çıkarıyordur.annen okusun bakalım inşaallah düzelir pelincik.

yazık kızzz.nezamandır görmüyor yağmuru???üzülmesin kadıncağız.
ama benimki gibi gün içinde dakkabaşı göreyim seveyim modunda ise iyi olmuş:umursamaz:

hıhhhh sonunda dediğini yaptı eray desene ebrucum erayı bir yaz okuluna falan yazdırsan şöyle aktivitesi bol olan biryere mesela.hayır bişey değil olan sana oluyor.ama erdeğe gideceğim diyorsun gerçi dönüncede oraya gider sende biraz rahat edersin.

frambuazçığım erkeklerin hepsi aynı..büyük oğlanda çok çektim..çoçuk hasta olur sorumlusu ben olurdum...ben üşütmüş veya bakamış olurdum...çok biliyorlarsa kendileri baksınlar bunda yapmıyor..çünkü benim artık o zamanlardaki gibi sabrım yok...alttan alamıyorum kavga büyüyor...

Selam kızlar, çok yorgunum çookkk, dün gece çok huzursuzdu benim kız, sanırım diş çıkaracak, ne yaptıysak memnun olmadı, ve gece 1 kere uyanan kızım dün gece 4 kez uyandı, çok mızmız, bende rahatsızım, böyleykende hiç çekilmiyor doğrusu, bakacak birileri olsa da yatıp uyusam biraz yaa..

açıkçası affedersem çocuklar için olacak. benim kendi adıma onu affetmem, olanları unutabilmem sözkonusu olamaz

olmamıştır herhalde. sesinde bi bozulma belrtisi oldu mu?

evet onun tavırları çok mühim gerçekten. ebeveynlerden biri çocuğa kızınca diğeri kesinlikle müdahele etmemeliymiş. eşine bu durumu izah etmeye çalış cnm keyifli bi anında

önnur ne medyumu lan..nerde bu şahıs...:)))))))))

evet Öznur nerde bu şahıs?

ne medyumu Allah aşkına..böyle şeyler inanmıyorsunuz değil mi????

kız inandığımıza değil,eğlençesine... :)) değişiklik olsun...bana terapi gibi gelir böyle şeyler...

çanım ben günlük 80-90 gr veriyorum ama kabızlık var bizde o nedenle fazla veriyorum normalde 50 gr yetermiş...

sorma,yazın erdekte yüzme kursuna yazdıraağım onu..dönünede idare edeceğiz artık...sabah ikisinide kovdum evden..sonrada otuırdum 1 saat ağladım sinirden...

bebişlerin göz renkleri belirginleşti mi daga var mı?ne zaman belli olur öldüm meraktan ya...benim fıtığın gözleri çok değişik yeşil ya da ela gibi ama?????

altı aylıkken tam belli olurmuş canım dün nette okudum eğer altıncı ayında da gözleri öyle kalırsa bilki senin kız renkli gözlü olacak.

ya vallahi bugün anneme gidicektim yazgı 1 haftadır görmüyo işte gecen hafta gitmiştik..söyledikten sonra bende pişman oldum ama bugün başka planlarım vardı sadece..ama bi kaç gün sonra cagırırım...yok yaw dk başı da rahatzız etmez..

kaç defa izah ettim meral çanım ya,hep evin huzurunu ben kaçırıyormuşum...geçimsizmişim..alttan alamıyormuşum onları..hep alttan almak zorunda olanlar kadınlardır ya..ama artık alamıyorum..sinirlerim kaldırmıyor...

sorma,yazın erdekte yüzme kursuna yazdıraağım onu..dönünede idare edeceğiz artık...sabah ikisinide kovdum evden..sonrada otuırdum 1 saat ağladım sinirden...

valla zaten ver babasına gezdirsin alsın götürsün madem okadar kıymetli oğlu var rahat bıraksınlar seni.asıl onun eraya kızması lazım sana söylediklerinden yaptıklarından dolayı.anladığım kadarıyla seni bayağı yıpratıyor eray.kıyamam emirhanda huzursuzlanır sen böyle üzgün olunca.

sendedemi diş yasemin..vallahi benmkininde sürekli agzı akıyo damaklarıda bembeyaz..ne iş acep?

altı aylıkken tam belli olurmuş canım dün nette okudum eğer altıncı ayında da gözleri öyle kalırsa bilki senin kız renkli gözlü olacak.

ya birde mamayla beslenen bebeklerin gözlerinin çabuk rengini bulduğunu söylemişti annem..annesütü alan bebeklerin daha geç renkleri oturuyormuş,,,ne kadar doğru bilmem ama emirhanın gözleri benim gözlerim gibi ela şu anda..aynı renk ..inşallah böyle kalır...

bebişlerin göz renkleri belirginleşti mi daga var mı?ne zaman belli olur öldüm meraktan ya...benim fıtığın gözleri çok değişik yeşil ya da ela gibi ama?????

asyanın gözleri de aynı...yeşil-ela arası..ben de çatlıycam meraktan.babası yeşil-ela gözlü çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…