- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.281
Yok yok gelecegim hasrett canim haftaya sali cevahirde ama neresinde ? Bende egenin cicilerini kurttum onlari utulucem simdi bey pasa izin verirse evide supurucem ikeaya gidicez ewgeyle koltuk icin kumas alicam egeyede nevresim alicam bi tane saclari cok dokuluyo koltuklar sac icinde kaliyo
canım yarım ölçek calpol ver..........aradan 2-3 saat geçtiyse tabi.....ılık bi duş aldırabilirsin..düşmezse götür doktora tekrar.bu ara mart bebişleri ateşlenir oldu
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra..ACİL yardımınıza ihtiyacım var
ufaklıkla uğraşmaktan bir türlü giremiyorum...
hergün yeni huylar çıkardı...bebeğim 2 ay 1 günlük iken memeyi reddetmeye başladı inanılmaz kötüyüm
eskiden saatte 1 emen çocuk şimdi meme almıyo 7 saat emmediği oldu elini yiyo omzumu yiyo ama memeyi açlıktan kudursada almıyo tek çare uykusunda emzirebiliyorum aynı sorunu yaşayan oldumu
nasıl atlttınız,????
mehaba arkadaşlar ben burda yeniyim bende mart annesiyim.burda sizlerle tanışmayı gerçekten çok isterim.inşallah yabancılık çekmemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
11-12 haziran cuma 18,00-21,00, cumartesi 09,00-12,00 saatlerinde chicco depo satışı tuzla merkez depoda yapılacaktır:ecrin_bebek:
aa ne zmn gelecek gelince söylermisin düzgün bişeyse bnde sipariş wereyim ben daa wermedim.. endişe ettim dandirik bişeydir die...evet canım başladım...bugün yeni okula ait bilgilerimin güncellenmesi lazım..eşim şu an da o işle meşgul..sonra tayin başvurusu yapıcam yarında doktordan rapor almam lazım...çok iş var daha ama kararlıyım okula gitmeyceğim zaten son 1 ay...
bu arada ben babalar günü için saat siparişimizi verdim o siteden inşallah adam akıllı bir şey gelir yoksa verdiğim paraya acırım...
Yok yok gelecegim hasrett canim haftaya sali cevahirde ama neresinde ? Bende egenin cicilerini kurttum onlari utulucem simdi bey pasa izin verirse evide supurucem ikeaya gidicez ewgeyle koltuk icin kumas alicam egeyede nevresim alicam bi tane saclari cok dokuluyo koltuklar sac icinde kaliyo
hay allah geçmiş olsun cnm. vardır bi nedeni böyle bi anda bırakmasının. pamukçuk yok mu ağzında?
heyooo gülayda gelioookaydirigubbakcemile2 canım daha o kadar ayrıntıya karar wermedik 22haziran salı ama yere karar wermedik bakmak lazım rahat bi mekana aslında meral yakın oraya bi gidip rezerwayon falan yapsa bize biyerdenbilmiyorumkismile
yok canım yaa ağzı tertemiz
yalancı emziki alıyo ama memeyi almıyo...hç biberon vermedim
gerçekten psikolojim berbat durumda napıcamı şaırdım şu an aç ve emmiyo açlıktanda ağlıyo zor zaptediyorum
hasret sen bilirsin canım yaaa
yok canım yaa ağzı tertemiz
yalancı emziki alıyo ama memeyi almıyo...hç biberon vermedim
gerçekten psikolojim berbat durumda napıcamı şaırdım şu an aç ve emmiyo açlıktanda ağlıyo zor zaptediyorum
hasret sen bilirsin canım yaaa
Ulan sakalimmi varda dinlenim dimi koca kafali hasret schiller veya kahve dunyasi dedim ben ark onraya gidiyom hep sakin oluy hastta schiller emziren bile oldu yani
aa ne zmn gelecek gelince söylermisin düzgün bişeyse bnde sipariş wereyim ben daa wermedim.. endişe ettim dandirik bişeydir die...
heyooo gülayda gelioookaydirigubbakcemile2 canım daha o kadar ayrıntıya karar wermedik 22haziran salı ama yere karar wermedik bakmak lazım rahat bi mekana aslında meral yakın oraya bi gidip rezerwayon falan yapsa bize biyerdenbilmiyorumkismile
günaydın aşklarr...bugün 2 bucukta kuzumun aylık kontrolü var..bakalım ne diyecek dr teyzzesi..her seferinde cok iyi bakmışssın deyip onurlandırıyo beni..opuyorumnanaktan..bakalım bu ayda aynı şeyi söyliycekmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?