- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.181
valla kızlar muayne ücretinizde çokmuş yaa.Benim doktor tüm özellerde doğum yaparım dedi özellerin fiyatlarıda çok.napcaz bilmem.
ayy canim ne kadar dusuncelisin cok tesekkur ederim dusunmemn yeterlia.s.
Canın istediyse gerçekten yollayabilirim. Bütün samimiyetimle söylüyorum..
Günaydın Arkadaşlar ve İyi Haftalar;
Bugün kendimi daha doğrusu sersem gibi hissediyorum ve karnımda ağrılar oluyor...Sanki 4 aylık hamile gibiyim ve karnımın ağrısını anca yürüyerek geçiriyorum masa başında oturmayı sevmiyor meleğim...
Hafta sonu da acayip uyku bastı beni oturduğum yerde uyumaya başladım yaa vücut yorgun yada hamilelikten olsa gerek ...
Ve miğdemde de hafif hafif yanmalar devam ediyor.Oruç tutmuyorum ve dün öğlen yediklerimle akşama kadar beklediğimde acayip karın guruldaması ve miğde yanmam çok fazlalaştı kendimi de birazcık denemiş oldum acaba oruç tutarsam nasıl olurum diye..Cumartesi günü dr'um umarım hersey yolunda der de içim biraz rahatlar.En son kalp atışnı duydum ve başka da gitmedim dr.bugün 11 haftalık olduk herseyin hayırlısı olsun hepimiz için İçinde bir meleğin olması çok değişik bir duygu o yüzden herseyi yaparken çok dikkatli oluyorum ..Bu aylarda bazı hamilelerde akıntı ve kanama oluyormuş o yüzden dinlenerek ve yavaş yavaş yapıyorum...
Herkese sevgilerrrr I
Peki Dilacım, cüneyt bey testleri kendi muayenehanesinde mi yapıyor, onlar içinde ayrı ücret veriyor musun?
Canın istediyse gerçekten yollayabilirim. Bütün samimiyetimle söylüyorum..
yok canim benim sagolasin opuyorumnanaktan
sizler okadar şanslısınızki doktor konusunda ben değilim ama.burada yoplam 5-6 tane kadın doğumcu var.ve hiçbiri hakkında iyi denmiyor sadece benim ilk gebeliğimdeki doktor iyi genelde hep ona gidilir buralarda ama oda paraya tapıyor.her gittiğinde alır hiç acımaz.15 gün içinde gitsen bile değişmezklava:.makul bir ücret değil aldığıda yani.offff ya offff:sm_confused:.bu doktor mevzusu çok canımı sıkıyor.balıkesir merkezinde var bir tanede iyi diyolar.ama orasıda 1,1-5 saat sürüyor benim bulunduğum yere.
ay ay hamilelik (gebelik) - dördüncü ay - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe
kızlar günaydın bu videoyu izleyin derim....
Hamileliğin 4. ayında anne adayında ne değişiklikler olur? - UZMAN TV
canım benim ya inşallah sende bulursun iyi bir dr.sıkma canını bu kadar.stres yokksizler okadar şanslısınızki doktor konusunda ben değilim ama.burada yoplam 5-6 tane kadın doğumcu var.ve hiçbiri hakkında iyi denmiyor sadece benim ilk gebeliğimdeki doktor iyi genelde hep ona gidilir buralarda ama oda paraya tapıyor.her gittiğinde alır hiç acımaz.15 gün içinde gitsen bile değişmezklava:.makul bir ücret değil aldığıda yani.offff ya offff:sm_confused:.bu doktor mevzusu çok canımı sıkıyor.balıkesir merkezinde var bir tanede iyi diyolar.ama orasıda 1,1-5 saat sürüyor benim bulunduğum yere.
bu arada bi günaydın diyemedim hala kızlar:)günaydınn herkeze.geçmişi oku oku bitirmedim valla.
efercin tatlım valla çok üzüldüm.zaten hassasız bu aralr hepimiz malum.kıyamam sana.niye yalnız olasınki.biz varız bebişin var allaha şükür annesi.
yaz34 dediği gibi canın ne isterse bende yapar gönderirim.bu arada benim annede burda kayınvalidede ama ben gene yemeği kendim yapıyorum.bazen kaytarıyorum.annem gidince bana hiç yaptırmaz yemeği ama kayınvalidemde hala yaparım ufak tefek akşam yemeğine kadar.farkları işte.
canım benim ne demek.tabiki birbirimze destek olucaz.iyiki bu site var valla.üzülme sen.bebişini düşün.yalnız değilsinki.bitanem çok sağol yaa...a.s.
maalesef böyle oluyor insan gurbette olunca valla napıcaz çekicez canım yapıcak bişey yok katlanmak hep bize kadınlara mahsus.ayy iyiki varsınız tatlım beni anlayan zaten bi siz varsınız bi bebiğim...:kedi: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?