2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım henüz o kadar ayrıntı konuşulmadı. gün bile tam net değil yani. bizi takip etmeye devam etyerimseniben

kızlar merhaba uzun bir aradan sonra..ACıL yardımınıza ihtiyacım var
ufaklıkla uğraşmaktan bir türlü giremiyorum...
hergün yeni huylar çıkardı...bebeğim 2 ay 1 günlük iken memeyi reddetmeye başladı inanılmaz kötüyüm
eskiden saatte 1 emen çocuk şimdi meme almıyo 7 saat emmediği oldu elini yiyo omzumu yiyo ama memeyi açlıktan kudursada almıyo tek çare uykusunda emzirebiliyorum aynı sorunu yaşayan oldumu
nasıl atlttınız,????

mehaba arkadaşlar ben burda yeniyim bende mart annesiyim.burda sizlerle tanışmayı gerçekten çok isterim.inşallah yabancılık çekmemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım yarım ölçek calpol ver..........aradan 2-3 saat geçtiyse tabi.....ılık bi duş aldırabilirsin..düşmezse götür doktora tekrar.bu ara mart bebişleri ateşlenir oldu

calpol verdim 1 saat ara ile,etkisi olurmuki bilmiyorumkismile pamukla ılık su uyguladım şimdi uyudu uyansın birduş aldırayım,ya sorma havalara kapıldık galiba..

hay allah geçmiş olsun cnm. vardır bi nedeni böyle bi anda bırakmasının. pamukçuk yok mu ağzında?

mehaba arkadaşlar ben burda yeniyim bende mart annesiyim.burda sizlerle tanışmayı gerçekten çok isterim.inşallah yabancılık çekmemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm, merak etme yabancılık çekmezsin. e kendini tanıt o halde bize biraz. bu arada ben Meralvereliniortak

11-12 haziran cuma 18,00-21,00, cumartesi 09,00-12,00 saatlerinde chicco depo satışı tuzla merkez depoda yapılacaktır:ecrin_bebek:

aa ne zmn gelecek gelince söylermisin düzgün bişeyse bnde sipariş wereyim ben daa wermedim.. endişe ettim dandirik bişeydir die...

heyooo gülayda gelioookaydirigubbakcemile2 canım daha o kadar ayrıntıya karar wermedik 22haziran salı ama yere karar wermedik bakmak lazım rahat bi mekana aslında meral yakın oraya bi gidip rezerwayon falan yapsa bize biyerdenbilmiyorumkismile

hay allah geçmiş olsun cnm. vardır bi nedeni böyle bi anda bırakmasının. pamukçuk yok mu ağzında?

yok canım yaa ağzı tertemiz
yalancı emziki alıyo ama memeyi almıyo...hç biberon vermedim
gerçekten psikolojim berbat durumda napıcamı şaırdım şu an aç ve emmiyo açlıktanda ağlıyo zor zaptediyorum
hasret sen bilirsin canım yaaa

meral tuzlayı bırakta şu cewahire bi ara git kız nerde buluşcez nerde oturup muhabbet etcez bize güzel bi mekan ayarla ulen

tatlım rezervasyona ne gerek var. haftaiçi zaten dolu olmaz ki oralar. bi yerde ve saatte anlaşırız oldu bitti

hey allahım. arada bir sağıp biberonla ver öyleyse. aç kalmasın çocuk

nurşahcım biberonla bişey weriomusun belki biberonun rahatlığını istiyordur.. bazı dönemlşer bebkler bu şeklde memeyi reddediyolar.. ama sen yılma istikrarlı olguclubacismile memeyi almamak için kendini ittiğinde falan ağzına sık sütünü kucakladığın elinle kıçını pışpışla kucağında sallayarak emzirmeye çalış bizimkide bazen hç yoktan öle reddediyo ben bu şekil yapıyorum o arada yorulup alıyo... göğsünün ucuna tatlı bişey sürmeyi dene bir iki kez.. bi bak bakalımCADIARZU

hasret şu buluşma linkini göndersene bacım bi bakayım neler konuşmuşsunuz. niye gelecek hafta olmuyor? benim büyük oğlan tatil olacak o gün evde yalnız kalamaz. getirsem de ayrı bi dert olacak

Ulan sakalimmi varda dinlenim dimi koca kafali hasret schiller veya kahve dunyasi dedim ben ark onraya gidiyom hep sakin oluy hastta schiller emziren bile oldu yani

günaydın aşklarr...bugün 2 bucukta kuzumun aylık kontrolü var..bakalım ne diyecek dr teyzzesi..her seferinde cok iyi bakmışssın deyip onurlandırıyo beni..opuyorumnanaktan..bakalım bu ayda aynı şeyi söyliycekmi??

canım bu sabah verdim siparişi netten havaleyle ödeme yaptım sonra müş.hizm. aradım ödeme yaptığımı söyledim hemen onaylıyorum bugün hazır olur en geç yarın kargoya verilir dedi...sanırım pazartesi salı gelmiş olur haber veririm gelince...saat iyiye beziyo garantisi de var 2 yıl ama ben de biraz enişeliyim doğrusu hayal ettiğim gibi yani orda tasarladığım gibi gelmezse üzülürüm...ama bir yandan da sorun çıkmaz diye düşünüyorum profesyonel bir hizmete benziyor...gelir gelmez fotoğrafıyla yorumlarımı eklerim...sen nasılsa İstanbuldasın beğenir sipariş verisen ertesi gün eline ulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…