- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.061
çok lezzetliydi olsa bi dürüm daha yerim ama fazla yemiyim acı acı sütüme geçerlmaz: sakince de söylesem her tartışmamıız kawgaya dönüştüğü için artık peşin peşin kawgayla başlıyorum işe
bu gün dedim zaten git bakırköye yat dedim tedawi gör sen delisin.. bn deli, olsam bu kadar işi bir arada götüremem dedi sensin deli olan.. ewet dedim zır delisin o yüzden böyle warlık içinde moron gibi yaşıyoruz dedim.. aklın başında olsa şu waziyetimizin bi hal çaresini görmüştün o yüksek zekanla:))) bakalım ne olacak
en azından anladı iyice bıktığımı we nefret ettiğimi bakalım ne olacak bundan sonra..
kizlar ben ne yaptim yazayim
normalde sutu bile actiginda ertesi gunu kullanmayan ben cumartesi gunu aldigimiz lahmacunu zehirlenirmiyim acep diye yedim.normalde 1 hafta saklaniyormus buzdolabinda.bugun benden haber alamazsaniz kesin hastanedeyim kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:
nedenki sağlık ocağında ne var???
valla bilmiyorum hasret 3 defa emdi gece.sütte var ama anlam veremedim bu hallerine.baktırayımda bir içim rahatlasın.
sabahtan beri onunla uğraşmaktan hiçbişey yapamadım..şimdi yatırdım beşiğine sallıyorum belki uyur biraz
olcay geçmiş olsun canım umarım çabuk iyileşir ve iz kalmaz bakalım bizimki büyüyünce ne olacak şimdiden eli ayağı durmuyo hiperaktif :)
ata baygın baygın yatıyo uyudu öylece valla ateşi 37.5 ta sabitledi biraz bez koydum azaldı sonra yine arttı aslında çok ateşi yok ama bu kadar ateşte bile bu halde daha yüksek olsa ne olurdu acaba birde aşıdan olan ateş ne kadar sürer yani yarın geçmesze doktora götüreyim diyorum
huysuz olan bebeklerimizde en kısa zaman uslu olurlar inş.
hasret çok kavga tez ayrılık gerekir örnek ben bende senin gibiydim herşeyi kavgayla söylerdim birde pis bir huyum var kavga ederken gözüm hiçbirşey görmüyor başalarda her kavga sonrası düzeliyordu aramız devam ediyorduk ama işte birikince birgün patladı tabii benim eşimin yaşıda var ağır geldi olaylardikkat et sende
hadi uyur inşallah cnm,sen de azıcık rahat edersin
bugün artık ateşinin düşmesi lazım cnm aşıdan dolayıysa, devam ederse mutlaka götür cnm
hadi bakalım anlamıştır inşallah. artık kafasına dank etse de bi çözüm bulsa hayırlısıyla. dükkan işleri kendi işinden daha iyiyse istifa eder geçer kasanın başına olmazsa
oh oh oh afiyet olsun. kız sen diyette değil miydin? zehirlenir miyim acep diye bi deneme yapman da hoş yani, ama sen zehirlenirsen sütünden içen beben nolcak onu düşündün mü bakem? ben bırak günü geçmiş lahmacunu normal alıp ta yemeye korkuyorum şu an yaw. ne bileyim lahmacun bana genelde karın ağrısı yapar, yavruşa da geçer diye korkuyorum
mal olduğu için! bizim ewin 400metre yukarısında war hastane gibi büyük bi kurum oraya gidecektim bugün kilo kontrolü için neymiş efendim o kladar kişinin içinde hastalık kaparmış kızı göndermiyomuş.. hergün değişik bişey üretiyo dengesiz..
ya kızlar bugün kızımın 3 lü karma aşısı vardı.yapıldıktan sonra çok ağlamadı.sadece 2 saat mızırdan dı 11 de uyudu.1 de uyandı karnını doyurdum ama çok yemedi ve tekrar uyudu ve şimdi de uykusunda inliyor kuzucum.çok üzülüyorum o öyle içten içe inleyince.benim kızın gündüz hiç uykusu olmadığı için aşıdan mı bu kadar uyuyor yoksa ateş düşürücü verdim ondan mı?bi de iştahının olmaması normal mi?
ya kızlar bugün kızımın 3 lü karma aşısı vardı.yapıldıktan sonra çok ağlamadı.sadece 2 saat mızırdan dı 11 de uyudu.1 de uyandı karnını doyurdum ama çok yemedi ve tekrar uyudu ve şimdi de uykusunda inliyor kuzucum.çok üzülüyorum o öyle içten içe inleyince.benim kızın gündüz hiç uykusu olmadığı için aşıdan mı bu kadar uyuyor yoksa ateş düşürücü verdim ondan mı?bi de iştahının olmaması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?