- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.221
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.
Ben de yarın gidiyorum ikili teste.Dua edin ne olur.
beknur yürüyüş yapmıyormusun çok iyi geliyor dene bak, karpuz ye , elevit vitamin ilacıda kabızlığı önlüyor
Merhabalar arkadaşlar,
Ya bu arada kabızlık sorunu yaşayan ve bununla başa çıkan varmı? Afedersiniz 2 günde 1 büyük abdeste çıkıyorum oda çok az..Sabahları kayısı yiyip ılık su içiyorum banamısın demiyor..İnternette papatya çayı yazıyodu onu bir deniycem..gebelerde içebiliyormuş
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.iyi bir haftasonu geçirmedim bir yakınımız vefat etti ağlaya ağlaya helak oldum mafoldumben Allah kimseye yaşatmasın.
Ben de yarın gidiyorum ikili teste.Dua edin ne olur.
Benim son 4-5 gündür belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı bu yüzden yürüyemiyorum..ama geçsin yürücem...karpuz yiyorum..Ben 9 haftalığım doktor bana folik asit verdi vitaminlere 12. haftada başlıcaz dedi...Elevit kullanırsam bişi olmasın?
ezgim eğer acı dokunmuyorsa ye oda kabızlığı önlüyor
kızlar acı yasakmı bize
mrhba canım ben edremitte yaşıyorum.şu anda özel hastanenin doktoruna gidiyorum ama bu benim kendi doktorum olan şahıs değil.kendi doktorum dediğim de edremitte muhlis bey diye biri.belki biliyorsundur.
Bende de var canım aynı sorun artı bi de hazımsızlık.
Benim bildiğim su kabızlığa karşı iyi geliyo ama ben bulantılarımdan dolayı onu da içemiyorum. Bi de yine bulantı yapmazsa ılık suya bir tatlı kaşığı bal karıştırıp içmek iyi geliyomuş. Bunu da deneyebilirsin..
acı yemek yasakmı bilmiyorum ama ben acıyı çook severimm :)
saol canım benim denerim..
kayısı deniyorum ama pek faydasını göremedim
Ben hamile kalmadan önce doktor gitmişti..bende son zamanların hastalığı olan "irritable bağırsak sendromu" varmış..yani türkçesi hassas bağırsak..en ufak bir sıkıntı streste karında şişme gaz ve hazımsızlık yapıyordu..bazı yediklerimde dokunuyordu..İlaç vermişti onları kullandım geçti fakat şimdi kullanamıyorum maalesef..Biraz çekicem galiba bağırsaklarımdan..
[
elevittede folik asit var bana 6. haftada başladılar doktoruna danışmadan kulanma tabi
folik asit kullanmıyorum ayrıca
canım uzun bir ara.bende5 hafta gitmiştim.8 hafta çağırdı.hatta 9 haftaya giriyodum.ama daha küçükler ya bbeişler ondan galiba.ben önümüzdeki hafta sonuçları göstermeye gidicem ikili test bakalım alıcakmı ultr.saolasın canım benim..Doktora gidince sorarım...
Ya arkadaşlar benim doktorum 6.haftadan sonra eğer anormal bir durum olmassa 12.haftadan önce gelme dedi..çok şiddetli ağrı ve kanaman olursa eğer gelmelisin dedi..Sizi 12.hfatadan önce kaç kez çağırdı peeekii??
Aynı hastalıktan bende de vardı canım.. Sabah herşey gayet iyi, akşama doğru bi bakıyorum midem kocaman olmuş. Bi de her yediğim dokunuyo. Su içsem bile hazmedemiyodum... Şimdi hamile kalınca aynı rahatsızlıklarım tekrar çıkmaya başladı. Galiba hamilelik tetikledi bağırsak senromumu.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?