- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.201
nilücüm canım teşekkür ederim bebişimin yeni bilgilerini eklemişsin.inşallah şu test sonuclarıda iyi çıkar.
nilüfercim artık yiyebilmene sevindim, maaşallah canım...
benim canım birşeyi çok istiyor, ama önüme geldiğinde ya hiç yiyemiyorum ya da iki lokmadan sonra içim dönmeye başlıyor...
şu an gözümü mantı bürüdü ama hadi ye desen ne olur bilmem :)
zaten hipoglisemi yüzünden mantı yasak bana mafoldumben
selamlar arkadaşlar,malum tatilde olduğum için geç kalktım,bi güzel tembellik yaptım..şimdide arkadaşlarımı bi göreyim dedim.listeyi güncelledim.yavaş yavaş bilgilerinizi verirseniz,eklerim.:lepi:mantı demişsiniz bu arada,çok yedim.ve afedersiniz okadar doydumki şimdide görmek istemiyorum..bişeyi çok istiyorum.doyana kadar yiyorum.ve sonunda o yemeği görmek istemiyorum..:sinifsinif: :sinifsinif:
amin canım allahım hepimizin bebişini korusun kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklainşallah canımcım,.bundan sonra kimse listeden ayrılmaz,.herşeyin hayırlısı.:Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba yazcim ben yurt disindayim ama memleketim balikesir sen suan nerde bulunuyorsun ve drun kim azcok biliorum galiba dr
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.
Ben de yarın gidiyorum ikili teste.Dua edin ne olur.
canım başınız sağolsun.allah sabır versin geride kalanlara.Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.
Merhabalar arkadaşlar,
Herkese iyi haftalar, Haftasonu giremedim..Sbhta işim vardı ancak yazılanları okumayı bitirdim..
Özet olarak Dila'cım senle bir çok özelliğimiz benziyor..bendede inanılmaz gaz var..O yüzden karnım sürekli şiş...
Nilüfer'cim benimde canım salam istediğinde tost yapıp yiyorum doktor pişirmem gerektiğini söylemişti..
Ya bu arada kabızlık sorunu yaşayan ve bununla başa çıkan varmı? Afedersiniz 2 günde 1 büyük abdeste çıkıyorum oda çok az..Sabahları kayısı yiyip ılık su içiyorum banamısın demiyor..İnternette papatya çayı yazıyodu onu bir deniycem..gebelerde içebiliyormuş
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.
Merhabalar arkadaşlar,
Herkese iyi haftalar, Haftasonu giremedim..Sbhta işim vardı ancak yazılanları okumayı bitirdim..
Özet olarak Dila'cım senle bir çok özelliğimiz benziyor..bendede inanılmaz gaz var..O yüzden karnım sürekli şiş...
Nilüfer'cim benimde canım salam istediğinde tost yapıp yiyorum doktor pişirmem gerektiğini söylemişti..
Ya bu arada kabızlık sorunu yaşayan ve bununla başa çıkan varmı? Afedersiniz 2 günde 1 büyük abdeste çıkıyorum oda çok az..Sabahları kayısı yiyip ılık su içiyorum banamısın demiyor..İnternette papatya çayı yazıyodu onu bir deniycem..gebelerde içebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?