2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şöyleki yasak olupta insanın bişeyi istemesi çok zor oluyo,.:sinifsinif:dünde benim canım,fıstıklı salam çekti,.ama toksoplazma olduğu için maalesefki istememle kaldım.offffffffffffmafoldumben

Merhaba Nilufer bol bol dinlen
Biz bugün tam 11 haftalık olduk ve cmrt günüde meleğimi görmeye gidicez bakalım nasıl durumu :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.

Ben de yarın gidiyorum ikili teste.Dua edin ne olur.

merhaba yazcim ben yurt disindayim ama memleketim balikesir sen suan nerde bulunuyorsun ve drun kim azcok biliorum galiba dr

mrhba canım ben edremitte yaşıyorum.şu anda özel hastanenin doktoruna gidiyorum ama bu benim kendi doktorum olan şahıs değil.kendi doktorum dediğim de edremitte muhlis bey diye biri.belki biliyorsundur.

Merhabalar arkadaşlar,
Herkese iyi haftalar, Haftasonu giremedim..Sbhta işim vardı ancak yazılanları okumayı bitirdim..
Özet olarak Dila'cım senle bir çok özelliğimiz benziyor..bendede inanılmaz gaz var..O yüzden karnım sürekli şiş...
Nilüfer'cim benimde canım salam istediğinde tost yapıp yiyorum doktor pişirmem gerektiğini söylemişti..

Ya bu arada kabızlık sorunu yaşayan ve bununla başa çıkan varmı? Afedersiniz 2 günde 1 büyük abdeste çıkıyorum oda çok az..Sabahları kayısı yiyip ılık su içiyorum banamısın demiyor..İnternette papatya çayı yazıyodu onu bir deniycem..gebelerde içebiliyormuş

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.

başın sağolsun ezgim ama kendini bu kadar üzme bebkte etkilenir
bende geçen hafta o kadar çok vefat haberi adımki fani dünya kendimizi fazla yıpratmaya gerek yok inşallah testlerin iyi çıkar merak etme ben ikili test yaptırmadım dr gerek duymadı

canım başınız sağolsun.allah sabır versin geride kalanlara.
inşallah iyi çıkıcak testlerin.merak etme.bende bi alsaydım sonuçlarımı.

nilüfercim hoşgeldin ve de afiyet olsun :))

ben de uzun zamandır çok istediğim ama yiyemediğim birşeyi bu akşam teyzoşunda yicem inş.
söylemeyeyim şimdi canınız çekmesin :kedi:

liste için tşk. ellerine sağlık

beknur yürüyüş yapmıyormusun çok iyi geliyor dene bak, karpuz ye , elevit vitamin ilacıda kabızlığı önlüyor

canım sanada merhaba. başınız sağolsun toprağı bol olsun.üzmemeye çalış kendini bebeğin için.inşaallah ikili testlerinde temiz sorunsuz çıkar canım.allahımın izniyle hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Başın saolsun canım... Allah sabırlar versin yakınlarına..
Hadi bakalım hayırlısı olsun..
Ne güzel yaa herkes ikili teste gidiyor..Benim bgn 9 hafta oldu..daha çoook varrr yaaa

nilücüm canım bende 21 de gittim en son 10+3 günlüktük o zaman ama 2 gün önden gidiyom ayyy kafam karıştı kafamçokkarıştı şimdi 10+6 mıyım 10+4 müyüm hehehe kafamçokkarıştı neyse canın nasıl istiyorsa öyle yaz tatlım sırnaşık şey :lepi: 34,70 mm olmuş bebişim ama kilo söylemedi canım

canım başın sağolsun...sen yinede kendini çok hırpalama bebişini düşün...
beknurcum ona tek çözüm bol bol kayısı yemen ve bol bol yürüyüş yapman bitki çayları çok zararlı allah korusun düşüğe bile sebep olabilir bence içme...dayan biraz daha ben bitek sigarayla yapabiliyodum düşün onuda bırakınca ooof offf...katlanıcaz napalım büyüyolar iyice.

kızlar yine midem bulanıyor yaaa.ne güzel hiçbişey yoktu ne oldu şimdi.çok fenayım.ben şom ağızlıyım heralde sabah bişeyim yok dedim şimdi böyleyim su bile içemiyorum.:sinifsinif:

yaz34 kullanıcısından alıntı
sizler okadar şanslısınızki doktor konusunda ben değilim ama.burada yoplam 5-6 tane kadın doğumcu var.ve hiçbiri hakkında iyi denmiyor sadece benim ilk gebeliğimdeki doktor iyi genelde hep ona gidilir buralarda ama oda paraya tapıyor.her gittiğinde alır hiç acımaz.15 gün içinde gitsen bile değişmez.makul bir ücret değil aldığıda yani.offff ya offff.bu doktor mevzusu çok canımı sıkıyor.balıkesir merkezinde var bir tanede iyi diyolar.ama orasıda 1,1-5 saat sürüyor benim bulunduğum yere.

canım hangi doktor iyiyse hangisinden memnun kalırsan ona git bence bende sinopta oturuyorum ama doktorum kastamonuda çok memnunum kastamonuda sinopa 1 saat ama değio en azından gittiğim zaman doktorumla herşeyi konuşabiliorum ve gerçekten okadar çok hastası varki ve gerçek bi doktor yani her konuda doktorla iletişim kurmak çok önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…