2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun hasret.........valla geçen karşı komşu çiğ köfte yapmış getirdi.çok heveslendim ama etliymiş yiyemedim.ertesi gün yaptım kendim etsiz çiğ köfte yedim valla acı acı...zaten gazı var bizimkinin farketmiyo...............

canim benim o kadar suyun icinde sevmedigin bir ortamdasin surekli su icmemen gayet normal.bilincaltinda etkiliyordur.ama hem sut artmasi hemde zayiflaman icin gunde 3 lt icmen gerek.

anammmmm deneme yapmadim kiz dusunerek yedim sempatiksalakcinni

ya kızlar sizin bahsetiğiniz doğum parası şu 150 tl mi ne veriyorlar o mu? yoksa doğum iznindeyken maaş alamayanların sgk dan aldığı toplu para mı

ne süt parası aldım,ne toplu paramı,..çingar çıkartcınnnnnnnnnnndelikafadulden delikafadulden ohaoldumsmile ohaoldumsmile

nilufersah bacim o nasi super komik bi avatar.oldum gulmekden,
az once dogum yaptigim hastaneyi arayip analik is goremezlik raporumu gonderdiniz mi ve nereye gonderdiniz diye sordum.gondermisler goztepeye.goztepeyi aradim gelirken hangi evraklari getireyim diye ama ilgili bolumde telefonu acan yok sinir oldum.
ogretmen olanlarin zaten maaslari yatiyormus o aldiklar 140 tl fark yada sut parasidir.

kız bile bile yenirmi.......niye kıymaya kalktın canına........sempatiksalakcinni

aslinda ben korkumu yenmek icin yaptim.hep zehirlenirim diye dokerim icmem vs ama sacmalama dedim bu defa.acayip korkularim vardi benim.ucak yukseklik asansor vs.
ucakdan odum kopar ama ucaga binerim.hatta yamac parasutu bile yaptim.asansorden odum kopardi surekli asansore bindim vs vs deliyimdir accik kaydirigubbakcemile3

bizim ders saatimiz en az 28 oluyo canım.çok yorucu...6 ingilizceciyiz ama yetmiyo işte dil sınıfları var 9.sınıflarda 10 saat ing....bu sene de 6 yeni sınıf açacaklarmış.hepimiz 30 saat gireriz muhtemelen...nasıl olcak bu süt izni o zaman bilmiyorum[/QUOTE]

yani canım biz maaş aldığımız için bişey alamıyoruz dimi?150 doğum yardımı var galiba

hıımm anlaşıldı

kızlar mrb ya size bişi sorcam oğluşum önceden çok güzel biberon alıyodu şimdi almıyo tekrardan nasıl alıştırcam yaaaaa yardım edinnnn

Meral dun kocama yine citlattim kadinlar klubunu.bulusmaya kadar alistira alistira soylerim artikin :))))

hadi bakalım, aferim, bekliyoossolumunekankayizsmile

ayıptır sülemesi kendimi inek gibi hissediyorum,....neden aceppppppppdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3ben de ben de

rejimi yedim iste kaydirigubbakcemile3 deneme yapmadim kiz zehirlenirmiyim acep diye dusunerek yedim.zati 1 saate kadar belli eder kendini.

ay simdi tovbe ya.iyide dukkanda durmasi daha mi steril mis.

aynen onu bnde söledim sudan temiz ne warmış işte suların içinde tertemiz büyüyomuş

yani canım biz maaş aldığımız için bişey alamıyoruz dimi?150 doğum yardımı var galiba[/QUOTE]

anladigim kadariyla oyle.ama siz ogretmensiniz.hanife bu isleri iyi biliyor.hanife bacim bi el at handan bacima kaydirigubbakcemile3

ebru dün akşamki alemden kalkamadın mı..nerelerdesin?

ya evet dun ben sordum iciom dedi oglusdan vakit bulamadim.noldu len ?

kızlar mrb ya size bişi sorcam oğluşum önceden çok güzel biberon alıyodu şimdi almıyo tekrardan nasıl alıştırcam yaaaaa yardım edinnnn

valla benimkide emzigi almadi bi kac gun sonra tekrar dondu anlamadim neden boyle yapiyorlar.
rejim ne alemd bacim ?

süt parası tam olarak ne kadar acep.ben 70 tl biliyodumsempatiksalakcinni

zam gelmis canim 170 tl olmus.

aynen onu bnde söledim sudan temiz ne warmış işte suların içinde tertemiz büyüyomuş

iyide zemzem suyumu onlar surekli onlarlami yikiyorsunuz orayi ? neticede bidonlarda.o bidonlar nerelerden gelio gecio

Bende resım yukledım ama hala onaylanmamıs ne zamana oynaylanır kızlar esımın haberı yok ekledıgımden rıca etsem sızde onaylanınca oylar mısınız lutfen boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…