2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.

Ben de yarın gidiyorum ikili teste.Dua edin ne olur.

Başın saolsun. Allah başka acı göstermesin..
İnşallah hayırlı haberlerle gel doktordan. Ben de cuma günü gidicem..

beknur yürüyüş yapmıyormusun çok iyi geliyor dene bak, karpuz ye , elevit vitamin ilacıda kabızlığı önlüyor

Benim son 4-5 gündür belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı bu yüzden yürüyemiyorum..ama geçsin yürücem...karpuz yiyorum..Ben 9 haftalığım doktor bana folik asit verdi vitaminlere 12. haftada başlıcaz dedi...Elevit kullanırsam bişi olmasın?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama işte insanın elinde olmuyor.Bu gün biraz daha iyiyim inşallah yarın çok daha iyi olacağım testten sonra :Saruboceq:

Bu arada dualarım hepimiz için inşallah sırayla hepimiz iyi haberler getireceğiz buraya.

Bende de var canım aynı sorun artı bi de hazımsızlık.
Benim bildiğim su kabızlığa karşı iyi geliyo ama ben bulantılarımdan dolayı onu da içemiyorum. Bi de yine bulantı yapmazsa ılık suya bir tatlı kaşığı bal karıştırıp içmek iyi geliyomuş. Bunu da deneyebilirsin..

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.

Ben de yarın gidiyorum ikili teste.Dua edin ne olur.

ezgicim başın sağolsun canım, Allah başka acı göstermesin.
yarın için dualarımız seninle tabi ki, çook güzel sonuçlar alacaksın inşallah...

[

elevittede folik asit var bana 6. haftada başladılar doktoruna danışmadan kulanma tabi
folik asit kullanmıyorum ayrıca

mrhba canım ben edremitte yaşıyorum.şu anda özel hastanenin doktoruna gidiyorum ama bu benim kendi doktorum olan şahıs değil.kendi doktorum dediğim de edremitte muhlis bey diye biri.belki biliyorsundur.

canım bılemıyorum ama merkezde nurettın serınkan var benım bıldıgım o ıyıymıs ama uzaksın ıste her defasında gemek zor olur canım

başın sağ olsun ezgim.Umarım test sonucun iyi çıkar bende 10 gün sonra gidicem ikili teste inşallah birşey çıkmaz.

Son düzenleme:

saol canım benim denerim..
kayısı deniyorum ama pek faydasını göremedim
Ben hamile kalmadan önce doktor gitmişti..bende son zamanların hastalığı olan "irritable bağırsak sendromu" varmış..yani türkçesi hassas bağırsak..en ufak bir sıkıntı streste karında şişme gaz ve hazımsızlık yapıyordu..bazı yediklerimde dokunuyordu..İlaç vermişti onları kullandım geçti fakat şimdi kullanamıyorum maalesef..Biraz çekicem galiba bağırsaklarımdan..

Aynı hastalıktan bende de vardı canım.. Sabah herşey gayet iyi, akşama doğru bi bakıyorum midem kocaman olmuş. Bi de her yediğim dokunuyo. Su içsem bile hazmedemiyodum... Şimdi hamile kalınca aynı rahatsızlıklarım tekrar çıkmaya başladı. Galiba hamilelik tetikledi bağırsak senromumu.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin..

[

elevittede folik asit var bana 6. haftada başladılar doktoruna danışmadan kulanma tabi
folik asit kullanmıyorum ayrıca

saolasın canım benim..Doktora gidince sorarım...
Ya arkadaşlar benim doktorum 6.haftadan sonra eğer anormal bir durum olmassa 12.haftadan önce gelme dedi..çok şiddetli ağrı ve kanaman olursa eğer gelmelisin dedi..Sizi 12.hfatadan önce kaç kez çağırdı peeekii??

canım uzun bir ara.bende5 hafta gitmiştim.8 hafta çağırdı.hatta 9 haftaya giriyodum.ama daha küçükler ya bbeişler ondan galiba.ben önümüzdeki hafta sonuçları göstermeye gidicem ikili test bakalım alıcakmı ultr.

evet canım problem yoksa 8.haftadan sonra ayda bir çağırıyorlar daha doğrusu 12.haftada ikili testler ve ense kalınlığını ölçmek için çağırıyorlar.

Ya doktora gittim bunun bir tedavisi yok ömür boyu bunula yaşamayı biliceksin dedi (
Bende de aynı durum..sabah kalkıyorum göbeğim normal belim ince..Akşama bi bakıyorum belim kalınlaşmış göbeğimden ayak parmaklarımı göremiyroum
Saol canımcım Allah hepimize sağ salim bebiklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..Çektiklerimize deysin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…