- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.081
ya kızlar sizin bahsetiğiniz doğum parası şu 150 tl mi ne veriyorlar o mu? yoksa doğum iznindeyken maaş alamayanların sgk dan aldığı toplu para mı
kızım 1saat 45 dakikadır uyor.. çok özledim zilloşumuuuu
ya ben su içme özürlüyüm yaa zorla 0,5lt suyu zor içiyorum bazen içmediğim günler oluyor off nolacak böyle.. midem bulanıyor su içince..
ahh uyandı sesi geliyor gidip alayım yawruşumu ewdenkaydirigubbakcemile
şebnem,oznur,handan sağo
lun canlar...
oznur zehirlenmenin denemesimi olur kız.........
handancım aşı çok huzursuzluk ve ateş yapmıştı benim kızda.ateş düşürücüyü verince bayılmış gitmişti.ondandır
ya kızlar sizin bahsetiğiniz doğum parası şu 150 tl mi ne veriyorlar o mu? yoksa doğum iznindeyken maaş alamayanların sgk dan aldığı toplu para mı
ne süt parası aldım,ne toplu paramı,..çingar çıkartcınnnnnnnnnnndelikafadulden delikafadulden ohaoldumsmile ohaoldumsmile
kız bile bile yenirmi.......niye kıymaya kalktın canına........sempatiksalakcinni
ayıptır sülemesi kendimi inek gibi hissediyorum,....neden aceppppppppdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
oh biraz daha zorlarsak zümre yapaliriz yani.
tavsiye ederim çok iyi oluyor.ben çok memnunum.ben normalde önce emzirip sonra stüne mama verdiğim için böyle olunca sadece 1 kez emmeden mama yiyor.sabah çıkmadan emziriyorum ve mamasını veriyorum.arada annem 1 kez mama veriyor.bi dahaki acıktığında da ben eve gelmiş oluorum zaten.benim 22 saat dersim var hatta rehberlikle 23 ama şimdi 4 ve 5 lerin 1 er saatine ve rehberliğe girmiyorum.
canim benim o kadar suyun icinde sevmedigin bir ortamdasin surekli su icmemen gayet normal.bilincaltinda etkiliyordur.ama hem sut artmasi hemde zayiflaman icin gunde 3 lt icmen gerek.
anammmmm deneme yapmadim kiz dusunerek yedim sempatiksalakcinni
nilufersah bacim o nasi super komik bi avatar.oldum gulmekden,
az once dogum yaptigim hastaneyi arayip analik is goremezlik raporumu gonderdiniz mi ve nereye gonderdiniz diye sordum.gondermisler goztepeye.goztepeyi aradim gelirken hangi evraklari getireyim diye ama ilgili bolumde telefonu acan yok sinir oldum.
ogretmen olanlarin zaten maaslari yatiyormus o aldiklar 140 tl fark yada sut parasidir.
aslinda ben korkumu yenmek icin yaptim.hep zehirlenirim diye dokerim icmem vs ama sacmalama dedim bu defa.acayip korkularim vardi benim.ucak yukseklik asansor vs.
ucakdan odum kopar ama ucaga binerim.hatta yamac parasutu bile yaptim.asansorden odum kopardi surekli asansore bindim vs vs deliyimdir accik kaydirigubbakcemile3
Meral dun kocama yine citlattim kadinlar klubunu.bulusmaya kadar alistira alistira soylerim artikin :))))
ayıptır sülemesi kendimi inek gibi hissediyorum,....neden aceppppppppdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
rejimi yedim iste kaydirigubbakcemile3 deneme yapmadim kiz zehirlenirmiyim acep diye dusunerek yedim.zati 1 saate kadar belli eder kendini.
ay simdi tovbe ya.iyide dukkanda durmasi daha mi steril mis.
bizim ders saatimiz en az 28 oluyo canım.çok yorucu...6 ingilizceciyiz ama yetmiyo işte dil sınıfları var 9.sınıflarda 10 saat ing....bu sene de 6 yeni sınıf açacaklarmış.hepimiz 30 saat gireriz muhtemelen...nasıl olcak bu süt izni o zaman bilmiyorum
ebru dün akşamki alemden kalkamadın mı..nerelerdesin?
kızlar mrb ya size bişi sorcam oğluşum önceden çok güzel biberon alıyodu şimdi almıyo tekrardan nasıl alıştırcam yaaaaa yardım edinnnn
süt parası tam olarak ne kadar acep.ben 70 tl biliyodumsempatiksalakcinni
aynen onu bnde söledim sudan temiz ne warmış işte suların içinde tertemiz büyüyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?